PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apple'da çalışan/tanıdığı olan var mı?

cgty06
21-01-2013, 01:07
Arkadaşlar Avustralyada yaşayan dayım gecen yaz burdan macbook pro aldı. Cihazda yavaşlama ve ekranda kararma mevcut. Şarjdayken hızı inanılmaz yavaş Sanki comodor 64 gibi çalışıyo. Garantisi burda olduğu için cihazı bana gönderdi. Emin olmamakla birlikte sıvı teması olabilir cihazda. (ev arkadaşı kullanırken su dökmüş olabilir) Tanıdığı olan ve ya çalışan birisi bana yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.

burkaykalyon
21-01-2013, 09:05
Kardeşim, benim çalıştığım holdinge bağlı Akfa Bilişim var. Apple yetkili iş ortağı. Teknik serviste var. Eğer istersen tamirat konusunda yardımcı olabilirim.

onursumer
21-01-2013, 10:21
sıvı teması varsa büyük sıkıntı olur

bilkom ile irtibata geçmek lazım ben satış kısmında birkaç kişiyi tanıyorum bir arayıp sorarım varmı yapabilicekleri birşey diye

a3t
21-01-2013, 10:42
akfa bilişim, allaha yakın size uzak olsun...
ne aradınız mı telefona çıkarlar, ne e-maillerinize cevap verirler...
ama tabi aynı binadan canlı canlı takibini yapabilirseniz belki sonuç alınabilir...

burkaykalyon
21-01-2013, 10:44
akfa bilişim, allaha yakın size uzak olsun...
ne aradınız mı telefona çıkarlar, ne e-maillerinize cevap verirler...
ama tabi aynı binadan canlı canlı takibini yapabilirseniz belki sonuç alınabilir...

niye abi ya hepsi iyi çocuklar :D bir alt katımdalar :) ne gibi bir sorun yaşadınız?ne zaman yaşadınız sorunu?

xshot
21-01-2013, 10:53
Arkadaşlar Avustralyada yaşayan dayım gecen yaz burdan macbook pro aldı. Cihazda yavaşlama ve ekranda kararma mevcut. Şarjdayken hızı inanılmaz yavaş Sanki comodor 64 gibi çalışıyo. Garantisi burda olduğu için cihazı bana gönderdi. Emin olmamakla birlikte sıvı teması olabilir cihazda. (ev arkadaşı kullanırken su dökmüş olabilir) Tanıdığı olan ve ya çalışan birisi bana yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.

Makina sizdemi şu an eğer sizdeyse Akfa Bilişim Ankara bürosuyla irtibata geçin makinayı götürüp bırakmanız yeterli 1 2 hafta içinde geri alırsınız.

fdogan
21-01-2013, 10:54
kızılayda bilom yetkili servisi servis bilgisayar var iphone ve macbook için birçok kez gittim garantisi olmamasına ragmen 3 kez parca degisimi yaptılar tabi üretim hatası olan parcaları ve servis olarak çok iyi tavsiye ederim

Dr. Mediha Eldem Sokak 38/3
Kızılay - ANKARA Tel : 0312 430 12 25

burkaykalyon
21-01-2013, 10:55
Eğer bizim buraya(Akfa Bilişim) bırakılacaksa direk benim dikkatime kargo ile gönder sen ben özel olarak ilgilenirim...En kısa sürede yardımcı olmaya çalışırım...

cgty06
29-01-2013, 00:33
sıvı teması varsa büyük sıkıntı olur

bilkom ile irtibata geçmek lazım ben satış kısmında birkaç kişiyi tanıyorum bir arayıp sorarım varmı yapabilicekleri birşey diye

Valla bi araştırırsanız çok memnun olurum. Ankara'daki bürolarına yönlendirirseniz daha da güzel olur.

Makina sizdemi şu an eğer sizdeyse Akfa Bilişim Ankara bürosuyla irtibata geçin makinayı götürüp bırakmanız yeterli 1 2 hafta içinde geri alırsınız.

Makina bugün elime ulaştı Yakın zamanda göndermem gerekiyo. O yüzden tanıdık birini bulma telaşındayım (:.

kızılayda bilom yetkili servisi servis bilgisayar var iphone ve macbook için birçok kez gittim garantisi olmamasına ragmen 3 kez parca degisimi yaptılar tabi üretim hatası olan parcaları ve servis olarak çok iyi tavsiye ederim

Dr. Mediha Eldem Sokak 38/3
Kızılay - ANKARA Tel : 0312 430 12 25

Teşekkür ederim. Bu hafta içinde dediğiniz servise uğrayacağım.

Kardeşim, benim çalıştığım holdinge bağlı Akfa Bilişim var. Apple yetkili iş ortağı. Teknik serviste var. Eğer istersen tamirat konusunda yardımcı olabilirim.

Eğer bizim buraya(Akfa Bilişim) bırakılacaksa direk benim dikkatime kargo ile gönder sen ben özel olarak ilgilenirim...En kısa sürede yardımcı olmaya çalışırım...

Kardeşim cihaz yeni elime geçti. Önceliğim Ankara. Çünkü en kısa sürede göndermem gerekiyo. İlgin için çok teşekkür ederim burda olmazsa sana yollıycam artık (:.

İlginlenen , cevap veren herkese teşekkürler.