Orijinalini görmek için tıklayınız : T-Sport deneme talebi
By_HaNNibaLL
14-01-2013, 18:17
hiç şaşırmadım :)
Ne bu tsport sevgisi hayirdir insallah :)
T-sportu kaç aydır araştırıyorum ve türkiyede 27 tane olup 192 hp olan
pek kimsenin bilmediği bi araç :D
japon sitesinde okumuştum '' 1.6ies - Si- Vti- ,fn2 typeR - COROLLA T-Sport - ep3- s2000
şeklinde sıralamışlar :D
T-sportu kaç aydır araştırıyorum ve türkiyede 27 tane olup 192 hp olan
pek kimsenin bilmediği bi araç :D
japon sitesinde okumuştum '' 1.6ies - Si- Vti- ,fn2 typeR - COROLLA T-Sport - ep3- s2000
şeklinde sıralamışlar :D
27 değil geçmiş sayfalarda mesajım vardı kaç adet oluşu ve piyasada kaçının kaldığıyla alakalı. baya kişi biliyor fakat hondalar kadar ünlü değil :)
japonlarda 1.6 ies diye mi geçiyormuş?bu arada japonlar celicayı daha çok severler bir de, şaşırdım :)
Berent.t
14-01-2013, 23:05
Sadece japonlarmı Levent? :)
Sadece japonlarmı Levent? :)
Biz de öyleyiz Berocum :D
kelalper
01-02-2013, 20:39
nerede? Genesis coupe ile gelebiliriz.
nerede? Genesis coupe ile gelebiliriz.
clıo rs varsa olur tabı
kelalper
01-02-2013, 21:26
anlamadım o ne demek yaw.
anlamadım o ne demek yaw.
:D abı rs dıyorum genesıs dıyorsun yaw gel rs varsa genesısle gelırsen ızlersın demek
kelalper
01-02-2013, 22:16
Cancım bende Clio yok biliosun ki. Megane da da kar lastikleri var. Sende hızlısındır yani megane dan.
Genesis i hiç bilmiyoruz ne kadar gider diye. Hiç denemedik. Görelim istedik ama sen ben fazla gelirim diosan ayrı. Doğrudur. Genesis i bende ilk defa kullanıcam. Araba stock hiçbişeyini bilmiyorum. Bi kere drift denedim o da çok başarısızdı hem arabayı tanımadığımdan hemde gaz kelebeğinden dolayı.
levent abi yanlışım varsa düzelt ben bi ara baya takmıştm bu t-sportlara araştırdım bunlar çıkmıştı
Cancım bende Clio yok biliosun ki. Megane da da kar lastikleri var. Sende hızlısındır yani megane dan.
Genesis i hiç bilmiyoruz ne kadar gider diye. Hiç denemedik. Görelim istedik ama sen ben fazla gelirim diosan ayrı. Doğrudur. Genesis i bende ilk defa kullanıcam. Araba stock hiçbişeyini bilmiyorum. Bi kere drift denedim o da çok başarısızdı hem arabayı tanımadığımdan hemde gaz kelebeğinden dolayı.
tmm abı haber verıcem suan gelıcek rs cıkmadı
mustafa_yaman
01-02-2013, 22:32
selçukla deneseniz bi sattımı acaba?
Patisever
01-02-2013, 22:34
selcuk sattı aracı
selcuk denemek ısterse coktan yazardı mustafa telefonum kayıtlı arada gorustugumde bır arkadasım bıze atarlı gıderlı rsler lazım
haa sunuda soylıyeyım methanol falan basmıs demıs bır kac kısı kım oldugu hakkında bılgım yok ama bıraz daha bılgılı tecrubelı sallanırsa daha ıyı olurmus :D
kelalper
02-02-2013, 01:04
Can genesis senle yürüyemezmiş bugün anladım. Pd130 la corsa denediğinde bayağı açıolardı. Biz oradan direk istanbul parkta dorifto yaptık geldik.
Can genesis senle yürüyemezmiş bugün anladım. Pd130 la corsa denediğinde bayağı açıolardı. Biz oradan direk istanbul parkta dorifto yaptık geldik.
ıyı yapmıssınız abı bende hala rs arıyorum :)
demokena
02-02-2013, 09:05
Arkadaslar aracimda f/h/e bulunmakta bu speclerdeki tum vti'lar ile , ayrica ayni speclerdeki FN2 lerlede denemek istiyorum araci gormek amacli.. B16 swap eg ef de olur. Clio rs olupta aracini merak eden arkadaslarla denemek isterim sokuk olmamak kaydiyla
ef swap ve astra gtc turbo var (astra stock) istersen akşam deneyebiliriz.
Ef swapla denedim eger hala ayniysa gidisi gerek yok ama muhabbet icin haber veririm
34tb9544
02-02-2013, 10:04
Eksozum biterse aksam denemek isterim can numaranı pm atarsan sana zahmet kesin soz vermiyorum eksozdan sonra ayarım var yetişirse bu aksam yetişmezse hafta ici ararım seni
ibratice
02-02-2013, 10:06
karşıdamı deniyceksiniz ?hiç fn2 yokmu deneseniz.
karşıdamı deniyceksiniz ?hiç fn2 yokmu deneseniz.
Suanlik f/h/e fn2 yok abi avrupada deneriz
haftaya istanbula gelebilirim eger havalar durumlar uyarsa ep3 var deneyebiliriz.
Can bu konuyu gordun mu? Aman dikkat.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/144640-denemek-isteyen-herkes-arac-stogumuzu-kontrol-etmeden-konu-acmayin.html
Abi bu cay sohbet talebi hem yolladigin linkten once acmistim 1aylik konu :)tabi yinede mod. Arkadaslar yanlissa silebilir konuyu.
Bak o konuda ben size yol gosterici bir mesaj yazdim ona bakip ornek alin :D
34tb9544
02-02-2013, 15:41
Can bu aksam için islerim bitmedi numarayı kaydettim kanka hafta ici ararım seni hem daha boş olur daha guzel Görürüz zaten eskiden basmışligimiz var hem ikimiz icinde guzel olur teşekkür ederim
Can bu aksam için islerim bitmedi numarayı kaydettim kanka hafta ici ararım seni hem daha boş olur daha guzel Görürüz zaten eskiden basmışligimiz var hem ikimiz icinde guzel olur teşekkür ederim
Tamam tamam sikinti yok biz deneriz istedgimiz zaman
kelalper
02-02-2013, 17:00
dün akşam bi sürü deneme oldu video çeken olmadı mı yaw.
dün akşam bi sürü deneme oldu video çeken olmadı mı yaw.
Kimler denedi abi?
kelalper
02-02-2013, 18:54
Biz dizel grubu ile çıktık ama type R ve polo gti lar varmış starbucksta. Dizellerde çeksende belli olmuyor bi basıyorlar mürekkep balığı gibi önün bir anda kararıyor ne oldu ne bitti anlamıosun.
Varmi deniycek 180 220hp 1200 kg ustu arac aksam cikalim diyoruz