Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana Turbo saxo vs golf 1.8T
korhanktech
13-01-2013, 19:19
HERİŞ POWER SAXO VTS STAGE 1:D
KASIM POWER GOLF 1.8T TÜRKİYENİN EN HIZLI 1.8T'Sİ
İYİ SEYİRLER...
HERİŞ POWER STAGE 1 SAXO VTS TURBO VS KSM POWER GOLF 1.8 T - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KLa3cpdkUDU)
RottingChrist
13-01-2013, 19:43
gerildim resmen.
2 aracta cok iyi emeklerinize sağlık bence tehlikeli bu yapılan dikkat etmek gerek
powerbass
13-01-2013, 20:31
saxonun tampondan çıkan alevlere bayıldımmm
2. Yarışı başlatanda fizik tedavi terk kolları yukarıda tutaydı iyidi.
Oğuzhan K.
13-01-2013, 21:19
Güzel araçlar maşallah fakat yapılan zaman ve yol malesef tehlikeli kazasız belasız bittiği güzel olmuş .
Deneme zevkli ama çok tehlikeli olmuş maşallah araçlara
abi ben tiribe girdim resmen gerildim o yolda o trafikte napıyonuz ustaa !! yarın fox tasınız ztn kesin :)
kelalper
13-01-2013, 21:34
otoyolun ortasında drag ve vızır vızır kamyonlar tırlar var. Kafayı peynir ekmekle mi yediniz.
daha sakin bir saat seçilebilirdi çok stresli olmuş..iki araçta güzel olmuş :)
mechanic
13-01-2013, 22:10
maşallah adananın araçlarına
saxoya maşallah fakat yapılan yarıs çok riskli araçlar aslında tecrübeli araçlara benzıyor.gece uygun bir saatte trafiğin rahat oldugu bir yerde yapılabilirdi.
Dikkat edin arkadaslar kas cikaralim derken goz cikarmayin Masallah araclariniza
Valla bence videoyu silin haberlere çıkarsınız polis araçlardan ve isimlerden eliyle koymuş gibi bulur. Yapılan iş çok tehlikeli Allah korumuş...
çok yanlış saat seçimi neyse ki sorunsuz bitmiş..
araçlara maşallah..
Masallah , tr nin en hizli 1.8t si baya iddalı bi yazı olmuş
hee tabi birde o konu var :icon_tup:
kkursat01
13-01-2013, 23:05
Adana da herzaman böyle bizim pistimiz yok neyazıkki herşey illegal :)
devilboy
13-01-2013, 23:20
ikiside tanıdığım şahıslar ikisine de maşallah allah kaza bela vermesin ama ççok gereksiz baş ağrıtacak video site mimli zaten
Alperen-B
13-01-2013, 23:28
Araç sahiplerinin inş. haberleri vardır. İki aracada maşallah. Golf için öyle yazmışlar evet gayet iddalı bir araç çünkü.
Kaldırın abi videoyu gereksiz yere başınız ağrayacak. Üzerinden 1.5 ay geçti yeni bir şey de değil Adana için.
dragon07
14-01-2013, 00:01
ben golfü adanada gördüm silah gibi gördüm hemde :) saxo çok hızlı olsa gerek ayrıca heryeri fiber kilodan dolayı geçmiştir diye düşünüyorum.
TR nin en hızlı 1.8t golfü yazıyor zaten,
hee tabi birde o konu var :icon_tup:
arac cidden çok iddialı arac beyler bilginiz olsun ama tr nin en hızlısı diyemem çünkü en hzılısı mı bilmiorum...
benim bildiğim istanbulda özgünün yaptıgı savaş abinin 8L s3 ü var 2.1 stroker kitli birde ankarada anıl'ın var kabus 1.8 T başkada bilmiorum ben varsada olanlar yanlış anlamasın..35 R lı ciddi yürüyen bi araba bu golf ...
