Orijinalini görmek için tıklayınız : Drift Teröristi
anthinka
14-01-2013, 21:46
Gürcistalı profesyonel olmayan drift sürücüsü Giorgi Tevzadze'nin 2013 sezonu için promo ve reklam çalışmaları biraz tehlikeli de olsa devam ediyor. Sanırım bu sezonda e34 m5'iyle devam edecek :D. Bu adamın içinde biraz araplık olduğunu düşünüyorum.
BMW M5 "NeedForDrive.com" Street Drift # 1 Full Video, Driver - Giorgi Tevzadze(NeedForDrive Team) - YouTube (http://youtu.be/WZIp4ftTshk)
WZIp4ftTshk
individual
14-01-2013, 21:50
Buda yanlışlıkla şimdi FOXTV'ye çıkmasın :D
Bu arada bu adamdan güzel hollywood araç sürücüsü olur :D
anthinka
14-01-2013, 21:54
Çok iyi pilotajı var. Arabaya baya hakim. Bir bölümü foxtv fatih portakala çıkar. 1 hafta içerisinde de hurriyet,milliyet..vs sitelerinde ibret verici haber diye videoları çıkar.
Jön Türk
14-01-2013, 21:56
adam resmen yola yazıldı :D
aksiyon filmi tadındaydı
http://i575.photobucket.com/albums/ss197/red45/obama-not-bad-l.png
Trance-R
14-01-2013, 21:58
iyi iyi :)
4.00-4.40 arası favorim :D
JapanVsGermany
14-01-2013, 21:59
değişik bir psikoloji :)
şehir içinde bi toslasa pis dayak yer gibi geldi bana :D
ama amcam hem KEL hem yetenekli maşallah :)
JosephuS
14-01-2013, 22:00
Adam ne gidiyor be şehiriçi şehirdışı farketmiyor.
Adamın maşallahı var, ona bir şey yok.
Terörist kelimesi de cuk oturmuş bu arada.
Bu adam tam bi manyak dostum.
individual
14-01-2013, 22:02
valla fast and furious serisinde ben böle sahneler görmedim :D
pilotaj tamamda, şehir içindeki her hareketine (itliğine) sesli küfrettim.......
KanGo'HeaD
14-01-2013, 22:03
Yanda oturanın son halini görmek isterdim :D
ibrahm_38
14-01-2013, 22:04
Etkileyeci :) şehiriçi tehlikeli ama zevkliydi :)
Trafik polisi yok mu bunların memlekette :D
Bulgaristana mı göç etsek ya :D
Abi bak bunu alın burdan ya bu ne ! :icon_tup:
sosyal mesaj veren yok yurt dışı olunca :)
ama adam harbi hakim arabaya be :D
herif iyi gidiyor ben izlerken yoruldum
şehir içi çok sakat yahu yaya çıkar sağdan soldan
Yanında oturan kesin ishal oldu. Ben kusarım kesin orda oturasam.
Hass.. adam ağır terörist hemde.:D
Acaip zevkli video olmuş yalnız, favorilere ekledim.
SekoLive
14-01-2013, 22:21
şişli-şişhane minibüs yada taksim-bakırköy dolmuş hattından cıkmış gibi maşallah :D
kaç yıldır bu videoyu bekliyomuşum ben :)
Gerilim filminde bile böyle gerilmedim arkadas bu ne ya
ronın fılmı aklıma geldı ızleyınce:)
svfc-na2sE0
individual
14-01-2013, 22:30
#27 benimde aklıma o geldi ama artık o filmden soğudum bu bu adamın videosunu görünce :D
Selcuk_RoL
14-01-2013, 22:31
adam harbi eksiksiz yazmış yolu helal olsun
merttepe
14-01-2013, 22:31
gta da bile daha sakin kullanıyorum.
bir an kendimi taşıyıcı filmini izler gibi hissettim
şişli-şişhane minibüs yada taksim-bakırköy dolmuş hattından cıkmış gibi maşallah :D
huahuauh eldede baskonuş :D :hehe:
aklıma eskı tarıhlerden nejat senturt geldı oda efsane trafıkcıdır amaevlenencocugu olan cekılıyo bu islerden
oguzhan999
14-01-2013, 22:40
10 Numeroo
yanda oturan arkadaşı tebrik etmek lazım; Ben doğru giden arabada bile yolcu tarafında oturamıyor iken bu delinin yanına bağlasalar oturamazdım
Selcuk_RoL
14-01-2013, 22:58
aklıma eskı tarıhlerden nejat senturt geldı oda efsane trafıkcıdır amaevlenencocugu olan cekılıyo bu islerden
abi nejat abi düz giderken bu adam yan geçer onu yapma allah aşkına ya:)
Adam Midtown Madness misali dolanmış memlekette. :D
Adamın kullanışına diyecek yok da m5 de ne ciğer varmış arkadaş biz yapsak 2. dakikayı zor görür arabalar kısmet işi herhalde birazda :D
Eh video güzel ama şehir içinde bir Tiki Memo değil :D
emre yeşil
14-01-2013, 23:21
videoyu izleyince 5 yıl geri gittim biz yıllarca böyle gezdik driftahmet sağolsun ALLAHA şükür bir tane bile kaza yapmadık
ne yedırdıler abı sana yurek yıyıp pesınden cesaret hapımı attın cıla :D bu neyın kafası :D hey masallah
adam kafadan kontak yanıdaki terk artık...
