Orijinalini görmek için tıklayınız : california golden state delight kötü koku (leş)
http://img7.ressim.net/out.php/i6400305_car-scents-1.jpg
arkadaşlar merhaba istanbul erdem boyadan 1 ay önce falan golden state delight kokusu aldım ve açıp arabanın içine koydum ayar yerinide çok az açıp bıraktım ilk gün cok iyiyidi daha sonradan cok kötü kokmaya başladı :( afedersiniz kokmuş corap,çürümüş peynir. :D gibi kokmaya başladı kokuyu elime alıp kokladığımda bişey yok gayet güzel kokuyor. arabaya koyduğumda leş gibi kokmaya başlıyor valla koku yüzünden arabadan soğudum kokuyu'da kaldırıp attım sormak istedigim bu kokuların son kullanma tarihleri falan varmıdır.+ en önemlisi şimdi bu kötü kokudan en kolay yoldan nasıl kurtulurum.
Umut fg 3295
19-01-2013, 17:18
Kusmuk gibi kokuyor.
sigara içiyormusunuz
sigara içilen araçta kötü etki duydum bende :)
Berk7767
19-01-2013, 17:22
Kusmuk gibi kokuyor.
kanka kusmuk gibi kokan buble gum:D
sigara içiyormusunuz
sigara içilen araçta kötü etki duydum bende :)
sigara kullanıyorum ama araç kullanırken cok nadir içerim.
aybarsdnr
19-01-2013, 17:34
Kesinlikle sigaradan dolayı bence de... ben de büyük bir hevesle ilk moda olduğunda almıştım. aynen iğrenç bir ayak kokusu varmış gibi oldu 2 gün sonra. kız arkadaşımın arabasında aylarca çok güzel koktu..
Bunlardan bende almıştım zamanında.4 gün açık halde bıraktım öyle iğrenç koktu ki kışın ortasında camlar açık gitmiştik :D Sonra okudum ayar şeyini kısık açmak gerekmiş ben dibine kadar açık bırakmıştım.
En güzeli bence little trees'in vent stickleri.Öyle ağır bir koku değil.Çok hafif fresh.
piyasada çakmaları dolaşınca böyle oluyor :) artı olarak son kullanma tarihleri tabi ki de mevcuttur....
Güneş görmezse 3 yıl yoksa 2 yıl... üretim tarihi kutunun altında mevcuttur eğer yoksa Alttaki dijital rakam baskısının ilk sayısı üretim yılıdır.
2000 adetten fazla sattim hic boyle koktugunu soylemediler sadece kokusu agir diyen oldu
aybarsdnr
19-01-2013, 17:41
piyasada çakmaları dolaşınca böyle oluyor :) artı olarak son kullanma tarihleri tabi ki de mevcuttur....
Güneş görmezse 3 yıl yoksa 2 yıl... üretim tarihi kutunun altında mevcuttur eğer yoksa Alttaki dijital rakam baskısının ilk sayısı üretim yılıdır.
çakma veya üretim tarihi geçmiş değildi bendeki.. bu siteden herkesin tanıdığı benim de arkadaşım olan birisi getirmişti ki aynı koku sigara içilmeyen başka bir arabada çok çok uzun süre gayet başarılı koktu
valla erdem boya'dan aldım sahte ürün satıcaklarını pek düşünmüyorum açıkcası belki tarihi geçmişti bilmiyorum attım gitti. ama o leş gibi koku hala aracın içinde ve bu havada bile camları açık geziyorum dışarıdan gelen temiz hava :D aracın içine girdimi o pis koku :D yaşıyanlar bilir burnumun direğine kırıyor sanki bagajda ceset taşıyormuşum gibi
Tr ye ilk gelenlerden uzun zaman önce Bubble Gum alıp kardeşimin arabasına koydum yaz ayında 1 hafta konuşmadı benimle şaka yaptım diye
berkay_aydin
19-01-2013, 17:50
Erdem boyadaki kokular ilk gittiğimden bugüne hep orda, son kullanma tarihi geçme olasalığı çok yüksek :)
Golden State benim favori kokum. Cok kişinın arabasına verdim siteden de beğenmeyen kişi yok desem yalan olmaz. İlginc geldi banada. Siteden Onurc nickli arkadasta buna benzer bir sorun yaşadı ama anlamadım bende neden olduğunu. Getirenlere sordum onlarda çıkamadı isin icinden.
valla bende anlamış deyilim bazı arkadaşlar sigara'dan olabilir diyorlar ama ilginç
aybarsdnr
19-01-2013, 18:34
valla bende anlamış deyilim bazı arkadaşlar sigara'dan olabilir diyorlar ama ilginç
siz dedikten sonra geldi benim de aklıma. çünkü aynı durumda bendede oldu ve aynı kutuyu başka arabaya koyduk onda gayet mis gibi koktu.. benim arabadan aynen ayak ve ceset kokusu karışmış bir şekildeydi :)
o zaman bu kokuyu sigara içilmeyen araçta kullanmak gerekiyor
Tarihi Geçmiş Kokuları Ucuz Rakamlara Satılıyo Sürüm Olsun Elden Çıksın Örnek Olarak İzmitte Bir İstasyonda Vardı 5 Adet Alıp Çöpe Attım Elde Kalan Ürünlerde Çürük Gibi Koku Oluyo Bunlarda Zaten Ucuza Satılıyo
Not:Ben Anldandım Birkere Ucuz Diye Aldım Hüsran Aman Fiyatı Ucuz Diye 5-10 Tane Almayın Ucuz Ettr Yahni Olmaz
Şu an 1i arabada 1i evde golden state delight duruyor.
