Orijinalini görmek için tıklayınız : APR Golf R DSG Stage 3 Launch Control
Levent Y.
23-01-2013, 00:01
APR Golf R DSG Stage 3 ECU Enabled Variable Launch Control Teaser - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wNPC_redN9c)
Sanzıman stock mu yazmamıslar ama öyleyse cidden çok dayanıklı. Plakasıda ayrıca güzel:)
pek launch tadında değil :)
Sportline
23-01-2013, 00:44
controlsuz launch :)
Osman Bahadır
23-01-2013, 00:48
Otomatik şanzımanda launch kontrol nedir? Yüksek devirde kavramadır. Manueldeki launch control tadını vermez zaten. Normalde bu mümkün değil. Ama adamlar yapmışlar. İnşallah sadece yazılımla yapmamış, şanzımanı da güçlendirmişlerdir.
jantları yakışmış bence :)
kesinlikle şanzuman güçlendirilmiş
stock golf r ın lauch control yapma gibi bi lüksü yok :)
zira aracta zaten sıradan golf R dan çok çok daha hızlı ,
İğrenç bir sesi var :(
katılıyorum
Otomatik şanzımanda launch kontrol nedir? Yüksek devirde kavramadır. Manueldeki launch control tadını vermez zaten. Normalde bu mümkün değil. Ama adamlar yapmışlar. İnşallah sadece yazılımla yapmamış, şanzımanı da güçlendirmişlerdir.
launch dan ziyade adam ayağıyla gaza basıp basıp bırakmış demek istediğim bu
typermelih
23-01-2013, 14:30
stok golf r lauch yapma durumu var yüklemede yaparsan 2. kalkışta balatayı sıyırırsın o esnadada şanzumana zarar verebilirsin.bu sebeple güçlendirilmiş debriyaj şart bana olduğu gibi :(
acil almam lazım alim ama mal yok :(
stok golf r lauch yapma durumu var yüklemede yaparsan 2. kalkışta balatayı sıyırırsın o esnadada şanzumana zarar verebilirsin.bu sebeple güçlendirilmiş debriyaj şart bana olduğu gibi :(
acil almam lazım alim ama mal yok :(
Volkswagen Golf R 2.0T > Drivetrain > Clutch > ES#2568902 Spec Stage 4 Single Mass 6 Puck Clutch Kit - SV874-2 (http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_R--2.0T/Drivetrain/Clutch/ES2568902/)
Yetmez mi?
typermelih
23-01-2013, 14:52
Volkswagen Golf R 2.0T > Drivetrain > Clutch > ES#2568902 Spec Stage 4 Single Mass 6 Puck Clutch Kit - SV874-2 (http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_R--2.0T/Drivetrain/Clutch/ES2568902/)
Yetmez mi?
bu ney ya parasıda ucuz 550 dolar falan yanlışmı görüyorum
bunu nasıl araştıracamki ? iyimi kötümü takan varmı falan
BMK TypeR
23-01-2013, 14:58
Melih bu baskı balata düz vites golf R için,
typermelih
23-01-2013, 15:03
bu dsg ,ç,nmi
typermelih
23-01-2013, 15:05
Melih bu baskı balata düz vites golf R için,
tam ben yazdım sen de yazmişsın :)
TYPERHAKAN
24-01-2013, 19:11
golf r ında tek kapısı deli duruyo ya,levent bu apr her haltı yedide şu enjektör işini halletmedi,levent senin yabancı dilin vardır hiç mail attın apr ye enjektör için.
golf r ında tek kapısı deli duruyo ya,levent bu apr her haltı yedide şu enjektör işini halletmedi,levent senin yabancı dilin vardır hiç mail attın apr ye enjektör için.
+1000000
bende çok merak ediorum bu sorunun cevabını :beuj::beuj::icon_wack:
yapsa yapsa yine apr yapar heralde enjektörümüzü
golf r demişken geçen gün ataköyde 60 yaşında amca yanında eşi denk geldim , tek kapı bi başka duruyor amcayada helal olsun, Tholganın alt mahallesinde oturuyormuş
R olsun R görünüm olsun bunların sesi çok hoşuma gidiyo. Yırtıyo resmen
individual
24-01-2013, 22:01
launch için 5bin devir üstü fazla değilmi ? :soru:
typermelih
24-01-2013, 22:35
anaşını şatım bukadarmı zor bu enjektör boku :( hakan abi düşünşene araçlarımızı 550 hp olşa milleteşaka yapşak şürekli :D afr şürekli 11.5 de kalşa...offf of içmeye gidecem :D
Levent Y.
