Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Quick Hk. Yardım Talebi

oKsEAt
17-01-2013, 09:08
Kısmetse cumartesi günü Maslak'ta EcuFast'e komşu bir dükkanda bulunan 106 Quick'e bakmaya gidicem İstanbul'a.

Bu benim ilk 106'ım olucak Allah nasip ederse. O yüzden araca bakabilecek bana fikir verebilecek birine ihtiyacım var. Aracın EcuFast'te fotoğrafını gördüm. Bu yüzden forum üyelerinden OZ' ve ERDEMMM beye özel mesaj attım fakat kendileri geri dönmediler.

Oralarda olup, bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

İsteyene araç plakasını ve linkini özel mesaj ile gönderebilirim.

tarik
17-01-2013, 09:14
ilanı varsa Linki gönder hoca.

oKsEAt
17-01-2013, 09:19
ilanı varsa Linki gönder hoca.

Özel mesaj ile gönderdim.

tarik
17-01-2013, 09:40
Geçen cumartesi Merter Mcdeydi bi ara. ama aracı bilmiyorum, bişey diyemem.

PiscocuK
17-01-2013, 12:05
özel mesaj yerine buraya yazarsan daha hızlı sonuç alabilirsin belki

oKsEAt
17-01-2013, 13:00
Araç bu ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-hastasina-ozel-sari-renk-taxsi-2000-model-111440258/detay/

Sahibiyle konuştum, eksik ve sorun olarak;

- Kafalıklar, küllük, teyp yok.
- Komple boyalı, motor içi ve bagaj içi hariç.
- Ön sol amortisör takozunun değişmesi gerekiyormuş. (Zamanı yokmuş kendisinin :D )
- Şanzıman demirinin (?) sıkılması gerekiyormuş. (Yine zamanı olmadığından bahsetti :) )
- Klima hortumunun olmadığını, takılıp gaz basılması gerektiğini söyledi.

Fiyat olarak son 13,500 dedi.

İmkanı olup, bakabilecek olan var mı ? Alınır mı alınmaz mı ?

Bu eksiklikler ve sorunlar tahmini ne kadar tutar ?

PiscocuK
17-01-2013, 13:04
hem quicksilver hemde bu paralar..ben aracı bilmiyorum ama şahsi fikrim üzerine birazdaha bişeyler koyup daha düzgün bir gti almak olur..çünkü bunu alırsan bir zaman sonra keşke gti alsaydım dersin..

berkay_aydin
17-01-2013, 13:06
Sanayide çalışıpta zamanım yok diye arabayı yaptırmamak'ta ilginç geldi, şanzıman demiri motor kulağı gibi olan ise kolaydır..

oKsEAt
17-01-2013, 13:07
hem quicksilver hemde bu paralar..ben aracı bilmiyorum ama şahsi fikrim üzerine birazdaha bişeyler koyup daha düzgün bir gti almak olur..çünkü bunu alırsan bir zaman sonra keşke gti alsaydım dersin..

***** sitede Quick ilanlarına bi bakın nerdeyse GTI'lara kafa tutuyo, hatta fazla isteyen bile var. Şaştım kaldım en sonunda vazgeçicem :D

Sanayide çalışıpta zamanım yok diye arabayı yaptırmamak'ta ilginç geldi, şanzıman demiri motor kulağı gibi olan ise kolaydır..

Kendim çok iyi anlamıyorum, mutlaka iyi bilen birinin bakması lazım.

ondertopcu
17-01-2013, 13:10
biraz daha ekleyip gti almak daha mantıklı

Anıl E.
17-01-2013, 13:15
ne para ama :)

Hakan Burak
17-01-2013, 13:26
Rengi yüzünden alacaksan bilemem ama, Bu fiyattan aşağıda daha temiz ve eksiksizini bulabilirsin.
Hem arka spoileride eksik bu arada. Quicklerde zaten yoktur. Ama rengini beğendim ben dersen sen bilirsin.

dn4859
17-01-2013, 13:35
araç hakkında ve fıyat için birşey demicem ama satarken aynı paraya zor satarsın gidip bakarsın içine sinerse alırsın airbag de parlak logolu değil bu arada ya açılmıştır yada keyfe keder değişmiştir.

UM1196
17-01-2013, 13:44
Öle fiyatmı olur ya ies lere rakip olucak yakında quickler

weST.27
17-01-2013, 14:02
bu parayı kesinlikle quike vermezdim hele ki gidişini gördükten sonra sonuçta hız için üretilmemiş 1.4 motor ve 8v

bence 15 e bi gti bulabilirsiniz temiz

12.750 gibi bi rakama verirse aracın yürüyeni güzelse bu sarı alınır

oKsEAt
17-01-2013, 15:45
Az önce sahibiyle konuştum. Çok para istediğini biraz daha makul tut dedim, sen gel bak anlaşırız dedi.

