PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wi-Fi sorunu

TigeR
27-01-2013, 23:40
son 2 haftadır bilgisayarımın wi-fisinde bir sorun var gibi sanırım bağlantıyı buluyor ama ya bu ağa bağlanamadı diyor ya da bağlanıyor ama sınırlı yazıyor ama nette sıkıntı yok diğer pcde sorun yok.Acaba wi-fi mi arızalandı yoksa ayarlarda bilmediğim bişe mi oldu bunun çözümünü bilen varsa çok çok makbule geçer.Az öncede bağlanamadı dedi sonra ardından kendi kendine bağlandı ama dediğim gibi nette sorun yok

Serhat
27-01-2013, 23:52
Özellikle bilgisayarı kapatıp açınca veya uyku modundan sonra mı oluşuyor bu durum?

devil_berk22
27-01-2013, 23:53
wireless adaptöründe problem olabilir başka bir cihazdan bağlanmayı denedinmi modeme herhangi bir sıkıntı oluyormu denediysen eğer

TigeR
27-01-2013, 23:55
Özellikle bilgisayarı kapatıp açınca veya uyku modundan sonra mı oluşuyor bu durum?

aynen o zamanlar garanti oluyor :icon_tup:

wireless adaptöründe problem olabilir başka bir cihazdan bağlanmayı denedinmi modeme herhangi bir sıkıntı oluyormu denediysen eğer

başka makine sıkıntısız bağlanıyor

Serhat
27-01-2013, 23:59
Geçen hafta aynı sorun bende de oluştu kafayı yemek üzereydim. Wireless sürücüsünü kaldırdım ve tekrar yükledim sorun bende kalktı, bunu yapmanızı önerebilirim.

TigeR
28-01-2013, 00:07
Geçen hafta aynı sorun bende de oluştu kafayı yemek üzereydim. Wireless sürücüsünü kaldırdım ve tekrar yükledim sorun bende kalktı, bunu yapmanızı önerebilirim.

teşekkürler kardeşim program ekle-kaldırdan sürücüyü kaldırıyoruz sen nerden indirdin tekrar

Serhat
28-01-2013, 00:18
Ben pc'yi aldığım arkadaş driverleri hazır cdye vermişti zaten. Ama aygıt yöneticisinden wifi bağdaştırıcınızın markasına bakın ve ona göre internette bulursunuz zaten. Veya laptopunuzun marka ve modelinden de bulabilirsiniz.

TigeR
28-01-2013, 00:29
Ben pc'yi aldığım arkadaş driverleri hazır cdye vermişti zaten. Ama aygıt yöneticisinden wifi bağdaştırıcınızın markasına bakın ve ona göre internette bulursunuz zaten. Veya laptopunuzun marka ve modelinden de bulabilirsiniz.

buldum bakalım inşalah hallolur

TigeR
28-01-2013, 19:36
bikaç tane driver indirdim ama emin değilim o yüzdende silmeye korkuyorum pc lenovo n580 modeli.Driverı nerden bulabilirim veya recoveryde var mıdır varsa onu nasıl yapacaz?

mdu
28-01-2013, 19:58
dün benimde başıma geldi lenovo wifi asist (benzer isimli bir program tam hatırlamıyorum adını) programını silerek sorunu çözdüm

lenovolarda bu sorun oluyormuş dün araştırırken çok rastladım
varsa benzer isimli bir program onu kaldır ilk önce
yoksada driverları güncelle
sorunun kısa sürede çözülür umarım

güncel driverlara modeli yazıp ulaşabilirsin
Lenovo Destek - Sürücüleri ve Yazılımı İndir (http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page)

TigeR
29-01-2013, 00:33
dün benimde başıma geldi lenovo wifi asist (benzer isimli bir program tam hatırlamıyorum adını) programını silerek sorunu çözdüm

lenovolarda bu sorun oluyormuş dün araştırırken çok rastladım
varsa benzer isimli bir program onu kaldır ilk önce
yoksada driverları güncelle
sorunun kısa sürede çözülür umarım

güncel driverlara modeli yazıp ulaşabilirsin
Lenovo Destek - Sürücüleri ve Yazılımı İndir (http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page)

öyle bi program bulamadım ama siteden indirdim bakalım inşallah düzelmiştir saol