Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferdi Özbegen'i kaybettık
ne ocak ayıymıs be bılader adam kalmadı.
mekanı cennet olsun cok guzeldı sarkıları
Türk müziğinin güçlü seslerinden Ferdi Özbeğen, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
12 yıldır kanser tedavisi gören Özbeğen dün, solunum yetmezliği nedeniyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
Gün içinde, tedavisine uyutularak devam edildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu açıklaması yapılan sanatçı gece saatlerinde yaşama veda etti.
http://images.gittigidiyor.com/4095/ferdi-ozbegen-le-45-dakika-cill-lp-x77__40956896_0.jpg
HT49i9WYUCc
morgy_drag
28-01-2013, 22:54
Allah rahmet eylesin..
Mekanı cennet olsun..
By_HaNNibaLL
28-01-2013, 22:57
Doğum günümde sevdiğim gibi adami kaybettim ya nasil bu gündür bu ocak 28 ferdi babayi kaybettik ertuğrul sağlam istifa etti
İbrahim33
28-01-2013, 22:57
Allah rahmet eylesin , bugün öğrendim ki önemli eserlerin bestekarıymış...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin. Gerçek sanatçılardan biriydi. Yakınlarına sabır....
bora1311
28-01-2013, 23:03
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, büyük usta mekanın cennet olsun, bu tür şarkıların, sanatçıların takipçisi olmasam da, küçükken aileyle çıktığımız tatil yollarında bol bol dinledik, isyan da etmedik, kulagımıza kazınmış...
_driver_
28-01-2013, 23:05
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Üzüldüm. Babamdan yadigardır şarkıları öle desem yalan olmaz çok severdi babam, bende çok sever halende dinlerim, dinleyeceğimde. Taverna ve fantazi müziği çok severim. Allah geride kalanlara ömür versin.
Allah rahmet eylesin. Üzüldüm. Babamdan yadigardır şarkıları öle desem yalan olmaz çok severdi babam, bende çok sever halende dinlerim, dinleyeceğimde. Taverna ve fantazi müziği çok severim. Allah geride kalanlara ömür versin.
ozamanlarda kaset vardı, sırasıyla nejat alp , arıf susam, umıt besen ve ferdı ozbegen degısmezdı hep onlar calardı
BarışArdalı
28-01-2013, 23:17
tgrt haberde hala hayati tehlikesi devam ediyor diyor şuanda.
Şarkıların bize emamet mekanın cennet olsun:(
Mikrop_Ali
28-01-2013, 23:47
Hastahaneye kaldırıldı haberi vardı akşam haberlerinde..
Allah rahmet eylesin..
cagri-35
28-01-2013, 23:50
Allah rahmet eylesin
gokhan035
28-01-2013, 23:51
Allah rahmet eylesin.
Germanian
28-01-2013, 23:58
Cok severdim..
Mekani cennet olsun..
Berkant_R32
29-01-2013, 00:02
Allah rahnet eylesin.
Ocak 2013 resmen azrailin ayi oldu..
HondatugraL
29-01-2013, 00:07
kıyametı aralık diye yazmıştı mayalarda ocak ayıymış sanırım bu ne biçim 2013 la
ALPER-VNS
29-01-2013, 01:06
brVzC0NkFPg
ağla halime:(
turbo&quattro
29-01-2013, 01:20
Allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olur insallah
VTec_king
29-01-2013, 02:10
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.. Bana taverna müziğini sevdiren adam...
YavuzNaz
29-01-2013, 08:06
Çok severek dinledim şarkılarını çok uzun süre, Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.beyefendi iyi biriydi.gercek sanatcilardan biriydi bence
SOMEONESPECIAL
29-01-2013, 08:13
Ölümler neden hep Ocak ayında?
2013'e girmemizle birlikte acı haberlerinin ardı arkası kesilmedi. Bu ölümler akıllara 'ocak ayı ölüm ayı mı?' sorusunu getirdi...