Cumartesi günü Maslak'ta nerde baktırabilirim bu araca? Yardımcı olun da benimde bi 106'ım olsun ya :)

powERS
17-01-2013, 16:00
bence acele etme 106m olsun dıye.
quick için ciddi cok para.

oKsEAt
17-01-2013, 16:04
bence acele etme 106m olsun dıye.
quick için ciddi cok para.

İlandaki fiyat şişirilmiş fiyat. Telefonda konuştum baya olumlu hale geldi ama bu seferde insanın içine şüphe düşüyor itelenmeye çalışılan bi araç mı diye..Bu arabadan çokta anlamıyorum o yüzden sağlam destek şart.

weST.27
17-01-2013, 16:14
araç komple boyalı bu senin için güzel olabilir sarıdır almak istersin gti benziyor diye ama bu normalde artı değil eksi ...

bunları yazmışsın bunların fiyatını araştırdın mı peki bunlar sana küçük masrafmış gibi gelemilir ama takozmuş şanzuman mış klime vs bunlar sana 1000 i bulur işçilik dahil.küllük koltuk başlıkları vs

jantlar zaten replika 500 600 lira onları başka quik alsanda yaparsın

yani diyeceğim araç pahalı şimdi baktımda şu yazını gördüm
-----------------------
Kafalıklar, küllük, teyp yok.
- Ön sol amortisör takozunun değişmesi gerekiyormuş. (Zamanı yokmuş kendisinin )
- Şanzıman demirinin (?) sıkılması gerekiyormuş. (Yine zamanı olmadığından bahsetti )
---------------------

ben 12 verirdim başkada vermezdim sarı ve jantı var diye bi gti parası verilmez :)

oKsEAt
17-01-2013, 16:20
Almiyom ya :) dogru bi arac bulamicam bu gidisle

okankrgz
17-01-2013, 16:37
- Ön sol amortisör takozunun değişmesi gerekiyormuş. (Zamanı yokmuş kendisinin )
- Şanzıman demirinin (?) sıkılması gerekiyormuş. (Yine zamanı olmadığından bahsetti )
+ kapı kolonları yok
+ direksiyon ön konsolu açık büyük ihtimal kurcalanmış o kısım,
+marşriyerler daga dalga, teke üstü çamurluk bakaliti (arka sağ) kısa kalmış vs. vs.

Bana bu aracı 10 liraya verse bile istanbula kakıpta gitmem kardeşim... 106 alıcam diye bodozlama girme bu araçlara, bende senin gibi hevesliydim bitane quick buldum o zamanlar ilk araba hevesinden çaktılar bize kazalı motoru bitik aracı ozaman anladım işte bazı şeyleri.... denilenleri dikkate al sonradan pişman olma benden sana tavsiye..... klima hortumu fiyatlarına ***** siteden bi bak istersen maliyetleri anlarsın.

Edit : Cumartesi arıcaktın zaten gelirsin bakarız netten aracın fotolarına gördüğüm tüm eksikleri sende görürsün

oKsEAt
17-01-2013, 16:48
+ kapı kolonları yok
+ direksiyon ön konsolu açık büyük ihtimal kurcalanmış o kısım,
+marşriyerler daga dalga, teke üstü çamurluk bakaliti (arka sağ) kısa kalmış vs. vs.

Bana bu aracı 10 liraya verse bile istanbula kakıpta gitmem kardeşim... 106 alıcam diye bodozlama girme bu araçlara, bende senin gibi hevesliydim bitane quick buldum o zamanlar ilk araba hevesinden çaktılar bize kazalı motoru bitik aracı ozaman anladım işte bazı şeyleri.... denilenleri dikkate al sonradan pişman olma benden sana tavsiye..... klima hortumu fiyatlarına ***** siteden bi bak istersen maliyetleri anlarsın.

Edit : Cumartesi arıcaktın zaten gelirsin bakarız netten aracın fotolarına gördüğüm tüm eksikleri sende görürsün

evet cumartesi gorusucez insallah hocam ;)

cabrioleter
17-01-2013, 17:35
13.500 tertemiz olsa insan alırken düşünür altı üstü 106 quik yani. bir de o kadar masrafı var ve quik düşünüyorsunuz büyük cesaret =)

serhat306
17-01-2013, 18:10
aırbegde degısmıs aracın...