Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Note 2 orjinal imeiye dönmek

ahmetuygur
09-01-2013, 22:08
Doğubanktan almış olduğum note 2nin imeisi klonlanmıs ben orjinal imeiye dönmek ve pasaporta kaydetmek istiyorum forumda telefon işiyle uğraşan arkadaşlar var mı ?

Anadolu yakası ilk tercih :)

Başlığı editleyemedim android de bi problem yok :)

yavuz364
09-01-2013, 22:23
Merhaba, benim telefonum da doğubanktan alınma ve eski bi telefonun imei sine klonlu, siz neden değiştirmek istiyorsunuz ?? Bi problem oluyor mu ki ?

mrtysn
09-01-2013, 22:33
Merhaba, benim telefonum da doğubanktan alınma ve eski bi telefonun imei sine klonlu, siz neden değiştirmek istiyorsunuz ?? Bi problem oluyor mu ki ?

Abi cakilan imei'nin fake oldugu ortaya cikabiliyo bir ay gibi bi sure sonra da telefon kullanima kapaniyo, sonra tekrar klonlatmakla ugrasiyosun bi de. Bikac kere basima geldi aldigin telefoncuya birak yeniden klonlansin ugras dur. Tabi hic boyle bi durumla karsilasmayanlar da var o da isin baska tarafi.

ahmetuygur
09-01-2013, 22:35

Pasaport var hazır orjinal imeiye işletip rahat rahat kullnayım diye arkadaşın dediği gibi sıkıntı olabiliyor..

cubra10
09-01-2013, 22:41
imei'ni sizden başka hiç kimsenin bilmediği bir telefon varsa elinizde ucuzdan onu klonlama yaptırın pasaporta gerek kalmayacak. ama eğer kendi imei ile kullanmak istiyorsanız tekrar aynı imei ile yükletip pasaport kaydı yaptırın ama kayıt yaptırırken size bir fatura gerekecek...!
sorun çözümü başınızı ağrıtacaksa doğu bankta tanıdığım var sizi yönlendirebilirim...!

onursumer
09-01-2013, 22:49
abi sanırım cihazı sıfırlayıp odin ile son güncel yazılımı kurunca imei sıfırlanıyordu tam emin değilm

mmustu ya danış bi istersen

yavuz364
09-01-2013, 22:52
IMEI o şekilde değişmiyo ben hep ODIN le yüklüyorum zaten ama değişmedi :)

abi sanırım cihazı sıfırlayıp odin ile son güncel yazılımı kurunca imei sıfırlanıyordu tam emin değilm

mmustu ya danış bi istersen

gfb01
10-01-2013, 08:50
İmei sans isi benim 4s kendi pasaportumuza kayitli ama yine klonlandi adam giriyor btk nin sitesine imei salliyor bakiyor imei kayitli aliyor baska telefona atiyor bizim tlf kapandi imei degismiyor iphonede atik bi telefon bulum evde sen yapacan Abi sma millet btk sitesine girip
Surekli imei ariyor denk geleni kopyaliyor

e.mustu
10-01-2013, 09:07
eski orjinal imei numarana dönsen bile cihaz o numarayı yine klonlu olarak görecek yani demek istediğim yine cihazın içinden güncelleme vs. yapamayacaksın sadece kapanma riskini ortadan kaldırmış olursun okadar bunun içinde boş yere pasaportunu kullanma ve vergini yatırma bence yine eski bi telefonun numarasını kullanman daha mantıklı.

bahadırtelli
10-01-2013, 09:51
Benimde iphone um kapandı bu klonlama işini kim nerde ne kadara yapıyor. Evde bir sürü eski telefon var brinin imei nosuna yaptırabilirim