Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa GSI Filtre Önerisi ?
Merhabalar, Corsa GSI aracıma Filtre alıcam ancak Apexi ile Aem arasında karasız kaldım sizce hangisinden daha iyi verim alablirim başka önerileriniz de varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ef Driver
19-01-2013, 23:46
pipercroos iyi öter denemelisin :)
performans açısındanda iyi
Evet pipercross da güzel açıkcası fiyat açısında apexi ye daha sıcak bakıyorum ama birde boru ayarlamam gerekiyor gsi'a göre alüminyum kit bulamadım onu nasıl yapıcağımı düşünüyorum.
Corsaların orijinal emme manifoldundaki boğaz kelebeğinin çıkışı birazcık farklı.
Mümkünse otomotiv işi değilde ,demir alüminyum işi ile uğraşan birisine yaptırabilirsiniz.
Boru kısa olursa sesi acayip derecede fazla çıkıyor yaptığımızdan biliyorum.
Corsaların orijinal emme manifoldundaki boğaz kelebeğinin çıkışı birazcık farklı.
Mümkünse otomotiv işi değilde ,demir alüminyum işi ile uğraşan birisine yaptırabilirsiniz.
Boru kısa olursa sesi acayip derecede fazla çıkıyor yaptığımızdan biliyorum.
Teşekkür ederim. Boru uzun olmıcak zaten çamurlugun arasında biraz boşluk var filtrenin oraya doğru girmesini istiyorum orj. den biraz uzun olcak yani
Aracın kaç model ?
Küçük filtre boxer sesi veriyor,büyük olan homurtu veriyor hangisi tercih ?
Hks mantar tercih edilebilir
Araç 96 Model, Boxer sesi tercihimdir. HKS mantar biraz pahalı kaçıyor çok fazla bütçe ayıramıyorum.