Orijinalini görmek için tıklayınız : acil cevap ttnet hat hizlandirma
arkadaslar ttnet evdeki mevcut internet hizimi ucretsiz taahutsuz hizlandiralim diyor.
bunun altinda bir bit yenigi varmidir?
hizim 8mbit 20mbit falanmi ne olacakmis
bizede posta geldi direk bize sorulmadan hızlanmıs direk aylık 43 tl netlimitsiz 8mbite kadardı.şimdi direk fiber 20mbit olmuş kendileri yapmıs 65 tl fatura geldi. bize sormadan nasıl yapıyorlar yada babam bilmeden telde fln kabul etti sanırım geri düşürttürcem
arkadaslar ttnet evdeki mevcut internet hizimi ucretsiz taahutsuz hizlandiralim diyor.
bunun altinda bir bit yenigi varmidir?
hizim 8mbit 20mbit falanmi ne olacakmis
benim faturam 59'dan 63'e çıktı.
adsl mi abi yoksa fiber falanmı ?
ProdriveSTI
19-01-2013, 16:02
20mbit olacaksa eğer,kesin 25 gb kotayı (daha azda olabilir) doldurduktan sonra hızınız 1 mbps'e düşecektir.Aynı fiyata daha süratli net vereceklerini sanmıyorum.
20mbit olacaksa eğer,kesin 25 gb kotayı (daha azda olabilir) doldurduktan sonra hızınız 1 mbps'e düşecektir.Aynı fiyata daha süratli net vereceklerini sanmıyorum.
50gb onun kotası diye biliyorum
tahattut yok diyorlar o zaman iptal ederim?
fiber heralde detay bilmiyorum
Allahin dagina, Her yerine gonderirler su 'cakma fibernet" lerini, Superonline kemerburgazda gokturkte bile var, Sozde sarigulun Istanbul'un merkezi diye goklere cikardigi Nisantasinda yok... dandik 8MB adsl e kaliyorum her geldigimde..
ttnet defacto dan iyi giydirir, yolda yürüyüşünüz değişir :D
Mivec_4G63
19-01-2013, 16:25
Beni de aradılar taahhütsüz olan hattınızı 2 yıl taahütlü yaparak, ilk 2 ay bedava geri kalan 10 ay 20 tl indirimli, 2. yıl ise yine aynı fiyattan ücretlendirilmek istiyor musnuz diye. Hesap ettim 400 lira gibi bi karı var, zaten 2 yıl daha kullanırım diye ben kabul ettim.
mechanic
19-01-2013, 17:54
Kotalarını doldurmak için bazı ttnet ofisleri sizden izinsiz habersiz abonelik değişimi yapıyor. 1. Olarak buna dikkat edin. Eskaza boyle birşey olursa zaten "ttnet pişmanlıktır" ne demek anlıyorsunuz. Mümkünse superonne a geçin, paramı araplara yAhudilere vermekte se karamemete ruslara veririm daa iyi..
BthnKrkt
19-01-2013, 17:58
bende limitsiz internetimin neden pahalandıgını merak edıyordum eğer dedikleri gibi hızlandıysa ben lımıt varsa bile 50 gb ve üstü ise sevinirim fakat değilse bende iptal eder eski düzen devam ederim
onursumer
19-01-2013, 19:34
abi fiberse geçilebilir
16mbit adsl bile yavaş bence
bizim buralarada gelmelerini bekliyorum
ahmet3425
19-01-2013, 19:37
mantık basit hızınızı ucretsiz olarak yukseltecekler ama ''ADİL KULLANIM KOTASI'' 50 gb yada 25 gb neyse sınırlandırılacak sonrasında internet baglantısı yerlerde...
sozlesmeye dikkat edin.
Cankaraca
19-01-2013, 23:49
Her ay 43 tl gelen fatura , bu ay 50 kuruş geldi. Yok yere olmaz dedik. Baktık ki tarife ; Netlimitsiz den Fiber e geçirilmiş. Kimsede bize ulaşıp tarifenizi değiştirelim mi vs demedi. Pazartesi telekom a gidip uğraşıcaz.
fiber hat kurulmadan fibernet verilmesi imkansız. ttnet in fiber kutusu bir bina yanımda ama bana hala fibernet sağlayamıyorlar. illa binaya kutu takacaklar sanırım. sizin o iş adsl dir.
o 2 ay ücrestiz sonrasında 10 ay 20 tl indirimli ve sonraki yıl normal adsl fiyatı denilen de bana direk tuzak olarak geliyor. malumunuz güvenmiyorum adsl. seneye adsl fiyatı 80 lira olursa ve binanıza fibernet gelmiş ve size daha hızlı interneti 49 liraya vermek isterlerse işte siz geçemezsiniz. ki çok yakın zamanda fibernet her yerde olur. o yüzden ben bilerek o hizmeti reddettim.
bu arada adil kota bitince 3 mbit e iniyor internet 1 mbit eskidendi. bakanlığın kararı ile 3 mbit e yükseltildi.
driftboy
20-01-2013, 00:13
Valla millet 5 6 fatura ödemiyo kapanmıyo interneti , ben 2 fatura ödemedim kapattılar, 1 ayda öyle bekledi 70 lira olan fatura 350 lira oldu. Bende aradım ana avrat küfrettim, ödeyip kapattırdım sakaryadaki evin internetini. Geri dönünce mecbur açtırıcam tekrar..