Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000Türkiye.com time trial sonuçlar resimler vs :D
1. 41 FE 980 Hartge M6 54.150
2. 34 CAS 20 S2000 56.274
3. 34 UB 2695 Z4 3.0 57.264
4. 34 MHS 37 EVO 8 57.564
5. 34 TB 329 Civic VTİ 58.377
6. 34 BA 5784 S2000 58.509
7. 34 AVB 12 S2000 59.544
8. 34 DTE 84 S2000 59.654
9. 34 DZ 3270 AUDI TT 1.00.185
10. 34 BB 2177 S2000 1.00.280
yarıs start oncesı
http://img118.imageshack.us/img118/957/grnt013oh5.jpg
TB 329 start fınısh dusluk ve sonrası video
http://www.youtube.com/watch?v=xPOwy0KSehM
yarıs sonrası :D açlar :D:D:D
http://img118.imageshack.us/img118/5414/grnt017ze7.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/927/grnt021ks9.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/1930/grnt019qn5.jpg
oh oh gzl bi gün olmuş anlaşılan eylenmişiniz :) hayırlısı ile daha iyi organizasyonlara :)
Harika Bi Organizasyon Olmuş Görüntülerde Çok Güzel Görünüyor Zaman Süper Geçmiştir Eminim Ellerinize Sağlık...
http://img131.imageshack.us/img131/5344/p1010001tf4.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/982/p1010009ft4.jpg
Ahahaha doymadı çoçuklar mangala :D
ahaha abı waallah doymadık :D
Mangal güzele benziyor :D:D
herşey çok guzel olmuş..afiyet olsun:)
41'in gözünü seveyim nasılda yakışmış birincilik..Toprağım :D :D
ahaha abı waallah doymadık :D
gözün doysun be et arttı bide:)
Pist Günleri 2008 organizasyonuydu bugün düzenlenen, s2000turkiye kulubu icin özel organizasyon düzenledik
İzmit korfez pist günleri serisi dahilinde S2000Türkiyeyide ağırladık biz onlardan cok memnun kaldık gayet kaliteli seviyeli ve hoşsohbet insanlar
İnsallah onlarda organiasyonumuzdan keyif alabilmişlerdir ...
Organizasyon serimizin bir sonraki pist günü 2 mayıs Cuma günü gene bekleriz :D
cok sakın guzel eglencelı dostane ıdı. cıdden ımkan olsa hepsıne katılmak lazım . organızasyon ıcın tesekkurler bugra ve oytun ;)
ya selcuk o resimler ne allah kahretmesin yaaa 30milyonluk yedik walla auhuhaauh eve geldiğimden beri varille su içiyorum içim yanmış :D organizasyon cok güzeldi katılan herkeze teşekkürler ayrıca organizatörlerede teşekkürler doyurdular benım gibi selcuk gibi açları :hahaha:
ahahah olm zuhhhaahhaaaaa etler koyuldu sanıp kosmana koptum full acsın ya :D
ahahah olm zuhhhaahhaaaaa etler koyuldu sanıp kosmana koptum full acsın ya :D
Senin ağzın oynuyodu ben arabayı parkederken dedim etler oldu yiyor bu bana kalmıcak :hahaha: meğer soğan ekmek yiyomuşsun ac ya haha
Çok güzel olmuş iyi eğlenmişsiniz ne güzel.Selçuk göbek maşallah derecenede tebrikler bravo.Daha detaylı fotolar wardır umarım...
ehehe kızarmıs bıber ve ekmek :D
Çok güzel olmuş iyi eğlenmişsiniz ne güzel.Selçuk göbek maşallah derecenede tebrikler bravo.Daha detaylı fotolar wardır umarım...
sana ben kıyagımı yaptım ama kısmet deılmıs kuzen :) ben resım cekemedım ama JAN kardesımız koyar sıteye gırınce :) derece daha ıyılesırdı ama benım benzın bıttı dıye dısarı cıkıp gelmek zorunda kalınca ancak toplam 2 set donebıldım arkadaslar 3 set donduler ılk set 1.00 yaptım 2. de 58 3. yude dondeydım daha ıyı olurdu ama kısmet buda gayet ıyı bı derece :) bı dahakıne kesın kalıtelı bı lastık takıcam ama o kesın maxıslerle bı yere kadar :)
İnş stp tb yi satmadan bide görebilsek son kez:D fena olmaz hani gelemedik kısmet bi dahakine...Baran kızın çok tatlı nazik duruo maşallah onada kocaman...
