Orijinalini görmek için tıklayınız : Punishe-R vs Revo Cupra(stage 2+)
KCANN_220
25-01-2013, 23:52
gecen gun dosthane bır deneme yaptık mert kardesımızle ayagına saglık..her zaman sonucunu merak ettıgım bı yarıstı stage 2 plusla denemek bugune nasıpmıs..benım ayagımda bı sıkıntı oldu o gece aracımı arkadasım kullandı nasıp olurda bıgunde ben surerım tekrar denerız ıns..:icon_tup:
denemelerın genelınde 230-240 lara kadar kafa burun gıttıler 2.vıteste bastıklarında..bı kerede 3.vıteste bastılar aynı hızlarda aralarında 2 araba olmus daha sonra cupra acmaya baslıyormus olması gereken sekılde..:icon_tup:
punishe-R:speclerını herkez bılıor herhaldee:)
cupra: revo,wg,meth.,evc, stage 2+ ıstee..:)
iefymfOkZc0
Punishe-R & stage 2 plus Cupra - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iefymfOkZc0)
elımızde sagdece bole wıdeo war daha baska cekenler wardı onlarda ekleyebılırler..sonucu zaten yukarıya yazdım..:icon_tup:
stage 2 plus 350 hplerde oluyodu dımı?
sen kullanabılseydın keske mayk :D
masallah ıkı aracada ;)
merakını gıderdın sonunda:) benı nıye cagırmadınız kacaklar:) 350 ile 400 arasında bıseyler oluyor selcuk
Eyup Duygun
26-01-2013, 00:09
Masallah iki aracada ek nin sesi harika.
chiefkadir
26-01-2013, 00:15
Punisher i özlemişiz bea :)
Maşallah ikisinede
KCANN_220
26-01-2013, 00:24
stage 2 plus 350 hplerde oluyodu dımı?
sen kullanabılseydın keske mayk :D
masallah ıkı aracada ;)
mertın aracı kendı klasmanında baya basarılı dıe bılıyoruz 380 hp falan dıorlardı asagı yukarı..
walla sorma abı ayak sıkıntı yarattı bna yıne ne zaman atraksıyon olsa aynı muhabbet ama bı daha affetmemm..:D
merakını gıderdın sonunda:) benı nıye cagırmadınız kacaklar:) 350 ile 400 arasında bıseyler oluyor selcuk
walla ole oldu abı sonunda denedık plusla konustugumuz gıbı oldu ama eksıgı war fazlası yok..:) cok anı oldu bı dahakıne bırlıkte gıderız..:icon_tup:
Masallah iki aracada ek nin sesi harika.
eyw. tesekkurler..:)
Punisher i özlemişiz bea :)
Maşallah ikisinede
eyw. sef'imm, buyuksehır calısıyorrR..:D
Haber verseydin keşke izlemeye gelirdik..maşallah sesi gidişi harika :)
BMK TypeR
26-01-2013, 00:30
Maşallah iki araçada, cupra sahibi 2de hic basmasaydı önde olurdu 2de hıc yürümüyo Cupra 70de k20 basıyosa ben olsam Cuprayla 3de 70-85aralıgında basardım hep, cok daha etkılı olur, ayagınıza saglık
kemalcan o ayak hala aynı mı olm ya :(
alet hep gergin maşallah. 380 hp civarlarında verir wg meth. falan. koskocaman maşallah tosunum.
KCANN_220
26-01-2013, 00:40
Haber verseydin keşke izlemeye gelirdik..maşallah sesi gidişi harika :)
walla bı anda oldu abı bı dahakıne soz cagırcam senıde..:)
Maşallah iki araçada, cupra sahibi 2de hic basmasaydı önde olurdu 2de hıc yürümüyo Cupra 70de k20 basıyosa ben olsam Cuprayla 3de 70-85aralıgında basardım hep, cok daha etkılı olur, ayagınıza saglık
3.vıtestede denedık tabıkı cupra daha awantajlı oluyor sonucta gucunun ve tabıkı basıncın etkısıyle ancak aramızda yınede 2 araba falan oluyor 240larda..dostluk bakii aramızda zaten bnm bu kadar tutunmam bıle cok cok yeterlı bnce tesekkurler..:icon_tup:
kemalcan o ayak hala aynı mı olm ya :(
alet hep gergin maşallah. 380 hp civarlarında verir wg meth. falan. koskocaman maşallah tosunum.
bu yarıs gunlerınde luksedıor ben anlamadım ne ıs buu..:D eyw. baskan..:icon_tup:
Alperen-B
26-01-2013, 00:54
Maşallah kanka punisher her zaman ki gibi formunda. Burda muhabbetini ettiğimizdeki gibi olmuş sonuç kocaman tekrardan maşallah ve helal olsun :)
Bu arada ayağın iyileşmedi mi la hala ?
yalnız ses çok iyi, hey maşallah :)
maşallah kardeşim :)
keşke uzun soluklu bi video izleyebilseydik ...
punisher in sesine heyran :D
alikosar
26-01-2013, 07:18
gecen gun dosthane bır deneme yaptık mert kardesımızle ayagına saglık..her zaman sonucunu merak ettıgım bı yarıstı stage 2 plusla denemek bugune nasıpmıs..benım ayagımda bı sıkıntı oldu o gece aracımı arkadasım kullandı nasıp olurda bıgunde ben surerım tekrar denerız ıns..:icon_tup:
denemelerın genelınde 230-240 lara kadar kafa burun gıttıler 2 vıteste bastıklarında..bı kerede 3 vıteste bastılar aynı hızlarda aralarında 2 araba olmus daha sonra cupra acmaya baslıyormus olması gereken sekılde..:icon_tup:
punishe-R:speclerını herkez bılıor herhaldee:)
cupra: revo,wg,meth.,evc, stage 2+ ıstee..:)
iefymfOkZc0
Punishe-R & stage 2 plus Cupra - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iefymfOkZc0)
elımızde sagdece bole wıdeo war daha baska cekenler wardı onlarda ekleyebılırler..sonucu zaten yukarıya yazdım..:icon_tup:
Maşallah punuse-R yarın akşam hava açarsa gaLayalım k.can
_muhaRRem
26-01-2013, 07:33
stage2 + cupra 100-200 8-9 yapan bi araba bence punishe-R in bırakın tutunmayı denemeye cesaret etmesi bile büyük bir başarı ki kaldıki tutunmuş bazılarında öne bile çıkmışş
iki aracada maşallah
k.can ve aydoğdu garajada tebrikler ,
KingoAtmo
26-01-2013, 07:57
İki aracada maşallah, punisher ın gidişi de sesi de dehşet :)
maşallah kardeşimin aracına bu arada hay ayağına senin bi bitmedi gitti :))
Bulut Y.