SerhatA.
14-01-2013, 23:39
Adam iyi bu aşikar..
adama laf yokta m5 de neymiş öyle ya o kadar gazlamaya tık demedi :)
Tiki memo bunu broadway le geçer ama bi ince cengiz olması lazım tesko da :D
Şehir içinde harbi teröristlik yaptı :D Yenetenek varmış :)
az önce face de görmüştüm ... dedim plakayı buzlayıp fox tv e mail atiyim ... :D
Dayı hiç mi yorulmadın be :)
İzlerken gerildim , buda bi yetenek helal olsun.
lethaldoze
15-01-2013, 00:11
Bu ne ya....
-Kimse bu adamın dreksiyonu sağlam demesin.
-Dreksiyonu sağlam adam virajda karşı şeritten gelenleri bariyere yapıştırmaz kendi şeridinden taşırmadan yapar ne yapıyosa (ki o da yanlışya garantisi yok çünkü)
-Bu bildiğin pamuk ipliğine bağlı gitmiş, kaza yapması hep milimlerle kurtardı ve hiç birisi bilinçli değil şanstı fazla cesaret çok yaşamaz bari birinin canına zarar vermese
Yine onaylamıyorum ama bari şunun gibi şeritte tutsa
hHdI2KLoPEI
sürmüş be zalımın oğlu :)
Berent.t
15-01-2013, 00:11
Bu adam kürtajdan sağ çıkmış bu ondan öyle valla bak
şehir içinde ne zaman patlayacak diye baktım ama helal olsun direksiyon on numara
dirftciyim diyene köksöktürür valla :D
Valla izlerken heyecanlandım, helal olsun :)
İzlemesi çok zevkli başarılı bir video.
Abide bence araplık değil de daha çok Türklük var :)
Django filmi bu kadar eğlendirmedi beni dün gece bu saatlerde izlerken, direksiyon var ve o uzunluğa rağmen bir çok yere güzel sokup çıkardı yanladı bence :D
bu arada videoyu şu şarkı çalarken izlemenizi tavsiye ederim :D
Vadim Dreamer - Summer Memories - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=85i9kV1LnKk)
DetailEF
15-01-2013, 00:48
Bu ne ya....
-Kimse bu adamın dreksiyonu sağlam demesin.
-Dreksiyonu sağlam adam virajda karşı şeritten gelenleri bariyere yapıştırmaz kendi şeridinden taşırmadan yapar ne yapıyosa (ki o da yanlışya garantisi yok çünkü)
-Bu bildiğin pamuk ipliğine bağlı gitmiş, kaza yapması hep milimlerle kurtardı ve hiç birisi bilinçli değil şanstı fazla cesaret çok yaşamaz bari birinin canına zarar vermese
Yine onaylamıyorum ama bari şunun gibi şeritte tutsa
hHdI2KLoPEI
Bilmem farkında mısın da adam kaymak asfaltta yanlamıyor, ve araç ciddi yol tutuyor izmir asfaltında kaliteli lastikle 4. viteste arkası gelen m5 var ha o dediğin dengeyi kurar, ama tutan yolda tutan lastikle bu kadar dengeli gitmesi yine şaşırttı, işi bilen tamam der zaten o kaç senelik video yapmayın bu kadar acımasız olmayın adam öttürmüş bildiğin :D
anthinka
15-01-2013, 00:54
Bilmem farkında mısın da adam kaymak asfaltta yanlamıyor, ve araç ciddi yol tutuyor izmir asfaltında kaliteli lastikle 4. viteste arkası gelen m5 var ha o dediğin dengeyi kurar, ama tutan yolda tutan lastikle bu kadar dengeli gitmesi yine şaşırttı, işi bilen tamam der zaten o kaç senelik video yapmayın bu kadar acımasız olmayın adam öttürmüş bildiğin :D
+ Bir çok hareketi 2-3 kere tekrarlamış yapmış. Özellikle sonlara doğru duvara sıfır/yakın geçmeleri gayet başarılı. Ha bu arada 8 dk boyunca sürekli drift yapması imkansız. Hiç lastik patlamıyor :soru: mutlaka spin yada bir yere ufak dokundurma ihtimali de var. M5'in çok da çiğerli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
inceyi kaçırma, sosyal mesaj vardı arkadaşın yazdığında bence :)
trafik yaparken yani halk deyimiyle makas atarken daha dar yerlerden ön çekerle yanlayarak giriliyor da bu mu teröristlik derim ben de :)
gayette öttürmüş abimiz, türklük var kanında bence hala ısrarcıyım fikrimde :D
İzlerken gerildim bende,nereye patlicak diye merak ettim
Direksiyonu iyiymiş,maşallah adama :D
kanım dondu şerefsizim karşıdan biri gelip patlamadı hayret :)
DetailEF
15-01-2013, 01:07
+ Bir çok hareketi 2-3 kere tekrarlamış yapmış. Özellikle sonlara doğru duvara sıfır/yakın geçmeleri gayet başarılı. Ha bu arada 8 dk boyunca sürekli drift yapması imkansız. Hiç lastik patlamıyor :soru: mutlaka spin yada bir yere ufak dokundurma ihtimali de var. M5'in çok da çiğerli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
100 hp arabaya binipte 340 hp arabalar hakkında yorum yapanlara bayılıyorum, bi bin bakalım nasıl cırcır bi vaziyette iniyorsun, kullan demiyorum iyi öttüren birinin sağ koltuğuna otur, gerçi e30 325 bile yeterli türkiyenin çok kaliteli asfaltında :) Koca M5 in hakkı yendi ya bu forumda daha bişey demem :D
Ken block dan sonra m5 in harcanması normal olmuş şaşırmadım :) Yaranamayız bizim insanımıza " adam 2-3 kere tekrarlamiş aynı yerde " tabi herkesin 2-3 seferden sonra yapabileceği haraketler , bakış açısı güzel.
