Orijinalini görmek için tıklayınız : Farklı bir 206 görüş
s.alican
17-01-2013, 00:50
sevgili dostlar ufaktan birşeyler yapmaya başladım 206 ya.farklı olsun istiyorum öncelerdir aklımda vardı saç jant fikri ;16 inç lastikler kumho ecsta 205-45-16...arkaları dişliden indirdik önlere yay taktık ama hala havada asılı gibi oldu doğru olan kaç mm bu ebatta kullanan varmı ? ve farklı 206 için görüşleriniz nelerdir. :)
http://i50.tinypic.com/6yd261.jpg
By_HaNNibaLL
17-01-2013, 01:00
Kanka sen yasiyomusun yaa :)
Bu ne boyle 4 kapili 206 mi olur fark istiyosan once bi olumune bas arabayi sonra neler olacak birlikte bakip karar verelim bana jack sozun vardi hala beklemelimiyim ?
gti tampon olmalı bence..
güle güle kullan..
5 cm yay gayet hoş düşürüyor diye biliyorum ben arka torsiyonlarıda 1 diş indirince
ıspartadaki arkadaşlardan biliyorum 17 lik rc jantla
Hakan Burak
17-01-2013, 01:53
Teneke çok iyi olmuş ama kardeşim. Kesinlikle çok yakışmış bundan emin olabilirsin. :)
Çok az daha ayarında basılıp, denildiği gibi Gti tampon, Yakışacak bir lip ve bir kaç eklentiyle tadında olacaktır. Maşallah Kazasız, belasız. :)
Aracin onu hic basmamis bende apex 4 cm var 5 cm basti ama bnmki 2.0 motor daha agir
Onlere 15 sac jantta takabilirsin ayni delikli modelden
O jantları çamurluk içine almadığınız sürece hep askıda kalmış hissi olacak. Belki önlere aynı tenekenin 15'i denenebilir.
Tampon ve lip şart.
Hayırlı olsun.
195-45-16 hatta bulursan 195-40-16 ile basarsan çok güzel olur. Maşallah araca.
Tenekeler yakışmış yalnızzz :) Maşallah.
Splendour
17-01-2013, 10:19
Kesinlikle gtı tampon olmalı bence kolay gelsin
muratburunce
17-01-2013, 10:32
arkadaşlara katılıyorum gti tampon yay ve lip'le daha güzel bir görünüm kazanacaktır :) jantlar 10 numara bu arada ;)
Lip kesinlikle takmalısın..
painkller
17-01-2013, 18:54
dibine kadar basınca araba jantlar kendini göstericek derken, aynaları komple araç rengine kaplarsanız iyi olur,
derken arkaya spoon vs tarzı bir apoiler uydurulabiirmi hafif tukarı doğru güzel olur bence :)
farklı şeyler denemelisiniz lakin farklılık ararkende çok uçlara kaçmayın derim :))
s.alican
17-01-2013, 22:07
Kanka sen yasiyomusun yaa :)
Bu ne boyle 4 kapili 206 mi olur fark istiyosan once bi olumune bas arabayi sonra neler olacak birlikte bakip karar verelim bana jack sozun vardi hala beklemelimiyim ?
kanka arabaya çok hatun bindiği için ölümüne basamıyorum bi bindimi 5 hatun :D
Teneke çok iyi olmuş ama kardeşim. Kesinlikle çok yakışmış bundan emin olabilirsin. :)
Çok az daha ayarında basılıp, denildiği gibi Gti tampon, Yakışacak bir lip ve bir kaç eklentiyle tadında olacaktır. Maşallah Kazasız, belasız. :)
eywallah kardeşim tampo bulmam lazım en acilinden :)
5 cm yay gayet hoş düşürüyor diye biliyorum ben arka torsiyonlarıda 1 diş indirince
ıspartadaki arkadaşlardan biliyorum 17 lik rc jantla
5 cm yay ile arka torsiyon 1 diş düşerse sıkıntı yaratır.. 3.5 yay ile bir diş düşerse sıkıntı olmaz 5 cm yay ile torsiyon 1 diş düştüğü zaman dengesiz olur.yanılmıyorsam eğer 5 cm taktığın zaman takoz olayı gerekli pug kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verecektir..
rc tampon çamurluk ve lip şart 'bence'.çamurluk takmasanda olur da tampon bence olmazsa olmaz gibi bişey. ve yayla 206nın düştüğünü görmedim ben .bir tanesi kendimin olmak üzere 4 tane yaptık ya kesiceksin yada coil alıcaksın başka yolu yok bu arabayı basmann.ayrıca tenekeler çok hoş olmuş gerçekten
Far karartma
american park
lip
Rc Tampon olabilir bence :)
s.alican
18-01-2013, 02:14
elinde gti tampon olan varmı :D
İşe jantların rengini değiştirmekle başlayabilirsin. Gri arabada beyaz jant hoş olmuyor bence. 205/45/16 fazla değil mi 206ya? Zaten jantlar da dar olduğundan fazla geniş durmuş lastikler. Diğer yapılacaklar da söylenmiş zaten...