Orijinalini görmek için tıklayınız : B uda benden olsun :) 93 red si sedan
buda benim son gözdem red si sedanım :) aldanmayın böyle masum durduğuna çok canlar yaktı :)
iyi seyirler :)
http://i45.tinypic.com/2emizjo.jpg
http://i50.tinypic.com/2l97brk.jpg
http://i50.tinypic.com/f28pax.jpg
http://i45.tinypic.com/2dqoaci.jpg
http://i46.tinypic.com/33wuyvo.jpg
Maşallah sade ve çok şık :icon_tup:
pek masum görünmüyo :) maşallah hoş bir araç
Harun JDM
12-01-2013, 20:05
Maşallah güzel araç.
çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar sade bi modifiye peşindeyim :)
ondertopcu
12-01-2013, 20:09
Maşallah sade ve güzel duruyor
Adem Salih
12-01-2013, 21:18
Ah gözünü sevdiğim :) Maşaallah kazasız belasız sürüşler
ensoztrk
12-01-2013, 21:20
of of of çok güzel rengi duruşu basıklığı bence hiç ellemeyin böyle kalsın maşallah! :)
::ZaFeR::
12-01-2013, 21:21
MaşAllah : ) Kırmızı Sedan EG'de bi fena duruyor : )
maşallah hem si hem sedan hemde kırmızı :D
jdm far ve jdm stoplar ve mugen lip i taktıktan sonra cam filmi ile bitircem olayını :)
ayrı ayrı teşekkür ederim herkese :)
hakansiR
12-01-2013, 22:07
masallah kazasız belasız
Maşallah demeden geçemedim. Çok güzel duruyor. Bana sorarsanız mugen lip dışında diğer dediklerini bile yapmayın, böyle çok daha hoş duruyor.
Hatta bagaj üstü oem spoiler bile düşünülebilir sanki.
fatihtemizer
12-01-2013, 22:31
Masallah aracın durusu cok güzel Allah kaza bela göstermesin.cok nazar deger buna masallah tekrardan;)
maşallah kırmızıda bir başka durmuş araç gergin :)
semihbozçalı
12-01-2013, 23:04
güzel araç kazasız belasız binmek nasip etsin Allah
Ö.öztüRk
12-01-2013, 23:23
Maşallah boncuk gibi duruyor allah kaza bela vermesin..
Resul911
12-01-2013, 23:23
ben mugen lipi tavsiye etmiyorum. ama jdm far ve stopla arabanın dünyası değişiyor ;)
kadir jdm civic
13-01-2013, 00:17
maşallah allah kaza bela vermesın
merak ettım antalyada kimlerin canını yaktı eski antalya hondacısı olarak soruyorum...
egzos un duruş konumuyla biraz oynarsanız arkadan daha talı durur maşallah gerçekten güzel araç :)
Maşallah çok güzel görünüyor. Kazasız belasız :)
maşallah allah kaza bela vermesın
merak ettım antalyada kimlerin canını yaktı eski antalya hondacısı olarak soruyorum...
plaka vermeyeceğim arkadaşlarım oldukları için.özgürü biliyorsanız (BUV VTI) o söyleyecektir..
bi emrah erkan kardeşimin soch ies inden çektim,başkada beni üzen vtı ve si olmadı antalyada..
mugen lip,mugen plakalık,jdm far ve stopları var kafamda,umarım daha da güzel olacaktır :)
yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)
egzos un duruş konumuyla biraz oynarsanız arkadan daha talı durur maşallah gerçekten güzel araç :)
egzosu bir arkadaşım yaptı,montajını yapan egzostcu arkadaşım uğraşmadığı için böyle durdu onuda düzelttiricem en kısa zamanda :) havalar soğuk olunca pekde gidesim gelmiyor sağa sola :)
Gercekten hos bir arac gule gule kullanin. :)
abdullah songür
13-01-2013, 10:05
geçen gün facede görmüştüm
maşallah kazasız belasız
tsk ederim arkadaşlar :)
abdullah ortak arkadaşlarımız varmış evet,si dan önce hüseyinin ies vardı bende :)
TolgaCtk
13-01-2013, 11:29
Masallah, Allah kaza bela vermesin :) cok temiz duruyor araciniz :)
civicsi_r
13-01-2013, 14:48
maşalllah esay candır.allah kaza bela vermesin..
