Orijinalini görmek için tıklayınız : kamyoncu short shift....
http://www.youtube.com/watch?v=LI9Lsz0wsRI
ben yarıldım gülmekten hala gülüyorum :D
35 vıtes attı :D gereksız erken :D
doldur boşalt fena yaaa :D
egeturbo
26-04-2008, 19:21
blow off racing tip glba süper:D
VeNoM_35
26-04-2008, 19:36
bu adamların ayak bileklerine hastayım:)
vites kolu ayrı bir ilişkisi var amcanın
haahaha okşuyo bu bildiin çok ii bide selam verişi fena :D
hey maşalllah 1210 forduma bak be. 2 km öteden sesi duyulur ögörende kaptırmış geliyo ama sadece ses var:D yanından bi geçer kaplumba gibi . bide bov flnn deil havalı vites:D:D:D:D
torrento
26-04-2008, 19:49
bittim yaaa harika adama hasta kaldım
şekil şemal şöför cemal :P
süper,vericekti birazdan yanı erken kapatmş =pPp
çok fena harbi herif okşuyo resmen :D
cabriolet
26-04-2008, 21:54
hehehehehe :D:D:D
vites ile arasında özel bir bağ var sanırım..:D:D
emreekin
27-04-2008, 15:37
at vitesi 18 e...:D
ahahah yarıl sıvazlıyo fitesi :hahaha::D
Istilldo
27-04-2008, 20:53
ahahaha kara şanzıman
akraba evliliği galiba =)
DNA Analysis Report::: Türk
:) Kornada rolling yapcak zannettim bi anda.
Araba dev fatih sanıyorum. Amca takviyeden takviyeye, vitesten vitese huşu içinde duhul ediyor...
vitesi dilliyecek sandım bir ara... çiiuuuv sesi çok süper ya :)
Araba dev fatih sanıyorum. Amca takviyeden takviyeye, vitesten vitese huşu içinde duhul ediyor...
dev fatih öle deil direksiyonu küçük bende yanlış görmüşüm mersedes kamyon
ben kamyon tamircisinde 6 ay çalıştım 2-3 kişiye denk geldim böyle manyaklara
utkuselamoglu
22-05-2008, 18:10
40 saat hiç durmadan direksiyon sallayan kamyon söförü modelidir bu, 2 ye ayrılıyolar, birincisi yoruldugu zaman yapılması gerektigi gibi park alanında duruyor ve uyuyarak dinleniyor, diğer model de video da oldugu gibi ben en kral komyoncuyum heyt be biz ne yollardan geçtik uykusuz diyen ve beyin fonksiyonlarını aslında yitirdigini dahi kavrayamayacak şekilde yoruldugundan bu gibi hareketler yapıyor ve sonuç itibariylen ya kendisini yada bir başkasını çok acı bir şekilde katliyam niteliginde öldürüyor.
İşin en garip yani kendisinin diğer şöförlerden daha iyi oldugugu düşünüyor.:))) Öyle bişi abi işte.....
AYKIRISER
22-05-2008, 19:31
youtube kapalı
o vitesi neden okşuyor daha mı hızlı atıyor vites ? bumudur short shift olayı :D
yorumlar bomba::D
adam hissediyor ya:D
flexamin
27-08-2008, 09:38
vites sevgilisi yawas yawas okusuor ki zevki ciksin die bide vites atinca suratinin ifadesine bakin yafs hahaha yarildim ... dehset-ul betul bir videio sofor cemal cak vitesi 5 gelmesin zeval hahaha