PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UM 106 -vs- SKN TypeR --Percussionali--

Sayfa : 1 [2]

hantypR
24-01-2013, 15:26
Cok begendım araclara kazası surusler dilerim

fatihGK
24-01-2013, 15:28
Bütün n/a çok iddalı aklıma direk b.aktepe k24 geldi saçma olmazmı sence :D

:icon_tup::icon_tup:

yasin_R
24-01-2013, 15:29
Ben hızlıyım diyorum geçilme sıkntım yok videosuz cıkmam gecılırsemde vıdeoyu koyucak kişilikteyim öle bir takıntım yok gırtlak typerın benı 1 boy gecıcek olması falan cok üzmese gerek arabamdan fazlasıyla memnunum

biz gecildik video koyuldu diye takıntı yaptık gibi imaj vermiş oluyorsun bence:)

ben ahmetle konuştum video koyucaz kesin bilgimniz olsun denseydi tamm koyun derdik kardeşim.

sabah cayını poğaçanı tostunu alıp siteye girip direk videoları görmek etik değil..

hem siz kim biz kim biz hepberaber biz olarak oraya geldikk:) anladın

ibooo
24-01-2013, 15:33
b.aktepenin aracıyla denemek bizi çok memnun eder. zaten geçme geçilme takıntımız olmadığını belirttim, dediğim gibi o araçla roll yapmak bizi mutlu eder ne kadar geçeceği umrumda bile olmaz. tam aksine çok keyifli bir roll olacağına inanıyorum.

Yanlış anlamada kendi kendine basmak çok keyifli olmaz,atar yaparken bi kriter belirlemek lazım bütün n/a demek ucu çok açık bi cümle

yasin_R
24-01-2013, 15:35
Yanlış anlamada kendi kendine basmak çok keyifli olmaz,atar yaparken bi kriter belirlemek lazım bütün n/a demek ucu çok açık bi cümle

basmak gecmek gecilmek dışında biraraya gelebilip muhabbet etmek ten tanışmaktan mutluluk duyduğunu imaa etmeye calıştı bence.

UM1196
24-01-2013, 15:36
biz gecildik video koyuldu diye takıntı yaptık gibi imaj vermiş oluyorsun bence:)

ben ahmetle konuştum video koyucaz kesin bilgimniz olsun denseydi tamm koyun derdik kardeşim.

sabah cayını poğaçanı tostunu alıp siteye girip direk videoları görmek etik değil..

hem siz kim biz kim biz hepberaber biz olarak oraya geldikk:) anladın

Videonun konulmasını ben istdım amacm art nıyetlı degıldı bır yanlısım olduysa kusuruma bakma yasin abi

WarmongeR
24-01-2013, 15:36

bunları yazmandaki amaç nedir anlamıs degilim vette z06da na araç m5te na araç sence ben onlarıda deneyelim derken kategorimde görüp denerim demeyemi çalıstım bilal aktepenin aracıyla sence bu setuptaki bi type-r ı denemeye gerek varmı saçma olan bnm yazdgmmı seninmi? bnm demek istedgm açık ortada bu sınıftaki her araçla deneriz bunu farklı şahısların arabasının üzerine çekmeye gerek yok dimi?

KMR2-GT
24-01-2013, 15:37
su rollıng vıdeolarının süresi 1 gun olmalı sonra otomatıkman kıtlenmelı yoksa konu alakasız uzuyor

araçlara maşallah 106 gercekten guzel gıdıyor. typerda pıston olsaydı egzantrıgınde verımını tam anlamıyla kullanırdı daha keyıflı olurdu dıye dusunuyorum.kazasız belasız komple

ibooo
24-01-2013, 15:39
basmak gecmek gecilmek dışında biraraya gelebilip muhabbet etmek ten tanışmaktan mutluluk duyduğunu imaa etmeye calıştı bence.

Ozaman bütün n/a ları bekliyorum denmeyecek,atar yapmak ne zaman tanışıp muhabbet etmek oldu anlamıyorum

otimli
24-01-2013, 15:41
massallah araclara gecmek gecılmek sorun olmasa o gazlama anındakı adrenalın patlaması bence herseye bedel sonucta bır cuval cıvata
allahın ıznıyle 2-3 haftaya DBS aranızda olucak ıns

yasin_R
24-01-2013, 15:42
Videonun konulmasını ben istdım amacm art nıyetlı degıldı bır yanlısım olduysa kusuruma bakma yasin abi

