Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant vede Lastikleri siparis ettim...
Manimillion
05-04-2006, 02:46
Bugun sonunda jant ve lastiklerimi siparis ettim...
5 tane BBS RX 17X9 28mm offset
http://www.tirerack.com/images/wheels/bbs/swap/bbs_rx_bs_ci3_l.jpg
4 tanede 275/40/17 Falken Azenis RT-615
http://www.d1gp.co.uk/images/jdm_0605_02.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v321/Tarmac02/New%20Azenis/DSCF0870.jpg
M_PROJECT
05-04-2006, 02:54
bu azenıs ten banada lazım olm mustange hıcbbs takılırmı len sende acayıp adamsın haaa :Dauhauha hayırlı ugurlu olsun cansıkıntısından yakma lastıklerı
Manimillion
05-04-2006, 02:57
bu azenıs ten banada lazım olm mustange hıcbbs takılırmı len sende acayıp adamsın haaa :Dauhauha hayırlı ugurlu olsun cansıkıntısından yakma lastıklerı
hahaha, napalim fakiriz paramiz BMW ye VW yetmio, bari BBS alalim da biraz BMW/VW hasretimizi giderelim dedim :p
RT615 ler nisan ortasina kadar backorderda a.k.....
M_PROJECT
05-04-2006, 03:01
yok saka maka bende bbs dusunmedım deıl cok gusel bı model ama advan rg2 fıyat aldım yaz ortası takarım ınsallah 1825 doalr azenısıde alırsak taam :D
jantları begenmedim acıkcası ama tabi bu is zevk meselesi hayırlı ugurlu olsun gule gule eskit.
Manimillion
05-04-2006, 03:13
yok saka maka bende bbs dusunmedım deıl cok gusel bı model ama advan rg2 fıyat aldım yaz ortası takarım ınsallah 1825 doalr azenısıde alırsak taam :D
walla hyrlisi olsun simdiden :)
maşallah hayırlı olsun ben severim bu modeli yakışacagına da eminim ama sana bişey sorcam
önleri neden 8 yada 8.5 almadın yani yormasın aracı 4 lastik te aynı
bide mesela ben şimdi arkalar 9.5 aldım ama lastik net ölçüsü 265
sen 9 almışın lastik 275 üzerine taktınmı lastikleri nasıl durdular
yada sana bu ebatları lastikçimi önerdi?
hayırlısı olsunn..çok güzel jant
Hayirli olsun mani guzel gunlerde kullan .
nitrO_Oxide
05-04-2006, 10:22
sevmiyorum bu jantı.kazasız belasız
Tholl-ga
05-04-2006, 10:54
maaşallah maaşallah tü tü tü :)
Hayirli olsun mani güle güle kullan :)
hayırlı olsun manimillion :)
Hayırlı olsun , lastik deseni çok hoş :)
Manimillion
05-04-2006, 14:37
maşallah hayırlı olsun ben severim bu modeli yakışacagına da eminim ama sana bişey sorcam
önleri neden 8 yada 8.5 almadın yani yormasın aracı 4 lastik te aynı
bide mesela ben şimdi arkalar 9.5 aldım ama lastik net ölçüsü 265
sen 9 almışın lastik 275 üzerine taktınmı lastikleri nasıl durdular
yada sana bu ebatları lastikçimi önerdi?
Eywallah, tesekkur ederim :) Bende umarim guzel durur
Yok lastikleri kendim alabildigim kadar genis aldim (arabaya sigacak halde)... Daha genis lastik = daha fazla yol tutusu.
Onleri neden daha kucuk almamamin nedenis ise, staggered setup yapinca, yani arkaya onden daha genis jant + lastik takinca, arabayi direk "understeer" e setup yapmis oluyorsunuz, bu kotu bir sey degil, ama pistin etrafinda en hizli sekil degildir, bunun disinda lastikleri rotation yapamiosun, yani lastiklerden maximum omur alamiyorsun. Ama 4 jant ve lastigin ebati ayni ise, ondekileri arkaya, arkadakileri one takma gibi sansin oluyor bolecede lastiklerden maximum omur alabiliyrosun.
Hayırlı uğurlu olsun Mani , güle güle kullanırsın in$allah :)
Low-Rider
05-04-2006, 16:49
hayırlı olsun
Manimillion
05-04-2006, 17:11
Hayırlı uğurlu olsun Mani , güle güle kullanırsın in$allah :)
Saol gorkem, ama her donut dan sonra agliyasim gelcek hahaha lastikler cebimde kucuk bir delik actida :(
Saol gorkem, ama her donut dan sonra agliyasim gelcek hahaha lastikler cebimde kucuk bir delik actida :(
o zmn çizmeyeceksin kanka haha :D
hımmm olayı daha iii anladım şimdi yani güsel görüntü artı hesaplı olcak diosun hemde cebini düşünüosun
bence de mantıklı hayırlı olsun tekrardan lastiklerin gercekten cok güseller
güle güle eskit lastiklerini jantlarıda severim bbs in hayırlısı olsun..
hayirli olsun. en sevdigim jant modellerinden birisi