PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Whatsapp sorunu

Boost Up
09-01-2013, 20:21
İnternette araştırma yaptım, tatmin edici bir cevap bulamadım. Sorunum şöyleki; telefon rehberimdeki çoğu insanın whatsapp ı var. Numaralarda kayıtlı gözüküyor. Fakat ne varki Whatsapp listesinde normal rehberim gözükmüyor, 10-15 kişi whatsapp kullanıyor gibi gözüküyor.

Arkadaşlarım mesaj atıyor, numarası telefonda kayıtlı ama whatsapp mesajlasma ekranında en tepede isim yerine numara çıkıyor. Bu arada kullandığım telefon BlackBerry 9900.

Derdime derman olabilcek var mıdır?:D

Melih-Ö
09-01-2013, 20:22
Arda senin İphone'a geçme zamanın gelmiş :rolleyes:

ErayCerit
09-01-2013, 20:34
Klasik türk çözümleri v1.3 = Telefonu kapatıp açalım,Olmadı mı ? o zaman favori listemizi ''Refresh'' yapalım,Olmadı mı ? Silip tekrar yükleyelim :D

onurcii
09-01-2013, 20:36
ben whatsapp da bir sorun olduğu zaman silip yüklüyorum problem ortadan kalkıyor her seferinde :D

Yiğit Ş.
09-01-2013, 20:38
senin göremediğin arkadaşların sana bi mesaj atsınlar bakalım ne olacak

Aranel Ciryatan
09-01-2013, 20:39
numarayı rehberine whatsapp da gözüktüğü gibi kontrol et. blackberry de sık yaşanan bir problemdir.

mesela sende numara 05323113633 yada 0532 311 3633 diye kayıtlıdır. whatsapp da tahminen +905323113633 diye gözüküyor. o şekilde kaydettiğinde durum düzeliyor. nedensiz yere bazı numaralarda bu sorun olabiliyor.

onursumer
09-01-2013, 20:46
whatsappın eski surumlerinde oluyordu bu sorun

numaranın başında +90yoksa yapıyorduda artık yapmaması lazım

favorileri güncellediğin anda düzelmesi gerekli eğer düzelmiyorsa mecbur numaraları tek tek elle düzelticen :)

Yiğit Ş.
09-01-2013, 20:50
teknoloji uzamanınız konuştu. dağılabiliriz :D

Boost Up
09-01-2013, 20:53
Melih, en yakın zamanda geçicem İphone a. BlackBerry hakikaten dandik ama kullanması kolay:D

Dediğiniz gibi +90 olayı ıvır zıvır var evet, ama onuda denedim:D. Şöyleki, rehberde kayıtlı numara mesaj atınca, whatsapp ekranında yukarda numara çıkıyor isim yerine. Direk ordaki numarayı kaydediyorum, whatsapp ın öngördüğü şekilde- sonuç halen aynı. Aynı isimden 2şer 3er tane oldu bile:D. Güldüğüme bakmayın, sinir krizine girmek üzereyim:ofk:

dj_batukaan
09-01-2013, 21:03
hazır konusu varken bende sorayım müsadenizle curve 8520 de bende kullanıyordum ama bi ara güncellemen var dedi yap dedim gitti :))
şimdi ne bb APP de whatsapp yi bulabiliyorum nede başka bi yerde direk sitesinden indirmeyi denedim oda ücretli sürüm veriyor.. yardımcı olabilecek varmı

onursumer
09-01-2013, 21:50
Melih, en yakın zamanda geçicem İphone a. BlackBerry hakikaten dandik ama kullanması kolay:D

Dediğiniz gibi +90 olayı ıvır zıvır var evet, ama onuda denedim:D. Şöyleki, rehberde kayıtlı numara mesaj atınca, whatsapp ekranında yukarda numara çıkıyor isim yerine. Direk ordaki numarayı kaydediyorum, whatsapp ın öngördüğü şekilde- sonuç halen aynı. Aynı isimden 2şer 3er tane oldu bile:D. Güldüğüme bakmayın, sinir krizine girmek üzereyim:ofk:

senin cihazın yazılımında bir sıkıntı var ozaman

cihazı komple bi sıfırlasan restore etsen whatsappı tekrar yüklemeyi denesen belki düzelme ihtimali olabilir

Enes-x
09-01-2013, 21:55
Blackberry adama cinnet geçirtir arkadaş :)

burkaykalyon
09-01-2013, 22:25
blackberry telefonumun geçen gün dedim pilini çıkartayım kilitlenmişti. Pili taktım açılmasını bekleyene kadar gittim sigara içtim, çay içtim geldim hala az bıçık bişi dolmuş :D gerçek he..

whatsapp'a gelince.bende de oluyordu aynı sorun ilk başlarda silip tekrar yükledim listeyi refresh yaptım düzelmişti...