26-01-2013, 08:17
Aramizda okudugunu hatta gordugunu duzgun yazamayanlar var. Korkuyorum biri cikip masalah palamut-R falan yazicak bi gun neyse..
At sahibinin altinda kisner fakat burdada faruk kardesim kullanmis sanirim bilegine saglik onunda ;)
Punishe-R a soylenecek soz yok cupraya masallah. :):)
Maşallah Kemalcan güzel gitmiş aracın
Yokmu oralarda bir Dbox ölçsenize araçların 100-200 lerini
Türkiye genelindeki sıralamada yerini alsın Punisher da
Ek.Civic_Spoon
26-01-2013, 08:19
maşAllah araçlara punishe-R ı tebrik ederim ..
bLackModeL
26-01-2013, 08:48
masllah yıne destanı yazmıs kemal canım
Maşallah iki aracada, Punishe-R sesi gidişi çok iyi maşallah.. Uzun soluklu videolarını bekliyoruz özlemiştik iyi oldu :D
mşllh. punısher'a kemalcan..
stage 2 plus bir cupra ile çok çok iyi gitmişsiniz.
KCANN_220
26-01-2013, 09:39
Maşallah kanka punisher her zaman ki gibi formunda. Burda muhabbetini ettiğimizdeki gibi olmuş sonuç kocaman tekrardan maşallah ve helal olsun :)
Bu arada ayağın iyileşmedi mi la hala ?
saol cıgerım aynen tam tahmın ettıgım gıbı oldu sonuctan memnunum..:)
yalnız ses çok iyi, hey maşallah :)
eyw. saolun..:)
maşallah kardeşim :)
keşke uzun soluklu bi video izleyebilseydik ...
punisher in sesine heyran :D
bro adaletlı bı wıdeo cekıcem en kısa zamanda ıns hatta gunduz cekımı falan yapabılırız..:)
Maşallah punuse-R yarın akşam hava açarsa gaLayalım k.can
sıkılmadın mı alı abı gecılmekten..:D yeter daa araba farklı bısıler yapta sonra deneyelım barııı..:D:P:heyoo:
stage2 + cupra 100-200 8-9 yapan bi araba bence punishe-R in bırakın tutunmayı denemeye cesaret etmesi bile büyük bir başarı ki kaldıki tutunmuş bazılarında öne bile çıkmışş
iki aracada maşallah
k.can ve aydoğdu garajada tebrikler ,
eyw. kardesım elıne saglıkk tesekkur ederım..:icon_tup:
maşallah kardeşimin aracına bu arada hay ayağına senin bi bitmedi gitti :))
eyw. kankaa sorma ayak sıkıntı..:)
Aramizda okudugunu hatta gordugunu duzgun yazamayanlar var. Korkuyorum biri cikip masalah palamut-R falan yazicak bi gun neyse..
At sahibinin altinda kisner fakat burdada faruk kardesim kullanmis sanirim bilegine saglik onunda ;)
Punishe-R a soylenecek soz yok cupraya masallah. :):)
aynen kankaa..:) senıde pıstlerde gormek ıstıoz gayrıı..:D
maşAllah araçlara punishe-R ı tebrik ederim ..
masllah yıne destanı yazmıs kemal canım
Maşallah iki aracada, Punishe-R sesi gidişi çok iyi maşallah.. Uzun soluklu videolarını bekliyoruz özlemiştik iyi oldu :D
eyw. tesekkur ederım saolun ıyı dıleklerınız ıcın..:icon_tup:
Serhat Y.
26-01-2013, 09:40
punisher ne vites çekmiş beeh. hadi bombalamaya devam k.can araç içi kamera isteriz bidahakine:))
KCANN_220
26-01-2013, 09:41
Maşallah Kemalcan güzel gitmiş aracın
Yokmu oralarda bir Dbox ölçsenize araçların 100-200 lerini
Türkiye genelindeki sıralamada yerini alsın Punisher da
abı walla hıc denk gelmedı daha bı dahakı geldıgınde ozgun abıden rıca ettım getırırse belkı olcebılırız dbn bnmde baya merak ettıgım bı konu bu aslında guzel degerler cıkartcagına ınanıyorum..:)
BMK TypeR
26-01-2013, 09:47
K.can benim demek istedigim, k20 3 viteste basması degil, cupranın 2vites denemesinde 3alıp bassa aynı km/h da daha iyi giderdi demek istedim yanı sen 2de bastıgın yerde Cupra 2 almayıp 3de bassa daha etkili olur tecrübeyle sabit:) Maşallah çok güzel gidiyo araçın bi 100-200 ölçümü yap 10-11sn arası yapıcaktır.
KCANN_220
26-01-2013, 09:58
mşllh. punısher'a kemalcan..
stage 2 plus bir cupra ile çok çok iyi gitmişsiniz.
eyw. erol abım..:)
K.can benim demek istedigim, k20 3 viteste basması degil, cupranın 2vites denemesinde 3alıp bassa aynı km/h da daha iyi giderdi demek istedim yanı sen 2de bastıgın yerde Cupra 2 almayıp 3de bassa daha etkili olur tecrübeyle sabit:) Maşallah çok güzel gidiyo araçın bi 100-200 ölçümü yap 10-11sn arası yapıcaktır.
anladım abı sımdı demek ıstedıgını..:) ıllakı daha etkılı olur o sekılde en kısa zamanda bnde dbn olcmek ıstıyorum daha saglık bı cupra denemesı we dbn olcumu onumuzdekı gunlerdekı planım ıns..:icon_tup:
KCANN_220
26-01-2013, 09:59
punisher ne vites çekmiş beeh. hadi bombalamaya devam k.can araç içi kamera isteriz bidahakine:))
abı sorma pılataj arkadasıma aıt zalım surdu walla helal olsun ama azcık erken attı wıteslerı bı dahakına yakısanı yapıcamm..:D:icon_tup:
Bulut Y.
26-01-2013, 10:00
Merak ettim stg2+ cuprayla yuruyen baska na arac var mi ?
