Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BA 830 Eg Civic Si hb vs Rover 200 Vi

Resul911
28-01-2013, 13:18
Araç specleri;
Eg Civic Si hb Dohc 1.6 136 hp (BA 830)
Hava filitresi + Ciğer :)
2 kişi

Rover 200 Vİ 1.8 VVC 144 hp
Mantar Hava Filtresi
Performans Egsoz
2 kişi

1.vites
sm-Ed7Xu_fg

2.vites 60km
JmEretmHjfI

rover de sıkıntı var diyecek arkadaşları şimdiden duyar gibiyim :D
rover in motoru sıfır yapıldı. rodajı yeni bitti. ne kadar sağlıklı yapıldı bilemem :beuj:

youtube linkleri
Eg Civic Si hb vs Rover 200 Vi 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sm-Ed7Xu_fg)
Eg Civic Si hb vs Rover 200 Vi 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JmEretmHjfI)

16EC813
28-01-2013, 13:31
işyerindeyim videoları göremiyom site yasaklı sonucu yazarmısın kardeşim

Resul911
28-01-2013, 13:32
işyerindeyim videoları göremiyom site yasaklı sonucu yazarmısın kardeşim

abi sonuç 4 boy Si önde yürüyor. 190 km kadar basıldı.

atituti
28-01-2013, 13:37
roverın motorda bi hipnelik olduğu camdan gelen egsoz sesindende belli değilmi sence :D maşallah iki aracada si güzelmiş bu arada

Resul911
28-01-2013, 14:11
roverın motorda bi hipnelik olduğu camdan gelen egsoz sesindende belli değilmi sence :D maşallah iki aracada si güzelmiş bu arada

eyvallah :icon_tup:

Günkut
28-01-2013, 14:24
Masallah güzel keşke Rover tek si 3 kişi deneseydiniz aradaki kg farkının önemini gündüz gündüz görmüş olurduk bizde :)

Kazasız belasız sürüşler..

Emrecan-R
28-01-2013, 14:24
roverda sıkıntı yoksa Si baya bir ciğerliymiş :D

Resul911
28-01-2013, 14:26
Masallah güzel keşke Rover tek si 3 kişi deneseydiniz aradaki kg farkının önemini gündüz gündüz görmüş olurduk bizde :)

o şekilde de yanımda yürürdü ;)

Günkut
28-01-2013, 14:31
o şekilde de yanımda yürürdü ;)

En azından aradaki farkı görürdük hocam ;)

Resul911
28-01-2013, 14:37
En azından aradaki farkı görürdük hocam ;)

kg farkı var ama motor farkı da var rover 1,8 144 hp honda 1.6 136 hp :cool:
aklıma gelmedi yoksa onuda denerdik :icon_tup:

kadir jdm civic
28-01-2013, 15:40

senden bu yorumu beklemezdim valla

ilk önce maşallah Sİ ye her arabanın bir avantajı vardır ona göre tasarlanmıştır.

bizler araba deniyoruz arabanın içindeki motoru değil o yüzden kilo eşitlemeye gerek yok.

tek yapabilecegimiz araç içindeki kişileri eşitlemektir.

şimdi crx honda nın modellerinin içinde rüzgarı en az tutan araçtır sen denerken biri sana kalksa kardeş senın araba rüzgar tutmuyor benımki rüzgar tutuyor o yuzden senın arabanın önü yukarı kaldıralım yada önüne düz birsey koyalımda rüzgar tutsun dese sen ne cevap verirsin...

ben maşallah diyorum daha önce baha yada söyledım o arabayı al diye çok düzgün çok cigerli bir kaç dokunuş yapsa çok çok daha iyi gider bence...

rebeloghy
28-01-2013, 15:42
iki arac denenirken illa konu bu agırlıga gelicek. ağır olan geçildi mi tamam hemen ağırlığa bağlanıyor. hafif olana kişi ekliceksek , gücsüz aracı da modlayalım güçler de eşit olsun agırlık da sanzıman oranını da esitleyelim yapmısken, e şasi farklı o zaman sadece birebir aynı araclar denensin :) yanlıs anlamayın kişisel değil genel yargıyadır elestirim iki aracı denerken agırlıgından sanzımanına neyse o'dur.
geçilince ağırım ama dicek olan hafif araca gider yapmasın o zaman.. masallah aracınıza kazasız belasız

halilcan9455
28-01-2013, 15:46
Maşallah .
rover daki egsoz sesi nedir öyle ya.