AlpEren
09-01-2013, 22:27
Benzeri sorunlar bende de vardı hatta daha kötüleri gidip iphone aldım hepsi düzeldi :)

Volkann
09-01-2013, 22:33
silip yüklemek her zaman iyidir.

elpadre
09-01-2013, 22:36
gecır ıkı cekıc sallıyım duzelır duzelmez ıse ıphone alırsın :D

PiscocuK
10-01-2013, 08:44
farklı konu açmim ozaman benimde bir sorum var HTC one X kullanıyorum arkadaşlarım grup oluşturabiliyorlar ama bende menü tuşu yada benzer bir grup oluştur tuşu yok..grup yapamıyorum arkadaşlar yardım edin :) hep başkasının ayarladığı gruba dahil oluyorum :) gözünü seveyim TÜRKDİLİ :)

_driver_
10-01-2013, 08:59
farklı konu açmim ozaman benimde bir sorum var HTC one X kullanıyorum arkadaşlarım grup oluşturabiliyorlar ama bende menü tuşu yada benzer bir grup oluştur tuşu yok..grup yapamıyorum arkadaşlar yardım edin :) hep başkasının ayarladığı gruba dahil oluyorum :) gözünü seveyim TÜRKDİLİ :)

kardaymışsınız :D

whatsappı açtığımda secenekler kısmına tıkladığımda cıkıyor bende. varsa güncelleme yükleyin

http://a1301.hizliresim.com/15/b/hu0mg.png (http://bit.ly/c25MCx)

Aranel Ciryatan
10-01-2013, 09:02

evet htc one x lerde diğer androidler gibi menü tuşu yok. genelde dokunmatik ekran üzerinde 3 nokta olan tuş oluyor. bu konuyla ilgili bugün cihaz üzerinde test yapıp burada paylaşacağım bilgisini.

Aranel Ciryatan
10-01-2013, 09:08

dostum hemen araştırdım senin için. son açılan uygulamalar tuşuna basılu tutuyorsun whatsapp'da menü çıkması için

http://mikelonline.com/wa/img/menu_buttons_5.png

PiscocuK
10-01-2013, 09:14
onu bende bulmuştum arkadaşım ve denedim ama olmuyor :(

PiscocuK
10-01-2013, 09:19
kardaymışsınız :D

whatsappı açtığımda secenekler kısmına tıkladığımda cıkıyor bende. varsa güncelleme yükleyin

http://a1301.hizliresim.com/15/b/hu0mg.png (http://bit.ly/c25MCx)

bende böyle bir tuş yok malesef.tüm tuşlara bastım basılı tuttum herşeyi denedim olmuyor :)

Aranel Ciryatan
10-01-2013, 09:40
dostum şuan cihaz üzerineden kontrol ettim. Sohbetler ekranında iken söylediğim tuşa basılı tuttuğunda Yeni Grup uyarısı çıkıyor. eğer sohbetler ekranında ikende çıkmıyorsa programı silip tekrar kurmanız gerekecektir.

GKS
10-01-2013, 10:28
en üstte yıldız işaretli favorilere bas sonrada en sağda yenile yap menü tuşuna basıp sırala yap sorun cozlulur

tandogan
10-01-2013, 22:01
Bir soruda benden whatsapp'I ucretsiz nasil kullanabilirim.hattim turkcell telefon bb

PiscocuK
25-02-2013, 19:01
Hic biyerde bulamadim cozumi hala grup olusturamiyorum

meLaNchoLic
25-02-2013, 19:13
hocam hiç uğraşma al benim note 2 yi derdin tasan bitsin :D

onursumer
25-02-2013, 19:19
one x te tuşlardan birine uzun basman lazımdı sanırım cihaz şimdi kardeşimde akşam biraz kurcalıyım grup nasıl kuruluyordu bakarım :)

