Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli-İzmit güvenilir servis..?

Emir-Sb3R
20-01-2013, 12:29
Geçen hafta sınavlardan dolayı İzmit'teydim , 2 gün evvel hararet artmaya başlayınca sağa çekip baktım su çok az kalmış , tekrar ekledim tekrar eksiliyor , hergün aşağı yukarı 1 litreye yakın ekliyorum..

Salı gününe kadar böyle idare ederim diyordum çünkü servisim İstanbul'da ve hiç sevmem aslında bilmediğim bir yerde arabayı elletmeyi. Ancak acil bir şekilde Salı günü Ankara'ya gitmem gerekti ve yarın da Florya'ya kadar git gel yapmak istemiyorum pazartesi gecesi yola çıkıcam zaten..

Açıkçası aracımda yeni kasanın tamponları var ve karter muhafaza tam uyumlu olmadığı için biraz uğraşılıp güzelce montajlandı , İzmit'te bunu güzelce açıp tekrar aynı şekilde kapayacak problemimi çözebilecek güvenilir neresi var acaba..

Yardımcı olursanız sevinirim...

NOT: Araç dizel Jaguar X-Type

Seven7
20-01-2013, 12:31
Aracınızın ne olduğunu söylerseniz daha yardımcı olabilirler.

Talih.b16
20-01-2013, 13:48
adapazarına kadar gelirim dersen suat usta var suat artan bölge trafik karşısında gözünü kapatıp bırakabilirsin ama önceden arayıp randevu alman lazım cok dolu yoğun olur

Emir-Sb3R
20-01-2013, 13:51
adapazarına kadar gelirim dersen suat usta var suat artan bölge trafik karşısında gözünü kapatıp bırakabilirsin ama önceden arayıp randevu alman lazım cok dolu yoğun olur

olmaz o zaman pazartesi günü halletmem lazım gece yola çıkıcam çünkü..
izmitte biri varmış onu arayacağım yarın inşallah müsaittir..

Bu arada soğutma sistemi mondeo ve transit ile aynı araç x-type diye jaguar gibi düşünmeyin :)

Talih.b16
20-01-2013, 13:56
olmaz o zaman pazartesi günü halletmem lazım gece yola çıkıcam çünkü..
izmitte biri varmış onu arayacağım yarın inşallah müsaittir..

Bu arada soğutma sistemi mondeo ve transit ile aynı araç x-type diye jaguar gibi düşünmeyin :)

biliyorum alt yapısının ford olduğunu.iyi usta demişsin oyuzden yazdım yoksa usta cok.izmitte mehmet var mekanikçi görürlerse yazarlar zaten izmitli arkadaşlar.geçmiş olsun