öyle imiş:) yo zaten bu saatten sonra sıkıntı yok:) koyulmuş sayfalar olmuş. kızmadık dertlenmedik takıntı yapmadık inan. art niyet aramadık. ama sadece söylense idi hepsi bu:)

yasin_R
24-01-2013, 15:43
Ozaman bütün n/a ları bekliyorum denmeyecek,atar yapmak ne zaman tanışıp muhabbet etmek oldu anlamıyorum

bu iş adamına göre muamele oluyor;) örneği aktepe iin verdiğinden yazdım

kimin kimi gecip kıyas alacağını gecip gecileceğini bu insanlar ve sende benim kadar bliliyosun.

mami_makinen
24-01-2013, 15:46
Bütün n/a çok iddalı aklıma direk b.aktepe k24 geldi saçma olmazmı sence :D

Swapsız bütün n/a ları bekliyoruz

mcy
24-01-2013, 15:56
çok keyifli olmuş. tüm araçlara mahşallah.

orcunnn
24-01-2013, 16:01
swapsız bütün n/a ları bekliyoruz

abı onu bırakta gebzeye ne zaman gelicen senın aracı denemek istiyorum astra gsi turbo ile
+ olarakta dd 106 denemek istiyor baya idda var haberın olsun ali konulu video yapabilir sıkıntı yok :d

mami_makinen
24-01-2013, 16:04
abı onu bırakta gebzeye ne zaman gelicen senın aracı denemek istiyorum astra gsi turbo ile
+ olarakta dd 106 denemek istiyor baya idda var haberın olsun ali konulu video yapabilir sıkıntı yok :d

Orçun iddaası olan varsa atasehirde bulusalım deneyelim

Burdan gebzeye gelmek 100 km

chiefkadir
24-01-2013, 16:06
Kadir abi sana bi gider daha hadi ben dersem gelirsin kirmazsin bilirim ben islak hamburgerden bi 5 tane yerim daha cok yerim dersen yarin aksam giselerde bulusuyoruz:)Ahahaha ikimiz alttan basalım ama o konuda Erkutun yanına yanaşmayak :) Adamın mide kazan gibi senide alır benide alır:hahaha::D

Bu yaz baya zevkli gececek şimdiden hızlılar dökülmeye başladı yollara:D

nemonomani
24-01-2013, 16:14
Swapsız bütün n/a ları bekliyoruz

Ağzına sağlık muammer abi

uRuç_106
24-01-2013, 17:23
Deneyen araçlara maşallah... UM nin kondiksyonu çook iyi.Ahm nin eline sağlık.

bLackModeL
24-01-2013, 18:49
masallah um a fısır fısır akıyoo allahım kaza bela vermesın

chiefkadir
24-01-2013, 19:06
Swapsız bütün n/a ları bekliyoruzBro güncel NG ile Dbs denemesi pek keyifli olur beee:hahaha:

orcunnn
24-01-2013, 20:48

soylerım olmassa guzel bı yerde bulusurz denersınız abı bende meraktayım cunku

mami_makinen
24-01-2013, 21:26
Bro güncel NG ile Dbs denemesi pek keyifli olur beee:hahaha:

Deneriz abi senimi kırcam :icon_tup:

AEAlmas
24-01-2013, 21:55
ya bi typer gelsinde gecsinde 106 yı typer gecilmezligini kanıtlasın millet rahatlasın

Patisever
24-01-2013, 21:59
onu kanıtlayacak 3-4 tane type r war zaten piyasada 106lar öyle yapılmıski tornado motoru war sankı namussuzlarda

aLperTunga
24-01-2013, 22:03

100 de gidiş 200, 30 40km de burada gazlasan ettimi sana 250 km :D (orcun bu kadarda insafsız olma be olm)

Bu arada kanka on numara adamsın başkası olsa iddaası olan varsa avrupaya gelsin der ama sen ataşehirde buluşalım diyorsun.

Ayrıca ortada bir iddaa olacağını sanmıyorum herkes merak içerisinde burada DD ile NG konusunda dd nin sahibiyle konuşalım eşit şartlarda bir deneme yapın.zaten senınkide sökük değil onunkide.

mami_makinen
24-01-2013, 22:14
100 de gidiş 200, 30 40km de burada gazlasan ettimi sana 250 km :D (orcun bu kadarda insafsız olma be olm)

Bu arada kanka on numara adamsın başkası olsa iddaası olan varsa avrupaya gelsin der ama sen ataşehirde buluşalım diyorsun.