Zaten golf ilk yarista kalkamadi,ikinci yaristada sanzumanin gazabina ugradi sanssizlik oldu 3 e girmedi.saxo da yabana atilacak araba degil kesinlikle.videonun buraya atilmasi bana kalirsa yanlis olmus.yarin birgun fox tv de yayinlanir trafik magandalari diye yaz olur arac sahiplerinin baslari belaya girmesin
Bu sabah cıkmadı foxa yarın kısmet artık
iki aracada Maaşallah, ama bence doğru olmamış diğer arkadaşların da dediği gibi bugün yarın çıkar tv ye trafik magandaları diye sonra adı çıkar Adana' mızın
typermelih
14-01-2013, 09:28
o yarış zamanları nı kimse unutamaz,hırs vardı kimsenin neyaptığı tartışılmıyordu yanlış doğruyu göremiyorduk.sadece geçmek vardı,golf sadece rolıng için yapılmış bir araç,saxso ise drag...bir hırs uğruna olmayacak bir duaya amin demek adına başlandı yola golf için...okadar olumsuzluk olduki o golf için allah resmen istemedi.ama burda şu görüldü,birbirini sevmeyen rakip garaj sahipleri tek emel uğruna kenetlendi bunu görmek bile çok güzeldi,o golfü 6 saatte ayağa kaldırdılar...yanlış anlaşılmasın golf dedimiz şey benim aracı 2 direk geçiyor...iki aracın kategorisi farklı ama yarışıldı işte yapacak bişey yok...yarışın yapıldığı yer ve zamannın nekadar yanlış olduğu aşikar,bizler rolıngı bile gece 00:00 den sonra yapıyoruz...olmaması gerekirdi birdaha bu trafikte ve zamanda olmaması dileğiyle...
Burhan Type R
14-01-2013, 09:29
saxonun tampondan çıkan alevlere bayıldımmm
şifremi hatırladım nihayet girdim:)
Senin için bir video alevler gözüküyor
2. Dezember 2012 07:17 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=556734274343861&set=vb.100000218817813&type=2&theater)
akbaba78
14-01-2013, 09:37
masallah araclara:icon_tup:
o yarış zamanları nı kimse unutamaz,hırs vardı kimsenin neyaptığı tartışılmıyordu yanlış doğruyu göremiyorduk.sadece geçmek vardı,golf sadece rolıng için yapılmış bir araç,saxso ise drag...bir hırs uğruna olmayacak bir duaya amin demek adına başlandı yola golf için...okadar olumsuzluk olduki o golf için allah resmen istemedi.ama burda şu görüldü,birbirini sevmeyen rakip garaj sahipleri tek emel uğruna kenetlendi bunu görmek bile çok güzeldi,o golfü 6 saatte ayağa kaldırdılar...yanlış anlaşılmasın golf dedimiz şey benim aracı 2 direk geçiyor...iki aracın kategorisi farklı ama yarışıldı işte yapacak bişey yok...yarışın yapıldığı yer ve zamannın nekadar yanlış olduğu aşikar,bizler rolıngı bile gece 00:00 den sonra yapıyoruz...olmaması gerekirdi birdaha bu trafikte ve zamanda olmaması dileğiyle...
ıkı tarafta masllah baya bı hırslı bu konuda merak ettıgım bi ara 20+ 20 lık bı mevzu vardı o ne oldu gerceklestımı ?
Burhan Type R
14-01-2013, 12:36
ıkı tarafta masllah baya bı hırslı bu konuda merak ettıgım bi ara 20+ 20 lık bı mevzu vardı o ne oldu gerceklestımı ?
gerçekleşmedi daha
typermelih
14-01-2013, 12:46
bu yarışın rövanşı olacak az kaldı aynı paraya ama 20 bin tl olan araç bu değil sanırım oda sanırım 2 ayı bulur
Arabaların maşallahı var ama gerçekten çok tehlikeli olmuş. Dalgın gelen bir tır şoförü orda belki 10 kişiyi altına alır.
Umarım bu video yüklenmeden araç sahiplerine danışılmıştır. çünkü video Tv ye düşerse araçlar ciddi sıkıntı yaşayabilir, sazo hadi neysede Golfün bütün bilgileri ortada Umarım sıkıntı yaşanmaz Öyle birşey olursa kim alacak sorumluluğu acaba
ozan cpr
14-01-2013, 15:18
maşallah araçlara kazasız belasız kullanmak nasip olsun.... mıllet avrupada plaka saklıo rol yarış yaparken burda hersey ortada araç sahıpleri evli insanlar başlarını agrıtmasın bu video ...
