Orijinalini görmek için tıklayınız : Eibach - Vogtland - FK - HR @307
gurhankutlu
22-01-2013, 22:05
Arkadaşlar 2005 1.4Hdi Peugeot 307 aracıma spor yay takmak istiyorum.Bir süredir araştırıyorum ancak her yorumu okuduktan sonra aklım daha fazla karışıyor.Öncelikle 15 Saçlarla kullanıcağımı belirtmek isterim(195/65/15)
Çamurluk ve Lastik arası kapanması için 3.5 cm & 5 cm?
FK bu yaylar arasında en ucuz olanı diğerlerinin fiyatları ortalama 380 lira gibi sanırım.
Eibach - Vogtland - FK - HR ?
hepsı avrupa fk yerli.
ama fena deıldır.arasındakı konforu anlamak uzun surer.yanı hepsını kullanıp bıde fk kullanıyım dersen anca farkını anlarsın yay yaydır. kullanan bıcok ınsan var.atma ,kırma vs yasayan duymadım ben hıc.
ayrıca camurluk kapatmak ıstersen 5 tır. yaylı oldugu bellı olsan az olsun oz olsun dersen 3bucuk.
gurhankutlu
22-01-2013, 23:05
hepsı avrupa fk yerli.
ama fena deıldır.arasındakı konforu anlamak uzun surer.yanı hepsını kullanıp bıde fk kullanıyım dersen anca farkını anlarsın yay yaydır. kullanan bıcok ınsan var.atma ,kırma vs yasayan duymadım ben hıc.
ayrıca camurluk kapatmak ıstersen 5 tır. yaylı oldugu bellı olsan az olsun oz olsun dersen 3bucuk.
Yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim :) Açıkcası FK'nın ucuz olması cezbediyor insanı ama biryandada EIBACH almam gerekiyor gibi hissediyorum :D 3.5 cm'in boşluğu kapatıcağını pek düşünmüyorum zaten 307 yüksek bir araç,5cm takıncada 15 jantlarla her kasiste sürttümü sürtücekmi yaşamakta hoş olmaz tabi,hala kararsızım :)
5 cm eibach bulursan nokta olur, önceki aracımda da eibach vardı gayet sağlam, buradaki başka konulardada çok araştırdım sağlam , kaliteli yay istiyosan eibach iyidir demişler hep, c2ye de müsait zamanda eibach alacağım, 3,5 cm olan yay arabada yay var mı yokmu sorusuna cevap bile olamaz 5 cm bulursanız nokta olur :)
gurhankutlu
22-01-2013, 23:11
5 cm eibach bulursan nokta olur, önceki aracımda da eibach vardı gayet sağlam, buradaki başka konulardada çok araştırdım sağlam , kaliteli yay istiyosan eibach iyidir demişler hep, c2ye de müsait zamanda eibach alacağım, 3,5 cm olan yay arabada yay var mı yokmu sorusuna cevap bile olamaz 5 cm bulursanız nokta olur :)
Hem nokta hemde biraz risk olucak gibi 15 Saç'larla :D
bn h&r cıyım eıcbach yerıne h&r tercıh ederım ama para onemlı husus bırı 500 bırıı 400 ıse 400 luk olanı alırım markasına bakmam h&r yada eıcbach ama fk lar cıddı uygun fıyat bnce bosver markayı sonucta 10 cm basmıcakya arabayı.
gurhankutlu
22-01-2013, 23:16
bn h&r cıyım eıcbach yerıne h&r tercıh ederım ama para onemlı husus bırı 500 bırıı 400 ıse 400 luk olanı alırım markasına bakmam h&r yada eıcbach ama fk lar cıddı uygun fıyat bnce bosver markayı sonucta 10 cm basmıcakya arabayı.
O zaman FK'yı hiç hesaba katmadan 5cm Eibach'ı almayı planlıyorum. Tavsiye edebileceğiniz tanıdık bildik Eibach satan bir yer varmı? İnternette genelde 320-360TL arasında fiyatlar.
uygun fiyatlı eibach satan yer varsa ben de öğrenmek istiyorum :D
gurhankutlu
22-01-2013, 23:19
uygun fiyatlı eibach satan yer varsa ben de öğrenmek istiyorum :D
bkz. +1 :D
Eibach vogtland hr 3 ünden birini alır geçerim.Red eagle,fk,coilex ,mad vs gibi yaylara bulaşmaya gerek yok
Kesinlikle 5 cm lik olandan lazım çamurluk kapaman için.
tolgasena
23-01-2013, 09:16
Eibach konfor yada komfor =) yayıdır.. Ben 207'de 5 kullandım 2 cm düştü, lastikle davlumbaz arası yayla gbydi.. HR aldım biraz daha düştü ama tam değildi.. FK önerdiler onu da aldım tamam dedim oldu gibi.. Sonra suyunu çıkardım ANK Engin abi pressldi lastikler içerde kaldı.. O zamanmtamam diyebildirm =)
gurhankutlu
23-01-2013, 11:52
Eibach konfor yada komfor =) yayıdır.. Ben 207'de 5 kullandım 2 cm düştü, lastikle davlumbaz arası yayla gbydi.. HR aldım biraz daha düştü ama tam değildi.. FK önerdiler onu da aldım tamam dedim oldu gibi.. Sonra suyunu çıkardım ANK Engin abi pressldi lastikler içerde kaldı.. O zamanmtamam diyebildirm =)
Yani işin özeti açıkcası şöyle,her marka her araçta farklı tepkiler verebiliyor. Ancak kalite konusunda FK yı safdışı bırakmamız gerekiyor gibi.