PiscocuK
26-02-2013, 07:55
hocam hiç uğraşma al benim note 2 yi derdin tasan bitsin :D

çok para istiyorsun one x ile takas düşünürsen alabilirim

PiscocuK
26-02-2013, 07:56
one x te tuşlardan birine uzun basman lazımdı sanırım cihaz şimdi kardeşimde akşam biraz kurcalıyım grup nasıl kuruluyordu bakarım :)

melihte aynısını söyledi benim sürümdenmidir nedir anlamadım basmatığım tuşu kalmadı :) uzun kısa hızlı yavaş yok yok yok.herkez ekran görüntüsünü ses açma + tlf kapama tuşuyla alıyor ben ses kapama tuşuyla alıyorum :)

meLaNchoLic
26-02-2013, 12:19
çok para istiyorsun one x ile takas düşünürsen alabilirim

üstüne nakit alabileceğim takaslar düşünüyorum sadece.. bu arada en son ne zaman baktın ilana bilmiyorumda fiyatı çektim aşağıya..

SekoLive
10-06-2014, 11:51
hort,

beyler 2 gündür foto ve ses dosyası atarken alırken sorun yaşıyorm sizlerdede bu sorun mevcut mu

Cansın
10-06-2014, 11:58
hort,

beyler 2 gündür foto ve ses dosyası atarken alırken sorun yaşıyorm sizlerdede bu sorun mevcut mu

Bende sorun yok

SekoLive
10-06-2014, 11:59
Bende sorun yok

teşekkürler

telefonsal mı acaba s3mini kullanan varmı? sorunu olan

tayreep_john
10-06-2014, 12:10
teşekkürler

telefonsal mı acaba s3mini kullanan varmı? sorunu olan

s4 mini kullanıyorum bikaç gündür bendede sorun var ama dosya fotoğraf vb. değil konuştuğum kişilerin bi anda son görülme son giriş okuma saati gibi bilgileri siliniyor sanki beni engellemişler gibi ertesi gün geri geliyor :beuj:

SekoLive
10-06-2014, 12:12
s4 mini kullanıyorum bikaç gündür bendede sorun var ama dosya fotoğraf vb. değil konuştuğum kişilerin bi anda son görülme son giriş okuma saati gibi bilgileri siliniyor sanki beni engellemişler gibi ertesi gün geri geliyor :beuj:

bendeki soruın fotoyu atıyorm yada karsıdan atıyorlar kabul ediyorm bekliyo göndermiyor yada almıyor.

bidaha atıyorm kafasına göre 3-4 seferde atıyor yada hiç bi sekilde gönderemiyorum. ayarla v.s. de hiç oynamadm 2 gündür olunca bi sormak istedim.

Chn53

belki seni engeleyip ertesi gün geri kadırıyorlardır engeli :D

Berkan
serkan yapıyor bazen benm s3 de video yollamıyo yada viedoyu resim sandı kapak resmini falan gonderdi :D

kapa aç herşeyin ilacı :D

EmrahERKAN
10-06-2014, 12:31
Güncelleme geldi arkadaşlar Telefona Ancak playstore da daha görünmüyor.

www.whatsapp.net/android adresine girerseniz ordan download diyin ve güncellemenizi yapın.

Konuşma da gönder butonun hemen yanına anında fotograf cekmek için buton koymuşlar ve gayet hızlı olmuş.

http://i62.tinypic.com/jr5vki.png

SekoLive
10-06-2014, 13:19
berkan öyle yaptım cozuldu :)

emrah saolasn yapıyorm simdi.

maskman
10-06-2014, 15:16
Bende sorunumu yazayım bari açılmışken konu ip5 var whatsappde hangi resmi koysam renksiz oluyor bi türlü çözemedim nedir sıkıntı acaba

Met
10-06-2014, 15:26
Bende sorunumu yazayım bari açılmışken konu ip5 var whatsappde hangi resmi koysam renksiz oluyor bi türlü çözemedim nedir sıkıntı acaba

böyle bişeyi de ilk defa duyuyorum. çözümünü merak ettim :D