Orijinalini görmek için tıklayınız : Balikesirde kalacak otel
ygtkrmdnz
28-01-2013, 00:09
Arkadaslar 8 subat aksami balikesirde olacagiz
Guzel temiz ve nezih bir otele ihtiyacimiz var orada yasayan ve daha once gitmis arkadaslar yardim eder umarim
overblack
28-01-2013, 00:23
basri otel
Görkem.Y
28-01-2013, 00:28
Basri var , bide milli kuvvetler caddesi uzerinde birkac otel var oralarda fena degil.
ygtkrmdnz
28-01-2013, 00:40
teşekkürler arkadaşlar peki bu otelin gecelik ücreti nedir 3 kişi kalacağız tek oda yeterli
Basri otel pek tavsiye etmem eski garajın ordan edremit yolu üstünde asya otel var şirket fiyatı 80 yazıyolar orası daha iyi bence basride yataklar falan temiz değil
teşekkürler arkadaşlar peki bu otelin gecelik ücreti nedir 3 kişi kalacağız tek oda yeterli
3 kişi aynı odada kalacaksınız ama nezih bir otel arıyorsunuz...???
ygtkrmdnz
28-01-2013, 11:39
Evet neden sasirdiniz...???
ygtkrmdnz
28-01-2013, 11:40
Basri otel pek tavsiye etmem eski garajın ordan edremit yolu üstünde asya otel var şirket fiyatı 80 yazıyolar orası daha iyi bence basride yataklar falan temiz değil
Cok tesekkurler hemen arastirayim dediginiz oteli
arkın_aLLen
28-01-2013, 21:32
Nereye lan ?
chiefkadir
28-01-2013, 23:08
Bir dönem sık giderdim, Basri iyidir,
Konak Arda diye bi otel vardı para azsa oraya kayardık :)
Üniversite yıllarım orada geçti. Kesinlikle Asya termal otelde kalırım. 1 kere kaldık orda güzeldi. Yanlız araba yoksa ora azcık uzak kaçabilir.
Evet neden sasirdiniz...???
nezih bir otel diyince temizlik, kalite, hizmet gibi kavramlar kafada canlanırken...3 kişi aynı odada kalmak diyince pislik, kıl, osuruk, küfür kıyamet canlanıyor...ha sen bunları aynı anda yaşayabilirim diyorsan sıkıntı yok...
Arkadaş belki askere teslim olmaya gidecek ailesiyle, neden ille kıl, gaz vb. canlandı kafanda anlamadım :)
emre erdana
29-01-2013, 21:13
nezih bir otel diyince temizlik, kalite, hizmet gibi kavramlar kafada canlanırken...3 kişi aynı odada kalmak diyince pislik, kıl, osuruk, küfür kıyamet canlanıyor...ha sen bunları aynı anda yaşayabilirim diyorsan sıkıntı yok...
Senin düsunce yapinda bence sorun var arkadasim nezih yer arayan kisi zaten o dediklerini yapmaz heleki baskalarininda konakladigi bi yerde kufur vs seyler cevap yazmamin sebebi bende o 3 kisi arasindayim yanlis anlama ;)
Sen bizi kendine benzettin herhalde?? 1 gun 3 oda ayirtacak halim yok herhalde kisilerden biride benim bu arada. Senin 6.000 msja nasil ulastigini anlamaya basladim boyle anlamsiz msjlar yorumlar yapsam bende okadar olurum herhalde. Surda adam gibi birsey sorduk otel biliyorsan soyle yoksa bizim nasil kalacagimiz bizi baglar sen cok kafana takma arkadasim.
glockevo
29-01-2013, 21:22
olum orda ne işiniz var:)
tunay abi sadece saka yapmıs aslında komiktide bende konu ciddiyetini bozmim :D
balıkesirli olarak bende basri yi öneririm fiyatları ben son kaldığımda makul du.Gayette temiz bir otel
olum orda ne işiniz var:)
Gezmeye gidiyoz ömer başkan şöyle bir :)