BMK TypeR
26-01-2013, 10:02
eyw. erol abım..:)
anladım abı sımdı demek ıstedıgını..:) ıllakı daha etkılı olur o sekılde en kısa zamanda bnde dbn olcmek ıstıyorum daha saglık bı cupra denemesı we dbn olcumu onumuzdekı gunlerdekı planım ıns..:icon_tup:
İnşallah 9küsür sn görürsün:icon_tup:
mechanic
26-01-2013, 10:04
+1
var mı merak ettm
BMK TypeR
26-01-2013, 10:04
+1
var mı merak ettm
Yasin typerla gazlıyodu ama tutunamıyodu
bitane m6 var deneyen:)
Jön Türk
26-01-2013, 10:08
Hizaarrrrrrr :D
Maşallah ben sizi aşağıda bastınız biliyordum
onursoytam
26-01-2013, 10:15
Maşallah.. Antalya nın ciyerine sağlık
Masallah guzel deneme olmus arac ici cekim olsaymis dadinda yinmezmis punishe-r tekrar masallah
maşallah kemalcan herzaman ki gibi zımbaa :)
Maşallah güzel deneme olmuş.
junior07
26-01-2013, 10:55
ıyıydı ıyı hızlı bı gece oldu 41 kere massallah punıshe-r :) the kıng n / a ...!
Maşallah Kemalcan punishe-R'a söylenecek laf yok :):)
Maşallah Kemalcan iyisini iyi. Yalnız benle denemene gerek kalmadı boşa masrafa girmeyeceğim
ocean0636
26-01-2013, 12:15
Masallah punisher formunda :)
adamın rakibi yok
yok yok yok
RAKİPSİZ.
mami_makinen
26-01-2013, 13:01
maşallah punisher ın sesi harika
var ctr23 de yürüyo
Maşallah Kemalcan iyisini iyi. Yalnız benle denemene gerek kalmadı boşa masrafa girmeyeceğim ������
çok sert :D
PPR engineering
26-01-2013, 13:39
masALLAH.yanliz senin icinde 2 de basmak dez avantaj olmus cupranin sardigi kadar sariyorsun.
ERDINC-VTI07
26-01-2013, 14:56
geçen yanıma geldıler KEMALCAN geçildi diye bende başka bır tarafımla güldüm kardeşim :)
punısherrr geçse geçse sadece turbo geçer adam sınıfının KİNG İ dedim maşallahı varr kardeim kazasız belasız...
cerkez_kral
26-01-2013, 16:06
kemalcan kardeşim makine herzamanki gibi formunda iki aracada maşallah allah esirgesin
EmrahERKAN
26-01-2013, 16:29
KC Reyiz maşallahı var Punishe-R ımızın. Ben inanıyorum ki bidahakine faruk abi çok daha iyi pilotaj sergileyip temiz 1 boy daha alır. Çünkü vitesleri en az 500 600 devir daha erken attı. farkedilir bir şekilde. Ama maşallahı var Sesi gidişi tek gözlülüğü harika :)
alikosar
26-01-2013, 16:35
sıkılmadın mı alı abı gecılmekten.. yeter daa araba farklı bısıler yapta sonra deneyelım barııı..:P Kemalcan o gün arabamda problem vardı motor kulağı kırık ve afr 15 de geziyordu basınçta 1.3 Filandı şu an afr düzgün basınç 1.7 havalar düzelsin basalım ama yinede punushe-R hafife alınacak araç değil maşallah
goldbergbrk
26-01-2013, 16:37
punısherin maşallahı var başyapıt niteliğinde
Maşallah iki aracada güzel deneme olmuş punisher a ayrıca Maşallah :)
maşallah kemalcan kardeşim punisher yine formunda allah esirgesin.
Ö.öztüRk
26-01-2013, 23:30
Punisher'e kocaman maşallah ;)
KCANN_220
26-01-2013, 23:41
zahmet edıp yorum yazan herkeze tek tek tesekkur ederım..rabbım daha ıyılerını sızlere nasıp etsın ıns..:)
denemek ısteyen ust klasman araclarla her zaman gazlamaya hazırım..bıde su dbn olayını halletsek tam super olucakk..:icon_tup:
nitrO_Oxide
26-01-2013, 23:54
Kocaman masallah
Vitesleride ben cok begendim şahsen ayrıca tebrikler arkadasa :)
var ctr23 de yürüyo
ctr 23 2+ cupra ile yürüdüğünde ozaman o cuprada wg ,evc , meth yoktu :)
yani bu cupra o zamanki amasyadaki cupradan daha hızlı bi araç ,
maşallah kemalcanım cok iyi araban kardeşim,
TYPERHAKAN
27-01-2013, 19:56
iki aracada maşaallah,çok güzel gitmişler,emeklerinize sağlık
B.Aktepe
27-01-2013, 20:03
Kemalcan maşallah çok ıyı hakıkaten.
Kemalcana gider yapam ben. :) ha video cekcez ha cekelim derken ancak böyle cekecez heralde :)
-HAKTAN-
27-01-2013, 20:59
Maaşallah kanka punisheR dertli çalıo yine :D
ctr 23 2+ cupra ile yürüdüğünde ozaman o cuprada wg ,evc , meth yoktu :)
yani bu cupra o zamanki amasyadaki cupradan daha hızlı bi araç ,
maşallah kemalcanım cok iyi araban kardeşim,
evt o parcalar yoktu benım aracım 1250 kg ve ben hala 90 kg yum.
bırı soru sorumus stage2 lı cupra ıle yuruyen varmı dıye,hangısı daha hızlı dıye sorulmamış.
Kemalcan maşallah guzel yuruyor :)
k20 nin ses cok guzel maasallah:)
cupra kac bar basiyo biliniyormu?
evt o parcalar yoktu benım aracım 1250 kg ve ben hala 90 kg yum.
bırı soru sorumus stage2 lı cupra ıle yuruyen varmı dıye,hangısı daha hızlı dıye sorulmamış.
bende açıklama getirdim yanlıs olan ne ???
bu aracın o aractan hızlı oldugunu söledim çünkü ;
herkes 2+ wg evc meth olmayan cuprayı olan cupralarla bir tutuyolar bak sende bir tutmuşsun :) stage 2 diince cupraların hepsi aynı olmuyo.aranızda 200 kg fark oldugunun bende farkındayım köyden yarın gelmedik.emin ol o zaman amasyadaki cupra dediğim konfigürasyonda olsaydı sonucunuz o denediğinizden çok daha farklı olurdu.
cupra tahminimce 2.2 falan peak yapıp 1.5 basıncta vites bitiriyodur..
cupra tahminimce 2.2 falan peak yapıp 1.5 basıncta vites bitiriyodur..
cupranın içinde o gün ben vardım mert ile beraber gittik yarışa hatta..
