Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirde detailing tavsiye iç dış
VtecDream
18-01-2013, 09:39
arkadaşlar arkadaşa yeni 2006 model combo aldık ve içi dışı berbat durumda çok bakımsız... tavsiye edebiliceğiniz bi yer varmıdır ? semt buca alsancak bornova veya konak olabilir...
Germanian
18-01-2013, 09:43
kesinlikle evolution garage işçilik ve fiyat çok çok iyidir tavsiye ediyorum pişman olmazsınız.
05553291513 numarası adı şükrü
PaSHa-brk
18-01-2013, 09:43
Çınarlı Pro-servis yanında Dizayn oto Savaş abi var,sitede birçok müşterisi var(bende dahil) memnun kalmayan yok tavsiye ederim.
Low-Rider
18-01-2013, 09:46
Forum üyelerinden batucan da detailing işiyle uğraşıyor.
cembasmaci
18-01-2013, 09:53
Bornovada Pro-Servisin bitişigindeki Savas çok iyidir. Ben de yakın zamanda kendisine 2.e aldıgım aracımın içini detaylı ic temizlik yaptırdım. Aracı teslim almaya gittigimde tanıyamadım desem yeridir. Siteden bir cok kişi Savaş'a iş yaptırır. Memnun kalmayanı duymadım.
Bir de siteden batucan nickli arkadasımız yeni yer actı Balcova'da komple meg urunleri kullanıyor. Orası da degerlendirilebilinir. . .
serkan_2120
18-01-2013, 09:54
kesinlikle evolotion garage işçilik ve fiyat çok çok iyidir tavsiye ediyorum pişman olmazsınız.
05553291513 numarası adı şükrü
Kesinlike sukru hem ekonomik hem temiz is sohpedide cabasi
VtecDream
18-01-2013, 09:56
numara yanlış diyor ama ?
selam. buharlı oto temizleme ve detailing işiyle uğraşıyoruz ve meguiars malzeme kullanıyoruz. yerimiz balçovada eğer isterseniz yardımcı olmak isterim
Batucan Tütüncüoğlu
0532 611 37 52
yaptığımız bir kaç araca facebooktan ulaşabilirsiniz;
https://www.facebook.com/ByBatuCarCare
Referans olarak siteden;
Eda plakalı araç Umut Berk Çakar'ın kız kardeşinin aracı...
DA plakalı corsa dagsus nickli Dağsu Şener'in aracı...
GA plakalı Golf Berkin Metin'in aracı...
EA plaka CRX streetrules Seçkin İşbitiren'in aracı...
EH plaka Angry Yaris Mert'in aracı....
bende bu ısemı gırsem temızlık amatorce sokuyoruaz nasıl olsa:D
Germanian
18-01-2013, 10:00
pardon 0506 329 15 15 olucak numara ezberden yazmışım kusura bakmayın
nick i de pimpcar sitemize üye
edit: bazı uygulamalar a göz gezdirebilirsin abi burdan..
https://www.facebook.com/pages/EVOLUTION-GARAGE-/108370385865107?sk=photos_stream
by batu car care balçova.
zaten yazmış yukardaki postta.
sadece meguiars ürünleri ile uygun fiyat kaliteli işçilik.
3 araba götürdüm şimdiye kadar araç kokusuna kadar eksiksiz ve muazzam hizmet aldım.
Balçova'da yeni bir yer var Batu Car Care diye geçiyor, yanlış hatırlamıyorsam gırtlağına kadar Meguiar's ürünleri. Gerçi arkadaş da yazmış ama, kesinlikle orayı tavsiye edebilirim.
Batu Car Care yeri agoraya cok yakın meg ürünleri ile aracınıza profesyonel bi bakım istiyorsanız dogru yere gitmiş olursunuz .
By Batu Car Care balcova agora karsisinda meguairs urunleri kullaniliyor batucan nickli Batucan Tutuncuogluna aracimin butun modifiye parca ve detayli temizlik islemleri icin tesekkur ediyorum burdan tekrar benim aracin fotograflarina bakarsaniz muhtesem oldu ilk haline gore tavsiye ederim fiyat ve is olarak bakarsakta gayet uygun
Erdem K.
18-01-2013, 10:31
selam. buharlı oto temizleme ve detailing işiyle uğraşıyoruz ve meguiars malzeme kullanıyoruz. yerimiz balçovada eğer isterseniz yardımcı olmak isterim
Batucan Tütüncüoğlu
0532 611 37 52
yaptığımız bir kaç araca facebooktan ulaşabilirsiniz;
https://www.facebook.com/ByBatuCarCare
Referans olarak siteden;
Eda plakalı araç Umut Berk Çakar'ın kız kardeşinin aracı...
DA plakalı corsa dagsus nickli Dağsu Şener'in aracı...
GA plakalı Golf Berkin Metin'in aracı...
EA plaka CRX streetrules Seçkin İşbitiren'in aracı...
EH plaka Angry Yaris Mert'in aracı....
Balçova bana uzak olsa da hem sizinle tanışmak ve dükkanınız için hayırlı olsun demek, hem de iç-dış temizlik için önümüzdeki haftalarda/aylarda :) uğramak isterim. Dükkanınızı tam olarak tarif edebilir misiniz rica etsem...
Bu arada konu ile alakalı olarak, çınarlı sonax vardı, taşınmış sanırım bayadır gitmiyorum ama ilgilerinden ve temizliğinden memnundum, belirtmek isterim...