DeWiLmEnTt
14-01-2013, 18:39
bu şartlar altında gercekten tehlıkelı bır yarıs olmus
ama ikiaracada maşallah güzel yürüyorlar.
YunusCan
17-01-2013, 15:15
saxo nun 10 parçası varsa ( kapı kaput vs. ) 7 si fiber 900 kg olan saxo sana 600 kg ya düştü nerdeyse :D bırakında geçsin.
aspava983
17-01-2013, 23:31
golf 2. yarışında güzel bir kalkış yapmıştı 1 de 2 de öndeydi ama 3. vitese geç girdi yoksa kazanabilirdi
iki aracada maşallah ama videoyu buraya koymak saçma olmuş.çok kişinin aklina gelmiştir buraya koymak ama bi nedeni varmiş demekki koymamanin.bence golf iyice hazirlansaydi sonuç çok farkli olurdu.
atarktan
18-01-2013, 18:27
Maşallah araçlara.Gönlüm hep golften yanaydı karşı tarafın tutumundan dolayı ama olmadı.inş
rövanşta alır.
Araçlara maşallah.Fakat o trafikte yolun ortasına çıkmak ne kadar doğru?
Baya ciddi bir mevzu vardı herhalde ortada. Yoksa kimsenin gözü bu kadar kararamaz.
izlerken gerilmek bir yana national geographic'de yasadışı sokak yarışları belgeseli izliyormuş gibi hissettim ve bundan zevk aldım türkiye'de olmasından dolayı :D
kocaman maşALLAH Araçlara..
_muhaRRem
19-01-2013, 03:11
bu konuyu adminlerden rica edinde bir an önce kaldırsınlar f.booktanda videoları silin yapmayın böyle şeyler .Hadi yapıyorsunuz sosyal paylaşım alanlarında paylaşmayın. Bütün camia etkileniyor bu tip olumsuzluklardan.
varsa iddalı araba profosyonel olarak draglara getirin araçlarınızı.
Iki kişi düşman miydi diye düşündüm ilk ama fox a düşer se adana da nefes aldırmazlar
mechanic
19-01-2013, 09:08
Iki kişi düşman miydi diye düşündüm ilk ama fox a düşer se adana da nefes aldırmazlar
foxa düşmesine gerek yok zaten nefes aldırmıyorlar
Faceden görmüştüm , yorumlardan anladığım kadarıyla çok fazla hırs vardı bu yarışta 2 tarafında kaybetmeye lüksü yok gibiydi..
rövanşta görürüz hangi taraf daha iyi :)
foxa düşmesine gerek yok zaten nefes aldırmıyorlar
aynısını ben yazcaktım, kısmet sanaymış, adanada en sağlam modifiye kaput filmidir artık:)))
saxo tek kelımeyle harıka fakat zaman we yer yanlıs masallah araclara
nefes almak mı imkansız öyle saçma sapan şeyler için polislerle birbirimize giriyoruz ki egsoz ucundan ceza yiğen gördüm ya bu fotoda son 5 ayda bana kesilenler
http://d1301.hizliresim.com/15/m/j3gxj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
nefes almak mı imkansız öyle saçma sapan şeyler için polislerle birbirimize giriyoruz ki egsoz ucundan ceza yiğen gördüm ya bu fotoda son 5 ayda bana kesilenler
Haci Asu yu cekemeyenler napsin yaziyorlar cezayı
Allah korumuş bi tır vs sıkıntı olmamış
murat_ileri
20-01-2013, 04:08
egzos ucu da ne; ben panameraya egzosdan , bmw'ye janttan ceza kesip bağlayan adam gördüm :D
gurkanerkan
20-01-2013, 21:17
Araçlara maşallah ama koskoca adamlarsınız o yolda yapılacak işmi bu..
biriside yola çıkıyor trafiği durduralım diye...
sağlıklı bir deneme olmamış bence...
emre_ozr
21-01-2013, 10:40
az kalsın trnin en hızlı golfünün içinden geçen kamyon videosu olcakmış
fatihege
22-01-2013, 12:30
maşallah araçlara kazasız belasız inşallah
ikisinede maşallah bence ama dikkat edilmeli allah korumuş ..
adanalı arakdasların konusuna yazmıorum da bu STAGE 1 SAXO ya takıldım.
stage 2 - 3 - 4 - 5 olunca ne olucak BACK TO THE FUTURE mı ?