Çok ama çoook güzel kokuyorlar :)
NOT: Ne evde heleki ne de arabada kesinlikle sigara içilmiyor :)
Bu arada benim size bir sorum var J217060 yazan bir kod kaç yılında hangi ayda üretilmiş nasıl anlarız şimdi bunu?
çakma veya üretim tarihi geçmiş değildi bendeki.. bu siteden herkesin tanıdığı benim de arkadaşım olan birisi getirmişti ki aynı koku sigara içilmeyen başka bir arabada çok çok uzun süre gayet başarılı koktu
Ben sizinkine çakma demedim zaten :) bir ara bende getirdim sattım site üzerinden ve çok zun sürede kullandım... Ama konu sahibinin kokuyu aldığı yeri tanımam bilmem çakma olması olasılıklardan biri...
Şu an 1i arabada 1i evde golden state delight duruyor.
Çok ama çoook güzel kokuyorlar :)
NOT: Ne evde heleki ne de arabada kesinlikle sigara içilmiyor :)
Bu arada benim size bir sorum var J217060 yazan bir kod kaç yılında hangi ayda üretilmiş nasıl anlarız şimdi bunu?
2010 da getirdiğim ve hala evin tuvaletinde duran hatta hala düzgün bir şekilde kokan kokunun altındaki tarihi çektim...
http://img547.imageshack.us/img547/7515/1358629539638.jpg
Arabaya ilk koydugum zaman annem cilekle inek boku kokusu karışık bişeyler kokuyo at şunu dedi. O gün bugundur hic kullanmıyorum. Tek sevdiğim koku little trees vanillorama. Hem ferah hem yoğun cok guzel bir koku bence.
batutech
21-01-2013, 01:47
Sigara içilen havalandırılmayan arabada ters etki yapıyor koku
sıgara fazla ıcmem arabada ama bende fanı acıp sıcaga getırdıgımde ekşi peynir süt tarzı koku geldi. kokuyu koklayınca mis . polen fıltrede yeni değişti anlamadım, ne olduysa kar yagdıktan sonra oldu. bendekıde golten state - ama oncesınde bubble gum 2 sene dursu ve mıs gıbı kokuyordu sıgara ıcsemde ıcmesemde . çok ilginç ama kokular sağlam b'k atmayalım :D
SekoLive
21-01-2013, 09:08
2000 adetten fazla sattim hic boyle koktugunu soylemediler sadece kokusu agir diyen oldu
arkadasn dedıgı gıbı bı koku bendede oldu ama senle alakalı bısıy olmadgndan saana bısey demedım :) aynı sekılde new car kokusuda cok gereksız bı koku merak edıp aldım tavxiye etmıyorum :) agac koku alıyorum gayet guzel
10-15 tane kullandım hiçbirinde öyle sıkıntı yaşamadım.
Sigara kullanmam, aracımda da kullandırtmam.
Fakat son iki partidir acayip kötü kokuyor. Bir daha almayı planlamıyorum açıkcası.
Not: Kutunun altında A117011 yazıyor.
SekoLive
21-01-2013, 09:13
arkadasn dedıgı gıbı bı koku bendede oldu ama senle alakalı bısıy olmadgndan saana bısey demedım :) aynı sekılde new car kokusuda cok gereksız bı koku merak edıp aldım tavxiye etmıyorum :) agac koku alıyorum gayet guzel edit aracımda kesinlikle sigara vs ıcılmeolayı yok:)
bende aynı şekilde yurt dışından arkadaşla ortak getirmiştik sonuç hayal kırıklığı.Tarihlerinin bitmesine 2 ay gibi bi tarih vardı ama kokular resmen ayak gibi kokuyordu.Ondan sonra birdaha almadık :D
Çin'de birebir sahteleri cikmaya baslamisti, cok yaygin olmasada arayan rahat bulur, dikkat etmek lazim.
Ben little treeden sprey kokulara jel kokulara kadar bir cok kokuyu denedim ama en begndigim kesinlikle bu golden state kokusu oldu.