DetailEF
15-01-2013, 01:13
Ken block dan sonra m5 in harcanması normal olmuş şaşırmadım :) Yaranamayız bizim insanımıza " adam 2-3 kere tekrarlamiş aynı yerde " tabi herkesin yapabileceği bir haraketler 2-3 seferden sonra bakış açışı güzel.
Yaparım lan ben bunu deyipte eline yüzüne bulaştıranı da çok, ben cesaret edemem şahsen böyle bişeye çoğu kişi güvenir pilotajıma ama yapamam herhalde sakıncalarım var.
Eray Yümselden cewap bekliyorum...
Eray Yümselden cewap bekliyorum...
Eray şuan kekeme oldu cevap yazamıyor.
Eray şuan kekeme oldu cevap yazamıyor.
eray abi idolümdü :( artık yeni bir idol edindim :) o adamın yanldığı heryerde patlama potansiyeline sahibim :)
JapanVsGermany
15-01-2013, 01:25
uyu ramazan :D
Rüyanda tosbaa ile daha iyilerini yapacaksın :D
tayreep_john
15-01-2013, 01:28
dayı fazla yaşamaz gibi duruyo :D
uyu ramazan :D
Rüyanda tosbaa ile daha iyilerini yapacaksın :D
sahibindende m5 satacaklar bu video yu ekler gibi geliyor :D
nuyu Toplam 9 kişi okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
dirk, aTaBeY, bilalMW, DetailEF, ***** Eray Yümsel,***** MeRT*, uniquel =)))
Valla m5'ide gömmüşler hakikaten çok cigerli değil diye :) Neyse
Gerçekten adamda hem sağlam direksiyon hemde çelik gibi sinir var bana göre.
Eray Yümsel
15-01-2013, 01:32
direksiyonu sağlam bizde zamanında trafikte böle çok gazladık da gerek yok artık yapmıyorum
deeeermişim :D bigün fakir goprosuyla bi çekim yapacamda gene anahaberlere konu olmaktan korkuyorum :D
Eray Yümsel
15-01-2013, 01:33
olgar senide zıbartırım .ötlek :D ağladıgın günleri unutma :D
DetailEF
15-01-2013, 01:36
Devir s2000 devri, bmw leri pek takacaklarını sanmıyorum :D Çek güzel bişeyler kalbimiz aklımız açılsın başgan :D
Eray Yümsel
15-01-2013, 01:38
benım böyle bi videom varda ayak üstü blackberyle taşşana çektik kasma yok sesler falan karıştı prof çekim yapsam güzel olur tabi
Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10150142513106151&set=vb.752396150&type=3&theater)
CasabLanca
15-01-2013, 01:41
adam serseri mayın gibi ha patladı ha patlayacak
Eray Yümsel
15-01-2013, 01:42
şimdi açılıyomu
benım böyle bi videom varda ayak üstü blackberyle taşşana çektik kasma yok sesler falan karıştı prof çekim yapsam güzel olur tabi
Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10150142513106151&set=vb.752396150&type=3&theater)
sen koymasan ben koyacaktım bunu :D
izlerken aklıma gelmiştin , bizim eray bey bunu beykoz sokaklarında yapıyor diye :D
Nan esnaf acilmiyor video :D
Eray Yümsel
15-01-2013, 01:54
sen koymasan ben koyacaktım bunu :D
izlerken aklıma gelmiştin , bizim eray bey bunu beykoz sokaklarında yapıyor diye :D
ahahah eyvallah moruk :D
melih sana gizledim videoyu :D
Adam bakkala gidiyormuş ama çarşı pazar karışmış :D
ahahah eyvallah moruk :D
melih sana gizledim videoyu :D
İyi poh yedin:D
Video açılmıyor :)
anthinka
15-01-2013, 02:42
100 hp arabaya binipte 340 hp arabalar hakkında yorum yapanlara bayılıyorum, bi bin bakalım nasıl cırcır bi vaziyette iniyorsun, kullan demiyorum iyi öttüren birinin sağ koltuğuna otur, gerçi e30 325 bile yeterli türkiyenin çok kaliteli asfaltında :) Koca M5 in hakkı yendi ya bu forumda daha bişey demem :D
:o yanlış yazdım, pardon.
