Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıkıntının nedeni nedir? Astra 1.4T
Otto_Skorzeny
21-01-2013, 17:37
Arkadaslar araç astra 1.4t yazılım yaptırdım 175 beygir dyno verisi elde ettik.Daha sonra araca downpipe orta susturucu iptali ve supersprint son susturucu taktım.Daha sonra aynı dynoda bir teste daha soktuk aracı ve 170 beygire düştüğünü gördük.Bunun nedeni nedir?
Yazılımınızı güncelletin yaptıklarınıza göre, egzoz sonrasında üstlerdeki basıncınız düşmüştür büyük ihtimalle
Otto_Skorzeny
21-01-2013, 17:44
Yazılımınızı güncelletin yaptıklarınıza göre, egzoz sonrasında üstlerdeki basıncınız düşmüştür büyük ihtimalle
Evet testte basıncın düştüğünü gördüm birde abuk sabuk sapmalar olduğunu gördük hızlanırken
Bir soru sorucam, neden önce dp - egzoz işini halledip sonra ona göre yazılım yaptırmadınız?
yazılımı güncelletirseniz sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum
Otto_Skorzeny
21-01-2013, 21:54
Bir soru sorucam, neden önce dp - egzoz işini halledip sonra ona göre yazılım yaptırmadınız?
yazılımı güncelletirseniz sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum
Öyle denk geldi bende bilmiyorum :)) yazılım güncelleyince kesin olur mu ki
Yazilim guncelleyince duzelir :)
Bu arada Bu astralarin 1.4 turbo versiyonlarina LPG takilabiliyor mu, bir engel var mi?
Yazlım guncelleme sorun devam ederse dp ve egsozda kacak varmı baktırın sonrada intercooler boruları ve turboyu kontrol edin derim .
Bu arada Bu astralarin 1.4 turbo versiyonlarina LPG takilabiliyor mu, bir engel var mi?
1.6 T ler ile aynı sıkıntılar var sanırım LPG işinde Tarık :)
Yazılım yenilendikten sonra çok daha güzel olacaktır bu arada filtre kitinden sonra yaptırısan daha çok verim alacağın kesin.
Eyup Duygun
24-01-2013, 15:59
Kanka hıc bulasma cok hantal arac bana gore std veya chıplısını surdum ı ıh olmadı :D
BlackEmperor
24-01-2013, 16:22
tüm şartların aynı olduğundan emin misiniz? ortam sıcaklığı / genel bakım /hararet? ölçüm hatalı olabilir 2. denemede araç şişmiş olabilir büyük ihtimalle ,yapılan ilaveler turbo basıncını bir miktar dahada artırır . başka dynoda bi daha deneyin derim. gene daha düşük çıkıyorsa kaçak var bi yerde