ehehe kızarmıs bıber ve ekmek :D
ne yedin be selcuk doyurdum ama dimi senide be huehuehue demiştim ben demi :D :D
sana ben kıyagımı yaptım ama kısmet deılmıs kuzen :) ben resım cekemedım ama JAN kardesımız koyar sıteye gırınce :) derece daha ıyılesırdı ama benım benzın bıttı dıye dısarı cıkıp gelmek zorunda kalınca ancak toplam 2 set donebıldım arkadaslar 3 set donduler ılk set 1.00 yaptım 2. de 58 3. yude dondeydım daha ıyı olurdu ama kısmet buda gayet ıyı bı derece :) bı dahakıne kesın kalıtelı bı lastık takıcam ama o kesın maxıslerle bı yere kadar :)
170 hp ile obile bence gayat ii :icon_tup:
Senin ağzın oynuyodu ben arabayı parkederken dedim etler oldu yiyor bu bana kalmıcak :hahaha: meğer soğan ekmek yiyomuşsun ac ya haha
olm sus elinde ekmek mangala kosusunu bende gordum :d hueuhehuhuuhe
ne yedik be baran :D
Bende demiştim benı tehdit etti doymazsam pisti karıştırırım diye ama doydu walla :) soğan ekmeği unutmıcam tırsttım resmen koştum yanına haha
Bugra saolasın sen tam organızasyon adamısın bunu herzaman soyluyorum goruntunle ıcraatın tutmuyo ama gercekler yanı :) ,
en kısa zamanda 58 ın altına dusmek uzere senın yenı bı organızasyonunda orda olucam ;)
Masallah masallah :)
Selcuk yeme yeter artık :D
Karbon göbek taktırcaz bu gidisle :D
Bugra saolasın sen tam organızasyon adamısın bunu herzaman soyluyorum goruntunle ıcraatın tutmuyo ama gercekler yanı :) ,
en kısa zamanda 58 ın altına dusmek uzere senın yenı bı organızasyonunda orda olucam ;)
Eyvallah kanka bunları arkadaşlarımızdan duymak cok hos ve guzel .
Başımızın ustune yerin var herzaman bekleriz :D
selçuk aşmışsın tebrikler 1600 araçla o makinelerin arasında sağlam süre
pistte kukalar var dimi
bu arada tebrikler herkese :)
selçuk aşmışsın tebrikler 1600 araçla o makinelerin arasında sağlam süre
dahada iyi cıkardı, bidahakine daha iyi yapar daha iyi lastiklerle
pistte kukalar var dimi
bu arada tebrikler herkese :)
hayır şigan kurmadık .
gurubun elitliği ve laf dinler durumu sebebi ile gerek duymadık ...
bizim orglarımızda extrem bir durum olusmadıgı surece şigan kurmaktan kacınıyoruz ....
Bknz: http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=13962
hayır şigan kurmadık .
gurubun elitliği ve laf dinler durumu sebebi ile gerek duymadık ...
bizim orglarımızda extrem bir durum olusmadıgı surece şigan kurmaktan kacınıyoruz ....
yok laf dinlemiolar yada elitler veya deiller açısından sormadım :)
daha önceki gördüğümüz derecelerle mukayese etmek için meraktan sordum
guzel bulusma olmus..
çook şanslısınız çok:)
yok laf dinlemiolar yada elitler veya deiller açısından sormadım :)
daha önceki gördüğümüz derecelerle mukayese etmek için meraktan sordum
farkındayım da ben orgların devamında sorun yasamamak için acıkladım ...
farkındayım da ben orgların devamında sorun yasamamak için acıkladım ...