2013 yılının gelmesi ile birlikte kamuoyunun tanıdığı birçok isim ne yazık ki aramızdan ayrıldı. Ocak ayında birbiri ardına yaşanan kayıplar akıllara "ocak ölüm ayı mı" sorusunu getirdi.
Bu soru henüz bilimsel bir açıklama ile cevaplanmasa da geçmişten gelen bir açıklaması var. Eski kültürümüze göre bu toplu yolculuğun sırrı 'Erbain'de gizli...
Rotahaber.com'un derlediği habere göre Erbain Arapça bir kelime olup anlamı ise 40... 21 Aralık'tan 31 Ocak'a kadar geçen kırk günlük süreye verilen Erbain ismi veriliyor. Bu hayat açısından yılın zor ve en soğuk 40 günü olarak görülüyor.
İşte bu zor günleri atlatanlar ve sağ kalanlara, “erbain çıkardı” denir. “40 günlük süreyi geçtim, seneyi atlattım” diye düşünürler.
Bu açıklama doğrultusunda bu dönemde hayatını kaybeden isimlere Erbain'i çıkaramadı diyebiliriz. İşte o ünlüler;
*Metin Kaçan
*Asım Kocabıyık
*Burhan Doğançay
*Mehmet Ali Birand
*Toktamış Ateş
*Ahmet Mete Işıkara
ERBAİNİ ÇIKARMAK
Tarikat mensuplarının 40 gün halvete kapanıp ibadet ve perhizle vakit geçirmeleri. Tarikatlarda kırk gün çilehanede bir hücreye kapanarak zühd hayatı yaşamak için kullanılır.
Erbain kelimesinin bir de yılın belli günleri gösteren bir anlamı var. Karakış denilen, yılın en soğuk 40 gününü ifade eder. Erbain, 21 Aralık’tan 31 Ocak’a kadar geçen 40 günlük süreye de denir.
ÖLÜM ZAMANI
Erbain’in bir de hayata bakan yüzü var. Hayat açısından da yılın en zor 40 gününü ifade eder. Eskiler erbain günlerini “ölüm zamanı” olarak bilirler. İnsanlar bu erbain günlerinde, sağ kalmayı ve Şubat ayına ulaşmayı umarlar.
Bu Erbain olayına inanmaya başladım.
Sanırım son albüm kapağını tasarlamıştım.
allah rahmet eylesin,Münir Özkul da vefat etmiş .Hepsinin mekanı cennet olur inşallah
Allah rahmet eylesin, gercekten kotu bir ay, herkes vefat ediyor, insallah senemiz boyle gecmez.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah...
orhan_guney
29-01-2013, 08:38
Mekanı cennet olsun.
ErenErdem
29-01-2013, 08:48
Allah rahmet eylesin
coolvtec
29-01-2013, 20:45
Allah rahmet eylesin. "Dilek Taşı" daha bi anlam kazandı benim için...
reddewill
29-01-2013, 21:38
mekanı cennet olsun
Skyhawk34
29-01-2013, 21:40
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
halilkarakas
29-01-2013, 21:52
Allah rahmet eylesin...kanser çok kötü bişey yaşamayan yada görmeyen bilemez :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
emirarslan34
29-01-2013, 22:04
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...2013 resmen yaprak dokumu ...
SOMEONESPECIAL
30-01-2013, 10:52
Bir yaprak daha düşebilir :( Müslüm Baba'yı da kaybedebiliriz.
http://d1301.hizliresim.com/15/y/jjx4x.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Muhterem Nur ilk kez konuştu. İşte Müslüm Gürses'in son durumu..
3 ay önce geçirdiği bypass ameliyatının ardından böbrek ve karaciğerinde de problemler çıkan arabeskin babası Müslüm Gürses'ten geçtiğimiz hafta hayranlarını üzecek bir kötü haber daha geldi. Müslüm Baba tam yoğun bakımdan çıkacaktı ki akciğerinde de enfeksiyon tespit edildi.
Herkes Gürses'in taburcu olmasını beklerken doktorları 3 hafta daha uyutulacağını açıkladı. Hareket etmemesi gereken Müslüm Gürses 10 gündür uyutuluyor. Bunun nedeni de 59 yaşındaki sanatçının akciğerlerinde enfeksiyon oluşması.