Ayrıca ortada bir iddaa olacağını sanmıyorum herkes merak içerisinde burada DD ile NG konusunda dd nin sahibiyle konuşalım eşit şartlarda bir deneme yapın.zaten senınkide sökük değil onunkide.

Alper im bu DD ye çok prim yaptırdınız :) geçenlerde 54 B saxo ile denemiş hatta arabayı Selçuk kullanmış gerekenide yapmış ama bu DD nin sahibinin halen merağı giderilmemiş

Bu konu buralara kadar geldiği için söylüyorum çünkü harbi bı muabbetten sıkıldım kıçı kırık 52 egZantrikle NG yimi geçicekmiş o zaman hodri meydan 70-220 deneyelim 5 boy geçersemde geçtim saymıcam :icon_tup:

Biz o 52 egzantriklerini artık mangalda çöp şiş yaparken şiş niyetine kullanıyoruz ;)

aLperTunga
24-01-2013, 22:23
Alper im bu DD ye çok prim yaptırdınız :) geçenlerde 54 B saxo ile denemiş hatta arabayı Selçuk kullanmış gerekenide yapmış ama bu DD nin sahibinin halen merağı giderilmemiş

Bu konu buralara kadar geldiği için söylüyorum çünkü harbi bı muabbetten sıkıldım kıçı kırık 52 egZantrikle NG yimi geçicekmiş o zaman hodri meydan 70-220 deneyelim 5 boy geçersemde geçtim saymıcam :icon_tup:

Biz o 52 egzantriklerini artık mangalda çöp şiş yaparken şiş niyetine kullanıyoruz ;)

ben dd nın denemelerini felan görmedim saxo ile felan burada typer lerlada denemiş çok iyi yürüdüğünü söylüyorlar böyle konuşulunca insan merak ediyor.bu denemelerin hepsinde selim oradaymış ben selimden duyduğum kadarıyla ddnin çok farklı yürüdüğü.Saxo ilede denemesinde sökük olduğu için fark oldugu söylendi.DD nin hızlı oldugu söylenince insanlarda bu sefer en hızlı 106 kim onunla denesin diyorlar.Um ilede denenebilir.Ama dediğim gibi benim dışardan gördüğüm kimsenin bir iddaası yok yanlış anlama olmasın.

Gariban
24-01-2013, 22:25
Oooo çok sertttttt

mami_makinen
24-01-2013, 22:27
ben dd nın denemelerini felan görmedim saxo ile felan burada typer lerlada denemiş çok iyi yürüdüğünü söylüyorlar böyle konuşulunca insan merak ediyor.bu denemelerin hepsinde selim oradaymış ben selimden duyduğum kadarıyla ddnin çok farklı yürüdüğü.Saxo ilede denemesinde sökük olduğu için fark oldugu söylendi.DD nin hızlı oldugu söylenince insanlarda bu sefer en hızlı 106 kim onunla denesin diyorlar.Um ilede denenebilir.Ama dediğim gibi benim dışardan gördüğüm kimsenin bir iddaası yok yanlış anlama olmasın.

Ne yapmışlarda araba hızlanmışda farklı yürüyormuş aynı araba aynı parçalar

Selçuk 54 b saxo ile gelmiş geçmiş onada aynı şekil iddaa etmişler ben DD yi kötülemiyorum fakat bizim sınıf değil ama çok denemek isterse deneriz

DD 106 hangi typer ı geçmiş bide merak ettim daha öncede BA typer lada denetmiştik 3 vitesin sonuna kadar tutunamamıştı Typer var Typer var

Patisever
24-01-2013, 22:31
dd bir ara vtc ile denemişti sanırım 4. vitesin ortalarına kadar tutunuyordu

mami_makinen
24-01-2013, 22:34

O denemeyi bilmiyorum fakat araba Ömer deyken BA typer ile denemişlerdi ve 3 vites sonunda typer geçip gitmişti sonuçta orjinal emme orjinal beyin orjinal manifoldla yarışan bi araba DD yani fazlası beklenemez ama anlatamıyorum

aLperTunga
24-01-2013, 22:36
Ne yapmışlarda araba hızlanmışda farklı yürüyormuş aynı araba aynı parçalar

Selçuk 54 b saxo ile gelmiş geçmiş onada aynı şekil iddaa etmişler ben DD yi kötülemiyorum fakat bizim sınıf değil ama çok denemek isterse deneriz

DD 106 hangi typer ı geçmiş bide merak ettim daha öncede BA typer lada denetmiştik 3 vitesin sonuna kadar tutunamamıştı Typer var Typer var

Benim bildiğim farklı yapılan bi işlem yok.İzmirde bişey yapıldıgını sanmıyorum burada da yapılacak olsa CRM de yapılırdı zaten.Dolayısıyla bişey yapılmamıştır.