ok buğracım saolasın
buğra kessene oLum sakalları one haL muro başkan gibi oLmussun hahaha
güzel org. olmuş aslında bizde toplanıp yapsak süper olur böle bi org. tam ben türkiyeye geldigimde aslın
sıgansız olmasını ayrıca bız ıstedık,acıkcası start fınısh sonunda koyulacak olan sıgan tamamen keyfını alacaktı olayın,oraya tam gaz gırıp dıp fren bı alt vıtese cekıs tam gaz ıcerı dalmanın zevkını tamamen batırırdı. cıdde guzel sureler bence herkes ıcın supersport racınglerın sampıyonu olan arkadasım 51 sanıye donuyor o pıstı konustugumuzda lan cok hızlısının olm sız dedı .sıgan mıgan bence gereksız hız dusuruz ve keyıf kacırması olurdu
güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun bu arada
buğra kessene oLum sakalları one haL muro başkan gibi oLmussun hahaha
Ole kabasakal mode on baby :D senide pistlerde gormek isteriz Sulhi serindere /İstanbul :D
sıgansız olmasını ayrıca bız ıstedık,acıkcası start fınısh sonunda koyulacak olan sıgan tamamen keyfını alacaktı olayın,oraya tam gaz gırıp dıp fren bı alt vıtese cekıs tam gaz ıcerı dalmanın zevkını tamamen batırırdı. cıdde guzel sureler bence herkes ıcın supersport racınglerın sampıyonu olan arkadasım 51 sanıye donuyor o pıstı konustugumuzda lan cok hızlısının olm sız dedı .sıgan mıgan bence gereksız hız dusuruz ve keyıf kacırması olurdu
ole tabiki ancak bu gelen grubun potansiyeline gore deişiklik gosterebilir selcukcum bugunki gibi gruplarla şigansız devam edicez bizde ancak olur ya arada taşkınlıga vuran biri olursa brifingdede soledigim gibi bi tur sonra dizerim kukaları ki kimsenin basına 2 dakikalık gaza gelme için birşey gelmesin diye ...
amac pist ruhu ***** :D anladın beni sanırım :D bugunku gibi elit gruplarla herzaman kukasız şigansız calısmak isteriz yoksa ...
güzel org. olmuş aslında bizde toplanıp yapsak süper olur böle bi org. tam ben türkiyeye geldigimde aslın
bekleriz onceden gelicegin tarih aralıgı ile ilgili bilgi alabilirsin ... zevkle :D
ayrıca zaten orda sıgan olsa on duzluk sonu ve arka duzluk sonu net net 4 5 sanıye kayıp keısnlıkle yasanırdı. benım ılk set ve son setım arasındakı tek farkım start fınısh sonundakı hızlanmam oldu baska bırsey deıl
bir kısmet olmadı sizin organizasyonlara katılmak
Ayrıca gun icinde resim ceken arkadaşlarımızdan rica etsem
byildirim@advancedtuningparts.com adresine mail atarlarsa resimleri cok memnun olurum .
mb sınırı yok 1 maille istediginiz mbda mail atabilirsiniz .
ayrıca zaten orda sıgan olsa on duzluk sonu ve arka duzluk sonu net net 4 5 sanıye kayıp keısnlıkle yasanırdı. benım ılk set ve son setım arasındakı tek farkım start fınısh sonundakı hızlanmam oldu baska bırsey deıl
e normal kanka sen pisti biliyorsundiyer aracların cogu pisti bilmiyordu :D bu araclar eyer birkackez daha devam etsin katılmaya ozamn onların zamanlarıda ilerler zaten bu org serisinin en guzel tarafıda bu tum sene boyu yapılan zamanlar tutulup yayınlanarak sezon sonunda ilk 10 arac davet edilip final run yapılıcak o nedenle bugun kotu giden yarın sana rakip haberin ola :d hueuhehuhue
ama maşallah ben senden bu zamanı beklemiyordum atmosferik halinle helal olsun ...
bir kısmet olmadı sizin organizasyonlara katılmak
inşallah bi sonrakine devamlı yapıyoruz zaten bekleriz ...
bekleriz onceden gelicegin tarih aralıgı ile ilgili bilgi alabilirsin ... zevkle :D
işte heran gelebilme gibi durumum oluyo kıbrıstan cıkıp gelmesi kolay:) ama 26hazirandan sonra sınavlarım bitip tamamen boş oluyorum ben anca :( o güne kadar bi hafta sonu kaçıp böle bi org. olsa tam süper olur;)
işte heran gelebilme gibi durumum oluyo kıbrıstan cıkıp gelmesi kolay:) ama 26hazirandan sonra sınavlarım bitip tamamen boş oluyorum ben anca :( o güne kadar bi hafta sonu kaçıp böle bi org. olsa tam süper olur;)
www.advancedtuningparts.com/izmitkorfez
linkine mail adresini girersen eyer mail list ile org bilgileri haberleri sanada ulasır boylece uygun bir zaman katılabilirsin bence :D
Istilldo
23-04-2008, 22:57
bu tip organizasyonların olması sevindirici:)
2 tane s2k arasında 4 saniye olması ilginç geldi
selçuk helal olsun lan güzel derece vtecle
2 Mayıs için 10 kişilik kontenjan var, katılmak isteyenler şimdiden Buğra ile iletişime geçerse iyi olur
Organizasyonlarla ilgili güncel bilgilerin mailinize gelmesi için www.advancedtuningparts.com/izmitkorfez 'e mail adresinizi kaydedebilirsiniz
Teşekkür ederiz .