''+ Bir çok hareketi 2-3 kere tekrarlamış yapmış. ''
- 5:28-5:48 7:24-8:14 aynı yeri tam 3 kere dönüyor. Benim kast ettiğim şey aynı yerlerde drift yapması.
'' Ha bu arada 8 dk boyunca sürekli drift yapması imkansız. Hiç lastik patlamıyor ''
-8 dk boyunca sürekli redline gezmemiştir herhalde araba.Lastik değişimi,dinlenme felan derken motor sogutma yapmıştır. Bu yazıyı da aşağıdaki arkadaşın mesajına istinaden yazmıştım. Alıntı yapmayı unutmuşum.
Adamın kullanışına diyecek yok da m5 de ne ciğer varmış arkadaş biz yapsak 2. dakikayı zor görür arabalar kısmet işi herhalde birazda :D
Bir mesajdan kişinin hayatı boyunca bindiği arabaların secerelerini döküp ona göre yorumlamanız :bravo::bravo::bravo::icon_bla: :icon_wack Helal size.
sonuna kadar izledim tamam tehlikeli canavar falan ama mükemmel be abi :D
boyle bi calismayla ben de sponsor toplayabilir miyim acaba :D
DetailEF
15-01-2013, 03:07
boyle bi calismayla ben de sponsor toplayabilir miyim acaba :D
Ciğersiz m5 alalım sana sen de yaparsın :D
Ciğersiz m5 alalım sana sen de yaparsın :D
En gec 1 seneye dalicam sahalara insallah :D
fatihcakin
15-01-2013, 07:45
4.20 de orada bi sıkışıklık oldu :) +10 puan
Low-Rider
15-01-2013, 07:51
eray şehir efsanesi oldun çıktın bak millet çatır çatır video yapıyor:D
Tost makinesiyle çekseymişiniz daha pixelli çıkarmış herhalde :) Direksiyonu sağa sola çevirmekten başka ne yapiyorsun lan .ötelek :)
eray şehir efsanesi oldun çıktın bak millet çatır çatır video yapıyor:D
++++++
Skyhawk34
15-01-2013, 08:08
adama sanki m5 i ameliyatla nakletmişler :D
kelalper
15-01-2013, 08:31
Adamın herşeye karşı bir isyanı varmış gibi bi hali vardı. Sürekli arabayla bi kavga halindeydi. Arabanın canını almak bu oluo heralde.
adama yol verenler oldu ya. pilotajı iyi falan demeyin lütfen. hele ki 5dk sonra resmen milletin şeridine girerek sıkıştırdı araçları. iyi bir şey varsa o da bmw farkıdır.
DetailEF
15-01-2013, 08:36
Adamın herşeye karşı bir isyanı varmış gibi bi hali vardı. Sürekli arabayla bi kavga halindeydi. Arabanın canını almak bu oluo heralde.
Abi bu soft daha ben nelerini biliyorum BMW'ye neler neler yapıyolar gık demiyo araba :D
ozkanfaruk
15-01-2013, 08:43
E plaka s2k nın video aklıma geldi. Yolcu farkına bakarmısın burda tepki yok, bizimkinde ise "yok artık anasının spor gazetesi, yok onun bunun ki , transite bah spor gazetesi " :) Şaşırmış bu lavuk araba fena kafa kaldırıyoo
B.Battal
15-01-2013, 08:49
Sosyal mesaj falan değil de trafikte bayağı tehlikeli durumlarda kaldı özellikle yayalar geçerken korktum
sırf kendi egosunu tatmin etmek için araç ve insanların oldugu trafikte bu tür hareketlere karşıyım. boş trafike açık alan deseniz tamam. insan ne kadar kral sürücü olursa olsun elbet bir gün patlar.
Tehlikeli falan bi şey diyemem ama zevk alarak izledim :)
hadı bunu adam genelde gıdıs gelıs yolda karsı serıtten gelenı sıkıstırıyorda onların canını tehlıkeye atmıs ,e pekı Turk ler :D 3 4 serıt yolda herkesı tehlıkeye atıyor onaa kımse bısey demeyıp ayakta alkıslıyor ılgınc :D
nosturkye
15-01-2013, 09:18
Tokyo Drifti şu gerçekçilikte çekmek zormuydu şimdi...
2-3 arap 2-3 türk 2-3 rus 15 japon o zaman tokyo drift olur :)
HondatugraL
15-01-2013, 09:24
0:42 ne guzel makas attı :D
Dün temde 3 şerit dolu diye 2 saniyeliğine emniyet şeridine girdim, araçları geçtim hemen şeride girdim. Anında polis geldi sağa çektirdi ceza yazdı. Adam trafiğin anasını bellemiş kimse ses çıkarmamış, nasıl bir ülkedir orası? :D
Mechanix
15-01-2013, 09:49
Standart bir E30 kullanıcısını E34 M5'e koy , benzin lastik bedava de. Pilotaj buna benziyor ve baya kötü beyler. :)
Tam olarak böyle ortaya çıkmış bir video heralde.
