Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçelievler LİFE TUNİNG fırsatcılığı!!!

ufuk_acar
27-01-2013, 11:52
h7 xenon ampülüm kesince cuma günü life tuning den sipariş gecicektim. (150tl)telefon ile arayıp mtec h7 6000k ne kadar hemen kargo yaparmısınız bende hesaba hemen gecerım parayı dedıgım.

- abi pazar acıgız sabahdan gel hem montaj yapalım hemde yanlış olmasın senın aracın 9006 dıye bılıyorum ben.

ilgili görünce memnun oldum tamam pazar gorusuruz dıyıp , bugun gittim.

adam bana kutuyu bır yerden balansları başka bı yerden çıkardı. ampuller ayrı herde uzerınde h7 h4 vs yazıyor sonra da
- abı sılver ampul yok gold ampul var 280tl . demez mı. (ulan uzerınde gold sılver ayrımı bıle yazmıyor )

bu ne ya dedım çöpten mı topluyoruz setı ? pazar gunu heryer kapalı ben sana guvendım pazarı bekledim almadım nası bı fırsatçısın sen aradık da okdr dedım.
adam demez mi

- abı sen cuma aradın bugun pazar.. tıcaret bu satmışım bıtmıs. gold verım 280 olur sana.

böyle cingene satıcılara yazıklar olsun.

Volkann
27-01-2013, 11:56
aklı sıra pazar tarifesi uyguluyor çakal.

kadir
27-01-2013, 11:57
bunun gibi esnaflara ne denir ne desek bilmiyorum..

MCN21
27-01-2013, 11:58
hakkaten sacmalık olmus yani !! nasıl bir esnaflık bu abi satmısım bitmis , bence elinde yoktur bile

dorukky
27-01-2013, 12:01
daha bircok orneklerı var lifetunıngın cok sıkayet oldu alıs verıs yapmamaya ozen gosterın bende dıreksıyon ıcın aramıstım ılanda 50 lıra yazıyodu abı yanlıs yazmısız suet olanlar 200 lıra demıstı

cgnozdmr
özrü de kabahatinden büyükmüş...

ufuk_acar
kısa boylu sıska gözlüklü sevimsiz herif sağlam bir yumruk indirecektim ağzının ortasına düştüğü yerden kalkamaz al basına bela şerefsiz herif.

onurc
27-01-2013, 12:07
Keşke indirseydın .Esnafım dıye geçiniyorlar bir de.

HondatugraL
27-01-2013, 12:10
bende burdan eibach yay almıştım duzgun bırıne benzıyordu ama garip. Dİkkat etmek gerek demekki

63owen63
27-01-2013, 12:11
b.evlerde nerde yerleri ? şirinevlerden media markta çıkan sokak mı ?

ufuk_acar
27-01-2013, 12:12
Şirinevler Mah. Karaoğlanoğlu Cad. No:16 Şirinevler / Bahçelievler

evet sokağın sonunda medıa markta çıkıyor.

onurars
27-01-2013, 12:19
aksaraydaki life tuning le bağlantılıları var mıdır bilmem ama orası dahada beter

ufuk_acar
27-01-2013, 12:24
aksarayda ki life tuning den ayrılmıslarmı kapatmıslarmı ne oranın ekıbıymıs. (sormuştum ilk aradığımda)

Dentech
27-01-2013, 12:26
"satmışım bitmiş" ne demek ya..en iyisi modelini öğren al ,internetten,git tak veya taktır...

by_speedvw
27-01-2013, 12:40
demekki bu amcamlar zamanında parayı bulmus şimdi kafalarına göre piyasa yapıyolar. ama piyasa onlardan bi çekilirse kalacaklar ortada haberleri yok

emrah-58
27-01-2013, 12:44
sırf böyle esnaflar yüzünden tuning shop açıyorum Allah izin verirse kısa bir zaman sonra..bende o ***** yere ne parça sorsam haftaya gelcek kalmadı v.s hep aynı terane..elinde yoksa ilan vermeyeceksin.

