Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmit Körfez Time Trial
Ben cebimle cektiğim resmi koyayım gerisini arkadaşlar koyar kimler cekmişse..JAN neler cektin koy bakalım :D
http://img161.imageshack.us/img161/4577/grnt000sp6.jpg
toplam 4 araçmı vardı?
guzel soru +1 :)
s2000leri tek yakalamışken cektim. Araclar 5tane s2000 dışında z4 3.0 audi TT 2.0t evo9 hartge m6 ve leon cupra vardı.
pist zamanı tuttunuzmu nasıldı veriler gelirdik valla imkan olsaydı barancm
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=268759#post268759
10 araç vardı, 5'i s2k
hartge M6, z4 3.0, evo 9, civic vti(selcuk), yeni tt
pist zamanı tuttunuzmu nasıldı veriler gelirdik valla imkan olsaydı barancm
selcugun baslıkta var zamanlar
Başarım walla gelmeni isterdim bidahakine sınanıda kap getir :)
Başarım walla gelmeni isterdim bidahakine sınanıda kap getir :)
aynen insallah ... Cem demek s2k almıs 2 aylıgına :D iyi zaman yapmıs helal nede olsa bmwci :D s2klarda ekstra modu olan varmıydı bi iki aracta coil var gibi herkes zorladımı s2000 ci arkadasların ...
Ben zorlamadım korktum ya kıyamadım arabama ama s2000 ler içinde cemden sonra ben geliyorum zaman olarak teselli olacaksa :) cem binecek o arabaya 2 aylığına almamış ama bide bmw alıo sanırm
Ben zorlamadım korktum ya kıyamadım arabama ama s2000 ler içinde cemden sonra ben geliyorum zaman olarak teselli olacaksa :) cem binecek o arabaya 2 aylığına almamış ama bide bmw alıo sanırm
yok baska bısı alcak yazın kullanır tabı s2k super keyifli alet... ama intakesiz s2k ya binilmez sen nası biniyosn anlamadım :D
zorlamadın demek :D
peki :)
S2000 le ilk defa piste girdim ve pistin yarısını ayağam frende gaz kese kese döndüm gördün.İner o zaman iner :) bu arada arabamda şu anda AEM v2 var başar.1 aya kadarda komple egzoz headers ve yenı bir intake geliyor
ahahah tamam lan tamam :D sen ın bende ıncem :D