Günkut
28-01-2013, 15:47

ilk önce maşallah Sİ ye her arabanın bir avantajı vardır ona göre tasarlanmıştır.

bizler araba deniyoruz arabanın içindeki motoru değil o yüzden kilo eşitlemeye gerek yok.

şimdi crx honda nın modellerinin içinde rüzgarı en az tutan araçtır sen denerken biri sana kalksa kardeş senın araba rüzgar tutmuyor benımki rüzgar tutuyor o yuzden senın arabanın önü yukarı kaldıralım yada önüne düz birsey koyalımda rüzgar tutsun dese sen ne cevap verirsin...

ben maşallah diyorum daha önce baha yada söyledım o arabayı al diye çok düzgün çok cigerli bir kaç dokunuş yapsa çok çok daha iyi gider bence...

Kanka anlamadınız :D :D

Hani diyolar ya 25 kg dan ne olucak diye onun için dedim arkadaşta anlamadı fakat üstelemek istemedim.

Yani evet dediklerin doğru fakat bu şekilde yürüyen araçlarla özellikle bu kadar net olan bir videoda 50+kg daha ek yük bindiği zaman ne kadar fark ettiğini görmek acısından yazdım.

Yani ne si'a nede Rover'a bişey dedim.

Maşallah :D

Günkut
28-01-2013, 15:51
iki arac denenirken illa konu bu agırlıga gelicek. ağır olan geçildi mi tamam hemen ağırlığa bağlanıyor. hafif olana kişi ekliceksek , gücsüz aracı da modlayalım güçler de eşit olsun agırlık da sanzıman oranını da esitleyelim yapmısken, e şasi farklı o zaman sadece birebir aynı araclar denensin :) yanlıs anlamayın kişisel değil genel yargıyadır elestirim iki aracı denerken agırlıgından sanzımanına neyse o'dur.
geçilince ağırım ama dicek olan hafif araca gider yapmasın o zaman.. masallah aracınıza kazasız belasız

Sen çok yanlış gelmişsin kardeşim :D

Ben bişeyi eşitleyelim si hafif Rover ağır ,Rover 2. vites 4,58 si'ın 4 vitesi 4,28 demedim :D

Atıyorum x araç y aracı 5 boy geçiyorsa 2 kişi ile x aracın 1 ton olduğunu varsayıyorum ,daha sonra x araç 1100 kg olup y aracı kac boy geçiyor aradaki 100 kgmın asagı yukarı ne kadar geriye götürdüğünü görmek için dedim.

Anlayarak okusan daha iyi yorumlayabilirdin :)

16EC813
28-01-2013, 15:55

daha önce gördügüm videoya göre yorum yapacak olursak
ya roverda sıkıntı var
yada senin si çok aşırı hızlı

kg farkı var ama motor farkı da var rover 1,8 144 hp honda 1.6 136 hp :cool:
aklıma gelmedi yoksa onuda denerdik :icon_tup:

honda si 130 hp dir bilgine ;)

TayfunS
28-01-2013, 16:16
Şu Kayseri'nin videolarını görünce içim açılıyo vallahi. Sonuç ne olursa olsun video kaliteli, çekim gündüz. Far stop şeklinden araba tahmin etmek zorunda kalmıyorum :)