24-01-2013, 22:56
Bu videodaki aracta ssp performance in kiti vardir muhtemelen cunku apr onlarla anlasmis sanirim dsg upgrade konusunda. Bu kit hgp ye gore biraz daha kapsalimli dsg oil cooler vs gibi eklentileri var fakat dezavantaji debrijay plakalarini kendinizin takmasi gerektigi, hgp direk kiti yolluyo sok tak yapiyosun, bunda her plakayi oturtuyosun yerine, ve genelde hep sorun cikariyo. 5000 devirde launch bencede cok fazla , oralarda patinaj problemi kesin olur diye dusunuyorum. Ingilterede asfalt kalitesi ile burdaki arasinda cok fark var, ayrica aracta semi slick lastik vardi sanirim. Melih abi hgp kiti bende alicam eylul ayinda yigitler zaten denemis hic bi sorun cikarticagini sanmiyorum, bu konuyu detayli konusmustuk zaten seninle, suan hala beklemedeyim. Kafamdaki tek soru isareti orjinal dsg 600 NM kapasiteli ustu zorluyo, e ben zaten arabami stage 3 yapinca tork maksimum 550 olucak, bu sekilde dusunucek olursak sorun cikarmamasi lazim. Ama launchda dsg ye binen yuku de dusunecek olursak degistirmekte yarar var, sorunsuzca kafanin rahat olmasi adina, o yuzden alicam bende. Hakan abi, mail atarim tabiki ama heralde boyle bi urun cikicak olsa, adamlar onceden bazi seyleri paylasirdi. Anlamadigim ve bilmedigim sey subaru ve evolarda 1000 lik enjektorler bile varken neden bizde cikmadigi, ya da neyin probleme yol actigi. Kisisel fikrim enjektor olmadigi surece motor icine girmenin gereksiz oldugu, zaten stage 3 de 450 beygirlere ulasiliyo ustune komple motor ici, bunun riski ile enjektor yetmediginden 500 beygiri ve ya civarlarini gecememek bana mantikli gelmiyo. Ben turbo setup I olarak gtx2867 r da karar kildim, 450 beygir gibi gucleri yuksek basincla ureticek, ama hem daha az devir ceviricem (7100 yetiyo) hemde turbom cok erken dolucak (3500 rpm gibi). Bakalim insallah bitince bu turbo setup I ve sanzimani ile tek olucak...
goldbergbrk
25-01-2013, 00:01
launch dediğin kprolu typeR da senfonı gibidir :)
5500RPM Launch Control | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=516766171701965&set=vb.104648139577749&type=2&theater)
TYPERHAKAN
25-01-2013, 19:58
Bu videodaki aracta ssp performance in kiti vardir muhtemelen cunku apr onlarla anlasmis sanirim dsg upgrade konusunda. Bu kit hgp ye gore biraz daha kapsalimli dsg oil cooler vs gibi eklentileri var fakat dezavantaji debrijay plakalarini kendinizin takmasi gerektigi, hgp direk kiti yolluyo sok tak yapiyosun, bunda her plakayi oturtuyosun yerine, ve genelde hep sorun cikariyo. 5000 devirde launch bencede cok fazla , oralarda patinaj problemi kesin olur diye dusunuyorum. Ingilterede asfalt kalitesi ile burdaki arasinda cok fark var, ayrica aracta semi slick lastik vardi sanirim. Melih abi hgp kiti bende alicam eylul ayinda yigitler zaten denemis hic bi sorun cikarticagini sanmiyorum, bu konuyu detayli konusmustuk zaten seninle, suan hala beklemedeyim. Kafamdaki tek soru isareti orjinal dsg 600 NM kapasiteli ustu zorluyo, e ben zaten arabami stage 3 yapinca tork maksimum 550 olucak, bu sekilde dusunucek olursak sorun cikarmamasi lazim. Ama launchda dsg ye binen yuku de dusunecek olursak degistirmekte yarar var, sorunsuzca kafanin rahat olmasi adina, o yuzden alicam bende. Hakan abi, mail atarim tabiki ama heralde boyle bi urun cikicak olsa, adamlar onceden bazi seyleri paylasirdi. Anlamadigim ve bilmedigim sey subaru ve evolarda 1000 lik enjektorler bile varken neden bizde cikmadigi, ya da neyin probleme yol actigi. Kisisel fikrim enjektor olmadigi surece motor icine girmenin gereksiz oldugu, zaten stage 3 de 450 beygirlere ulasiliyo ustune komple motor ici, bunun riski ile enjektor yetmediginden 500 beygiri ve ya civarlarini gecememek bana mantikli gelmiyo. Ben turbo setup I olarak gtx2867 r da karar kildim, 450 beygir gibi gucleri yuksek basincla ureticek, ama hem daha az devir ceviricem (7100 yetiyo) hemde turbom cok erken dolucak (3500 rpm gibi). Bakalim insallah bitince bu turbo setup I ve sanzimani ile tek olucak...