burkaykalyon
15-01-2013, 09:52
Ulan arabamı satacakken yapılır mı bu? :( Satmaktan vazgeçsem mi acaba? :)
Bir tane adam benden haber bekliyor şu anda. He desem gidecek ama videodaki M52 motor bendeki M20! Satmasam mı yav??? :(
DetailEF
15-01-2013, 10:19
Ulan arabamı satacakken yapılır mı bu? :( Satmaktan vazgeçsem mi acaba? :)
Bir tane adam benden haber bekliyor şu anda. He desem gidecek ama videodaki M52 motor bendeki M20! Satmasam mı yav??? :(
S38b38 kardeşim :D
dachosen
15-01-2013, 10:23
Yapması çok basit. B.k gibi pilotaj. Anneannem güne giderken böyle gidiyor hep. Sıkıştıra sıkıştıra tost yapmış.
:D aynen
burkaykalyon
15-01-2013, 10:32
bul motoru swaplayak :D satarsam şerefsizim! :D
kelalper
15-01-2013, 10:35
Aynen B36 bile olabilir. bi de arkadaştaki M20 ise 130hp olan versiyon.
burkaykalyon
15-01-2013, 10:37
Aynen B36 bile olabilir. bi de arkadaştaki M20 ise 130hp olan versiyon.
Alper Abi şu anda öyle bir durumda ki değil 130, 100 beygiri bile zor görürüm :D
umu_vtec
15-01-2013, 10:40
Cok iyi pilotaj maasallah
konuşturdu valla maşallah.
herkes drift king hımmınaa :D + sosyal msjın dibi. siz dediniz diye adam yarın arabasını satıp 5 vakit namaza başlıycakmış dün gece konuştum.
Ertug_T.
15-01-2013, 11:19
Adamda enerji patlamasi var belliki :D sakinlestirici lazim
KeremDOGAN
15-01-2013, 11:20
Çok çok iyi helal olsun
seviyorum böyle videoları.. mest oluyorum seyrederken kendim gazlıyormusum gibi.. :D
sedat2626
15-01-2013, 12:07
Bunuda yayınla fatih abeyyy :)
Video başlığıda profesyonel olmayan demişsinz :)
Bence prof adam. Acemi biri olsa 2-3 denemede patlardı diye düşünüyorum. :D
Kel inanmış yapmış :icon_tup:
Küfür eder gibi 2 den 3 e çekiyo :) ama güzel beğendim, trafiği tehlikeye atması ayrı.
Güzel güzel yazın yaptıgıklarımız geldi aklıma :D e34 m5 başkadır :)
Ne olursa olsun bu adami yakalamayaz :D
Araba İle Komik Kovalamaca - Komik Sahne - Video Vidivodo (http://www.vidivodo.com/video/araba-ile-komik-kovalamaca-komik-sahne/611964)
OguzhanOG
15-01-2013, 18:53
adam işi biliyor maşallah ama allah korusun tehlikeli birazz.
s virajina gelsin diyenler cikmadi hayret :D, Ya ama cidden trafik magandasi, kac tane karsidan gelen aracin onune gecti, ana baci kufur yemistir, annesinin kulaklari cinlamistir, kulak burun bogazciya gitmistir annesi, Tamma kardesim gazla napiosan yapta adabi var, Bu patlasaydi karsidan gelene essek sudan gelinceye kadar bijon anahtariyla dayak yemek farz olurdu buna,Tamam video Ronin: Gurcu drift olmus, eglenceli ama cidden bari seridinde gitseymis, boyle hiyarin biri patlasa bana doverim dicemde zaten vursa adam altima girer sonra kafasi falan kopar :D
BlackEmperor
15-01-2013, 20:13
başarılı bir çalışma
Rabbit33
15-01-2013, 21:29
Yok artık :icon_tup:
FF serisi veya Transporterda iş yapar bu adam :D
gsi_club
15-01-2013, 22:20
adam yola iyi hakim ama arabaya o kadar hakim degil karsidan bir araba gelse vay haline.
pist de yanda oturmak bile bazen hoş olmuyor,cadde de hiç cekilmez yan koltuk :D
GörkemT.
15-01-2013, 22:34
şaşırmış...
powerbass
15-01-2013, 22:34
Bu herif manyak dostummmmm
Firat.M3
15-01-2013, 23:47
arabanın rengine ve kasasına bittim. çok güzel cidden. yalnız bu adamda bildiğin cahil cesareti var. cehaletin vermiş olduğu cesaretin üzerine yeteneğini de koyunca bu çıkmış işte. izlerken zevkli fakat, süren adam değil.
olumsuz ornek resmen, adam konuya gayet hakim ama sakincali davranislar.