Resul911
28-01-2013, 16:32

teşekkür ederim abi bir kaç dokunuş yavaş yavaş yapıcam. ilerleyen zamanlarda yaptıkça deneyeceğim araçlar var :icon_tup:

Resul911
28-01-2013, 16:37
daha önce gördügüm videoya göre yorum yapacak olursak
ya roverda sıkıntı var
yada senin si çok aşırı hızlı

honda si 130 hp dir bilgine ;)

benim aracım çok hızlı değil yıpranmamış bir si olması gerektiği gibi

o 136 yı yazarken aklıma geldi :D ama herkes 136 olarak biliyor o yüzden yazdım. yoksa fabrika verilerinde 130 hp doğrudur :icon_tup:

Resul911
28-01-2013, 16:45
Kanka anlamadınız :D :D

Hani diyolar ya 25 kg dan ne olucak diye onun için dedim arkadaşta anlamadı fakat üstelemek istemedim.

Yani evet dediklerin doğru fakat bu şekilde yürüyen araçlarla özellikle bu kadar net olan bir videoda 50+kg daha ek yük bindiği zaman ne kadar fark ettiğini görmek acısından yazdım.

Yani ne si'a nede Rover'a bişey dedim.

Maşallah :D

kusura bakma kardeşim bende yanlış anlamışım :(
sen bir kişinin ağırlık farkının ne kadar olacağını, yani ne kadar farkettiğini görmüş oluruz demişsin.

saygılarr

Günkut
28-01-2013, 16:48
kusura bakma kardeşim bende yanlış anlamışım :(
sen bir kişinin ağırlık farkının ne kadar olacağını, yani ne kadar farkettiğini görmüş oluruz demişsin.

saygılarr

Ohh sonunda anlaştık :D

Resul911
28-01-2013, 16:59
Ohh sonunda anlaştık :D

olabilir kardeşim bazen yazarak anlaşamadığımız yada yanlış anladığımız şeyler oluyor. ama diğer arkadaşlarda benim gibi anlamış :) sıkıntı yokk

CRUEL
28-01-2013, 18:10
Sonucda eski araclar bu gune kdr nasik ne sekilde kullanildklari buyuk etken vi de motot yeni yapilms belki ustasi kotuydu yada bi kacirma sesi var gibi manifolddan yada egsozdan. Yada si gercekden guzel yuruyor. Sonuc olarak bu arac gecms massallah diyelim..

baha38
28-01-2013, 18:27
Masallah resul ben kayseride deneyecek adam bulamadım:) sen hakkını verıyosun araba zaten masallah cok guzel yururu cok iyi ben ankarada ilk surdugumde tamam bu arabayı aldık dedım;) ama sen burda video koydukca pişman ediyosun beni. İlla si aldırcan tekrar.

kadir jdm civic
28-01-2013, 18:42
Masallah resul ben kayseride deneyecek adam bulamadım:) sen hakkını verıyosun araba zaten masallah cok guzel yururu cok iyi ben ankarada ilk surdugumde tamam bu arabayı aldık dedım;) ama sen burda video koydukca pişman ediyosun beni. İlla si aldırcan tekrar.

öyle güzel Sİ ler bulman o fiyatlara zor söylıyeyımde

Resul911
28-01-2013, 18:49

Sağol bahattin abi bende ilk kullandigim zaman tmm dedim biliyorsun zaten ;-) kara liste yaptim ona gore gidiyorum specleri biraz artiriyim o zaman bak birde :-D sen si al her zaman deneriz zaten :-)

Resul911
28-01-2013, 19:00
Şu Kayseri'nin videolarını görünce içim açılıyo vallahi. Sonuç ne olursa olsun video kaliteli, çekim gündüz. Far stop şeklinden araba tahmin etmek zorunda kalmıyorum :)

Kayseri nin gündüz videoları meşhur;-)