Buranın typerı f e h li typer.tabiki typer var typer var :icon_tup:

Patisever
24-01-2013, 22:36
AR86aImVLAI

http://www.youtube.com/watch?v=AR86aImVLAI

otimli
24-01-2013, 22:39
Deneriz abi senimi kırcam :icon_tup:

abi biliyorsun kafamda bırkac ıslem var onları yapmadan cıkarmak ıstemıyorum. hepsı bıtsın sorunsuz gazlarız.

mami_makinen
24-01-2013, 22:42
AR86aImVLAI

Link varmı

Göki,ZD
24-01-2013, 22:43
Link varmı

Merhaba mami_makinen

mami_makinen
24-01-2013, 22:44
Merhaba mami_makinen

Vay kankam eskilerden kim kaldı bee

Göki,ZD
24-01-2013, 22:45
Vay kankam eskilerden kim kaldı bee

Bizi bilen bilir, bilöeyen kendi bilir / ceketimin kolu yok bu alemin sonu yok

Öpüyorum abi iyi geceler seni seviyore :icon_tup:

mami_makinen
24-01-2013, 22:46
Bizi bilen bilir, bilöeyen kendi bilir / ceketimin kolu yok bu alemin sonu yok

Öpüyorum abi iyi geceler seni seviyore :icon_tup:

Eyvallah kardeşim bende seni öptüm janim

Patisever
24-01-2013, 22:47
ekledim linki videonun altında bakabilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=AR86aImVLAI

burayada ekledim yada burdan bakınız

mami_makinen
24-01-2013, 22:53
ekledim linki videonun altında bakabilirsiniz

VTC Typer - DD 106 GTi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AR86aImVLAI)

burayada ekledim yada burdan bakınız

Evet DD 106 bu

Patisever
24-01-2013, 22:54
birde 106 konusu bulmuşken bursada kırmızı bir araç war road runner onu bilen warmı acaba pistonlu 53 lü thortle vs warmıs

not:dd nin şimdiki plkası 41 va olarak değişmiş herhalde

Selcuk_RoL
24-01-2013, 22:59
birde 106 konusu bulmuşken bursada kırmızı bir araç war road runner onu bilen warmı acaba pistonlu 53 lü thortle vs warmıs

not:dd nin şimdiki plkası 41 va olarak değişmiş herhalde

Onuda draglarda elemistim 54 B vts ile :)

Patisever
24-01-2013, 23:01

tebrikler kardeş sen zaten bu 106 ile vts cilerin belalısı oldun :)

regden sonra upden neler cıkacak merakla bekliyoruz

bladerk
24-01-2013, 23:08

hem de patır putur :hahaha:

regden daha hızlı 52lı 106 olmaz olsa da o saygıyı görmez artık white denemesinden sonra bişey demiştim artık trde 52 dönemi bitti artık mekanik iticiler throttlelar stage 4 5 en az 12lift egzantirikler çipler çöpe atılıp ecular takılıp 10000+ rpmler dolacak çok kısa sürede de bu tip araçlar çıkmaya başladı bu yaz mükemmel araçlar görücez pistlerde eminim atmosferiğin tadına varıcaz anlaşılan

brs_odbs
24-01-2013, 23:14
ne büyüttünüz şu dd muhabbetini bizi aradılar biz adapazarından kalktık gebzeye gittik ve geçtik hala dd yi öve öve bitiremiyolar .. o araçta s16 sonuçta kiloları çok çok bir fark yoktu .. 4 5 denemeyi ben yaptım sonuç hep aynı dd hiç bi zaman kafa çıkaramadı bize ve rica ettiler video koymadık bence ng farklı üzer dd yi iki aracı kıyaslamak bile komik ;)

Selcuk_RoL
24-01-2013, 23:25
hem de patır putur :hahaha:

regden daha hızlı 52lı 106 olmaz olsa da o saygıyı görmez artık white denemesinden sonra bişey demiştim artık trde 52 dönemi bitti artık mekanik iticiler throttlelar stage 4 5 en az 12lift egzantirikler çipler çöpe atılıp ecular takılıp 10000+ rpmler dolacak çok kısa sürede de bu tip araçlar çıkmaya başladı bu yaz mükemmel araçlar görücez pistlerde eminim atmosferiğin tadına varıcaz anlaşılan