2 vites 1.9 peak basınç stabil
3 vites 1.9 peak basınç stabil..
4 vites 2.0 peak basınç gene stabil
5 vites 2.2 peak basınç 2.1 e düşüyor.
6 vites 2.2 sabit gidiyor acayip bi cupra.
bindiğim en sağlıklı en güçlü stage2+ cupra diyebilirim.
kemalcanında mertinde ayağına sağlık güzel bir gündü.
ikiside arkadaşımız kardeşimiz geçme geçilme polemiği dahi olamaz.
punisher beklentilerin ötesinde gerçekten çok hızlı.. maşallah kankim..
olivera7
28-01-2013, 08:37
External westgate olmadan basinc nasil sabit oluyor ? Araba stage 2+ degil mi ?
forge actuator var zaten... extarnal değil internal oluyo zaten. basınç stabil..araç stage2+
eğerki derseniz stabil diye, video çekerim.. sıkıntı yok
BMK TypeR
28-01-2013, 10:27
forge actuator var zaten... extarnal değil internal oluyo zaten. basınç stabil..araç stage2+
ben 3 senedır bınıyorum, 6vıtes 2.2peak 2,3sn gorursun sonra düşer forge wasgete olsa ne olur, 2-3-4vıtesler demek 1.9peak yapıyosa kısık bence arkadaşın araçı, ben olsam wasgeti bıraz daha sıkardım ve evc den bıraz daha basınc acardım 2.35 2.40bar basınc basabılır cıddı tork farkı olur, o arabanın daha çok gıderı var cıddı hemde 2-3boy da degıl:D benım görusum 1.9peak yapan stg2+ cupranın yapcagı 100-200 10-11sn arası cıkar,
maşallah kemalcan emeğinize sağlık
TYPERHAKAN
28-01-2013, 11:04
:soru: bugüne kadar böyle birşey görmedim duymadım çok ilginç,
Cok guzel bir gazlama olmus kazasız tebrıkler
Type r specleri neler extra olarak bilmedigimden sordum mahsuru yoksa
alikosar
28-01-2013, 13:59
Ama gerçek öyle bindik gezdik gördük ciddi yürüyen bir cupra
BMK TypeR
28-01-2013, 14:21
Ama gerçek öyle bindik gezdik gördük ciddi yürüyen bir cupra
cupra hepsı aynı 1.5barda bastım 1.9da 2.5barda hepsınde ne guc cıkıyo ne sure yapar bılıyorumda söyle bısey dıyım sana 5vıtes cont 2.1 6 vıtes 2.2cont gıden bı k04 oem bobınle butun silindirleri ateşleme kacırır, gitmez demıyorum k04 2.7 2.8basarsan 2 2.1bar cont kalıyo ama sıcak ufluyo hemde araba kendını korumaya alıyo:) arıza yakar yüksek basınç arızası:D verir bızdede revo var ınsanları yanlış bılgılendırmeyın,
alikosar
28-01-2013, 14:29
cupra hepsı aynı 1.5barda bastım 1.9da 2.5barda hepsınde ne guc cıkıyo ne sure yapar bılıyorumda söyle bısey dıyım sana 5vıtes cont 2.1 6 vıtes 2.2cont gıden bı k04 oem bobınle butun silindirleri ateşleme kacırır, gitmez demıyorum k04 2.7 2.8basarsan 2 2.1bar cont kalıyo ama sıcak ufluyo hemde araba kendını korumaya alıyo:) arıza yakar yüksek basınç arızası:D verir bızdede revo var ınsanları yanlış bılgılendırmeyın,
Tabiki uzun süre mesala 5 dakika basarsan bu sonuçlar olur biliyorsun yarış en fazla 1 veya 2 dakika:D
BMK TypeR
28-01-2013, 14:40
1.9peak yapan araba 2-3-4 vıtes dogrudur 5 vıtes ve 6 vıtes bıraz daha fazla basar, ama sabit gıtmez her devır dondukce basınc düşer arkadaşın yazısına göre yazdık, Maşallah aracınızada bence bıraz daha wasgete sertleştırın ve evcden basınc acın ve 2vıtes basmayın hıc 70de bıle 3de basarsanız daha ıyı gıdıcektır, bızım tecrubelerımız bu,
alikosar
28-01-2013, 14:44
1.9peak yapan araba 2-3-4 vıtes dogrudur 5 vıtes ve 6 vıtes bıraz daha fazla basar, ama sabit gıtmez her devır dondukce basınc düşer arkadaşın yazısına göre yazdık, Maşallah aracınızada bence bıraz daha wasgete sertleştırın ve evcden basınc acın ve 2vıtes basmayın hıc 70de bıle 3de basarsanız daha ıyı gıdıcektır, bızım tecrubelerımız bu,
Bilgiler için yinede teşekkürler bütün araçlarımıza maşallah
olivera7
28-01-2013, 14:49
İnanmamaktan değil bende 2.5 sene tfsi kullandım sizin speclerde arabanın hiç sabit basınç gittiğini görmedim ve başka tfsi lardandamı duymadım ya sizin araba bir ilki gerçekleştirdi yada basınç saatinz bozuk :)
osmnkcgz
28-01-2013, 14:50
Tövbe yarabbim punisheR ibretlik :D
Maşalah maşalah. :icon_tup:
:surucu:
gokcell13
28-01-2013, 15:55
K20 Kcan a kocaman bir maşşallah.Atmosferik gücünü göstermiş yine.