Aytacd
28-01-2013, 19:03
Guzel deneme olmus masallah araclara

tuncayakyz
28-01-2013, 19:19
Ben araçların kg olarak yaklaşık 150kg fark olacağını tahmin ediyorum.Rover 200vi standart 1135kg fabrika çıkış ağırlığıdır.Honda si ise yanlış bilmiyosam +/- 1000kg diye biliyorum fakat hondada hafifletme olanakları daha fazla öncelikle burda araçların kg ları net bilinmeli..İkinci olarak güç değerleri net bilinmeli bunlar bilinirse daha sağlıklı yorum yapılabilir zaten burda şöyle bir durum var arkadaşlar buraya araçların fabrika çıkış güç değerlerini yazmışlar bu tamamen yanlış ben sanmıyorum ki rover 144 olsun yada honda 136 olsun kasa yorgunluğundan tutun mekanik yorgunluğa kadar aktarma yorgunluğundan tutun motor yorgunluğuna kadar etkenler var.Mesela geçen sene Kocaelide bir dyno günü tertiplendi yaklaşık 50 araç bir günde dynoya girdi.Sabahtan akşama kadar ordaydım..Tüm markalar vardı..Orjinali 136hp olan si modeller 120hp lerde orjinali 160hp olan vti ler 148-152hp lerde çıktılar demek istediğim şu burda ne rover 144 dür nede honda 136 dır kesin kayıp güçleri vardır bence bu durumda rover düşük güçlerde olabilir...
Fakat sonuç olarak iki aracada özellikle si ye maşallah diyorum..

Resul911
28-01-2013, 19:45
Ben araçların kg olarak yaklaşık 150kg fark olacağını tahmin ediyorum.Rover 200vi standart 1135kg fabrika çıkış ağırlığıdır.Honda si ise yanlış bilmiyosam +/- 1000kg diye biliyorum fakat hondada hafifletme olanakları daha fazla öncelikle burda araçların kg ları net bilinmeli..İkinci olarak güç değerleri net bilinmeli bunlar bilinirse daha sağlıklı yorum yapılabilir zaten burda şöyle bir durum var arkadaşlar buraya araçların fabrika çıkış güç değerlerini yazmışlar bu tamamen yanlış ben sanmıyorum ki rover 144 olsun yada honda 136 olsun kasa yorgunluğundan tutun mekanik yorgunluğa kadar aktarma yorgunluğundan tutun motor yorgunluğuna kadar etkenler var.Mesela geçen sene Kocaelide bir dyno günü tertiplendi yaklaşık 50 araç bir günde dynoya girdi.Sabahtan akşama kadar ordaydım..Tüm markalar vardı..Orjinali 136hp olan si modeller 120hp lerde orjinali 160hp olan vti ler 148-152hp lerde çıktılar demek istediğim şu burda ne rover 144 dür nede honda 136 dır kesin kayıp güçleri vardır bence bu durumda rover düşük güçlerde olabilir...
Fakat sonuç olarak iki aracada özellikle si ye maşallah diyorum..

Tabiki fabrika verilierine gore yazdik.araclar zaten stock. tabiki zamanla ayni gucte kalmaz fakat araclari herhangi bir dyno ya sokmadik su anki verilerini bilemiyoruz.en azindan bilmeyenler icin fabrika verilerini yazdik. Bu sonuca gore de arkadaslarin da dedigi gibi rover si kadar saglikli kalmamis..

i-vtec07
28-01-2013, 20:38
maşallah sı ya.

ahmetesay
28-01-2013, 20:53
maşallah si ye oem ve cigerli helal

pcvirus
28-01-2013, 21:05
kesssin rover da sıkıntı var :D:D:D:D:D
tabi ben gittim hemen deneyecek araba buldun dimi resul efendi :D
maşallah
farklı bi sonuç çıksaydı şaşırırdım doğrusu
resul ün arabası gerçekten zil gibi :P