s2000 lerin arasında ki saniye aslında pist ortamında cok normal araba deil bilgi burda asıl zamana kazanc saglayan o nedenle bence ilk sefer gelenler icin gayet ideal zamanlar :D
kendilerini geliştirdikce o zamanlar sene sonuna dogru inanılmaz sekilde yakın olucak ben buna eminim :D
selcuk nie bukadar ii zman yaptı onuda biliyorum hep Organizasyon sonrası mangaldakileri düşündü cabuk bitsin istedi hızlı gitti :D hueuhhueuhe
bugün bizimle olan bütün arkadaşlara teşekkürler :)
favorim:
2. 34 CAS 20 S2000 56.274 :)
resimlerin bir kaçını en kısa sürede buraya upload edeceğim, devamını organizasyon sitesinden görebilirsiniz.
umarım gelen bütün arkadaşlar iyi zaman geçirmişlerdir :)
selcuk nie bukadar ii zman yaptı onuda biliyorum hep Organizasyon sonrası mangaldakileri düşündü cabuk bitsin istedi hızlı gitti :D hueuhhueuhe
ahahahahah mangalı sorup duruyodu zaten :hahaha:
bugün bizimle olan bütün arkadaşlara teşekkürler :)
favorim:
2. 34 CAS 20 S2000 56.274 :)
resimlerin bir kaçını en kısa sürede buraya upload edeceğim, devamını organizasyon sitesinden görebilirsiniz.
umarım gelen bütün arkadaşlar iyi zaman geçirmişlerdir :)
sabahtan aksama bizle kosturup guzel resimlerini bizlerle paylasacagın için şimdiden teşekkürler can ...
bırınde egzoz sıstemı vardı kanka ve kullanan arkadas egıtımlı bırı dıyebılırız yanı ben vtecın nerdeyse sonunu gordum dıyım oda o arabanınkını gordu dıyebılırız :)
şigan olsaydı demekki 59 1 dk ıle dönulcektı ortalama olarak;)
eskı surelerle karsılaştırdımda şimdi normal gene;)
Eray Yümsel
23-04-2008, 23:13
süper gün olmuş... tebrik ederim bütün herkezi... org. emeği geçenleride ayrıca
bu arada pist rekoru pazar günü kırıldı 2008 model 1000rr la Y-Motors Yunus 47 saniye ile
eski rekor 48 saniye imiş.
süper gün olmuş... tebrik ederim bütün herkezi... org. emeği geçenleride ayrıca
bu arada pist rekoru pazar günü kırıldı 2008 model 1000rr la Y-Motors Yunus 47 saniye ile
eski rekor 48 saniye imiş.
47-48 değil ki pist rekoru daha aşağılarda, racing tarafından tabi
güzel günmüş:)
pist yüzeyi yenileme sonucu pist ne durumda eskisine göre farklar nelerdir?
henüz yapılmadı yapılcak inşallah :)
Sanırım daha yüzey yenilenmedi. Plan dahilinde ama tarih verilmemişti en son bize.
Eray Yümsel
23-04-2008, 23:31
..........
şigan olsaydı demekki 59 1 dk ıle dönulcektı ortalama olarak;)
eskı surelerle karsılaştırdımda şimdi normal gene;)
serkan be bı kerede laf sokarcasına yazmasan nasıl olur. yok demekkı yıne zamanlar normal gene felan falan. ya bı kered ebuyur gelde sen yapta bız senden ogrenelım ya... vıdı vıdı vıdı....
serkan be bı kerede laf sokarcasına yazmasan nasıl olur. yok demekkı yıne zamanlar normal gene felan falan. ya bı kered ebuyur gelde sen yapta bız senden ogrenelım ya... vıdı vıdı vıdı....
selcuk sosyal bir yaraya parmak bastın
Tholl-ga
23-04-2008, 23:33
fotolar muhteşem
şimdilik beklemede bugun bile proce icin pistte muhendistler olcum aldılar ...