Stokda :) 7-8 tane little trees vanilya, new car, amerikan olmasına ragmen su an koku alıcak olsam yine Golden State Delight alırım :)
kokusunun baslıgından ayarlanması vs gayet guzel ne agır nede cok hafif bir koku ;)
Hazır konu varken sorayım erdem otonun internet sitesinde hugo boss gucci ck nın kokuları var merak ediyorum nasıl koktuklarını kullanan varmı
Ben little treeden sprey kokulara jel kokulara kadar bir cok kokuyu denedim ama en begndigim kesinlikle bu golden state kokusu oldu.
Stokda :) 7-8 tane little trees vanilya, new car, amerikan olmasına ragmen su an koku alıcak olsam yine Golden State Delight alırım :)
kokusunun baslıgından ayarlanması vs gayet guzel ne agır nede cok hafif bir koku ;) Vay be ;) little trees Vanilyadan iyi mi ;) ;)
Yiğit Ş.
21-01-2013, 19:23
kavun iyidir kavun :D
http://ressim.net/8/upload/c00236b4.jpg
aliergun
21-01-2013, 19:36
Birsürü california scents sattım, kullandım. Sigarada içiyorum arabada. hiç bahsettiğiniz gibi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Birsürü california scents sattım, kullandım. Sigarada içiyorum arabada. hiç bahsettiğiniz gibi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Eski urunler eski urunler eski urunler:) ucuza satilan eski urunler
KGüneyli
21-01-2013, 19:42
- Şuan benimde basımda böyle bir olay var, Ama 3. Kutumda bu sıkıntıyı yaşadım ben.
Aracı 2 haftadır yatırıyorum. Dedim bi marsına basiyim kapıyı actıgım anda suratıma öyle bir koku geldiki dedim. Oha kedimi öldü lan burda die düşündüm dire. Leşti bilidğin. Kokuyu fırlatıp attım. Bazılarında sorun var demekki.
Bende 1 ay binmeyince oldu arabaya ayari komple acik birakmistim kapaktaki ayari kisik kullanin kokunun etkisi azaldikca acin arkadaslar birde suan galiba kokularin tasarimi degismis o kokulardan alin onlar yeni seridir
Evet kokuların tasarımı değişmiş benim aldıklarım yeni olanlarından,
Kesin birşey söylemek istemiyorum ama eskilerin tarihi geçince mi kötü kokuyorlar acaba?
Evet kokuların tasarımı değişmiş benim aldıklarım yeni olanlarından,
Kesin birşey söylemek istemiyorum ama eskilerin tarihi geçince mi kötü kokuyorlar acaba?
Tarihi Geçince Tarif Edilmeyecek Kadar Kötü Kokuya
Golden State candır ya arada kelekleri çıkabiliyor demekki :)
aliergun
21-01-2013, 20:24
Eski urunler eski urunler eski urunler:) ucuza satilan eski urunler
Yani? :):confused:
(10krktr)
o zaman bana eski tarihli koku denk gelmiş en kısa zamanda yenisiyle bir deneme daha yapmak lazım :)
Önceden getirttiğim adamdan tekrar getircem 1 senedir getirmemiştim. En azından orjinal ve eski olmadığına eminim... Hem de şu paketin altındaki tarih olayına bakalım değişmiş mi sistem acaba?
TolgaEsentepe
21-01-2013, 21:39
2 yıl önce 2 farklı kokusunu aldım bu californianın. ikisinide çok kısa süre içinde çıkarttım arabadan.. hiç hoşuma gitmedi.. Yıllardır 2 favorim glade mango, amerikan bayraklı vanilya çam ağacı :D
Bende otogoldtan golden state delight aldım daha bu gün koydum arabaya 3 4 saat durdu aynı kusmuk gibi koku oluştu sonra hugo bossu koydum ama oda güzel kokmuyor . arkadaşın arabaya da gucci koyduk 10 saat oldu araba kokmuyor.altında j11 ile başlayan bir kod var tarihimi gecik yoksa sahtemi anlayamadık
CasabLanca
24-01-2013, 02:45
zamanında çok sattım california scents son çektiğim parti çakma çıkınca bıraktım satmayı, ebayda satılan ürünlerin büyük çoğunluğu çakma ya da tarihi geçmiş. o yüzden kullanmayı düşünenler sitede satan referanslı kişilerden alırsa sıkıntısız kullanır, orjinalinde kısa sürede bitme kötü kokma gibi sıkıntılar yok
mert_leon
24-01-2013, 02:58
ben buble gum ı aldıgım gıbı ımanına kadar acık koyuyorum bide aynaya little trees vanilya çok hoşuma gidiyor. Hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Araca binenlerde ne güzel kokuyo diyor :)
S.Özeren
24-01-2013, 03:17
new car + amerikan üzerine karışım bi koku yok boşa uğraşmayın bunlarla , kokuya aşık olursunuz :)
Kusmuk gibi kokan golden state delight ı çok merak ettim harbidende. Yani nasıl o koku oluşuyor onu merak ediyorum. Daha dün sigara içilen arabaya golden state koyduk 10dakikada koku hakim oldu arabaya ilginç.