Resul911
28-01-2013, 21:25
kesssin rover da sıkıntı var :D:D:D:D:D
tabi ben gittim hemen deneyecek araba buldun dimi resul efendi :D
maşallah
farklı bi sonuç çıksaydı şaşırırdım doğrusu
resul ün arabası gerçekten zil gibi :P

Walla kimse sana uymaz ilker :-D 200 km ye kadar basiyorduk kayseri havasında :-) ama seni bekliyorum. Sebebini biliyorsun :-D:-);-)

tuncayakyz
28-01-2013, 22:33
Tabiki fabrika verilierine gore yazdik.araclar zaten stock. tabiki zamanla ayni gucte kalmaz fakat araclari herhangi bir dyno ya sokmadik su anki verilerini bilemiyoruz.en azindan bilmeyenler icin fabrika verilerini yazdik. Bu sonuca gore de arkadaslarin da dedigi gibi rover si kadar saglikli kalmamis..

aynen olay budur zaten ben bile gt30 ayarında bir turbo ile 1 barda gerçi sıkıştırmam düşük benim ama oem beyin ile şuan yaklaşık yuvarlama yaparsam 230hp 320Nm alabiliyorum halbuki aracımın fabrika çıkış verisi 200hp ama yıllar sonra da olsa masraf etmesen uğraşmasan alamazsın orjinal gücünü bu mümkün değildir.

PriSOneR
28-01-2013, 23:01
Oncelikle si a masallah 200vi normalde gecmesi gerekli diye dusunuyorum arac problemli gibi ama yinede denenmisin lafi olmaz :)

meganes
28-01-2013, 23:11
Video çekilmiş ve si yürümüş,ben bile dünkü yorumumda yanılmış oldum,oyumu roverden yana kullanmıştım :) Aracınızın gideri iyi maşallah

overblack
28-01-2013, 23:57
stock si,stock vi geçemez.

Resul911
29-01-2013, 07:15
Video çekilmiş ve si yürümüş,ben bile dünkü yorumumda yanılmış oldum,oyumu roverden yana kullanmıştım :) Aracınızın gideri iyi maşallah

o günkü yorumlardan sonra bende acaba dedim :) ama aracım yine şaşırtmadı beni :icon_tup:

Resul911
29-01-2013, 07:19

araçların stock olduğunu belirtmiştim. videolar burda, rover yürümemiş dersen anlarım. :cool:

pcvirus
29-01-2013, 16:40

geçti bile :D

estremoo
28-02-2013, 12:13
Kardeşim sana helal olsun yılmamışşsın çıkmış aslanlar gibi de yürümüssün tüm yorumarı geri çevirerek ;) şu anda iş yerindeyim buradan vdyo açılmıyor eve gidince ilk işim seni izlemek ;) zamanla yine vdyolarını bekleriz ;)

92Sİ
28-02-2013, 18:49
helal olsun usta, mükemmel bir video..

Resul911
28-02-2013, 19:06
Kardeşim sana helal olsun yılmamışşsın çıkmış aslanlar gibi de yürümüssün tüm yorumarı geri çevirerek ;) şu anda iş yerindeyim buradan vdyo açılmıyor eve gidince ilk işim seni izlemek ;) zamanla yine vdyolarını bekleriz ;)

Eyvallah kardeşim ;-) videoların devamı gelicek si artık daha Ciğerli :-D

Resul911
28-02-2013, 19:07
helal olsun usta, mükemmel bir video..

Sağol kardeşim

tdipower
28-02-2013, 19:10
maşallah si sağlıklı yürüyor :)

mcy
28-02-2013, 19:17
iki yıl gibi bir süre sadece egzozu olan 200vi kullandık.
vti 'larla yürüdük.
şimdi bu ne biçim deneme.

Resul911
28-02-2013, 20:10
iki yıl gibi bir süre sadece egzozu olan 200vi kullandık.
vti 'larla yürüdük.
şimdi bu ne biçim deneme.