levent gtx2867 apr nin stage3 te kullandığı turbo değilmi bence gayet başarılı ve kullanması keyifli bir turbo,avustralya da apr nin 10 saniye koşan golf r ında bu senin gtx28 den mi var yoksa gtx30 mu var bir bilgi edinebildinmi ,ben bulamadım turbo bölümünü gtx deyip boş bırakmışlardı
Levent Y.
25-01-2013, 20:25
Onu bilmiyorum hakan abi ama apr in kitindeki turbo bu, avantajlari stock turbo gibi dolmasi cok az bi fark var ve maks 7100 devirin yeterli olmasi, ki bu da motor icine girilmyecegi icin bence daha saglikli bi seviye ve gtx3071 gibi ust devirlerde iyice can bulan turbolar gibi olmamasi. Tork cok altlarda geliyo, o yuzdende bence baya zevkli olucak. Apr daki kit bence hem pahali hemde eksikleri var. Depo ici pompasi bana uyduruk geldi ben usp motorsports un lpfp ini alicam, kitte enjektor yok ben rs4 kullanicam ve en onemlisi kitteki wg internal ben tial 44 kullanicam, ozellikle wg cok fark edicek diye dusunuyorum...
13.sn amma uzuyo yaw arka açıdan. bu araba akhisarda 10-11 sn yapar :)
Levent Y.
25-01-2013, 21:00
Akhisarda 10-11 sn dediginiz kac metre 0-400 mu?
TYPERHAKAN
25-01-2013, 22:48
Onu bilmiyorum hakan abi ama apr in kitindeki turbo bu, avantajlari stock turbo gibi dolmasi cok az bi fark var ve maks 7100 devirin yeterli olmasi, ki bu da motor icine girilmyecegi icin bence daha saglikli bi seviye ve gtx3071 gibi ust devirlerde iyice can bulan turbolar gibi olmamasi. Tork cok altlarda geliyo, o yuzdende bence baya zevkli olucak. Apr daki kit bence hem pahali hemde eksikleri var. Depo ici pompasi bana uyduruk geldi ben usp motorsports un lpfp ini alicam, kitte enjektor yok ben rs4 kullanicam ve en onemlisi kitteki wg internal ben tial 44 kullanicam, ozellikle wg cok fark edicek diye dusunuyorum...
düşündüklerin ,mükemmel bir setup.
sinanbaysal
25-01-2013, 23:27
Sesi fazlaca iyi bence :)
typermelih
26-01-2013, 07:37
debriyaj dediğin tek parça içini açıp plakaları takmak zor olmaşa gerek acaba plakamı alşak nederşin 500 hp likten leventçim.şen emreyle kankaşın ttş yaptıklarında başarı şağlayamamışlar yanlış parça takmaları şebbiyle 600 lük almışlardı.şorarmışın şöküp takmaşı zormu şayet şşp ile anlaşmışlarşa onların malını takmalarına neden 2000 auro verelimki.biz alıp takalım.detaylı bir mail atşan.şşp ye ttş ten bahşetşen ştup un 430 hp civarında olduğu ve şizden alınan parçanın 600 hp likten olduğu,şıkıntı parçadanmı ihçiliktenmi oldunu şorarşan daha iyi veri alabiliriz.bunu takmam bence zor değil.zor olşaydı o başarışız olan ttş in şonradan debriyajı orjınal hale birdaha getirtilemezdi.debriyaj tekerlek gibi motorun şolunda duran şey değilmi ? onu şanzumandan ayıracakşın maşaya koyuk içini açaçakşın plakaları yerleştirecekşin kışık ateşte 10 dk pişirecekşin :) yemek tarifi şunar gibi oldum bir an kendimi :)şaka biryana ben şşp nin 500 hp lik olanına şıcak bakıyorum nediyorşun leventçim
Akhisarda 10-11 sn dediginiz kac metre 0-400 mu?
evet 400 m