Bende otogoldtan golden state delight aldım daha bu gün koydum arabaya 3 4 saat durdu aynı kusmuk gibi koku oluştu sonra hugo bossu koydum ama oda güzel kokmuyor . arkadaşın arabaya da gucci koyduk 10 saat oldu araba kokmuyor.altında j11 ile başlayan bir kod var tarihimi gecik yoksa sahtemi anlayamadık
Bende şu an kullandıklarım otogold dan alınma ama süper ötesi kokuyorlar acaba sizde niye öyle oldu :(
Cliosportve
24-01-2013, 11:56
Sigara içilen arabada etkisi daha az gidiyor
Hem Coconut hemde buble gumda denedik
1 hafta sonra kokular tamamen bitti
Sigara içilmeyen arabalarda 2 ay kadar uzun süreli çokta güzel bir şekilde kokmaya devam etti
Melih-Ö' den Dün Aldım Araba Gayet Gûzel Kokuyo:) vanilya kokusuda güzel şirket arabasına koydum herhalde içinde yağlı motorlar taşımaktan araba sanayi gibiydi şuan başarılı
volume81
24-01-2013, 12:35
bubble gum aldım biri arkadaşımın aracında diğeri ofisde duruyor 1-2 hafta kokusunu aldım sonra hiç bişey yok ama dışarıdan gelenler içeride çok şekerli sakız kokusu var diyor :D
Melih-Ö' den Dün Aldım Araba Gayet Gûzel Kokuyo:)
hangısınden aldın ben daha acmaya kıyamadım 15 lira verdik :D
34tb9544
24-01-2013, 15:09
Arabama 2. Kez california aldım resmen at boku gibi kokuyo kimse kızmasın darılmasın ama glade candir :)
Baskasının arabasında kokan california lara hastayim ama
Melih-Ö' den Dün Aldım Araba Gayet Gûzel Kokuyo:) vanilya kokusuda güzel şirket arabasına koydum herhalde içinde yağlı motorlar taşımaktan araba sanayi gibiydi şuan başarılı
bu arada bende e90 bmw kullaniyorum arkadasimin arabasindaki kusmuk aromali koku benim arabamda yok ben california nin guccisini koydum yok arkadas kokmuyor ck one da almistim yine yok kimse koku paketi var aracimda acaba ondanmi kokmuyor kisacasi hangi kokuyu koyarsam koyayaim notr arabanin kokusu kotu bi kokuda yok pis bi kokuda
halilkarakas
25-01-2013, 00:56
melihten bende aldım 2 çeşit bri babıl diğeri goldın...babılda güzel ama goldın aha fena :) goldını eve koydum akşamları 1 paket sigara + nargile v.s :D içiyoruz sabah işe gidiyoruz işten gelince koku hiç *** gibi kokmuyo valla :)
vtec powe®
25-01-2013, 11:47
California Scents lerin hepsi illaki öyledir demiyorum ama bir arkadasımın arabasında vardı hakkaten kokusu hayvan leşiyle, parfüm karışımı bir kokuyu andırdı. :)
glade in mango kokusu ve little trees new car favorim.
new carı yıllardır kullanırım.
ilk açıldıgındaki kokusu bazen cok ağır geliyor onun dışında iyi.
bu arada bende e90 bmw kullaniyorum arkadasimin arabasindaki kusmuk aromali koku benim arabamda yok ben california nin guccisini koydum yok arkadas kokmuyor ck one da almistim yine yok kimse koku paketi var aracimda acaba ondanmi kokmuyor kisacasi hangi kokuyu koyarsam koyayaim notr arabanin kokusu kotu bi kokuda yok pis bi kokuda
Araca sürekli binene koku gelmez demin arabama annem bindi ne var bu arabanın içinde diyo ev için olanları yokmu diyo vallahi:)
@tunc golden state aldım vanilya aldım bubblegum aldım aldımda aldım yani :)
Şu kusmuk kokusu bana niye gelmiyo ya yolda giderkem camım açık arka arabadan arkadaşım kokuyu alıyo o derece iyi ve sağlam kokuyo
barakuda26
10-02-2013, 14:12
bende bubblegum kullanıyorum 4 5 gündür.kokuyu daha önceden biliyorum güzel bir koku o yüzden alıp kullanmaya başladım, ama şuan arabaya binince hafif ağırımsı kokusu var kendisi gibi kokmuyor tarifini yapamadım kokunun.araçta 3 senedir sigara içilmiyor öncesini bilemiyorum.araç kış aylarında havasız kaldığı için böyle koktuğunu düşünmeye başladım başka bir sebep gelmiyor benimde aklıma.
daha önce balboa bubble gum aldım istanbul girişindeki mehmetçik vakfi opetten. 2-3 hafta gibi bir sürede etkisi kayboldu ki ayar kısmını düşük tutuyordum çok yogun kokuyor diye. simdide new car aldım bir hevesle ama hayalkırıklıgı açıkçası biraz.
