Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizliden kimler var
peugeotefe
12-01-2013, 12:57
Denizli de askerlik yapıyorum varmı siteden arkadaşlar hafta sonları rolling felan izleyelim :)
fatihyılmaz
12-01-2013, 13:28
efe kardeş denizliden baya üye var siteye görünce yazarlar çarşıda işyerim var izine çıktığında ararsan görüşürüz 05559929863 fatih
buyur efe krdşim ben varım 555 993 08 71 bişi olursa ara işyerim saltakta.buyur gel..
roling cmrtesi akşamları yapıyoruz genelde pazar günleri bizim rol alanına polisler radar kuruyorlar :) bu yüzden biraz sıkıntı...
peugeotefe
12-01-2013, 14:36
bugun çarşı bitti sayılır yarın ararım abiler buraları tam olarak bılmıyorum daha çaltık diye bi yerdeyim şevki abi saltak tam olarak nerede bilmiyorum
siz merkezde misiniz yoksa ilçede mi.. bir ilçede çaltık diye biryer var ama çook uzak.
çamlık olabilir mi dediğiniz yer.
chatlaxs
12-01-2013, 20:02
şafak nasıl karanlık mı aydınlık mı :)
denizlili bol burada :D bende bayramyerindeyim sorun sıkıntı ve ihtiyaçların olursa elimden geleni yapmaya çalışırım ismim mehmet rıza zaten fatihte yazmış hangimize ulasırsan diğerimizede ulaşmış olursun :D
bu arada profilinizdeki arac burdamı yanyan osmanın arabaya benzettim :D
hangi taburdasınız burda asteğmen komutanlık yaptım tank taburunda, zora düşersen yardımcı olmaya çalışırım, hayırlı teskereler
Sheyhzade
13-01-2013, 02:38
bize heryer denizli :P bizlerde varız sıkıntı yok :D konuyu erken götürsem bu akşamki roll'e götürürdüm de sen çıkabilir miydin orası ayrı :)
akucukdogan
13-01-2013, 03:14
Ahhh denizli askerliğim aklıma geldi :) Hangi taburdasın ?
peugeotefe
13-01-2013, 11:21
siz merkezde misiniz yoksa ilçede mi.. bir ilçede çaltık diye biryer var ama çook uzak.
çamlık olabilir mi dediğiniz yer.
ilçe oluyor galiba burası 11 .motorlu piyade er eğitim tugayındayım bayramyerine yakın yürüyerek 20 dakikalık bi mesafe var dün oradaydım şimdi üniversitenin oradayım
peugeotefe
13-01-2013, 11:22
hangi taburdasınız burda asteğmen komutanlık yaptım tank taburunda, zora düşersen yardımcı olmaya çalışırım, hayırlı teskereler
lojistik destekteyim hizmet takımında yerim rahat bi sıkıntım yok çok şükür teşekkür ederim
peugeotefe
13-01-2013, 11:24
denizlili bol burada :D bende bayramyerindeyim sorun sıkıntı ve ihtiyaçların olursa elimden geleni yapmaya çalışırım ismim mehmet rıza zaten fatihte yazmış hangimize ulasırsan diğerimizede ulaşmış olursun :D
bu arada profilinizdeki arac burdamı yanyan osmanın arabaya benzettim :D
önümüzdeki hafta çarşı gunumde bayramyerıne gelırım ararım sizi musaıt olursanız gorusuruz. Araba burda değil ist de ilerleyen günlerde getirmeyi düşünüyorum daha 1 sene burdayım :icon_wack
peugeotefe
13-01-2013, 11:26
şafak nasıl karanlık mı aydınlık mı :)
Şafak 350 :hahaha: 1 seneden biraz az
h.guroglu
13-01-2013, 12:00
ilçe oluyor galiba burası 11 .motorlu piyade er eğitim tugayındayım bayramyerine yakın yürüyerek 20 dakikalık bi mesafe var dün oradaydım şimdi üniversitenin oradayım
bayram yerine yakınsan merkezdesin demektir hatta benim evin ez üzerinde sizin kışla bende stadyumun arka tarafında oturuyorum
Sheyhzade
14-01-2013, 02:11
sen bildiğin şehrin göbeğindesin kardeşim :) bayramyerinde falan ne işin izinde boşver gitme oralara, kampüse falan gel oralarda oluyor zaten denizlili ttciler :) numaramı pm atıyorum bi mesaj at bana taburunu bölüğünü falan tanıdığımız kim var bi bakalım. çarşı izninde de hepimizi arayabilirsin sıkıntı yok :))
dipnot : alkol alıyorsan beni arayabilirsin :D
denizlide değilim ama memleket denizli uyar mı :D
siz merkezdesiniz yukarı taraf çamlık ve kampüs aşağı tarafınız çınar bayramyeri :D
Memleketi Denizli olup başka şehirlerde olanlar bırakın arkadaşım oraları, Büyük Şehir olduk artık gelin memlekete hasret gideriverin Gariii :D
aa sen denizlili misin mali :)
walla dedim adama şimdi teskere vericekler...az kaldı...
Onur adamı içirip içirip birliğe gönderme aman diyim :D
peugeotefe
16-04-2013, 12:13
Arkadaslar ankaradan kardesi denizlide askerlik yapan bi arkadas vardi aramizda gorurse yazsin lutfen
Efe ne zaman geliyosun askerden, yolunu gözler oldum :)
adam burda kalıcak artık sevdi burayı...:) göki
O değilde adam şehrin merkezini ilçe yaptı :) bende askeri hastanenin karşısında oturuyorum oralarda nöbet tutuyorsan gelirim yola sohbet ederiz :)
peugeotefe
16-04-2013, 18:40
245 i batiriyorum suan abi bende ozledim valla istanbulu
peugeotefe
16-04-2013, 18:42
adam burda kalıcak artık sevdi burayı...:) göki
:icon_tup: aman şevki abi askerlil bitsinde yine gelirim.
peugeotefe
16-04-2013, 18:45
O değilde adam şehrin merkezini ilçe yaptı :) bende askeri hastanenin karşısında oturuyorum oralarda nöbet tutuyorsan gelirim yola sohbet ederiz :)
Nobet bana gore degil oban abi bu safaktan sonra carsiya cikinca sevki abinin yanina ugruyorum gorusuruz orada:D
Nobet bana gore degil oban abi bu safaktan sonra carsiya cikinca sevki abinin yanina ugruyorum gorusuruz orada:D
İnsallah kardeşim çık gel görüşelim ;)