HAYAT ARKADAŞINDAN ÜZÜCÜ HABER
Akciğerinin çok kötü olduğunu söylüyorlar, iltihaplanmıs, mikrop kapmış, ümidim kesildi artık. Çok aydınlık görmüyorlar durumunu iyiye doğru hiç gitmedi zaten, yatağa yapıştı iyice. Her tarafı yara içinde, daha da kötü oluyor.
ARTIK ÜMİT KESİLDİ
İyiye doğru gidiyor diyorlardı ben de her gece seviniyordum ama çok kötüye gidiyor. Artık ümit kesildi. Tanrı istemezse insan ölmezmiş diye bir şarkısı vardı. Tanrı istemesin inşallah, yaprak düşsün de o ölmesin...
MENAJERİNDEN İLGİNÇ SUÇLAMA
Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz Takmaz ilginç bir iddia ortaya attı. Takmaz, hastane ekibinin yılbaşı eğlencesi yüzünden Gürses’in enfeksiyon kaptığını ileri sürdü:
“Müslüm Baba’nın hiçbir şeyi yoktu. Son dönemlerde tıraş oluyor, yemeğini yiyor,espriler yapıyordu. Hatta normal odaya alınması gündemdeydi. Ama birden ağırlaştı. Yılbaşı gecesi nöbette bulunan sağlık personeli, yoğun bakımda saz takımıyla eğlence düzenledi. Şarkılı türkülü o gecenin hemen ardından baba yeniden ağırlaştı."
Hastane yönetimi ise bu iddiaları yalanlayarak, "söylendiği gibi o gece kapılan bir enfeksiyon söz konusu değil." dedi.
Eşi konuştu: Artık ümit kesildi! | GAZETE VATAN (http://haber.gazetevatan.com/esi-konustu-artik-umit-kesildi/510237/8/Magazin)
dayan be müslüm baba... :( :(
SOMEONESPECIAL
30-01-2013, 10:59
dayan be müslüm baba... :( :(
Kanka günde 4 paket sigaraya ciğer mi dayanır ?
Müslüm Gürses'ten sigara isyanı
Müslüm Gürses'in yılbaşından sonra normal odaya alınması planlanıyor.
Yeni yıla 29 yıllık eşi Muhterem Nur ile yoğun bakımdaki odasında giren Gürses'in sigarasızlığa dayanamadığı ortaya çıktı. Yıllarca günde 4 paket sigara içen Gürses, doktorları Deniz Şener ve Prof. Dr. Bingür Sönmez'in ısrarıyla ameliyattan 2 ay önce sigarayı bırakmak zorunda kalmıştı. Ölüm korkusu yaşayınca sigarayı bırakan Gürses, iyileşince sürekli elini ağzına götürmeye başladı. Bunun üzerine doktorları ailesinden sanatçıya oyalanması için elektronik sigara almalarını önerdi.
Gürses'in hastane odasında çok gerildiğini söyleyen eşi Nur, "Müslüm iyileşip kendine gelince hastane ortamı onun psikolojisini bozmaya başladı. Yastıkları falan atıyor, cihazları çıkarmaya çalışıyor. 'Beni buradan çıkarın, eve götürün' diyor. Sinirlendikçe de sigara içer gibi sürekli elini ağzına götürüyor. Bu yüzden doktorları sahte sigara almamızı önerdi. Şimdi sahte bile olsa o sigara yüzünden hastaneden çıkınca canı yeniden sigara ister mi diye endişe ediyorum ama olsun yeter ki, hastaneden çıksın da canı sigara istesin, önemli değil" dedi.
Kanka günde 4 paket sigaraya ciğer mi dayanır ?
:( :( damar şarkılar yetim kalacak.. onun gibi yürekten okuyan başka kişi yok şu alemde..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
vay be genclıgımızın damar sanatçıları teker teker kaymaya başladı.....
ıbrahım tatlısesde maglum..ferdı tayfurda oyle....