Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.0 TFSİ baskı balata tavsiye??
alicancalis
09-01-2013, 11:11
Beyler 2008 model S3'üme egsoz ve yazılım yapınca normalde kaçırmayan baskı balatam kaçırmaya başladı. Dolayısıyla standarta göre daha performanslı bir baskı balata alıcam. Ben aşağıdaki linktekini almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan, teccrüesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.
Sachs Performance Kupplung - Verstärkt - Kit 999787 999502 - S-Performance GmbH (http://www.sachsperformance.com/Sachs-Performance-Clutch-Powerclutch/VW/VW-Golf-V-1K1-10-03-%3E/2-0-GTI-169-kW-;-BYD-;-09/2006/SRE-Performance-Clutch-Kit::85.html)
DetailEF
09-01-2013, 11:13
Hazır Ankara'dasınız bu işin merkezi :) Bence bronz çaktırın geçin Ankara'da Şahin bey vardı sanırım forumdan bir sürü kişinin aracına baskı balata yaptı, bir araştırın bence :)
alicancalis
09-01-2013, 11:15
Hazır Ankara'dasınız bu işin merkezi :) Bence bronz çaktırın geçin Ankara'da Şahin bey vardı sanırım forumdan bir sürü kişinin aracına baskı balata yaptı, bir araştırın bence :)
Şahin Usta ile ilgili konuyu okudum geçen gün. Aklımada geldi aslında. Bakalım belkide öyle yaparım. Acaba Şahin usta bu işe ne kadar ister?? Ona göre bir seçim yapabilirim.
DetailEF
09-01-2013, 11:17
Şahin Usta ile ilgili konuyu okudum geçen gün. Aklımada geldi aslında. Bakalım belkide öyle yaparım. Acaba Şahin usta bu işe ne kadar ister?? Ona göre bir seçim yapabilirim.
Yani çok güçlü araçlara yaptı okumuşsunuz zaten, onlar sorun yaşamadıysa sizde yaşamazsınız bence, iş sadece paraya kaldıysa bir gidip sormanızda fayda var.
BMK TypeR
09-01-2013, 11:36
Tek takılcak debriyaj sachs performans stg1 550+nm tork kapasıteli stg4 stg3 stg2+ araçlarda kullandık, vıtes gecışlerı çok iyi, hiç sorun çıkarmadı, oem göre bıraz daha sert olcak pedal, oda dur kalklarda anlarsınız,
hafif volantlı stg4 dxd, sachs stg2 sachs stg3 debrıyaj setlerinide kullandık vitesler gecmıyo bilginize,
bencede en guzeli sachs ın stage 1 olanı ;)
alicancalis
09-01-2013, 13:24
Tek takılcak debriyaj sachs performans stg1 550+nm tork kapasıteli stg4 stg3 stg2+ araçlarda kullandık, vıtes gecışlerı çok iyi, hiç sorun çıkarmadı, oem göre bıraz daha sert olcak pedal, oda dur kalklarda anlarsınız,
hafif volantlı stg4 dxd, sachs stg2 sachs stg3 debrıyaj setlerinide kullandık vitesler gecmıyo bilginize,
Teşekkürler. Benimde zaten düşündüğüm bu baskı. Siz nereden almıştınız?
BMK TypeR
09-01-2013, 13:25
Teşekkürler. Benimde zaten düşündüğüm bu baskı. Siz nereden almıştınız?
powershop maslak elınde mevcut,