Abi böyle bişeyin imkanı yok sende biliosun :) zaten reso abim acıklamış gerekli bilgileri :)
Arkadaslar yalan sölüo demiorum ama ya arkadasın dediği gibi sizin saatiniz yanlıs yada var bu işte var bi bit yeniği :)
KCANN_220
29-01-2013, 10:26
abı yanlıs anlamayında cupra gecıcek olsam 100 shot basarım yada turbo yaparım gecerım zaten elımde nos kıtıde war turbo kıtıde o zaman fark etmez 3 te 4te 5 te basması..bnm aracım n/a ne meth. War ne yakıt war 97 oktan benzınle 12 cr pıston sıkıstırmasına sahıp bır arac bu denemenın amacı ne kadar tutunabılırımdı yanı aralarında cıddı guc farkı war bu nedenle bnm dewrımde basılcak tabıkı dun bu aracla bı kac deneme daha yaptık onlarıda paylasım neyın ne oldugunu kendınız gorursunuz herkeze saygılar..:icon_tup:
ayrıca bnm aracım drag ıcın hazırlanmıs bı arac we 2 sezondur aktıf olarak yarısıyorum..kısın yatmasın bos bos dıe 2 roll yapıoruz ıste..:)
serdar_07
29-01-2013, 10:46
antalyada ekşın olmuş yaww :D :D maşşallah kardeşim özlemişiz sesini o nasıl bi filtre sesidir yutucak sandım filtreyi :D
Bulut Y.
29-01-2013, 10:54
Bi yuzalti vardi azcik bi fisliyodu cuprayla yarisirken ucup gidiyodu.
Anladigim kadariyla cupracilar, cupra gecsin diye recete dokuyor. :)
PunisheR bu ezber bozar ;) Ben diyorum kemalcana fislayalim diye ama Adam yapmiyor zaten yariscak adami zor buluyorum fislarsam herkez anahtarlari hanimlara emanet eder dedi yikildimm :D:D
ozgur-07
29-01-2013, 11:09
2 makinaya da maşallah
alikosar
29-01-2013, 11:09
PunisheR bu ezber bozar ;) Ben diyorum kemalcana fislayalim diye ama Adam yapmiyor zaten yariscak adami zor buluyorum fislarsam herkez anahtarlari hanimlara emanet eder dedi yikildimm :D:D:D:D:D:D:heyoo:
izmirdeki K ' larla da görmek isteriz kcan tebrikler ;)
KCANN_220
29-01-2013, 11:50
kardesım ben bı fııl 2 senedır manısadayım fakat ızmırden bı K cıkmadı karsıma sıkıntı yok bnde memlekettekı butun K'larlada denemeye hazırım sonucta denemek ıcın araba yapıyoruz..:icon_tup:
Bulut Y.
29-01-2013, 11:55
Kbfhcxqvyz alayina go.
Edit: m3m5m6 ve ayşelerde gelebilir. :)
KCANN_220
29-01-2013, 12:11
Kbfhcxqvyz alayina go.
Edit: m3m5m6 ve ayşelerde gelebilir. :)
:D :D sıkıntı yok kankam kım ısterse denerız gecmek gecılmek onemlı degıl..:icon_tup:
valla çok güzel gitmiş, sürücüsüz nekadar punisher 1000 kg civarıdır sanırım.
Bulut Y.
29-01-2013, 12:49
1000 kg civari, evet.
abı yanlıs anlamayında cupra gecıcek olsam 100 shot basarım yada turbo yaparım gecerım zaten elımde nos kıtıde war turbo kıtıde o zaman fark etmez 3 te 4te 5 te basması..bnm aracım n/a ne meth. War ne yakıt war 97 oktan benzınle 12 cr pıston sıkıstırmasına sahıp bır arac bu denemenın amacı ne kadar tutunabılırımdı yanı aralarında cıddı guc farkı war bu nedenle bnm dewrımde basılcak tabıkı dun bu aracla bı kac deneme daha yaptık onlarıda paylasım neyın ne oldugunu kendınız gorursunuz herkeze saygılar..:icon_tup:
ayrıca bnm aracım drag ıcın hazırlanmıs bı arac we 2 sezondur aktıf olarak yarısıyorum..kısın yatmasın bos bos dıe 2 roll yapıoruz ıste..:)
Egzantrık olarak ne kullanıyorsun
Egzantrık olarak ne kullanıyorsun
ips k2 :icon_tup:
BMK TypeR
29-01-2013, 14:37
PunisheR bu ezber bozar ;) Ben diyorum kemalcana fislayalim diye ama Adam yapmiyor zaten yariscak adami zor buluyorum fislarsam herkez anahtarlari hanimlara emanet eder dedi yikildimm :D:D
Arkadaşınız degılmı cupracı,2vıtes denemesınde eşit gidilmiş 3vites denemesınde geçmiş cupra zaten, ben demedımkı k20 3de bassın! k20 yıne aynı yerde basarken cupra 3de denesın daha ıyı gıdıcektır dedım,bunamı bozuldunuz nos bağla ben denerım bende hanımda yok emanet edıcek kımsem yok stg2+ cupram var k04turbolu:D istanbula beklıyorum 70-80-100 250 280neyse kaca cıkıyosa k20 denerım noslu şekilde
Bulut Y.
29-01-2013, 15:33
Bozuldugumuz birsey yok en basindan da geceriz diye yarismadik. Ne kadar tutunabiliriz diye yapildi bu denemeler nos baglicak olsak simdiye kadar coktan baglardik kemalcanin amaci n\a kategoride yarismak ve oylede yapiyor. Punisheri istanbula getirmesi Su anda cok mantikli gelmiyor cekici vs devam etmekte olan proje var. SEN gelirsen bekleriz hanim dirdirida yokmus basinda :) yada bekleriz bi kac ay sezonda akhisarda gorusuruz. Yollar musait roll de her turlu yapariz.
BMK TypeR
29-01-2013, 15:42
Bozuldugumuz birsey yok en basindan da geceriz diye yarismadik. Ne kadar tutunabiliriz diye yapildi bu denemeler nos baglicak olsak simdiye kadar coktan baglardik kemalcanin amaci n\a kategoride yarismak ve oylede yapiyor. Punisheri istanbula getirmesi Su anda cok mantikli gelmiyor cekici vs devam etmekte olan proje var. SEN gelirsen bekleriz hanim dirdirida yokmus basinda :) yada bekleriz bi kac ay sezonda akhisarda gorusuruz. Yollar musait roll de her turlu yapariz.
Ben zaten o gecer bu gecer dıye tartışmaya girmedim tebrık ettım Kemalcanı arabasına Maşallah dedim, kimin gecip gecmemesi benım için önemlı degıl Ben sadece öneri verdım tecrübelerimı aktardım(2vites yerine aynı hızda 3de bas diye cupranın sahibine), senın yazın bıraz ters geldi bana, nos olmıyıcaksa denemenın hıç anlamı olmaz, başarılar Akhisarda
Bulut Y.
