PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 3.16CI Neler Yapilabilir ?

ayku82
20-01-2013, 21:06
Arkadaslar,

Aracim e46 3.16ci , sifir alip severek 7 sene bindim daha da binme niyetim var. Arac gorsel acidan beni mutlu ediyor yalniz motor gercekten zayif. Kasa agir, 116hp'lik 1.6 motor cok zayif kaliyor.

Araci biraz guclendirmek adina neler yapabilirim fazla maliyetli olmadan. Yazilim, egzos, filtre falan yardim eder mi , yoksa hic ugrasmadan bu haliyle pasa pasa binmek mi iyi ?

qatrio
20-01-2013, 23:34
Yardımcı olur tabiki ama aman aman bişey beklemeyin. güzel bir filtre kiti ( soguk havayı iyi alıcak bi yerden) yazılım 5 6 hp verse bile bir nebze tork artışı saglayabilir kar kar dır sonuçta 1.6 motor bir araç :)

TarikS
21-01-2013, 00:56
Verdiginiz paranin tam karsiligi gelmemis olur ancak yine de degisiklik olmus olur, biraz canlandirir, aracinizi tekrar seversiniz

Kakus
21-01-2013, 01:03
Verdiginiz paranin tam karsiligi gelmemis olur ancak yine de degisiklik olmus olur, biraz canlandirir, aracinizi tekrar seversiniz

Yorumuna kesinlikle katılıyorum.

Bir diğer seçenek olarak aracınızın görünüşüyle biraz oynayıp daha göze hitap etmesini sağlayabilir ve tüp takarak daha da fazla gezip dolaşabilirsiniz. : )))