çok ayarsız gördüm böylesini görmedim :D
E30_ORHAN
16-01-2013, 02:35
Çok oyun oynamış sonrada aracın direksiyonuna gecmiş.Teröristlikten başka bir şey değil sakin yolda yaptıkları hadi neysede her yerde yapılmaz.
lethaldoze
16-01-2013, 20:53
Önce üsluba dikkat edelim. Saçma sapan konu açan, Bi lip takıp 5 hp aldım diyen adamlarla karıştırma beni. Çok bilgili değilimde, çok okur az yazarım ama 16 yaşında ergende değilim. Profilimde Symboll DCİ yazıyor diye 100 hp araca binip 340 hp aracı hayal edemeyen bi adam değilim merak etme. Şuna bindim buna bindim diye sayacakta değilim. 200+ larda sıfıra sıfır aralara dalan adamında yanında oturdum, bizzat denemeyede çalıştım. O dediğin cırcırı öğrenemedim. Bu videoda adam tam anlamıyla şansa gazlamış milleti sıkıştırmış, karşı şeritleri komple kaplayacak kadar taşırmış arabayı daha neyin muhabbeti olsun. Tamam dreksiyon var ama o kadar işte. Altındaki arabadan bahsetmeye gerek yok ///M yazmak yeterli ve ne olduğunu çok iyi biliyorum. Show yapmak için mesaj yazmakta özgür herkes fakat benim mesajıma sırf show amaçlı yazı yazılmasını istemem kusura bakma. Yazdığın hiç hoş olmamış.
inceyi kaçırma, sosyal mesaj vardı arkadaşın yazdığında bence :)
trafik yaparken yani halk deyimiyle makas atarken daha dar yerlerden ön çekerle yanlayarak giriliyor da bu mu teröristlik derim ben de :)
gayette öttürmüş abimiz, türklük var kanında bence hala ısrarcıyım fikrimde :D
Sosyal mesaj verecek son kişiyim belkide zira perhiz yapıp lahana turşusu yemem. Az teröristlik yapmadım bende zamanında ve böyle videoları zevkle izliyorum. :)
Lastik yol şarto arabası onu ilgilendirir. Karşıdan gelene sapğlandığı zaman inipte yol çok kötü lastik iyi tutunuyor bu şartlarda bundan iyisini kimse yapamaz mı diyecek. Anlatamadım ben; tek söylediğim şey karşı şeride haddinden fazla taşırmış, yan şeritteki arabaların üstüne fazla yatırmış ve bana göre çoğu şansa kurtarılmış.
adama yol verenler oldu ya. pilotajı iyi falan demeyin lütfen. hele ki 5dk sonra resmen milletin şeridine girerek sıkıştırdı araçları. iyi bir şey varsa o da bmw farkıdır.
Aynen bunu demek istiyorum. Nasıl iyi dreksiyonu oluyor şaşırıyorum.
E plaka s2k nın video aklıma geldi. Yolcu farkına bakarmısın burda tepki yok, bizimkinde ise "yok artık anasının spor gazetesi, yok onun bunun ki , transite bah spor gazetesi " :) Şaşırmış bu lavuk araba fena kafa kaldırıyoo
Özetle güzel paylaşım, izlemesi zevkli ama övecek bi tarafı yok bence
bence bu herif sopa yememis.
bunu guzel bi sopalayip topluma kazandirmali. sehir trafiginde olacak ismi bu ?
Forumda paylaşılan, Türkiye'de çekilmiş videolar var benzer şekilde fakat hepsine şak şak yapılıyor ama bu adamı yerden yere vuruyorsunuz. Başkalarının hayatını riske atmaya kimsenin hakkı yok.
cahil cesareti bu başka bir şey değil.. yetenek var ok ama insan her yerde insan olmalı trafiğe kapalı alana git istersen 4 ten geriye çak istersen lastik yak kendini yak.. angut..
6.00-6.40 arası beni benden aldı :)
adam gerçekten hakkını veriyor.
bu cahil akılı falan değil başka bişeylerin kafasını yaşıyor bence:beuj:
DetailEF
17-01-2013, 08:59
@lethaldoze
Sana cevap yazmam bile bir erdem farkındasındır. Kiminle ne yaşadığın umurumda değil, istersen mach 2 hızından makasa gir hiç umursamam, yol boşsa değil 2 şerit kaç şerit varsa taşarım bu da kimseyi ilgilendirmez, ben bu kadar yapıpta akşam aracımı evime sağ salim getirebiliyorsam kimseyi ilgilendirmemeli. Şov mesajları atan sensin konunun başından beri bi sosyal mesaj sokuşturmadır gidiyorsun neyse, 100 hp fwd arabanla mutluluklar, çek en güzelinden bir drift videosu senin videona da yazayım. Klavye başından açı veriyorsun yaptığın bu. Aracı hissedemiyorsan ne kadar uğraşsan da malesef yapamazsın insanın içinden gelecek, 8 yaşımda E21 323i kullandım araç sürmeyi o araçta öğrendim, şu an da çocukluk hayalim olan aracım var benim 340 hp arabaya binmeme gerek yok, onun yaptığı hareketleri ben zaten ufacık güçlü arabayla da yapabilliyorum mühim olan bu zaten daha azıyla yetinebilmek.
Skyhawk34
17-01-2013, 09:03
@lethaldoze
Sana cevap yazmam bile bir erdem farkındasındır. Kiminle ne yaşadığın umurumda değil, istersen mach 2 hızından makasa gir hiç umursamam, yol boşsa değil 2 şerit kaç şerit varsa taşarım bu da kimseyi ilgilendirmez, ben bu kadar yapıpta akşam aracımı evime sağ salim getirebiliyorsam kimseyi ilgilendirmemeli. Şov mesajları atan sensin konunun başından beri bi sosyal mesaj sokuşturmadır gidiyorsun neyse, 100 hp fwd arabanla mutluluklar, çek en güzelinden bir drift videosu senin videona da yazayım. Klavye başından açı veriyorsun yaptığın bu. Aracı hissedemiyorsan ne kadar uğraşsan da malesef yapamazsın insanın içinden gelecek, 8 yaşımda E21 323i kullandım araç sürmeyi o araçta öğrendim, şu an da çocukluk hayalim olan aracım var benim 340 hp arabaya binmeme gerek yok, onun yaptığı hareketleri ben zaten ufacık güçlü arabayla da yapabilliyorum mühim olan bu zaten daha azıyla yetinebilmek.
sanayinin incecik su köprüsünden geçerken karşıdan araba gelmesine ragmen 2 tane tam yan koyan herif bunu söylüyorsa ben gidiyorum arkadaş burası beni aşar :D
volume81
17-01-2013, 09:07
bul motoru swaplayak :D satarsam şerefsizim! :D
m20 turbo ya daha az maliyetli olur :D
sanayinin incecik su köprüsünden geçerken karşıdan araba gelmesine ragmen 2 tane tam yan koyan herif bunu söylüyorsa ben gidiyorum arkadaş burası beni aşar :D
Bizim ata sanayi moil e bi girişimiz var, millet hala bizi konuşuyo :)
@DetailEF Hatırlıyon demi moile girişi, hamdiye bizi sormuş herkes :D
DetailEF
17-01-2013, 09:12
Hangisi o herkesin spin atıp benim 100 metre yan geldiğim yer mi :D
bizden sonra gelen her rwd spin attı yalnız vti lar tıs tıs geldiydi :D
Videodaki adamda direksiyon var ama tebrik ettim. :)
Konu hiç olmasın ben kaçar :)
Skyhawk34
17-01-2013, 09:26
Bizim ata sanayi moil e bi girişimiz var, millet hala bizi konuşuyo :)
@DetailEF Hatırlıyon demi moile girişi, hamdiye bizi sormuş herkes :D
adam ağır psikopat dar alanda çift kale maç yapıyor :D
ERay abinin yurtdışı şubesi :D
lethaldoze
17-01-2013, 11:52
@lethaldoze
Bu nasıl bir cevap yazıp karşındaki ile tartışmadır. Sana cevap vermem bir erdemdir diye. Bu güne kadar kimseyle tartışmadım ve hiçbir konuda sosyal mesaj vermedim. 100 hp araca biner yan koltukta oturamaz cırcır vs diyorsun. Bende öyle değil dediğimde beni ilgilendirmez diyorsun. Karşındaki kimdir ne yapar ne yapamaz bilmeden yaftalıyorsun cevabı alıncada beni ilgilendirmez diyip çekiliyorsun bravo çok güzel konuyu değiştiriyorsun.Tekrar söylüyorum böyle vidoları zevkle izliyorum ve hiç bir zaman sosyal mesaj vermiyorum. Ama adamın yaptığı ahım şahım yetenek değil diyorum. Kalkıp sen ne bilirsin, yapamassın binemssin diye mesaj yazıyorsun.
Farkındaysan kendinle çelişiyorsun. Yol boşsa 2 şeritte taşarım 3 şeritte diyorsun. Biz burada karşıdan araba gelirken milleti sıkıştırıyor diyoruz. Sanki sen nasıl araba kullanıyorsun dedim. Burada kendini övmene gerek yok zaten bilen biliyordur. Dediğin gibi beni ilgilendirmez.
Bir türlü ne dediğim anlaşılmıyor. Tekrar söylüyorum, karşı şeritten gelen adamı sıkıştırıp şeridine giriyorsa ve hep milimle yırtıyorsa kazalardan millete fren yaptırıp zor duruma sokuyorsa prof. usta değildir.
Neyse ben nasıl nasıl tartıştığını ve erdemli olduğunu kendinle nasıl çelişip konuyu kendi şöförlüğüne getirdiğini gördüm. Ben videodaki adamdan bahsediyordum senden değil. O sebeple sabaha kadar erdem gösterip yaz ben sana laf yetişeremem ciddiyim. Tartışmaya sorun çıkartmaya gerek yok. Germiyelim ortamı. Uzar gider yoksa. Ben cevap yazmıyacağım o minvalde yorum yaparsan sevinirim.
Bana cevap hakkı doğmasın.
burkaykalyon
17-01-2013, 12:02
m20 turbo ya daha az maliyetli olur :D
ortalama maliyet ne olur?neresi yapar?bi konuşalım bu konuları :D
DetailEF
17-01-2013, 12:03
Bu nasıl bir cevap yazıp karşındaki ile tartışmadır. Sana cevap vermem bir erdemdir diye. Bu güne kadar kimseyle tartışmadım ve hiçbir konuda sosyal mesaj vermedim. 100 hp araca biner yan koltukta oturamaz cırcır vs diyorsun. Bende öyle değil dediğimde beni ilgilendirmez diyorsun. Karşındaki kimdir ne yapar ne yapamaz bilmeden yaftalıyorsun cevabı alıncada beni ilgilendirmez diyip çekiliyorsun bravo çok güzel konuyu değiştiriyorsun.Tekrar söylüyorum böyle vidoları zevkle izliyorum ve hiç bir zaman sosyal mesaj vermiyorum. Ama adamın yaptığı ahım şahım yetenek değil diyorum. Kalkıp sen ne bilirsin, yapamassın binemssin diye mesaj yazıyorsun.