bir de not: little trees black ice almıştım deodorant gibi kokuyor aklınızda olsun pek hoş olmuyor araba için
hepsıburda dan alıcam aynı kokuyu :) kokunun orjinal olmayanları varmış ama acaba hb dekiler nasıldır ?
darkmoon
12-02-2013, 19:10
bende gg den alıcam hangisini önerirsiniz. gucci nasıl misal.
bende Melih kardeşimden aldım golden state'i aracımın içindeki sıfır kokuyla karışınca pek hoş olmadı koku bende banyoda kullanıyorum şuan miss gibi kokuyor :) diğer b.gum'ı da abime verdim o kullanıyor sorun yok şmdilik memnun :)
Konu başlığını ne zaman görsem istemsizce gülüyorum
Bende arabada kullandım çok kişiye de verdim golden state 1-2 kişiden kötü yorum geldi. Onlarda çok yoğun kokuyor diye. Bir de ıslak bez, ıslak paspas ve özellikle sigara çok etkliliyor golden state i. Sigara kullanan için bubble gum daha iyi bubble gum bastırıyor.
Bende arabada kullandım çok kişiye de verdim golden state 1-2 kişiden kötü yorum geldi. Onlarda çok yoğun kokuyor diye. Bir de ıslak bez, ıslak paspas ve özellikle sigara çok etkliliyor golden state i. Sigara kullanan için bubble gum daha iyi bubble gum bastırıyor.
Aynen abim sigara içen bir tip :) onun arabayı kokladim sabah gayet güzel kokuyor.
hepsıburda dan alıcam aynı kokuyu :) kokunun orjinal olmayanları varmış ama acaba hb dekiler nasıldır ?
Forumda 15 Liraya Verken Hepsiburadan 18.5 Vermenin Anlamı Ne Acaba :) ki Bozuk çıkarsa bu bozuk deme imkanınız yok :) Melihten Aldım Bende Ürünler Gayet Güzel Kokuyo Elden Teslimde Yaptı Sağolsun
Elimde açılmamış bublegum var. Açmaya korkuyorum :)
Forumda 15 Liraya Verken Hepsiburadan 18.5 Vermenin Anlamı Ne Acaba :) ki Bozuk çıkarsa bu bozuk deme imkanınız yok :) Melihten Aldım Bende Ürünler Gayet Güzel Kokuyo Elden Teslimde Yaptı Sağolsun
forumda satan arkadaşı görmedim Ankarada oturuyorum acaba satan arkadaş hangi şehirde oturuyor ? Daha önce hb den dekarasyon amaçlı plazma küre aldım tuşu basmıyordu ve dandikti böyle olduğunu bilemedim ve koşulsuz iade ettim :) hb güvenilir de gg yi bilemiyorum .Forumda satan arkadaşın linki telefonu filan var mı acaba ?
darkmoon
13-02-2013, 16:18
gg de 15tl zaten..
individual
13-02-2013, 16:32
bende new car kokusunu alıcaktım.sonra arkadaş shell benzinlikden sanırım bu ürünle aynı klipsli havalandırmanın içine takılıyor ondan almış bende aldım süper kokuyor araba
Car Freshener® ŞEFTALİ Petek Arası Havalandırma Kokusu 35a012 (http://www.duccan.com/car-freshener-seftali-petek-arasi-havalandirma-kokusu-35a012/)
http://www.autowares.com/images/product/LITTLETREES/lt-u1p17705-400.jpg
Aynen abim sigara içen bir tip :) onun arabayı kokladim sabah gayet güzel kokuyor.
Rica ederim Buğrahan ne demek:) Bubble gum pembe kutudur ve üstünde Bubble gum yazar. Özelliği daha ağırdır, sigara kokusunu bastırır. Golden state bubble gum değildir, adı üstünde Golden State Delight farklıdır. Benzerlikleri kokularıdir, golden state daha hassas bir kokudur, ıslak bez, sigara vs ile kötü kokma gibi etkiler yaratabilir. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem oyle bir amacım da yok ama insanları kandirmamak gerekir.
Bende kusmuk kokan arabaya golden state koydum.(küçük kardeşim sağolsun her yeri deri arabanın tek kumaş olan yerine ve kemere kusmayı başardı.Temizlememe ve havalandırmama rağmen acayip kötü kokuyordu.)
Gayet güzel bastırdı kokuyu 1.5 ay oldu Melih'den alalı halen gayet güzel kokuyor.