Emre Ekrem
27-01-2013, 12:52
uzun vadede kendileri kaybediyor

by_speedvw
27-01-2013, 12:59
sırf böyle esnaflar yüzünden tuning shop açıyorum Allah izin verirse kısa bir zaman sonra..bende o ***** yere ne parça sorsam haftaya gelcek kalmadı v.s hep aynı terane..elinde yoksa ilan vermeyeceksin.

hayırlısı olur ıns acarsında hiç değilse hatta mumkunse butun kesımı kurtarırsın bu zulumden

brs852
kendim bizzat şirinevlerde oturmaktayım esnaflığı kötüdür internetten sorduğun herşey var dükkana gittiğinde yoktur her zaman haklıdır bir çok şikayet almıştır kendisi ben eibach 3.5 yay istiyorum dedim yok coilex daha iyi onu verelim ömür boyu garantisi var ya yok diyorum ben eibach istiyorum diyorum 2 saat dil döktü sonunda almadım tabi ki :D

mrtsnr
Zamanında bende corsa'ya yay alıcaktım,eibach var dedi gittim, eibach yok FK var dedi, fiyat ne kadar dedim sana ne demiştik biz dedi :D işkillendim 350 lira dediniz dedim. Tamam işte buda o fiyat demişti. :) FK yay Eibach ile aynı fiyat :S Orjinal FK olsa neyse..
Coil-ex almam için uğraşmıştı hatta :D Almamıştım..

Daha çok böyle yaşayan var orada, dünya üzerinde 1 şey sadece onlarda olsa benimde çok ihtiyacım olsa yine de gidip almam.

h.savas
27-01-2013, 13:03
murat abi vardı orada yanlış hatırlamıyorsam sağolsun bana yağ saatini 1 gün içinde temin etmişti,şaşırdım açıkcası ...

STP
27-01-2013, 13:06
Bahsettigi arkadas murat zaten konuyu acan arkdasin, benimde komsum olur dukkanimin az ilersinde dukkani. Sasirdim acikcasi bu davranisina

ufuk_acar
27-01-2013, 13:07
kısa boylu gözlüklü bıyıklı çelimsiz denyonun adını soramadım =)

darkmoon
27-01-2013, 13:26
ebayda çiftini 10 dolara en kralı 20 dolara satılan h7 ampülü nasıl 280tl ye satıyorlar ve siz nasıl gidip bu fiyata alabiliyorsunuz eğerki sadece ampülse 280tl yok artık diyorum.. eğer xenonkitle beraber se bir şey diyemem o zaman olabilir oda mtec falan olursa can buslı falan sa.
hadi yurtdışı alış veriş yapmıyorsundur onuda geçdim gg de satılıyor 20 tl ye
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h7-yedek-xenon-ampulu-zenon-hid-marka-72444062

Musti PoweR
27-01-2013, 13:46
murat abiyi tanırım , çokta samimiyizdir. ben bu parça benim dediğim zaman ayırır. hepde bana uygun fiyat verir. açıkçası tuhafıma gitti.

mrtsnr
27-01-2013, 13:51
ebayda çiftini 10 dolara en kralı 20 dolara satılan h7 ampülü nasıl 280tl ye satıyorlar ve siz nasıl gidip bu fiyata alabiliyorsunuz eğerki sadece ampülse 280tl yok artık diyorum.. eğer xenonkitle beraber se bir şey diyemem o zaman olabilir oda mtec falan olursa can buslı falan sa.
H7 YEDEK Xenon Ampülü Zenon HID MARKA GittiGidiyor'da 72444062 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h7-yedek-xenon-ampulu-zenon-hid-marka-72444062)

O da doğru, ben 2 tane d1s photon ampülü 195 liraya aldım :) Bide H7 yani :) büyük ihtimalle balastlıdır.

Musti PoweR
27-01-2013, 13:53
murat abi vardı orada yanlış hatırlamıyorsam sağolsun bana yağ saatini 1 gün içinde temin etmişti,şaşırdım açıkcası ...

kanka ben motorun farlarındaki angel ı istemiştim bana yarın gelir dedi akşam aradı gel al diye :)

darkmoon
27-01-2013, 13:54
O da doğru, ben 2 tane d1s photon ampülü 195 liraya aldım :) Bide H7 yani :) büyük ihtimalle balastlıdır.

bende öyle düşünüyorum komple xenon kit falandır.. ama "h7 xenon ampülüm kesince" yazmış demek ki aracında xenon kit var.. bir yerde bir gariplik var ama neyse :)