:D
Sanırım daha yüzey yenilenmedi. Plan dahilinde ama tarih verilmemişti en son bize.
tarih verebilicek bi makam yok cunku belli deil henuz :D
selcuk sosyal bir yaraya parmak bastın
ne yazıkki ole pist burda transponder orda arkadaşlar ...
hepinizi bekleriz imk izmit körfez yarış pistine ...
draglar falan ertelnince yapıldı sandım bu aralar:)
draglar falan ertelnince yapıldı sandım bu aralar:)
sorma o biraz konik oldu zaten :D
Drag günü biz organizasyon yaptık :D
:D ne diyim selcuk olsun olumlu olumsuz her yoruma acık olmak lazım zaten ...
herkezin yaptıgı zaman ortada 1 sezon boyu komple herkezin zamanını tutuyoruz bu organızasyonlarımızda hepsini uluslar arası standartlarla dunyada hemen hemen tum pro yarıs pıstlerindekisistemle tutuyoruz kimin ne zaman yaptıgı zaten ortada olur herkez istediginde katılır zamanını yapar kızmaya gucenmeye alınmaya gerek yok ... ;)
:D ne diyim selcuk olsun olumlu olumsuz her yoruma acık olmak lazım zaten ...
herkezin yaptıgı zaman ortada 1 sezon boyu komple herkezin zamanını tutuyoruz bu organızasyonlarımızda hepsini uluslar arası standartlarla dunyada hemen hemen tum pro yarıs pıstlerindekisistemle tutuyoruz kimin ne zaman yaptıgı zaten ortada olur herkez istediginde katılır zamanını yapar kızmaya gucenmeye alınmaya gerek yok ... ;)
kanka haklısın tabı ama ta ızmırde ufurmek kolay oluyor tabı. serkanın yanıbasındada pıst var bı cıksında zaman yapsın yahu deılmı... bızde burdan ufurelım...
kanka haklısın tabı ama ta ızmırde ufurmek kolay oluyor tabı. serkanın yanıbasındada pıst var bı cıksında zaman yapsın yahu deılmı... bızde burdan ufurelım...
yok be selcuk ufurmek bizi bozar be yakışık almaz ;)
bız cıkıyoruz zamanı yapıp selametle dıyoruz :D
bütün s2binler 2006 sonrasıymış sanırsam :) tesadüf mü ?
tb döktürmş tebrik ederim Selcuk beey :)
vee bugra by sizleride tebrik ederim
bütün s2binler 2006 sonrasıymış sanırsam :) tesadüf mü ?
tb döktürmş tebrik ederim Selcuk beey :)
vee bugra by sizleride tebrik ederim
teşekkürler :D efem çok kibarcıksınız :D
gerçekten güzel bir organizasyon olmuş arkadaşlar emeğinize sağlık. zamanlar da güzel olmuş:)
selçuk döktürmüş
mangal güzel olmuş akşama banada yaktırcaksınız:D
güzel organizasyon arkadaşlar . şu ank. da da pist olsa keşke
güzel organizasyon olmuş.düzenleyen ve katılanlar büyük keyf almışlar fotolardan belli :D
Buğra Yanındaki MamiT kardeşimiz , Özledim kardeşimi beah.
http://img118.imageshack.us/img118/927/grnt021ks9.jpg
İzmit korfez pist günleri serisi dahilinde S2000Türkiyeyide ağırladık biz onlardan cok memnun kaldık gayet kaliteli seviyeli ve hoşsohbet insanlar
İnsallah onlarda organiasyonumuzdan keyif alabilmişlerdir ...
Organizasyon serimizin bir sonraki pist günü 2 mayıs Cuma günü gene bekleriz :D
Organizasyonun başarısı ve dostça davranışlarından dolayı sana ve görevli arkadaşlara tekrar teşekkür etmek isteriz . S2000turkiye.com üyeleri olarak güzel , kaliteli , nezih ve sorunsuz bir gün geçirdik .
Sevgiler
sportinger
24-04-2008, 09:49
ya tolga hafta içi yapmayın olum biz calışıyoz bize resmi tatil yok ya. gelmeyi cok istedim. ii eglendiginize cok sevindim s2türküye.com devam...
crazydog
24-04-2008, 10:00
gusel bı organızasyon olmus
selcukla tb ye de tebrıkler burdan :)
Çok güzel bir günmüş ama s2000"ler ayrı bir güzel masallah
2 Mayısta yıne pistteyiz :)
gusel bı organızasyon olmus
selcukla tb ye de tebrıkler burdan :)
eywallah kardesım;)
2 Mayısta yıne pistteyiz :)
Time Trial'ler için S2000 dışında araç alımı yapıyor musunuz?Teşekkürler..
yapılıyor tabıkı vtecle gırdım :)
2 mayıstaki organizasyon yıne özel org. olacak ve bugün doldu sanırım 10kişilik kontenjan.