Rica ederim memnun kalmanıza sevindim. Bir durum olursa telefonum mevcut istediğiniz gibi arayabilirsiniz.
ya bu kokular ilk açıldığına kokmuyo gibi geliyo ama sonradan fena bişe oluyo :D melih bana verdiğin neydi new car mı neydı sanırım beğendim valla ama içi pis arabada koku hiç bişeye yaramıyo :D
ya bu kokular ilk açıldığına kokmuyo gibi geliyo ama sonradan fena bişe oluyo :D melih bana verdiğin neydi new car mı neydı sanırım beğendim valla ama içi pis arabada koku hiç bişeye yaramıyo :D
Abi new car çok göreceli gerçektende. Bende beğeniyorum ama beğenmeyenlerde oluyor :)
wolkanku
11-06-2013, 16:24
daha önce balboa bubble gum aldım istanbul girişindeki mehmetçik vakfi opetten. 2-3 hafta gibi bir sürede etkisi kayboldu ki ayar kısmını düşük tutuyordum çok yogun kokuyor diye. simdide new car aldım bir hevesle ama hayalkırıklıgı açıkçası biraz.
bir de not: little trees black ice almıştım deodorant gibi kokuyor aklınızda olsun pek hoş olmuyor araba için
aklınızda olsun, little trees black ice aldım.
bu kadar kötü bir koku yok, bildiğiniz 2 liralık ucuz erkek deodorantı. araba bi anda 2 level düştü :eek:
aklınızda olsun, little trees black ice aldım.
bu kadar kötü bir koku yok, bildiğiniz 2 liralık ucuz erkek deodorantı. araba bi anda 2 level düştü :eek:
Little Trees de Amerikan Bayrak en mükemmeli. Bayraktan dolayısıkıntı olursa sarı rengide vanilya o da güzeldir.
Little Trees de Amerikan Bayrak en mükemmeli. Bayraktan dolayısıkıntı olursa sarı rengide vanilya o da güzeldir.
Bu iki kokuyu bende tavsiye ederim.
Fakat bu aralar favorim WÜRTH - OCEAN kokusu :)
Okyanus kokularını sevmem ama bu koku gerçektenden çok hoşuma gitti 250 ml lik sprey olanından alıcam hafta sonu Würth bayisine gidip :)
Belki birde Vanilla kokusuna bakıcam Little Tree gibiyse ondan da bi 250 ml alırız :)
Sigara içilen arabada etkisi daha az gidiyor
Hem Coconut hemde buble gumda denedik
1 hafta sonra kokular tamamen bitti
Sigara içilmeyen arabalarda 2 ay kadar uzun süreli çokta güzel bir şekilde kokmaya devam etti
valla katılmıyorum,camlar kapalı klima açık şeklinde sigara içen biriyim.Şahsen minimum 5ay falan koktu(paket içeriği 3adet) benim aracımda ilk 1ay 3adet daha sonrasında 2 adet 3.ay 1ad vardı(dagıttım)
buble gum kullanıyodum+ olarak yemin billah ederim şuan halen aynı pket duruyo ve hala kokuyo belki 2sene geçti üstünden :o :) he ilk 3ay ilk gunku gıbı kokuyo,bildiğin arabaya yaklasmadan kokuyu alıyosun buluyosun arabayı.5.ay o kdr etkılı degıldı ama eminim 3lu kullansaydım gene 5ay giderdi..
sarı olarak vanilya limon ananas vs de var karışıklık olmasın :o:)
-----------------------
ben kokonat ve vanilya kullanıyorum arabada uzun süredir,hatta son zamanlarda her benzinlikte duruşumda 1tane alıyorum direk komple paketini açıp asıyorum,öyle gıdım gıdımda değil..Koku gitmiyo zaten :) Kafalık arkasından genelde kokonatları sarkıtıyorum aynada yeni aldıgım asılı duruyo ,yan ceplerdede eski vanilyalar :) mis gibide kokuyo:o klima açık cam kapalı sigarada devam :D
Sarı göz kırpmalı olan vanilya kokusu Clioda kullanmıştım ben güzeldi :) Şimdi Amerikan bayrak ve golden state kullanıyorum. Çok memnunum. Hatta babam kahve bardağını benim arabada unutmuştu üstü golden state kokuyordu sinmiş resmen :D Kokuyu kokalı da 2 ay 2 gün oldu :D
Golden State içinde ufak bir kullanım detayı olsun, aracı yatırıyorsanız benim gibi yani haftada belirli günler kullanıyorsanız üstünü kapatın aracı çektiğinizde. Bindiğiniz zaman camı açın ve kokuyu sonuna kadar açın ilk günkü gibi koku geliyor. Arabaya binenlerde gayet ne güzel kokuyor diyor.
