Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : honda civic siyah simli (kılcal cizikler) ürün fikir paylaşım.

ufuk_acar
22-01-2013, 09:38
siyah simli hb fk2 aracımdaki kılcal cizikleri gidermek için meguairs in videosunda iki ürün arasında kaldım. (boya korumacılara gitmeye bıktım artık. sürekli kılcal çizik oluyor arac )

bu video da ki
Ultimate Compound, ScratchX 2.0 and SwirlX from Barry - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W2L74hQWMBg#at=331)

ürünlerden swirl x en ince kılcak cizikler için sanırım
scratch x 2.0 en kalın çizikler
ultimate compound ise orta seviye.

bu şekilde tanımlayabildim video ya bakıp. yalnız anlamadığım şey şu, swirl x pek de matrak değil ama kullanışlı gibi. (ter temiz yapmadı videoda) ama ultimade inanılmaz derecede sıfırladı boyayı. (zararlımıdır acaba vernıgı daha cok goturuyor demekkı)

video da 5:30 cu süre de ultimade den once bişi sürüyor nedir o. verniği iyice rezilmi edip çizip temizliyor ultimate?

yakuza
22-01-2013, 10:30
swirl x daha iyi diye biliyorum tam emin değilim üstadlar daha iyi cvp verir

levent
23-01-2013, 02:41
nano koruma yaptırın güzel bi uygulama sonrasında, en uzun vadeli korumayı o şekilde sağlayabilirsiniz ancak

OmeR-FE
23-01-2013, 11:03
Ultimate compound kullandım gayet tatminkar.

ufuk_acar
23-01-2013, 13:02
evet arkadaşlar çok güzel bir ürün ancak tüm dairesel çizikleri almış olsada gene de biraz daha derinsel cizikleri almadı. (verniğe zarar verme korkusu yüzünden de fazla zorlayamadım)

üstelik çabuk kuruyan bir ürün.

acaba daha derin cizikleri almaya yarıyacak bir ürün varmı?

d.berkay
23-01-2013, 21:18
Hocam elle uygulama ile verniğe veya boyaya zarar vermeniz imkansız gibi bişey. Korkmadan uygulayabilirsiniz elinizdeki ürünleri. Ancak elle uygulayarakta derin çizikleri gidermeniz çok zor. Polisaj yapılması gerekir.

EMG
23-01-2013, 22:48
Sürekli polisaj(boya korumacılar diye tabir ettiğiniz) yaptırmaktansa neden kısa sürede kılcal çizik oluşuyor onun çözümünü bulmanızı tavsiye ederim. Yıkamaya biraz daha özen gösterin derim