EmrahERKAN
13-01-2013, 17:20
:) maşallah kardeşim. çok çektirmedim sana yavvv :) artk ben rahat bıraktım sen dağıt ortalığı :)
bende bıraktım kardeşim o işleri artık huzur spec kullanıyorum artık :)
Ahmet Bby
14-01-2013, 10:08
Sade ve şık maşallah :)
AhmetDncr
14-01-2013, 15:24
Maşallah, kazasız belasız ;)
Deepblue
14-01-2013, 15:34
Çok güzel MaşAllah..
Mumkun oldugunca sadelikten yanayim :) yorumlar icin tesekkur ederim :)
brsmustang
14-01-2013, 15:48
aracınıza maşallah.
resimler demi bir şey var yoksa sağ taraf(yolcu tarafı)daha mı basık duruyor?
Yaylari kesen arkadasimin bana bi guzelligi oldu o.ne yapacagim bilmiyorum valla :s
Maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor :)
amin.. çok teşekkür ederim..
Raindrops
14-01-2013, 23:07
Çok güzel duruyor hocam maşallah
çok teşekkür ederim kardeşim
EG ne kavuşursun umarım sende :)
maşallah çok guzel allah kaza bela wermesın bı spoon jant harıka olurdu galıba hele beyaz oldumu :)
Spoon ilerki projemde ins.bronz olur muhtemelen :) tesekkur ederim iyi dileklerin icin :)
reddewill
15-01-2013, 12:12
maşallah çok sade vede şık
kazasız belasız maşallah ;)
allah nazarlardan saklasın kırmızı sahibi olmak zordur :)
aodabasi
16-01-2013, 00:26
maşallah allah kaza bela vermesin bencede pek masum durmuyo
skyserhat
16-01-2013, 11:32
cam filmi yapta muhasebeci gibi yapsınlar cezayı kitlesinler sana :))) kardeşim arabanın maşallahı var valla senin yüzünden millet dışarı çıkmıyodu bi aralar yolda denk gelirde çilter bizi diye :)) antalyada bu Sİ dan sonra millette bi sevda oluştu. son jantlarıyla çok güzelde bi, duruşa kavuştu allah kaza beladan korusun hepimizi inş. bizimde bi gün böyle temiz güzel arabamız olur profil fotosundaki corsa ya takılı kaldım çok temizi duruyo soylemeden yapamıcam :)))
maşşallah mehmet abi :) yapacaklarının arasına spoon ayna ve stop eklemelisin bence :) :)
cam filmi yapta muhasebeci gibi yapsınlar cezayı kitlesinler sana :))) kardeşim arabanın maşallahı var valla senin yüzünden millet dışarı çıkmıyodu bi aralar yolda denk gelirde çilter bizi diye :)) antalyada bu Sİ dan sonra millette bi sevda oluştu. son jantlarıyla çok güzelde bi, duruşa kavuştu allah kaza beladan korusun hepimizi inş. bizimde bi gün böyle temiz güzel arabamız olur profil fotosundaki corsa ya takılı kaldım çok temizi duruyo soylemeden yapamıcam :)))
eyvallah sağolasın kardeşim :) muhasebecininki simsiyah doğaldır cezayı kitlemeleri :) acık ton yapacağım ben,artık huzur spec takılıyorum,yormuyorum arabamı,yakıtı cok güzel tıs tıs geziyorum valla :)
şuan için orjinal olması taraftarıyım cihan kardeşim :) ilerleyen günlerede acık kapı bırakayım diyorum :)
sinanbaysal
17-01-2013, 11:35
Masallah büblo gibi kazasız belasız
ykavcioglu
17-01-2013, 12:50
allah nazarlardan saklasın kırmızı sahibi olmak zordur :)
Korkutma beni:p
maşallah...
Tesekkur ederim begenileriniz icin :)
kirmizi hakkaten zor,cok dikkat cekiyor.haliylen nazardan yana cok dertliyim :(
Masallah büblo gibi kazasız belasız
Amin,cok tesekkur ederim :)
masallah kazasız belasız sürüşler olsun .
Amin kardesim Cumlemize..
maşşallah mehmet abi :) yapacaklarının arasına spoon ayna ve stop eklemelisin bence :) :)
spoon aynaya niyetlendim aslında cihan :)
ANCAMARO
03-02-2013, 21:20
Renk,duruş bayıldım. Ellerinize sağlık,maşallah
Renk,duruş bayıldım. Ellerinize sağlık,maşallah
çok teşekkür ederim :)