Sarı göz kırpmalı olan vanilya kokusu Clioda kullanmıştım ben güzeldi :) Şimdi Amerikan bayrak ve golden state kullanıyorum. Çok memnunum. Hatta babam kahve bardağını benim arabada unutmuştu üstü golden state kokuyordu sinmiş resmen :D Kokuyu kokalı da 2 ay 2 gün oldu :D
burda göz kırpmalı falan yok yahu :D sarı turuncu vs board gibi bişe var alıyorum o şekil :D belki amerikanyada dragger smile'lısı vardır :D
Yavuz abime saygılar Dragger smile ;) :D :D
http://t1306.hizliresim.com/1b/d/p1tpc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
he yalnız o very vanilla :D normal vanilyalı farklı :D
he yalnız o very vanilla :D normal vanilyalı farklı :D
Vanilya vanilyadır karıştırma işte :D :D
Gc kokularını bende beğenmedim bublegum kullandım 1 hafta zor dayandım.. Şuan LT nin çam kokusunu kullanıyorum tavsiye ederim :)
aynen very vanilia sağlam
90lı yıllardaki şahinler gibi kokuyor arabanın içi buram buram vanilya :D
ssdriver
28-08-2013, 08:51
2 hafta önce bende büyük bir hevesle golden state aldım. araca binen iş arkadaşım "abi senin arabaya bişey mi döküldü" dedi. yoo hayırdır dedim?? "sanki döşemeye bozuk süt dökülmüş gibi kokuyor arabanın içi" dedi. bu koku işi biraz göreceli bence. ben o kadar rahatsız olmadım fakat eşim de iş arkadaşlarım da hiç biri beğenmedi.
2 hafta önce bende büyük bir hevesle golden state aldım. araca binen iş arkadaşım "abi senin arabaya bişey mi döküldü" dedi. yoo hayırdır dedim?? "sanki döşemeye bozuk süt dökülmüş gibi kokuyor arabanın içi" dedi. bu koku işi biraz göreceli bence. ben o kadar rahatsız olmadım fakat eşim de iş arkadaşlarım da hiç biri beğenmedi.
Golden State kullanıyorum arabada ve kim binse arabaya bayılıyor kokusuna 4 ay oldu değiştirmedim hala. Ufak bir tavisye olsun size, aracı kullanmadığınız zamanlarda ayar kapağını kapatın, araba kapalıyken açık kalmasın. Sıcak vs boğuluyor gibi geldi bana. Araca bindiğinizde açın camı da açın zaten mis gibi kokusunu alırsınız.
Ben ilk koyduğumda ayak kokuyor diyorlardı kafayı yiyordum resmen bana hiç öyle gelmiyordu çünkü :)
Nightfish
28-08-2013, 14:10
Golden state sıcağı yediği an leş kokuyor. Ciddi anlamda bozuk süt gibi koktuğu için kullanan tüm arkadaşlarım attı kokuları. Normalinde kokusunu çok severim ama yaz aylarında sıcağın etkisiyle inanılmaz kötü kokuyor.
ssdriver
28-08-2013, 14:21
evet sıcaktan olabilir. melih'in tavsiyesini denicem. kutuyu koklayınca aa güzelmiş aslında diyor herkes fakat aracı ilk açıp koltuğa oturunca herkeste bir sendeleme oluyor :D
Risendark
28-08-2013, 17:43
golden state in hangisi iyi yumuşak baş ağrıtmayacak hafif bi koku istiyorum...Melih abiden amerikan bayrak aldım çok güzel 1 paketi duruyo daha golden deneyim diyorum bakalım bişeyler önerirseniz sevinirim... önerirken baş ağrıtmaması ve yumuşak istiyorum göz önünde bulundurursanız sevinirim
Golden state kendi basına bir kokudur kardesim :) dedigim sekilde kullanırsanız sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Sıcakta bütün kokular boğuluyor havasizliktan. Benim arabaya golden koyali 4 ay oldu hala kokuyor :)
evet sıcaktan olabilir. melih'in tavsiyesini denicem. kutuyu koklayınca aa güzelmiş aslında diyor herkes fakat aracı ilk açıp koltuğa oturunca herkeste bir sendeleme oluyor :D
Abi kullanmadığında arabayı kapat kokuyu bindiğinde ac. Bu sekilde dene memnun kalacağını düşünüyorum :)
Ben şu an odamda kullanıyorum Golden State. Herhangi bir sıkıntı yok. Hatta ayar kapağı bile yok üstünde.
valla katılmıyorum,camlar kapalı klima açık şeklinde sigara içen biriyim.Şahsen minimum 5ay falan koktu(paket içeriği 3adet) benim aracımda ilk 1ay 3adet daha sonrasında 2 adet 3.ay 1ad vardı(dagıttım)
buble gum kullanıyodum+ olarak yemin billah ederim şuan halen aynı pket duruyo ve hala kokuyo belki 2sene geçti üstünden :o :) he ilk 3ay ilk gunku gıbı kokuyo,bildiğin arabaya yaklasmadan kokuyu alıyosun buluyosun arabayı.5.ay o kdr etkılı degıldı ama eminim 3lu kullansaydım gene 5ay giderdi..