Alperen-B
07-03-2013, 15:59
ikisinede maşallah bence ama dikkat edilmeli allah korumuş ..
konuyu hortlatma amacı ?
aodabasi
07-03-2013, 17:08
maşallah daha rahat bi yerde olsaymış daha iyi olurmuş
konuyu hortlatma amacı ?
+bir milyon
rockford34
07-03-2013, 20:25
trafige acık alan artı vızır vızır trafik ii kimsenin canına zarar gelmeden bitmiş
baran.boran
07-03-2013, 22:35
saxo çok ciddi yanlız ama riskli zaman seçimi
dachosen
07-03-2013, 22:43
çok ortalık yerde çekilmiş.. video :D
baran.boran
08-03-2013, 17:46
Birde sunu soralim stage1 deki parca lisresinde neler oluyo 1i boyleyse 4 5 infe neler olacak
dachosen
08-03-2013, 21:57
Birde sunu soralim stage1 deki parca lisresinde neler oluyo 1i boyleyse 4 5 infe neler olacak
Bunların hepsi kafada bitiyor. Zevkler ve stage ler tartışılmaz...
Maşallah araçlara saxo iyi:icon_tup: ama yol sıkıntılı arkadaşlar:(
Deneyen iki aracada masallah
araç sahiplerinin haberi olarak video katılacaksa burda olan videoların %90'ı kaldırılır o zaman kimse videoya çekmiycek rahatsız olunuyorsa.yarışa gelince gerçekten bayağı hırslıydı iki tarafda gördüğüm kadarıyla güzel de bir yarış olmuştu her iki tarafında emeğine sağlık
adanamızın 2 aracınada MAŞALLAH ...
Adana da herzaman böyle bizim pistimiz yok neyazıkki herşey illegal :)
katılıyorum
percussionali
11-03-2013, 23:10
owww saxo zalım yanlız sanki drag için adamlara asfalt dökmüşler daha geç saatte olabilirmiş sadece ;)
percussionali
12-03-2013, 10:59
bakalim bizim stage kac olacak 1 boyleyse
SeZaR #1
16-03-2013, 12:32
saxo nun 10 parçası varsa ( kapı kaput vs. ) 7 si fiber 900 kg olan saxo sana 600 kg ya düştü nerdeyse :D bırakında geçsin.
Tabi canım, biz tarttık 250 kg geldi. Senin terazide bi bozukluk var heralde? ;)
SeZaR #1
16-03-2013, 12:34
Bu stage 1 haliydi, yakın zamanda 2,3,4... en son stage 31 olunca bırakacaz. Ondan sonrası da Allah kerim.. ;)
SeZaR #1
16-03-2013, 12:50
6 saatte değil de, bol zamanda, bahanesiz mazeretsiz hazırlanan bir golf ''R'' olursa saat 00 : 00 veya 24 : 00 farketmez, saxo ile bir drag güzel olur ;)
devilboy
16-03-2013, 18:45
konu yine salak saçma yerlere geldi atar giderler havada araç sahibi isterse adana kıç kadar memleket numarasını bulması 3 dksını almaz arar konuşulur tamam denilirse yarışılır eskiden böyleydi şimdi sanal klavyeden herkeste bi atar gider gereksiz mevzular
glockevo
17-03-2013, 16:32
konu yine salak saçma yerlere geldi atar giderler havada araç sahibi isterse adana kıç kadar memleket numarasını bulması 3 dksını almaz arar konuşulur tamam denilirse yarışılır eskiden böyleydi şimdi sanal klavyeden herkeste bi atar gider gereksiz mevzular
Çok güzel özetlemişsin....