29-01-2013, 15:43
Tesekkurler.
_muhaRRem
29-01-2013, 15:52
ben hepinizi geçerm itirazı olan var mı :D
BMK TypeR
29-01-2013, 15:57
Aldıgın düldüle baglı:D
Bulut Y.
29-01-2013, 16:03
Düldüle gerek yok kosalim bence herkes esit 1. TechTurkey maratonu :D:D
sen niye gazlıyosunki ortalığı?
iddia varsa kemalcanın geri yapacağını düşünmüyorum fıslı fıssızz
TEBRİKLER PANİŞIR'A
Bulut Y.
29-01-2013, 16:06
sen niye gazlıyosunki ortalığı?
iddia varsa kemalcanın geri yapacağını düşünmüyorum fıslı fıssızz
TEBRİKLER PANİŞIR'A
Sizede tebrikler fabianiz 290hp 680torq cikmis galiba
_muhaRRem
29-01-2013, 16:11
Aldıgın düldüle baglı:D
honda herzaman geçer abi ötesi yok :D 2.0tl 0-402 8 sec
0-303 km 8 sec :)
BMK TypeR
29-01-2013, 16:13
honda herzaman geçer abi ötesi yok :D 2.0tl 0-402 8 sec
0-303 km 8 sec :)
ahaha golf2 gti 1.8lt 0-402 8sec koşuyo:D
_muhaRRem
29-01-2013, 16:14
ahaha golf2 gti 1.8lt 0-402 8sec koşuyo:D
nerde hani ?
BMK TypeR
29-01-2013, 16:16
nerde hani ?
iyi araştır beyaz kasasıda orjınal jantıda gt40+nos:D 3.8bar
_muhaRRem
29-01-2013, 16:25
iyi araştır beyaz kasasıda orjınal jantıda gt40+nos:D 3.8bar
pist 350 mt falandır :D
BMK TypeR
29-01-2013, 16:26
pardon gtx4202 varmış griymiş:)
_muhaRRem
29-01-2013, 16:32
pardon gtx4202 varmış griymiş:)
beyaz bu 9.8 sec
Vw Polo 1.8 16V Turbo 1047Hp 950 Nm (AME-racing.de) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sgdGfycw1-8)
buda gri :D
VW Golf MK2 900PS Tachovideo 0-200kmh in 5,4s Brutal Acceleration!!! part 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EZ8li98ZSsQ)
ben diyorumki 0-402 met 8 sec 303 kmh
bu gri golf 0-270 8.7 :D
abi ben sana dedim geçerim diye :D
BMK TypeR
29-01-2013, 16:47
beyaz bu 9.8 sec
Vw Polo 1.8 16V Turbo 1047Hp 950 Nm (AME-racing.de) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sgdGfycw1-8)
buda gri :D
VW Golf MK2 900PS Tachovideo 0-200kmh in 5,4s Brutal Acceleration!!! part 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EZ8li98ZSsQ)
ben diyorumki 0-402 met 8 sec 303 kmh
bu gri golf 0-270 8.7 :D
abi ben sana dedim geçerim diye :D
evet 8.65yapıyo daha ne istıyosun 1.8lt den:) gtx4202 ye 3.8bar iyiymiş
evet 8.65yapıyo daha ne istıyosun 1.8lt den:) gtx4202 ye 3.8bar iyiymiş
resit abim bahsi gecen araba 2.0 lt stroker kitli :) 1.8 lt değil..
Arkadaşınız degılmı cupracı,2vıtes denemesınde eşit gidilmiş 3vites denemesınde geçmiş cupra zaten, ben demedımkı k20 3de bassın! k20 yıne aynı yerde basarken cupra 3de denesın daha ıyı gıdıcektır dedım,bunamı bozuldunuz nos bağla ben denerım bende hanımda yok emanet edıcek kımsem yok stg2+ cupram var k04turbolu:D istanbula beklıyorum 70-80-100 250 280neyse kaca cıkıyosa k20 denerım noslu şekilde
o zaman elinden çıkan yazılara dikkat edeceksin bulut efendi..
kimsenin cupra gecsin die recete yazdıgı yok !!! yanlıs bi genelleme yaparsan cupracılarda sana cevabını verir...
burda önemli olan punisher ın cupraya ne kaadar tutunabildiği zaten bunda herkes hemfikir ;)
ama sen kalkıp dersen ki cupra gecsin die recete yazılıyor bilmem ne böyle tepkiler görürsün ...
kaldı ki bu yarısta ben k.can taraftarıyım cupracı olsamda çünkü k.can benm kardesim oldugu için..
ortalıgı velveleye verme durup dururken !!!
cuprada bazı parçalar olmadanda kserisi gececek biton cupra var bil istedim...ki defalarca istanbulda adanada denendi görüldü ;)
(k.can lütfen sen yanlıs anlama kardesim sözlerim seni incitmesin lütfen..sadece bulut kankan işkembeden konustugu için yazdım bu yazıları, öpüorum seni)
Bulut Y.
29-01-2013, 17:18
Hayir simdi biz mevzuyu resit abiyle kapattik SEN ne diye gelip dikkat ediceksin falan filan yaziyorsun ki punisher2de cupra 3te bassa 200lu rakamlarda adamlar yanyana deil cupra onde olur yanlismiyim ? Dolayisiyla cupra gecmesi icin akil vermis recete yazmis oluyorsunuz umtt efendi neye dikkat edip etmeyecegimi senden ogrenmiycem sozleriminde her daim arkasindayim.
Hayir simdi biz mevzuyu resit abiyle kapattik SEN ne diye gelip dikkat ediceksin falan filan yaziyorsun ki punisher2de cupra 3te bassa 200lu rakamlarda adamlar yanyana deil cupra onde olur yanlismiyim ? Dolayisiyla cupra gecmesi icin akil vermis recete yazmis oluyorsunuz umtt efendi neye dikkat edip etmeyecegimi senden ogrenmiycem sozleriminde her daim arkasindayim.
konuya yazan tek cupracı reşit abi olmadıgı bende yazdım bulut...eger oraya cupracılar cupra gecsin die recete yazmıs falan filan dersen bu cevabıda alırsın kusura bakma...neyin ne oldugunu bilmeden cahil saplantılarınla konuya müdahil oluyosun bilip bilmeden konusuyosun neticesinde can sıkıp bu yazıları karşında buluyosun..sen bu sözlerinin arkasındaysan sana diyecek başka lafım yok başın göl ayagın pınar olsun..