-----------------------
ben kokonat ve vanilya kullanıyorum arabada uzun süredir,hatta son zamanlarda her benzinlikte duruşumda 1tane alıyorum direk komple paketini açıp asıyorum,öyle gıdım gıdımda değil..Koku gitmiyo zaten :) Kafalık arkasından genelde kokonatları sarkıtıyorum aynada yeni aldıgım asılı duruyo ,yan ceplerdede eski vanilyalar :) mis gibide kokuyo:o klima açık cam kapalı sigarada devam :D
lan yoksa tahmin ettiğim değil dimi 407den kalan arabanın bilmem neresinden cıkarttıgım sen yok kayboldu dediginmi :D
Melih kardeşimden golden state aldım ve tavsiyesine uyarak kullanıyorum. Araca kim binerse derin bir nefes alıp bu koku ne yaaa bende istiyorum bu kokudan diyor :D
Golden state + little tires american süper oluyor tavsiye ederim.
ssdriver
29-08-2013, 07:57
kutunun altına baktım. J21 31 11 yazıyor. bunun üretim tarihi 2011 midir acaba?
kutunun altına baktım. J21 31 11 yazıyor. bunun üretim tarihi 2011 midir acaba?
Üretim tarihi ile alakalı değil sanırsam abi bendeki golden statelerde de aynısı yazıyor. Diğer çeşitlerde farklı numaralar mevcut çünkü, çilek mesela 180001 falan yazıyor.
Melih kardeşimden golden state aldım ve tavsiyesine uyarak kullanıyorum. Araca kim binerse derin bir nefes alıp bu koku ne yaaa bende istiyorum bu kokudan diyor :D
Golden state + little tires american süper oluyor tavsiye ederim.
Rica ederim kardeşim ne demek :) Bende aynı kombinasyon yapıyorum little trees american + golden candır :) 2-3 kişiye aşıladım bu kombineyi biride sensin :)
Rica ederim kardeşim ne demek :) Bende aynı kombinasyon yapıyorum little trees american + golden candır :) 2-3 kişiye aşıladım bu kombineyi biride sensin :)
hain kostok :D banada aynısını yaptırdın kopya spec :D
Şuan kıbrıstayım gelince sipariş verecem kanka :D
ben yaklaşık 3 yıldır California Scents Santa Barbara Berry kullanıyorum, arabada sigara da içerim, yaz kış, fark etmez. Dolu küllükle arabanın 2-3 hafta yattığı da oldu, kötü koku vs gibi durumlarla hiç karşılaşmadım, hatta arabaya binen kokuya müptela oluyo, kendi arabasına da istiyo. Tavsiye ederim
canpower
31-08-2013, 09:54
bende aynı sorunu yaşadım.. hatta kötü kokmaya başladı.. ama arabam haftaiçi yatıyordu..güneş de görüyordu muhtemelen.. bundan kaynaklı bence.. sanırım arabaya 2-3 gün binmeyince kapatmak gerekiyor.. bi önceki arabamda buble gum çok kullandım hatta 4-5 ay rahatlıkla gidiyordu..ama camları koyu siyah dı hiç güneş almıyordu...sanırım güneşle ve sıcaklı alakalı die düşünüyorum..
bende ilk aldım 1 hafta falan corap gibi kokuyordu biraz zaman geçmesi gerek şuan camdan biri kafasını bile uzatsa ohaa muhtesem kokuyo diyo favorim oldu diyebilirim
tayreep_john
01-09-2013, 14:32
bubble gum ' ı da değiştirmişler eskiden değişik bi sakız kokusu geliyodu ... şimdi sadece tarçın kokuyo 5 para etmez bişey olmuş
Nightfish
02-09-2013, 07:48
bubble gum ' ı da değiştirmişler eskiden değişik bi sakız kokusu geliyodu ... şimdi sadece tarçın kokuyo 5 para etmez bişey olmuş
Tarçın kokanın adı bubble gum zaten. Golden State Delight sakız gibi koktuğundan millet Bubble gum diyor.
Haliyle gidip bilmeyenden bubble gum diye alınca tarçın kokulu olanı veriyorlar.
tayreep_john
04-09-2013, 02:21
Tarçın kokanın adı bubble gum zaten. Golden State Delight sakız gibi koktuğundan millet Bubble gum diyor.
Haliyle gidip bilmeyenden bubble gum diye alınca tarçın kokulu olanı veriyorlar.
ne alakası var kardeşim eskiden aldığım bubble gumla (2 sene önce ) şimdiki aldığım buuble gum dan bahsediyorum.. dağlar kadar fark var biri sakız kokuyodu biri tarçın.
berkay_aydin
04-09-2013, 02:22
Benim aldığım olmasın o iyice karışmış ama tarçın ve elma karışımı bir koku var :D
http://www.akautospares.co.uk/product_images/a/972/CCS-048_Cinnamon_Apple_HiRes__89186_zoom.JPG
Nightfish
04-09-2013, 09:07
ne alakası var kardeşim eskiden aldığım bubble gumla (2 sene önce ) şimdiki aldığım buuble gum dan bahsediyorum.. dağlar kadar fark var biri sakız kokuyodu biri tarçın.
Bayağı alakası var, Golden State Delightlar halen sakız kokuyor, tarçınla alakası yok.
tayreep_john
05-09-2013, 00:56
bugün erdem boyadan kargomuz geldi golden state delight aldık mükkemmel kokuyo ilerki günlerde tekrar yazarım değişim olursa ama şimdilik bi sıkıntı yok :)