PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : megane 1 sorun

Patisever
18-01-2013, 12:40
arkadaslar şirketimizde megane bir war tekleme sorunu yasıyor rampalarda çekmıyor ıkaz lambası yanıyor kontak açık kapatınca ısık sönüyor ama sorun devam ediyor aracın bobinleri enjektörler egzos sibop ayarı yapıldı bakımları yapılığ filtre v.s değişti ama sorunu çözemedik nednedir acaba tecrübel iarkadaslar yardımcı olabilirmi teşekkürler

EREN34
18-01-2013, 12:48
Buji sıkılıklarından emin olmalı. Buji kendi bujisi değil mi?

Bunlar zaten ok'dir diye düşünerekten pompa diyorum. Benzin pompasında sıkıntı var gibime geliyor. 3 bar basınç sabit görülmeli

DENON
18-01-2013, 13:01
bızım meganda da aynı sıkıntı vardı yapmadıgımız kalmadı, sorunu bulduk orjınal olarak maisten aldıgımız bujinin porselen kısmı fazla sıkınca çatlıyor ve ateşlemede sorun yapıyor , orjınal bujısını takmayın denso yada ngk takın ben honda parcacısından cıvıc için ngk ıstedım onları taktım ne sorun kaldı ne sıkıntı

Patisever
18-01-2013, 13:05
Buji sıkılıklarından emin olmalı. Buji kendi bujisi değil mi?

Bunlar zaten ok'dir diye düşünerekten pompa diyorum. Benzin pompasında sıkıntı var gibime geliyor. 3 bar basınç sabit görülmeli

pompadan olacagını sanmıyorum gazdada aynı sey oluyor bujılerde değişti takıldı yapmadıgımız kalmadı

Patisever
18-01-2013, 13:06
bızım meganda da aynı sıkıntı vardı yapmadıgımız kalmadı, sorunu bulduk orjınal olarak maisten aldıgımız bujinin porselen kısmı fazla sıkınca çatlıyor ve ateşlemede sorun yapıyor , orjınal bujısını takmayın denso yada ngk takın ben honda parcacısından cıvıc için ngk ıstedım onları taktım ne sorun kaldı ne sıkıntı

tam olarak hangi bujiyi taktınız kodu v.s birde kendi bujılerı olması gerekmezmı