Melih-Ö
27-01-2013, 14:03
Life Tuningden bende bir sürü parça aldım, bir sürü parçada aldırdım. Hiçbir zaman sorun olmadı. Zayıf gözlüklü çelimsiz dediğiniz Murat abide gayet ilgili birisidir, bende çok şaşırdım bu duruma.

silent furious
27-01-2013, 14:24
Sakin ol reis

fatihtemizer
27-01-2013, 14:46
Ben bır kac kez gıttım cok uyanıklık yapıyor aklı sıra kandırmaya calısıyor mılletı... Bırdaha da ugramadım zaten kendısıne zatende tavsıye etmem kayın bıraderımı zor tuttum bır gun sattıgı malın arkasında olmadı... Bıze ıkıcı el mal sattı bozuk mal hemde.. Bu bozuk dedım gerı al yada degıstır. Olmaz dedı ben den almadınız onu dedı boyle bırıdır kendısı Allahından bulsun

BerkayKamaci
27-01-2013, 14:50
Bir akşam fren lambasının ampulu patlamış farkettim ordan geçerken alıyım takıyım 2dk dedim. Tek bir tane dandik ampüle 10tl dedi gittim yenibosna koçtaştan bilindik marka 5 tanesini 10tlye almıştım

ufuk_acar
27-01-2013, 14:59
Xenon kiti 280 evet. Ve cuma dan kargo istedim yanlis olmasin pazar gel elden verim dedi gittim lafini yedi ohoo ticaret bu cumadan pazara mal bitmistir dedi. Bide bos kutu bi yerden cikardi balansi bi yerden cikardi ampulleri bakiodu ki h7 Kutusunu buldu 6000k bu gold, silver bitmis 280 E verim Sana lafiyla sok oldum.

Sorunsuz alisveris yapanlar olabilir zaten tum esnaf Acik olsaydi eywlh der cikar baskasindan Alirdm Ama pazar gunu heryr kapaliyken tavri cok net.

ladaman
27-01-2013, 15:08
yav lıfe tunıng iyi esnaf olarak biliriz ama inanın duyunca şok geçirdim bir kaç sefer alışverişim oldu özellikle murat isimli bir arkadaş vardı çok ilgilenmiş ve karşıdan geldiğimizi öğrenince inanılmaz indirim yapmıştı

inanın şaşırdım...

GokhanRS
27-01-2013, 15:13
çok defa yüzyüze alışveriş yaptım hiç sorun çıkarmadılar. normalde xenonda garanti maranti olmaz ona rağmen yenisiyle değiştikleri bile oldu. şaşırdım şikayet duyunca. çünkü her seferinde bana karşı ellerinden gelenin en iyisini yapmışlardır.

akif52
27-01-2013, 15:14
nassettin hoca misali ya tutarsa :))

brs852
27-01-2013, 15:16
evet adı murat sorunlu yada sorunsuz alışveriş yapanlar olmuş allah herkesin kalbine niyetine göre versin ne diyelim

darkmoon
27-01-2013, 15:28
çok defa yüzyüze alışveriş yaptım hiç sorun çıkarmadılar. normalde xenonda garanti maranti olmaz ona rağmen yenisiyle değiştikleri bile oldu. şaşırdım şikayet duyunca. çünkü her seferinde bana karşı ellerinden gelenin en iyisini yapmışlardır.

xenon kitin 2 yıl garantisi olur balastların 2 sene ampülün 1 sene..

GokhanRS
27-01-2013, 15:32
xenon kitin 2 yıl garantisi olur balastların 2 sene ampülün 1 sene..

bu güne kadar ampül patladı diye değiştiren tek yer lifetuning oldu bende. diğerleri her zaman ampülün garantisimi olur diyip göndermiştir.

cnzdmr
27-01-2013, 15:50
Ufuk abi geçmiş olsun diyim, boş ver sinir yapma böyle ufak şeyleri kendine...

Araya girmek gibi olmasın ama yeri gelmişken bende sorayım. Askere gitmeden aracımı babama emanet etmiştim, tüv de muayenede xenondan kalmış araba git söktür gel demişler.

Babamda en yakın sanayiye gidip sarı ampul taktırmış ama kasap adam mtec marka xenon umu cıkaramadığı için tamponuda sökmeye üşendiği için beyin ve ampul arasındaki o bağlantıyı kesmiş.