O dediginden geliyo abi ins :):)

hikmetcubukcu01
24-01-2013, 23:25
maşşallah araçlara kazasız belasız.

hikmetcubukcu01
24-01-2013, 23:26
Eeeee ufak dokunuslar gizem detaylar iyi parca ne istedigini bilmek usta farki zirve fln:)

Selçuk abi kısa ama çok şey anlatmışsın.ağzına sağlık

Selcuk_RoL
24-01-2013, 23:26
tebrikler kardeş sen zaten bu 106 ile vts cilerin belalısı oldun :)

regden sonra upden neler cıkacak merakla bekliyoruz

up ROL oldu :icon_tup:

chiefkadir
24-01-2013, 23:29
VTC Typer - DD 106 GTi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AR86aImVLAI) 0.31 de 106 kesiciye kalmış ,o sayede vtc daha erken geçmiş :)

brs_odbs
24-01-2013, 23:33

:icon_tup:

brs_odbs
24-01-2013, 23:41
maşşallah araçlara kazasız belasız.

artık seninde videoları bekliyoruz ;)

hikmetcubukcu01
24-01-2013, 23:46
artık seninde videoları bekliyoruz ;)

Allahın izniyle geliyor Selçuk abi , Adana yarış gecesi cumartesi ;)

shero
25-01-2013, 08:40
masallah kazasız belasız olsun.

sipahi
25-01-2013, 09:24

Orçun o DD degıl amcaoglu plaka degıstı arabadan her boku sömürmüşler plakası VA oldumu kardesım.Gecende aynı sekılde DD muhabbetı cıkardın ortaya,şimdide DD diyosun.Sahibi yazmıyo sana noluyo?

sipahi
25-01-2013, 09:27

Gereken olarak napmış mami abı? sana nasıl anlattılar acaba merak ettım abı bu kadar net sonuc elde etmıssın.Bu yorumunu hıc begenmedım abi.Gecen de DD hakkında bıseyler dedın bısey yazmadım ama yıne yazıyosun.DD crm nın arabasıyken hangi 106 gectı onu soylermısın sayın abıcım? NG hakkında bırkere ılerı gerı konustugumu gordunmu ?

sipahi
25-01-2013, 09:29

Alper senın kendı 106n var onun hakkında konus onun hakkında yorum yap

sipahi
25-01-2013, 09:32

Sen neyden bahsedıyon ? Viteslerı sayamıyon herharlde 6 vıtesde bıraktıgında solundakı benım hafız

mami_makinen
25-01-2013, 09:36
Gereken olarak napmış mami abı? sana nasıl anlattılar acaba merak ettım abı bu kadar net sonuc elde etmıssın.Bu yorumunu hıc begenmedım abi.Gecen de DD hakkında bıseyler dedın bısey yazmadım ama yıne yazıyosun.DD crm nın arabasıyken hangi 106 gectı onu soylermısın sayın abıcım? NG hakkında bırkere ılerı gerı konustugumu gordunmu ?

Senin arabanı başka 106 geçmemiş olabilir ama burdaki konu farklı araba senden çıkmış sende olsa zaten tutupta NG ye atarlanmazdın
Adamlara baksana kaç gündür gider yapıyorlar ne yazmamı bekliyosun susup sesimi çıkarmayımmı
Benim gördüğüm BA typer denemeni kıstas alarak konuştum diğer muhabbet ise Selçuk söyledi bana 54 b ile dd yi 3-4 boy geçmişler bende duyduğumu yazdım ama farklı sonuç olduysa bilmiyorum
Benim burdaki yazdıklarımın seninle bi alakası yok olmazda

orcunnn
25-01-2013, 09:39
orçun o dd degıl amcaoglu plaka degıstı arabadan her boku sömürmüşler plakası va oldumu kardesım.gecende aynı sekılde dd muhabbetı cıkardın ortaya,şimdide dd diyosun.sahibi yazmıyo sana noluyo?

yerım arabanın sahıbını anladın mı ömer bana gelıp atlarım zıplarım derse ona 10 boy buna 5 boy derse bende bende alllah allah olurum
sen arabayı savunuyorsun anladımda artık senden çıkmış ve gebzedekı muhabbetten sanane ;) adamlar çok hızlıyız ng ile denemek istiyorlarmış ben aracı oluyorum iyi kötü bi yorumda yapmadım araba hakkında......

B.Aktepe
25-01-2013, 09:45
Bu konu tatsızlaşır. Herkese iyi forumlar. Problemlerinizi özelden hallediniz.