_muhaRRem
29-01-2013, 17:25
Bi zamanlar cupralara bolt on typeR larla denemeye çağırıodk, nerden nereyeee
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/33772-290-310-hp-arasi-20-tfsi-cupra-vs-skn-typer.html
Bulut Y.
29-01-2013, 17:34
konuya yazan tek cupracı reşit abi olmadıgı bende yazdım bulut...eger oraya cupracılar cupra gecsin die recete yazmıs falan filan dersen bu cevabıda alırsın kusura bakma...neyin ne oldugunu bilmeden cahil saplantılarınla konuya müdahil oluyosun bilip bilmeden konusuyosun neticesinde can sıkıp bu yazıları karşında buluyosun..sen bu sözlerinin arkasındaysan sana diyecek başka lafım yok başın göl ayagın pınar olsun..
Ha yani okuyup resit abiyle gerekli konusmayi yapmis demek yerine 2 atarli giderli cumle yazayim laf sokayim dedin geldin dolandin neyse arada kemalcan var. Iyi gunler.
Bulut Y.
29-01-2013, 17:36
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/33772-290-310-hp-arasi-20-tfsi-cupra-vs-skn-typer.html
Kanka adaleti yerine getiricem 1500 devirden itibaren bugun konustugumuz gibi :) az kaldi :)
Ha yani okuyup resit abiyle gerekli konusmayi yapmia demek yerine 2 atarli giderli cumle yazayim laf sokayim dedin geldin dolandin neyse arada kemalcan var. Iyi gunler.
konuya yazan cupracı sadece reşit abi olmadıgı için ve cupracılar die genelleme yaptıgın için bende konuya dahil oldum...sanada iyi günler..
KCANN_220
29-01-2013, 17:42
beyler telde gırıyorum we sacma bır musayıtsılıgım soz konusu sakın olun hepımızız bız bızeyız sıkıntı yok tekradan yazıcam musayıt olunca opuorum 2nızıde..
beyler telde gırıyorum we sacma bır musayıtsılıgım soz konusu sakın olun hepımızız bız bızeyız sıkıntı yok tekradan yazıcam musayıt olunca opuorum 2nızıde..
bende bu olgunlugundan ötürü kendi adıma bullet07 den özür diliorum o zaman kanka...kalp kırmak değildi niyetim ama falan filan fistan işte :) bende seni öpüyorum güzel kardesim :)
maşallah araclara güzel bi deneme olmuş :)
TYPERHAKAN
29-01-2013, 19:47
ya muharrem ne adamsın ALLAH iyiliğini versin konuyu komple okuttun bana,ne günlermiş be ,kanımız kaynıyodu,harbiden yaşlanmışım,bide 3 senede baya yol katetmişiz cupra da, ,çok emek verdik çok uğraştık RABBİM karşılığını verdi şükürler olsun......
_muhaRRem
29-01-2013, 20:06
ya muharrem ne adamsın ALLAH iyiliğini versin konuyu komple okuttun bana,ne günlermiş be ,kanımız kaynıyodu,harbiden yaşlanmışım,bide 3 senede baya yol katetmişiz cupra da, ,çok emek verdik çok uğraştık RABBİM karşılığını verdi şükürler olsun......
geriye bakmadan katettiğimiz yolu anlayamıyoruz abi
biraz nostalji iyi gelmiştir :)
BMK TypeR
29-01-2013, 21:00
resit abim bahsi gecen araba 2.0 lt stroker kitli :) 1.8 lt değil..
16Vampir Golf MK2 AWD 1,8L 16V Turbo 4 Motion Garrett GTX4202R 900HP running on E85 Fuel. 02M Sequential Shifter 4 Speed SQS Dog Kit. Fastest VW Golf in the World. Golf Worldrecord!!! Quarter mile: 8,65s @ 165mph
sahiplerı yazmış 1.8L dıye vıdeoun altına ondan yazdım:D
KCANN_220
29-01-2013, 22:13
gaddar abı bnm oraya gelme sansım yok keske olsada gelsem ancak senı buraya dawet edebılırım gel mısafırım ol..nosum hazır bnm zaten yarışı kesınlestırelım baglıyım kıtı bı ayar dewam..tabıı bole bı yarısta bos yarısılmaz meblayı sen belırle ayrıca ıstedıgın vıteste bas abı 2-3-4-5 walla hıc sıkıntı yok..:)
Butun cupracilara hondacilara gider varmi dahasi?;) muro reso umit kcn kizdirmayin beni;)
Bulut Y.
29-01-2013, 22:18
Aa kemalcan fikrini degistirdi :D
BMK TypeR
29-01-2013, 22:25
gaddar abı bnm oraya gelme sansım yok keske olsada gelsem ancak senı buraya dawet edebılırım gel mısafırım ol..nosum hazır bnm zaten yarışı kesınlestırelım baglıyım kıtı bı ayar dewam..tabıı bole bı yarısta bos yarısılmaz meblayı sen belırle ayrıca ıstedıgın vıteste bas abı 2-3-4-5 walla hıc sıkıntı yok..:)
ah be kemalcan benim oyle taraklarda işim olmaz arkadaşın yazmış, ben sıkıntımı söyledım oda anladı, gelebılırsem gelırım ama zor görünüyo c.tesıde çalışıyorum sen gel genç adamsın başkada denıyıcek araba olur, son hızını bılmedıgımden oyle yazdım gelemem dıyosan nos bagla 100-20 0ölç 7kusurlere ınersen bıyerde buluşur denerız ıllakı
Antalyada 100-200 olcerken sizin orda buldugunuz egimleri kemalcan antalyada bulamaz.
kemalcan sen ıstanbula gıtmek ıstıyormusun?