Xenonun beyinleri şuan arabada takılı benim elimde ise ampuller ve kesik bir kablo var :)

Tekrar eski haline getirmem için arabayı ne yapmam gerekir acaba ? O ara kablo bağlantıları ayrıca satılıyor mudur ? Ve tecrübeli arkadaşlar beni nereye yönlendirebilir ? Bostancı veya Maslak sanayide ?

PiscocuK
27-01-2013, 16:11
bende dün mteclerin birinin ampulunu değiştirdim ama dediğiniz paralara değil..komple setini isteseniz arabayı bırak gitmi dicekti acaba?

Ayrton Senna
27-01-2013, 16:20
2 yıl önce bende orada sorun yaşamıştım,çok şaşırmadım açıkcası.. sokagın adıda bi garipti zaten,karaoğlanoğlu'muydu neydi :)

emirhan sph
27-01-2013, 18:31
Uzun zamandir alisveris yaparim murat abiden herzaman uygun fiyat vermistir hic bi yanlisida olmadi bana karsi. Yaninda calisanlarida iyi tanirim bende sasirdim

Emre Abdik
27-01-2013, 18:39

Aksaray'daki şubeyi devretmeden önce bende aynı şekilde xenon beyin ampül herşeyi değiştirmişlerdi. Bende şaşırdım açıkçası

iynn-RS
27-01-2013, 18:51
280 tl ye satilmak istenen malin gercek fiyati nedir?

fsunnetci
27-01-2013, 18:57
O caddenin bir üst caddesinde Pazar günüde açık olan Xenon far satan bir arkadaş vardı ben ondan almıştım 150TL montaj dahil 2 yıl garantili çeşke ona gitseydin..

onur_S
27-01-2013, 19:58
H7 YEDEK Xenon Ampülü Zenon HID MARKA GittiGidiyor'da 72444062 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h7-yedek-xenon-ampulu-zenon-hid-marka-72444062)

mtec xenonlar öyle,gold serisi pahalıdır biraz, silver lar daha ucuz

huseyinnn
27-01-2013, 20:02
anadolu yakasındada elif tuning var artık bazı firmalar mimlendi bu tür konuların açılması çok faydalı oluyor

freelife
27-01-2013, 20:10
anadoluda elif avrupada life var demekki , ee harflaerin yeri değişmiş sadece ....

devil_berk22
27-01-2013, 20:24
ben xenonlarımı bys tuningten almıştım ahmet abiden çok memnun kalmıştım ancak bazı tuning mağazaları gerekli özen ve itinayı göstermiyor malesef

adilhcl
27-01-2013, 20:25
valla yıllardır bende murat abıyı tanırım sımdıye kadar xenon ampulu veya baska bısey olsun yay aldım yay aldırdım vs. arkadas cevremı fln yonlendırırım ılk defa duydum boyle bısey sasırdım acıkcası...

darkmoon
27-01-2013, 20:40
mtec xenonlar öyle,gold serisi pahalıdır biraz, silver lar daha ucuz

ben tek ampül sandım ampülün goldu silverı yok zaten.. kitmiş ama mtecde gold denilen seri canbuslı silver ise normal canbussız araçlar için diye biliyorum..

Saro-Ş
27-01-2013, 22:48
Life Tuning Çoğu Esnaftan Çok İyidir Tabi Arada Ufak Tefek Sorunlar Çıklabilir Ticaret Bu Yapılan Yanlışta Olsa Firmayı Bu Derece Ticari Kayıplar Yaşatıcak Mesajlara Gerek Yok

ufuk_acar
28-01-2013, 08:45
iyi satıcıdır şaşırdım diyenler illaki olacaktır. sorunsuz alışveriş yapınca bende hep öyle derim. (hatta cogu insanın sorun yasadıgı netten alışverişlerde bencok az sorunla karsılastım)

ama orada cok ayıp birşey yapıldı bana. netten siparişimi almayıp dukkanına davet etti. pazar gel takalım dedi. gittim sattım bıtmıs ticaret bu dedi. birde aklınca bu gold setin ampülü silver balans ve kutu verecem ama ampulun gold olacak sana 280e bırakırım dıyor terbiyesiz.

izahi yok bunun kimse kusura bakmasın.

onur_S
28-01-2013, 08:49
konumuzla alakasız ama hb civiclere xenon takmayın takıyorsanız da yere baktırın diyeceğim ama o zamanda xenonun esprisi kalmayacak.O araçlara xenon takılınca ciddi göz alıyor hem kısa hem sisler.Ampul olarak H7R lara bakmanızı tavsiye ederim ille de takacaksanız.

Yigit-Y
28-01-2013, 08:59
ben aksaray bys şirinevler life da bugüne kadar ne aldıysam hiçbir sıkıntı yaşamadım.Montajından verdiği fiyatlara kadar her zaman memnun kaldım.Talihsizlik olmuş biraz.

brave
28-01-2013, 09:30
Life Tuning biraz garip zaten ama bu durum tam garip olmuş :)

miniks
28-01-2013, 09:52
elimde H7 ampül kalmamış. olsa bedava verirdim.

H3 elimde tek var 6000k ısteyen olursa mesaj atsın.

Saro-Ş
28-01-2013, 09:55
iyi satıcıdır şaşırdım diyenler illaki olacaktır. sorunsuz alışveriş yapınca bende hep öyle derim. (hatta cogu insanın sorun yasadıgı netten alışverişlerde bencok az sorunla karsılastım)

ama orada cok ayıp birşey yapıldı bana. netten siparişimi almayıp dukkanına davet etti. pazar gel takalım dedi. gittim sattım bıtmıs ticaret bu dedi. birde aklınca bu gold setin ampülü silver balans ve kutu verecem ama ampulun gold olacak sana 280e bırakırım dıyor terbiyesiz.

izahi yok bunun kimse kusura bakmasın.

Senin icin duzeltilcek bir sorun var ise duzeltirebilirim

BüLenT GöReN
28-01-2013, 09:57
tek bir h7 xenon ampulemi 280 tl çekti eğer öyleyse bursadan iki takım alırım ben o paraya 2 yılda hem beyin hem ampul garantili

tarik
29-01-2013, 09:02
Aksarayda 50 lira xenon.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-9005-xenon-kit-1.kalite-zenon-set-taksitle-alma-imkani-112825220/detay

onur_S
29-01-2013, 09:10
ben tek ampül sandım ampülün goldu silverı yok zaten.. kitmiş ama mtecde gold denilen seri canbuslı silver ise normal canbussız araçlar için diye biliyorum..

ampulünde gold u silverı var mtec lerde
mesela silverların ampulleri normal xenonlar gibidir soketlerine kadar,fakat gold kitten itibaren General Electric ampulleri vardır onların soketleri vs herşeyi farklıdır.
Ben 3 sene önce mtec in canbus serisi vardı hala çok az vardır aracımda bir tek o çalışıyor diye ondan taktım 500-550 lirada para vermiştim o ara baya haşır neşir oldum.baktım yağmur yağdıktan sonra selektör yiyorum söktüm

Anıl Ercan
29-01-2013, 20:46
Aksaray'da baysallar (bys tuning) Şirinevlerde life tuning'den alısveriş yaparım. Xenonlarımı, arkadasa spor yayı, ferrari kornamı, hks blow offumu vs. vs. bir çok şeyi life tuning'den almısımdır. Gözlüklü abi dediginiz gibi murat abi gayette ilgili ve samimi bir abi ve hiç bi zamanda hatasını görmedim. bir çok kezde indirim yapmıstır dayimi müşterisi oldugumuz için.

Daytona tuning vardı onun diger subesi bakırkoyde ordada camlarıma film cektirmiştim çok memnun kalmıstım iscilikleri felan harikaydı.

Life tuning Xenonlarımın ampüllerini ücretsiz sıfırladı mesela hemde hiç bir aydınlatma problemi yokken tamamen istedigim için, HKS Blow offumun icinden bilezik cıkmadı gittim dedim bunda bilezik yok hemen bana sıfır kutusunda baska blow off verdiler icinde bilezik olan adam istese sen bilezigi yürüttün vermem derdi ;) hiç sorun cıkarmadan yenisiyle değiştirdiler.

Life tuningden en cok duydugum sikayet coil-ex spor yaylar :) bu spor yayları life getirtiyor türkiyeye yada türkiyede ürettiriyor o yuzden sürekli onu ön plana atıyorlar. hatta kutusunda life tuning felan yazıyordu yayların.

üzücü bi durum olmus ne diyim

Yarın spor yaylarımı bys den alıcam

Tuncay
30-01-2013, 23:52
Lifetuning halil abi iyi niyetli bir insandir bircok defa alisverisim oldu direk halil abiyi ararim biraey lazim olursa hatta bazi seferlerde malzemeyi yaninda getirir para muhabbeti kesinlikle yapmaz ama siz elemanin gazabina ugramissiniz ayip etmis gercekten
Bircok firma ve sirket personelin lakayitligi yuzunden bu sekilde taban yapabiliyor gecmis olsun

Arda K.
31-01-2013, 04:04
Bende çoğu zaman life dan alışveriş yaparım arabamın ufak tefek çoğu şeyini ordan almışımdır bu güne kadar sorun yaşamadım ama denildiği gibi firma çalışanları firma ismini lekeleyebiliyor geçmiş olsun
Bu arada aksaraydaki bys tuning kadarda fiyat uçuran biyer görmedim nerdeyse bütün tuning marketlerde 180-200tlye satılan bi-xenon setlerine bnden 450 tl istemişti ürünler birebir aynı ama ordaki arkadaşın dediğine göre ampulleri değişikmiş bazen satıcılar komik oluyolar :)

svtec
31-01-2013, 08:45
oraya ne zaman gitsem ufo gören masum köylü gibi bakıyorlar biraz ilgisiz kalıyorlar fiyat sorma aşamasında hepsi birbirine bakıyor arabaya tipe kılık kıyafete göre muamele yaptıklarını söyleyebilirim.. bahçelievlerde o caddeden 7-8 kez mecburen alışveriş yaptım her aldığım şeyde hata olurmu oldu.. biraz dikkatsiz ve özensiz oldukları kesin. ör. koç lastikten jant aldım kargo bir geldi ikisi 15 ikisi 17 :) değiştimesi için aradım abi sen gel al dedi gittim ben 15 istiyordum var dedi gidince bunları konsinye koymuştuk alemdağda merkezden alcan dedi istanbulu tavaf ettim 2 gün sonra telefon açtı başka jantı kutusuna koymuşlar abi yolluyorum demişti..

B.Battal
31-01-2013, 09:21
Zamanında ep3'üme aldığım xenonlarda değil ampul komple kit'i değiştirdikleri bile olmuştur. Bir çok arabama çok sayıda parça aldım arkadaşlarımı yönlendirdim.
Hiç bir sorun yaşamadım esnaflıkları ticaret ahlakları gayet iyidir her zaman yardımcı olmaya çalışırlar. Adam var demiş
sen gidene kadar elinde ürün kalmamış alternatif sunmuş bu kadar abartılacak bir şey değil bence.
150TL'lik ürün diye çağırıp geldiğinde 300TL'lik ürünü takıp sonra kalmamış 300lük taktık dese eyvallah.
Uzak biryerden mi geldin bilmiyorum ama gitmeden önce tekrar arasaydın keşke.

ufuk_acar
31-01-2013, 10:33
size harap bir xenon kutusu ve içinde iki balans sonrada bi rafda h7 ampul kutusundan ıkı ampul cıkarıp bunlar gold dese yerdiniz alırdınız ozmn buna hala iyi niyet arayan sevgili life tuninden memnun arkadaşlar. sizlere hayırlı alışverişler ozmn.

Saro-Ş
31-01-2013, 11:07
Konuyu uzatmaya gerek yok memnun olmayan gidip almaz memnun olann gidip alışverişini yapar herkesin ticareti birbirine uymaz olabilir ticaret bu :))

16EC813
31-01-2013, 15:07
Konuyu uzatmaya gerek yok memnun olmayan gidip almaz memnun olann gidip alışverişini yapar herkesin ticareti birbirine uymaz olabilir ticaret bu :))

nası yani ticarette herşey mübahmıdır diyosun :mad::confused::soru::beuj:

ufuk_acar
31-01-2013, 17:40
bu tip konularda kimin ne mal olduğu ortaya çıkması acısından çok iyi olduğunu düşünüyorum.

bu tip adamlar iyiki büyük iş yapan adamlar olmaz yazık olur millete.