Vti ile yürüyen si lerde var. Yakinda bi vti ile deneriz;-)

weST.27
28-02-2013, 21:18

fiat bis hesabı 4 boy galiba :) orada 2 boydan fazla yok

mertkaral
28-02-2013, 21:24
Si vitesler cok iyi geldi her iki aracada masallah :)

hakansiR
28-02-2013, 21:35
masallah si ye stock kıng :D

Resul911
28-02-2013, 21:46
fiat bis hesabı 4 boy galiba :) orada 2 boydan fazla yok

Tmm kardeş impala hesabi 1 boy olsun sıkıntı yok.

Resul911
01-03-2013, 11:37
maşallah si sağlıklı yürüyor :)

teşekkürler

Si vitesler cok iyi geldi her iki aracada masallah :)

sağol :icon_tup:

masallah si ye stock kıng :D

eyvallah kardeşim :cool:

yasin_38
01-03-2013, 15:08
maşallah Sİ ye onda sıkıntı yok gayet güzel gidiyo ama roverda varmı yokmu ???? :)

bu arada bu Vİ hangisi HZ plaka değil heralde çok sağlıklı orjinal bi Vİ onunlada dene bence bi ara hayrullah zengerde araç o zaman daha net belli olur

delSol_power
01-03-2013, 15:13
Esay'a maşallah. Çok güzel yürümüş. Ama asıl ben tipine bittim. Stok jantlar, basıklık, iç trim, vs harika hepsi. Elinize, emeğinize sağlık. Çok çok yakışıklı olmuş, maşallah.

Resul911
01-03-2013, 15:14
maşallah Sİ ye onda sıkıntı yok gayet güzel gidiyo ama roverda varmı yokmu ???? :)

bu arada bu Vİ hangisi HZ plaka değil heralde çok sağlıklı orjinal bi Vİ onunlada dene bence bi ara hayrullah zengerde araç o zaman daha net belli olur

evet hz plakalı Vİ değil, o aracı daha önce gördüm temiz araç maşallah sahibini tanımıyorum. ama denemek isterse neden olmasın :icon_tup:

yasin_38
01-03-2013, 15:16
o araçla denersen her şey belli olur stock ve çil çil bir araç hayrullahı görürsem bende söylerim ulaşırız sana :) ağız tadıyla bin

Resul911
01-03-2013, 15:16
Esay'a maşallah. Çok güzel yürümüş. Ama asıl ben tipine bittim. Stok jantlar, basıklık, iç trim, vs harika hepsi. Elinize, emeğinize sağlık. Çok çok yakışıklı olmuş, maşallah.

abicim teşekkür ederim aracım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.abilerimin ve kardeşlerimin sayesinde daha iyi olacak inş. :icon_tup:

Resul911
01-03-2013, 15:19
o araçla denersen her şey belli olur stock ve çil çil bir araç hayrullahı görürsem bende söylerim ulaşırız sana :) ağız tadıyla bin

tabiki olur ;) bende sıkıntı yok. geçtim geçildim muhabbeti yapmam, aracın yürürünü görürüz. tanışmış oluruz :icon_tup:

yasin_38
01-03-2013, 22:25
resul arabayı ankaraya satmış ne yazıkki :) haberim yoktu benim kısmet

Resul911
02-03-2013, 06:42
resul arabayı ankaraya satmış ne yazıkki :) haberim yoktu benim kısmet

Kısmet değilmiş abi ;-)

roo
14-04-2013, 17:11
Videoyu izledim, Bikaç pm den fazlasını okumadım direk yazıyorum, si ın devir çevirmesine oranla ilk anda vi iyi tutunmuş, ama vi ın önce sıkmasına ragmen si ın onu böyle geçmesi çok net olarak rover'ın vi gibi gitmediğini gösteriyor. Ki si da yerleri kazıyan bi araba değil yani sahibininde söylediği gibi std a yakın. Bu arada Ben C16 gsi kullanıyorum birde vi ım var