Farkındaysan kendinle çelişiyorsun. Yol boşsa 2 şeritte taşarım 3 şeritte diyorsun. Biz burada karşıdan araba gelirken milleti sıkıştırıyor diyoruz. Sanki sen nasıl araba kullanıyorsun dedim. Burada kendini övmene gerek yok zaten bilen biliyordur. Dediğin gibi beni ilgilendirmez.
Bir türlü ne dediğim anlaşılmıyor. Tekrar söylüyorum, karşı şeritten gelen adamı sıkıştırıp şeridine giriyorsa ve hep milimle yırtıyorsa kazalardan millete fren yaptırıp zor duruma sokuyorsa prof. usta değildir.
Neyse ben nasıl nasıl tartıştığını ve erdemli olduğunu kendinle nasıl çelişip konuyu kendi şöförlüğüne getirdiğini gördüm. Ben videodaki adamdan bahsediyordum senden değil. O sebeple sabaha kadar erdem gösterip yaz ben sana laf yetişeremem ciddiyim. Tartışmaya sorun çıkartmaya gerek yok. Germiyelim ortamı. Uzar gider yoksa. Ben cevap yazmıyacağım o minvalde yorum yaparsan sevinirim.
Bana cevap hakkı doğmasın.
Tamam arkadaşım sen kingsin kralsın, ben kendimle çelişiyorum tartışmacıyım her neyse baş tacısın.
Edit: Bu kadar yazıya verilecek bir linkim var ama forum kuralları müsade etmez neyse :D
Skyhawk34
17-01-2013, 12:09
Tamam arkadaşım sen kingsin kralsın, ben kendimle çelişiyorum tartışmacıyım her neyse baş tacısın.
Edit: Bu kadar yazıya verilecek bir linkim var ama forum kuralları müsade etmez neyse :D
edit:
ben olsam koymam agır kaçar :D
klasik şehir magandası :)
araba zaten 5 kasa üstelik M öyle gitmesi yol tutması gayet dolğal bence.
adamın gram saygısı yok nedir o zırt pırt 1. vitese takıp zorlamak :(
8 dk boyle kullanıp motor indiren yada lastık değiştiren hiç bir M görmedim şahsım adına .
makas atarkende yanyan gireydi iyiydi :)
adam tam bir terörist gerçekten.
metin_1989
08-02-2013, 09:11
arabanın gucude gercekten super m5 gercek sanırsam ıkıncı vıtes gucu bıtırdı benı adam her ıkıye cekısınde yerınde tutamadı arabayı o kasaya hakım olmak kolay degıl helal olsun valllaha :)
rekord2000
08-02-2013, 15:11
bunu koyucan pendik e5'e atatürk hava alanına kadar sürdürücen akşam trafiğinde gör bak nası imana geliyo:D
4.25 de az kalsın toparlayamıyordu:)
ilovedrifting
08-02-2013, 15:31
Georgi yi tuttum. Bu adama ulaşmam lazım. Benim anlamadığım daha kalktığım yerden arabayı 2. vitese koyamadan bana emniyet kemer cezası yazan gürcü polisleri nerde
adam tam bi johnny sins :D
bu adam virüsü yemiş daha da düz gidemez :D
paylaşım için teşekkürler. gözümüzün pası silindi
Allah'a emanetin sözlük anlamı heralde ..
yandaki eleman baygın halde ordan oraya savruluyor zavallım :D ben izmirde 2 makas atsam arkamda 2 tane araba benı dövmek için yakalamaya çalışıyor bu memleketi sevdim :D skılmadan izledim vlla :D
Gunes G.
09-02-2013, 23:25
Okuz her yerde okuz...
huseyinturk
09-02-2013, 23:44
Türkiyede olsa ne olcak abi egzos yok film yok. Araç trafiğe uygun sıkıntı yok :)
adam s38b36-38 den daha fazla arabaya ait bir parça haline gelmiş artık.. o ne güzel kontroldür öyle. ama bazı yaptıkları'da harbi magandalık. Türkiye de yapsa onları kesin vurur biri:D
cerkez_kral
11-02-2013, 09:01
wideonun yenisini çekmişler çok daha fena ve bence bu adamın sorunları var
nitrO_Oxide
11-02-2013, 09:13
EKeraya rakip :D
BuRaK_eFe
11-02-2013, 09:17
adam king ya
4.22 sözün bittiği yer :eek::eek:
Yeni videoda çekmiş. İzlemesi zevkli. Sürekli karşı şeride geçmesi ve kırmızı ışıklarda durmaması dışında normal bir video. :)
S.Özeren
12-02-2013, 23:49
adam ciddi anlamda iyi