BMK TypeR
29-01-2013, 22:36
Antalyada 100-200 olcerken sizin orda buldugunuz egimleri kemalcan antalyada bulamaz.
ben 0-1 -1 -2 -3 dede hep aynı gıdıyorum nos baglamadan bı ölçsun çok kışı merak edıyo nos baglasın ölçsün, bu konuyuda uzatmayalım bence üsluplar hoşuma gıtmemeye başladı artık ben yazılan yazılara cevabımı verdım,
KCANN_220
29-01-2013, 22:40
ah be kemalcan benim oyle taraklarda işim olmaz arkadaşın yazmış, ben sıkıntımı söyledım oda anladı, gelebılırsem gelırım ama zor görünüyo c.tesıde çalışıyorum sen gel genç adamsın başkada denıyıcek araba olur, son hızını bılmedıgımden oyle yazdım gelemem dıyosan nos bagla 100-20 0ölç 7kusurlere ınersen bıyerde buluşur denerız ıllakı
abı bnmde ısler gucler yogun walla kaldı kı ben aracımı rıske edıcem nos baglıycam ayarıydı lastıgıydı bı dunya extra ugrasıcam bunun bı bedelı olmalı sen bu ıslerı daha ıyı bılırsın şanın söhretın war..:) dbn cıhazı burda yok malesef olcemedık bu halını bıle hem burda sızın eyımler gıbı eyım yok hem nosu extreme bı durumda baglarım yanı yoksa aracımın kondısyonunu rıske atmak ıstemem belırttıgım gıbı..
ama dersen gelıyorum mebla bu 100-250 km bu tarıhte hazır ol. bas tacımsın hemen calısmalara baslarım..:):icon_tup:
abı bnmde ısler gucler yogun walla kaldı kı ben aracımı rıske edıcem nos baglıycam ayarıydı lastıgıydı bı dunya extra ugrasıcam bunun bı bedelı olmalı sen bu ıslerı daha ıyı bılırsın şanın söhretın war..:) dbn cıhazı burda yok malesef olcemedık bu halını bıle hem burda sızın eyımler gıbı eyım yok hem nosu extreme bı durumda baglarım yanı yoksa aracımın kondısyonunu rıske atmak ıstemem belırttıgım gıbı..
ama dersen gelıyorum mebla bu 100-250 km bu tarıhte hazır ol. bas tacımsın hemen calısmalara baslarım..:):icon_tup:
mebladan kasıt parasına mı yarısıyorsun ?
KCANN_220
29-01-2013, 22:43
kemalcan sen ıstanbula gıtmek ıstıyormusun?
abı bı dunya ıs guc war tayyarla ugrasıoz ya cok sıkıntı o ıs yanı..:( reso abımızı mısafır ederdık ama onunda ısı musayıt degıl herhalde..
dbn cıhazı gelsın olcelım bnm arabayı abı bırlıkte mutlaka ara bnı olur mu?
BMK TypeR
29-01-2013, 22:50
ben dbn yollarım sana ölçersın sorun degıl bıdaha bana PARA Teklıf etme denemek ıstıyosan denerız, nasıl draglara gırıp teneke kupa alıyosan okadar para harcayıp bunuda oyle yap, bende boş durmam para harcarım merak etme, deng gelırsek denerız ama bi ölçum yap rakıpmısın degılmısın boşuna ıkımızde benzın yakmayalım
KCANN_220
29-01-2013, 23:00
ben dbn yollarım sana ölçersın sorun degıl bıdaha bana PARA Teklıf etme denemek ıstıyosan denerız, nasıl draglara gırıp teneke kupa alıyosan okadar para harcayıp bunuda oyle yap, bende boş durmam para harcarım merak etme, deng gelırsek denerız ama bi ölçum yap rakıpmısın egılmısın boşuna ıkımızde benzın yakmayalım
abı dedıgımı yanlıs alıycak bısı yok bnm aracım su anda stage2+ la yuruor bı yere kadar bu bna yetıor..sen bna extra bısı yap bnle yuru dedın bnde olur dedım ama bu bu sekılde olur dedım teklıfı sen bna yaptın bn sana degıl..:) rakıplık bı durum yok nos basmadan surelerımız cok farklı cıkar zaten abı bunun bılıncınde herkez sürçü lisan ettıysek affola saygılar..:icon_tup:
Butun cupracilara hondacilara gider varmi dahasi?;) muro reso umit kcn kizdirmayin beni;)
Üntar doldururum subiyi catıdan gecerim seni mazıdan öptüm bay :)
KCANN_220
30-01-2013, 00:14
Maaşallah kanka punisheR dertli çalıo yine :D
iki aracada maşaallah,çok güzel gitmişler,emeklerinize sağlık
Kemalcan maşallah guzel yuruyor :)
maşallah kemalcan emeğinize sağlık
Tövbe yarabbim punisheR ibretlik :D
Maşalah maşalah. :icon_tup:
:surucu:
K20 Kcan a kocaman bir maşşallah.Atmosferik gücünü göstermiş yine.
antalyada ekşın olmuş yaww :D :D maşşallah kardeşim özlemişiz sesini o nasıl bi filtre sesidir yutucak sandım filtreyi :D
2 makinaya da maşallah
tesekkur ederım abılerım kardeslerım Allah razı olsun saolun ıyı dıleklerınız ıcın..:)
Cok guzel bir gazlama olmus kazasız tebrıkler
Type r specleri neler extra olarak bilmedigimden sordum mahsuru yoksa
urfa abı aracım ekk20 full sokuk 1000 kg 270 hp falan 12.cr ıps k2 egzantrık war
bu sezona bıde s2k yapıcam senın surenı gecıcemm..:D:p:eek::rolleyes:
Kemalcan maşallah çok ıyı hakıkaten.
tesekkurler abı..:)
Kemalcana gider yapam ben. :) ha video cekcez ha cekelim derken ancak böyle cekecez heralde :)
abıı en yakın zamanda wıdeo ısını yapalım hatta arac ıcı bı cam ayarlasak rollerde su gectın kactın muhabbetı ortadan kalksın..:)
arabasızadam
30-01-2013, 01:08
Sesi gidişi çook iyi maşallah ,bilmediğim bişey var cahilliğime verin PunisheR tam olarak nedir saygılar.
umu_vtec
30-01-2013, 04:33
Sesi gidişi çook iyi maşallah ,bilmediğim bişey var cahilliğime verin PunisheR tam olarak nedir saygılar.
Cezalandirici anlaminda kullanilmis sanirim ingilizce turkce ceviridede cikar zaten aracada yakismis ismi maasallah cok guzel yuruyor:)
Incar video basit bir adet handycam bir adet gopro bagladıkmı her yöne bakar :)
Tebrıkler bu sekılde yurutmek emek cok guzel cok seviniyorum bu sekılde yuruten arkadasları gormek gurur verıcı yurt dısındakılere karsı cok daha iyi araclar yapılmaya calasılıyor MASALLAH
ALLAH herkese nasıp etsin İNSALLAH