Sefa_vts
24-04-2008, 15:04
listesi var mı baran giricek araçların :) ? in car video çekilse güzel olur birde..
Time Trial'ler için S2000 dışında araç alımı yapıyor musunuz?Teşekkürler..
evet alıyoruz 2 mayıstaki organizasyon ve bu org serisinde arac surucu ayrımı vs yok ...
Burdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz ....
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=13962
listesi var mı baran giricek araçların :) ? in car video çekilse güzel olur birde..
arac listesi gibi bişey acıklıyamıyoruz suan için baran yazdıgı için soliyim baran kaydını yaptırdı bile bana dun akşam :D
2 mayıstaki organizasyon yıne özel org. olacak ve bugün doldu sanırım 10kişilik kontenjan.
yok barancım dolmadı kayıtlar acık halen :D
ve fotoğraflar :)
http://img240.imageshack.us/img240/6966/dsc0137vs2.jpg
herkese teşekkürler :)
Photography By A.Can Öztürk:icon_tup:
Diğer fotoğraflara nerden bakacağız ? :) Çok güzel görünüyorlar..
Diğer fotoğraflara nerden bakacağız ? :) Çok güzel görünüyorlar..
akşam web sayfamızın galeri bolumu aktif olucak linki atarım buraya :D tüm resimler tek bir galeri altında olsun diye uraşılıyor şuanda ....
kanka benim niye haberim olmadı yaa??:) bu arada helal iii derece
yapılıyor tabıkı vtecle gırdım :)
evet alıyoruz 2 mayıstaki organizasyon ve bu org serisinde arac surucu ayrımı vs yok ...
Burdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz ....
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=13962
Bilgi için teşekkür ederim.
DaRkNeSs-
24-04-2008, 23:32
tebrikler çok güzel bi organizasyon olmuş.. resimlerden belli :)
bi dahaki organizasyonda in-car kamera olayı yapabilirseniz çok süper olur cidden,biras olsun o heyecanı yaşar gidememiş olanlar da..
selçuk ii derece hakkaten :)
mangal keyfi de ayrı bi iyiymiş walla :D:D
tebrikler çok güzel bi organizasyon olmuş.. resimlerden belli :)
bi dahaki organizasyonda in-car kamera olayı yapabilirseniz çok süper olur cidden,biras olsun o heyecanı yaşar gidememiş olanlar da..
selçuk ii derece hakkaten :)
mangal keyfi de ayrı bi iyiymiş walla :D:D
saol kardesım, drag ıcın cok cıktım o pıste ama kendı aracımla tıme trıal ıcın ılk defa cıktıgım bır pıst :) gelıstırmelerım olacaktır saygılar ;)
kanka benim niye haberim olmadı yaa??:) bu arada helal iii derece
2 mayısta bekleriz :)
Tolga abide kaydoldu kaldı 8 kontenjan suan için 2 mayıs için ...
YAw neden laf sokiyim ben.. durumu gostermek icin sureler normal dedim..guzel bi pilotajla vtecle o sureler yapilabilirki yapmissin. olumlu elestiri gibi olumsuzuda olabilecektir' tebrik etmek gerekiosa ederisde:) ]
ayrica tt pinarbasinda benimde derecem vardir mrk etme:)
gel vereyım sana arabamı sen yap bıde gorelım...
yok yaw adam herzaman en ıyı dragcı en ıyı rollıngcı en ıyı tıme trıal cı... tapıyoruz kendısıne....
Selcukda bilek var zaten biliyordum tekrar görmüş oldum uzatmanın anlamı yok s2kla aynı zamanı yaptı.
Selcukda bilek var zaten biliyordum tekrar görmüş oldum uzatmanın anlamı yok s2kla aynı zamanı yaptı.
ondan deıl o pistte gazlarken mangalı yaktık dumanı gordu best time ını ozamn yaptı zaten yetişim die :D huehuehuhuee
http://www.pistgunleri.com
Adresinden Galeri bolumunden resimlerin tamamına ulaşabilirsiniz ...