Ben bugüne kadar aldığım hiçbir arabayı yıkamacıya götürmedim hep kendim yıkardım hava buz gibi soğuk olsada,nezaman batu yer açtı ozamana kadar.İşini titizlikle yaparlar iç,dış detaylı temizlik adına aradığınız hizmetin fazlasını bulabilirsiniz Batu Car Care'de :)
Haritadan rahatlıkla bulabilirsiniz.
http://i770.photobucket.com/albums/xx341/berkin035/61310_438031612928675_750271026_n_zps05142f23.jpg
Balçova bana uzak olsa da hem sizinle tanışmak ve dükkanınız için hayırlı olsun demek, hem de iç-dış temizlik için önümüzdeki haftalarda/aylarda :) uğramak isterim. Dükkanınızı tam olarak tarif edebilir misiniz rica etsem...
Bu arada konu ile alakalı olarak, çınarlı sonax vardı, taşınmış sanırım bayadır gitmiyorum ama ilgilerinden ve temizliğinden memnundum, belirtmek isterim...
Agoranın karşısından içeriye giriyorsunuz yol bitimindeki kavşaktan sol yapıyorsunuz ve 150-200 mt sonra solda bizi görüyorsunuz :) araç bugeye mı? zaafım çok büyük o araca :D subarucu dostumuz çok var sanırım ortak bir tanıdık çıkar;
CUF plaka Gökhan abi
Mat yeşil Adnan abi
BAU batu
2011 sedan sti kaan
EA mehmet akçay
GC8 eren
karbon çamurluklu Gc8 ufuk abi
AE plakalı Emre
hatta hepsini bir gün toplasak hiçte fena olmaz :D
hepsi çok sevdiğim abilerim arkadaşlarımdır...
Çınarlı sonaxın yerini kadın doğum hastanesi aldı ve taşındı...
karsiyakaliozi
18-01-2013, 10:46
şükrü iyidir tavsiye ederim hem muhabet hem iş 10 numara
Erdem K.
18-01-2013, 14:57
Agoranın karşısından içeriye giriyorsunuz yol bitimindeki kavşaktan sol yapıyorsunuz ve 150-200 mt sonra solda bizi görüyorsunuz :) araç bugeye mı? zaafım çok büyük o araca :D subarucu dostumuz çok var sanırım ortak bir tanıdık çıkar;
CUF plaka Gökhan abi
Mat yeşil Adnan abi
BAU batu
2011 sedan sti kaan
EA mehmet akçay
GC8 eren
karbon çamurluklu Gc8 ufuk abi
AE plakalı Emre
hatta hepsini bir gün toplasak hiçte fena olmaz :D
hepsi çok sevdiğim abilerim arkadaşlarımdır...
Çınarlı sonaxın yerini kadın doğum hastanesi aldı ve taşındı...
araç bugeye değil blobeye... (01-02 bugeye, 03-05 arası blobeye, sonra hawkeye ve yeni kasa diye biliyorum ;) )
GC8 eren ile yüzyüze olmasa da muhabbetimiz var, ilk fırsatta yüzyüze de tanışacağız kısmetse.
BAU'nun da namını duydum ama henüz tanışamadım :)
Dediğiniz gibi bir ara sizin mekanda toplu subaru organizasyonu keyifli olabilir...
Facedeki sayfanızdan temizlenen araçların fotolarına baktım, gerçekten dikkat çekici, zaten izmirli arkadaşlar da işçiliğinizden çok memnun kaldıklarını belirtmişler, ilk fırsatta görüşebilmek dileğiyle, keyifli forumlar...:icon_tup:
1.8 turbo
18-01-2013, 15:01
joker car care tayfun tırtom tavsıye ederım. bugune kadar arabamı baska hıc bır yere emanet etmedım .memnun kalcagının garantısını verırım
araç bugeye değil blobeye... (01-02 bugeye, 03-05 arası blobeye, sonra hawkeye ve yeni kasa diye biliyorum ;) )
GC8 eren ile yüzyüze olmasa da muhabbetimiz var, ilk fırsatta yüzyüze de tanışacağız kısmetse.
BAU'nun da namını duydum ama henüz tanışamadım :)
Dediğiniz gibi bir ara sizin mekanda toplu subaru organizasyonu keyifli olabilir...
Facedeki sayfanızdan temizlenen araçların fotolarına baktım, gerçekten dikkat çekici, zaten izmirli arkadaşlar da işçiliğinizden çok memnun kaldıklarını belirtmişler, ilk fırsatta görüşebilmek dileğiyle, keyifli forumlar...:icon_tup:
en son 2003 te üretildi diye hatırlıyorum sanırım yanlış hatırlıyorum....
en yakın zamanda bekliyorum o zaman :) subaru tayfası bir telefonla burda :D
goldbergbrk
18-01-2013, 20:31
batu ıyıdır gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
burak_skry
18-01-2013, 22:02
bende aracımı batunun güvenilir ellerine teslim ettim çok uzun süredir aracıma herangi bir uygulama yapılmamış olmasına ramen batu arabayı bi gecede pırıl pırıl yaptı.kaliteli malzeme ince işçilik ve ekonomik fiyatlar için batu car care tavsiye ediyorum bende.
Bir bybatu da benden gelsin. Tütüncüoğlu iyidir (:
Konuyu güncellesem, nereye gidebilirim İzmir de ?
hardcore garaj cem abi kesin ve net tavsiye :)
Ae86
Detailingpoint
Batuhan Özbaltalar
Batuhan Ozbaltalar (@detailingpoint) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/detailingpoint/)
kankaytsn
27-07-2017, 16:24
Drive Clean - Osman Çamlı tavsiye ederim
ilbeyyagci
27-07-2017, 16:41
Hardcore Cem Özgen tek geçilir
Matchless
27-07-2017, 20:44
Cem Özgen +1
Cem Özgen +2
Bossanova
27-07-2017, 22:03
Cem Özgen -Hardcore Garage , şemikler . Samimi ve işini seven bir arkadaşımız.