Orijinalini görmek için tıklayınız : modifiye tutkunu çingene mahallesinden güzel beddualar :)
duyduğum bi kaç bedduayı sizinle paylaşmak istedim :) ve daha sonra aklıma baya beddua geldi :) şeytan işte işi gücü yok :))
önce gazlayıp ***** tehlikeli yer sonra çukurlarda yavaşladığımız sıralarda kurulan cümleler :)
cukurlardan kaçamayasın :)
çocugun o arabada doğsun :)
tekerine baltayla vursunlar :D
benzinsiz kalasın :D
yer kasımpaşa hacıüsrev 3-4 defa farklı arabalarla farklı tarihlerde geçtik tesadüfen duyduğum bi kaç beddua mı diyim artık komedimi diyim :)
hacıhüsrevden geçtiysen sende kasımpaşalısındır ? ahahah :D
berkay_aydin
14-01-2013, 22:31
Bende girmişim yanlışlıkla polise yol sorunca dolanma buralarda sağdan çık demişti :D
Bende girmişim yanlışlıkla polise yol sorunca dolanma buralarda sağdan çık demişti :D
ahaha :D bende girmiştim 6 velet satırla kovalamıştı :hahaha::hahaha::hahaha:
doğma büyüme kasımpaşa evet ama hacıüsrevde normalde işimiz olmuyo pek öyle bi kaç defa girdik çıktık saolsunlar çok şaşırttılar :)
Selcuk_RoL
14-01-2013, 22:42
doğma büyüme kasımpaşa evet ama hacıüsrevde normalde işimiz olmuyo pek öyle bi kaç defa girdik çıktık saolsunlar çok şaşırttılar :)
neresinden kasımpaşanın?
ahaha :D bende girmiştim 6 velet satırla kovalamıştı :hahaha::hahaha::hahaha:
neyaptında kovaladılar :D :D
neresinden kasımpaşanın?
kulaksız sendemi paşalısın :)
İzmir'liler belki biliyordur Asarlık mahallesini Menemen'de. Benimde amcamlar orda oturuyor gittiğimde çocukluğumdan beri :D Tanımadıkları biri geldi mi satır mı dersin silah mı dersin :D fena oluyor. Bu beddualar duyduğum kadarıyla Hacıhüsref için iyiymiş bile.
Selcuk_RoL
14-01-2013, 22:55
kulaksız sendemi paşalısın :)
ben orda doğdum 20 sene oturdum 5 senedir ümraniyedeyim çok kahrımızı çekti kızılay meydanı :)
neyaptında kovaladılar :D :D
bişi yapman gerekmiyor. ;)
evet beyler. varmı kasımpaşalıları arttıran ? bende orda doğuma büyüme. kaptanpaşa mahallesi :rolleyes:
hacı hüsreve ben 16 plaka girdim bikaz kez hiç öle bi muamele görmedim valla ama arkdaşlar başarılı cümle yapılarına sahip...
hacı hüsreve ben 16 plaka girdim bikaz kez hiç öle bi muamele görmedim valla ama arkdaşlar başarılı cümle yapılarına sahip...
naptılar :D
ben orda doğdum 20 sene oturdum 5 senedir ümraniyedeyim çok kahrımızı çekti kızılay meydanı :)
bende 20 yıl oturdum 3 yıl fatih 3 yıldırda gaziosmanpaşadayım.biirbirimizi görmüşlüğümüz illaki vardır :)
selçuğu kasımpaşada görmemek imkansızdı zaten ...
naptılar :D
walla bildiğin kadıköyden göztepeye gecer gibi gectim kaç sefer sadece arabaya yakıştırmaları oldu işte :D
walla bildiğin kadıköyden göztepeye gecer gibi gectim kaç sefer sadece arabaya yakıştırmaları oldu işte :D
hahaha :D aman dikkat diyim. bi keresinde j9 servis aracını molotoflamışlardı can sıkıntısına. :D
hahaha :D aman dikkat diyim. bi keresinde j9 servis aracını molotoflamışlardı can sıkıntısına. :D
onları da teker teker can sıkıntısına kazığa oturtturmak lazım.
Kanka şeker portakalını bile okumamış adamım, şu senin kasımpaşa hikayelerini kitaba döksen soluksuz okurum :D
onları da teker teker can sıkıntısına kazığa oturtturmak lazım.
tabiki yapmak lazım. çevik kuvvetin giremediği yere gidip kim bu şanlı görevi yapcak :D
Selcuk_RoL
15-01-2013, 00:15
bende 20 yıl oturdum 3 yıl fatih 3 yıldırda gaziosmanpaşadayım.biirbirimizi görmüşlüğümüz illaki vardır :)
eyv mutlaka bi göz aşinalığı vardır hem rizeli hem k.PAŞA lı olunca:icon_tup:
Tarık V.
ka ka ka sım sım sım pa pa pa kasımpaşa :) :)
XXWr65AAgKU
Selcuk_RoL
Kanka şeker portakalını bile okumamış adamım, şu senin kasımpaşa hikayelerini kitaba döksen soluksuz okurum :D
selçuğu kasımpaşada görmemek imkansızdı zaten ...
;) :icon_tup:
tabiki yapmak lazım. çevik kuvvetin giremediği yere gidip kim bu şanlı görevi yapcak :D
Çok şey yapılır da konu başka yerlere uzar gider neyse boşver :)
neler var oralarda neler sivil polisleri görüp bana bak gel bakıyım diyen sonra belindeki silahdan sivil polis olduğunu anlayınca abim benim deyip sonra kaçanlar falan :D
neler var oralarda neler sivil polisleri görüp bana bak gel bakıyım diyen sonra belindeki silahdan sivil polis olduğunu anlayınca abim benim deyip sonra kaçanlar falan :D
hahaha :D okuyom ben yaaa :D :D :D
Mert Safa
15-01-2013, 01:02
Ne kadar çok Kasımpaşalı varmış sitede ya :)
Bi Kulaksız'da benden :)
o zaman bi kasımpaşaspor maçı meeting mi yapsak ? :D :D