Günkut
14-04-2013, 17:12
Aynı motora sahip si degil fakat crxim var uygun olursa denemek isterim 2 hafta belkı 1 ay sonra gelıcem ıstanbula.

roo
14-04-2013, 17:16
Şuan yürütülecek iddia koyacak modda değil ama sen gelene kadar eksiklerini hazır edersem seve seve. Ama corsa hazırda her zaman

roo
14-04-2013, 17:19
Bu arada söylemene istinaden aracını std olarak değerlendiriyorum

Resul911
15-04-2013, 14:54
Aynı motora sahip si degil fakat crxim var uygun olursa denemek isterim 2 hafta belkı 1 ay sonra gelıcem ıstanbula.

kardeş senin specler vi ya ağır olur bence :)

roo
15-04-2013, 15:11
seninle aynı değil mi

roo
15-04-2013, 16:35
bi ben zevk alamıyorum heralde dengim olmayan araçlarla gaz basmaktan :)

pcvirus
15-04-2013, 16:51
resul ne zaman sattın olm arabayı insan bi haber der alla allaaaa

Resul911
15-04-2013, 18:12

bu video çekerken sadece filtre vardı. geri kalan komple fabrikadan çıktığı gibiydi yani

Resul911
15-04-2013, 18:14
resul ne zaman sattın olm arabayı insan bi haber der alla allaaaa

yok kanka satma felan yanlış anlaşılma oldu herhalde :eek: :icon_tup:

roo
15-04-2013, 20:09
bu video çekerken sadece filtre vardı. geri kalan komple fabrikadan çıktığı gibiydi yani

Senin aracın hakkında olumsuz bi yorum yada düşüncem yok zaten, arkadas aynı makina dedi, sen üst specde olduğunu söyledinya onu diyorum

Aborasi
15-04-2013, 22:12
sı ı küçümsemesin kimse,büyük sprizler yaşatıyorlar insana :) maşallah BA 830 a :)

Resul911
16-04-2013, 09:16
sı ı küçümsemesin kimse,büyük sprizler yaşatıyorlar insana :) maşallah BA 830 a :)

Aynen öyle abi, bu gidişle süpriz yaşayacak çok kişi olacak :) :cool:

Resul911
16-04-2013, 09:26
Senin aracın hakkında olumsuz bi yorum yada düşüncem yok zaten, arkadas aynı makina dedi, sen üst specde olduğunu söyledinya onu diyorum

stock sağlam bi crx, stock si den daha iyi yürür. bunu anlayan herkes bilir.
aynı motora sahip ama şanzumanı ve aero dynamic açısından crx yürürü daha iyidir.

ben bu sebepten dolayı yazmıştım. bir de o arkadaşın arabasını videolardan gördüğüm kadarıyla biliyorum.

saygılar...

smtkrglu
16-04-2013, 10:23
maşallah si ye 21 yıldır bitmeyen aksiyon makinesi d16 EG :D

Günkut
16-04-2013, 10:34

İddamız yok denemek sadece görmek acısından :)

seninle aynı değil mi

Yok abi normalın ustunde benım bıraz speclerım.

zevk degıl be abi roverlar ıle bızım motorlar aynı kasa aktarma ve sanzıman gırıyor araya bıldıgım .

Aynı demedım abi direk deneyelim yazdım ,corsa gsi mi ?

stock sağlam bi crx, stock si den daha iyi yürür. bunu anlayan herkes bilir.
aynı motora sahip ama şanzumanı ve aero dynamic açısından crx yürürü daha iyidir.

ben bu sebepten dolayı yazmıştım. bir de o arkadaşın arabasını videolardan gördüğüm kadarıyla biliyorum.

saygılar...
:icon_tup::icon_tup:

Resul911
16-04-2013, 13:32
maşallah si ye 21 yıldır bitmeyen aksiyon makinesi d16 EG :D

Eyvallah kardeşim aksiyona devam :):cool: