PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakın sakın takılan gençler

easy_rider
27-01-2013, 16:13
HellaFlush Japan - YouTube (http://youtu.be/NoQ66JPJYh4)

Hella flushcular operasyonlarından

Made in Japan

mechanic
27-01-2013, 19:17
team Tarzan komik olmuş..

morgy_drag
27-01-2013, 19:32
Organizasyon süper..
Porsche ler mükemmel..
Hayat bunlara güzel yahu..

kickbuttowski
27-01-2013, 19:44
küçük pikabın kaputunun altındakini farkeden var mı?

urukain
27-01-2013, 20:39
küçük pikabın kaputunun altındakini farkeden var mı?

farketmez miyiz :evild:

Tugral
27-01-2013, 20:47
Tr de nee zaman olacak böyle organizasyonlar

Alperen-B
27-01-2013, 23:05
porsche ler ve videonun sonu efsane olmuş :)

alfonso4474
28-01-2013, 00:21
Tr de zor böle toplantılar kım lastik yakmadan egsoz patlatmadan sakince böle park edip durucak :D

ggtoker
28-01-2013, 01:32
Tr de nee zaman olacak böyle organizasyonlar

Tr de zor böle toplantılar kım lastik yakmadan egsoz patlatmadan sakince böle park edip durucak :D

istanbulda vw organızasyonuna gittim orda yoktu...ben sakaryada vw toplantısı düzenledim istanbuldan kocaelinden ve sakaryadan gelen bir çok kişi oldu ve 1 tane lastik yakma ve egzoz sesi yoktu.... yapmak isteyince oluyor....face den takip ediyormusunuz bilmiyorum ama Sakaryada CaddeArene grubu olarakta bir çok organizasyon yapıyoruz ve hiç birinde taşkinlık olmuyor.... bizim bunlaran hiçbir eksiğimiz yok.... tabi birazda zihniyet meselesi :D

DetailEF
28-01-2013, 01:37
istanbulda vw organızasyonuna gittim orda yoktu...ben sakaryada vw toplantısı düzenledim istanbuldan kocaelinden ve sakaryadan gelen bir çok kişi oldu ve 1 tane lastik yakma ve egzoz sesi yoktu.... yapmak isteyince oluyor....face den takip ediyormusunuz bilmiyorum ama Sakaryada CaddeArene grubu olarakta bir çok organizasyon yapıyoruz ve hiç birinde taşkinlık olmuyor.... bizim bunlaran hiçbir eksiğimiz yok.... tabi birazda zihniyet meselesi :D

Araçların yapacağı şeyler var yapamayacağı şeyler var, vw konusunda sende haklısın :)

ggtoker
28-01-2013, 01:53
Araçların yapacağı şeyler var yapamayacağı şeyler var, vw konusunda sende haklısın :)

CaddeArena olarakta araç ayrımı yapmadan organizasyon yapıyoruz gene değişen olmuyor.... nerde nasıl davranmak gerektiğini bildikmi bunlardan daha ii organizasyonlar yapabileceğimizden eminim....:icon_tup::icon_tup:

DetailEF
28-01-2013, 01:58
CaddeArena olarakta araç ayrımı yapmadan organizasyon yapıyoruz gene değişen olmuyor.... nerde nasıl davranmak gerektiğini bildikmi bunlardan daha ii organizasyonlar yapabileceğimizden eminim....:icon_tup::icon_tup:

Valla uzun süredir organizasyonlara katılmıyorum kafam çok rahat düşünmüyorum organizasyona katılmayı da işim olduğunda aracıma biniyorum gerisinde yatıyor kapının önünde :) İnsanlar yüzünden organizasyona kafam basmıyor artık ordan buraya gazlayanlar lastik yakmaya çalışanlar sonu kötü biten organizasyonlar bildiğimden gitmiyorum bile hiç bi yere kendi kendime gecenin bi vakti stres atıyorum arada bir o yetiyor sağolsun :)

ggtoker
28-01-2013, 02:02
Valla uzun süredir organizasyonlara katılmıyorum kafam çok rahat düşünmüyorum organizasyona katılmayı da işim olduğunda aracıma biniyorum gerisinde yatıyor kapının önünde :)

1 ay önce ülkü yarış pistinde drag yarışları için bulundum.... katılım çok iyiydi fakat otopark alanındakı ortamı gordukten sonra sana hak vermemek elde deil...

DetailEF
28-01-2013, 02:07
1 ay önce ülkü yarış pistinde drag yarışları için bulundum.... katılım çok iyiydi fakat otopark alanındakı ortamı gordukten sonra sana hak vermemek elde deil...

Onlara lanet olsun işte neyse, Türkiye'nin bir çok yerinde bu şekilde bi organizasyon zor, beni geçen hafta bir yere çağırdılar elit melit dediler, gecenin sonunda dönmeye çalışan bir e34, e36 yı biçti felan neyse konuşmak dahi istemiyorum bu konuyu :D Vizyon olacak önce bizde, sonra aracın hava atma aracı olmadığını bilecekler, bilinçli tunerlar ortaya çıkacak bi 10 yılımız var herhalde :D

ggtoker
28-01-2013, 02:13
Onlara lanet olsun işte neyse, Türkiye'nin bir çok yerinde bu şekilde bi organizasyon zor, beni geçen hafta bir yere çağırdılar elit melit dediler, gecenin sonunda dönmeye çalışan bir e34, e36 yı biçti felan neyse konuşmak dahi istemiyorum bu konuyu :D Vizyon olacak önce bizde, sonra aracın hava atma aracı olmadığını bilecekler, bilinçli tunerlar ortaya çıkacak bi 10 yılımız var herhalde :D

sakaryaya yolun düşerse beklerim... bir çok yere gittim gordum ama sakarya bu konuda 1 adım önde...

volkan23
28-01-2013, 02:14
abi orada 3.33 de bi arac war markasını bılen warmı hondanın neyi o wagon tipli bişey tır gıbı aynı aracın sıyahı 3.45 war o ney oyle ya

ggtoker
28-01-2013, 02:24
abi orada 3.33 de bi arac war markasını bılen warmı hondanın neyi o wagon tipli bişey tır gıbı aynı aracın sıyahı 3.45 war o ney oyle ya

honda airwave :icon_tup::icon_tup:

kickbuttowski
28-01-2013, 03:00

4-5 tane iri yarı badigardla çözülebilecek şeyler bunlar girişte mesela cluba girer gibi tek tek seçilebilir otoparka girecek araçlar seçilir arıza çıkarana direk kapıda müdahale otoparka girdikten sonra da otoparkta saçma sapan hareketler yapanlara müdahale..

Beni bir keresinde üzerimde eşofmanla bar/club tarzı bir mekana almamışlardı eve gidip üstümü giyinip geri döndüm kalite meselesi mekana uygun değilsen içeri alınmazsın..

Fatih_
28-01-2013, 12:04
sonda s14 iyi yanladı beh :)

Time-R
28-01-2013, 12:27
Adamlar taksi cikmasina bile itb yapiyor, o derece duskunler araclarina, pes dogrusu.

sde30
28-01-2013, 12:45
Para var imkan var huzur var

gokcell13
28-01-2013, 16:05
Ne kadar mutlu adamlar yahu.

ensoztrk
28-01-2013, 16:19
Yanda çıkan video daha enterasandı.

SfQ315JoiF0