Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes Kompressor Kasnak Montaji
Istanbul'da W208 CLK 200 Kompressor aracimin kompressor kasnagini degistirebilecek bir yer ariyorum :soru:
Ozel bir aparati varmis kompresorun yagini bosaltmadan falan bilen birinin takmasi gerekiyormus :)
Ecufast'in 2 alt sokagindaki Hakan ustaya gittim 10 kere ama adami ne yerinde bulabiliyorum ne telefonunu aciyor, baska bir yer ariyorum.
Parca bende var, sadece takilmasi lazim.
eaton m45 değil mi ki bu, cooper s lerinde eaton m45 ti, mersodaki versiyonda ne gibi bir fark var acaba?
eaton m45 değil mi ki bu, cooper s lerinde eaton m45 ti, mersodaki versiyonda ne gibi bir fark var acaba?
Versiyon hakkinda hic bilgim yok ancak SC kasnagini sokmek icin Mini'deki ozel aparatlardan ziyade bizim motor icin daha baska bir aparat gerekiyormus
gokselaltinok
29-01-2013, 16:16
Keskinler Mercedes e git. Maslak sanayide
cagri erdem
30-01-2013, 05:27
ben maslak oto sanayide btg den almışdım kasnağı hemen solundaki dükkanda montajı yapıldı.
ama belirtmek istediğim bir şey var; (araç CLC)performans olarak hiç bir artışı olmadı (yazılım yapılamıyordu) fakat SES olarak inanılmaz etkileyiciydi tabi bu benim görüşüm.
_muhaRRem
30-01-2013, 05:53
Istanbul'da W208 CLK 200 Kompressor aracimin kompressor kasnagini degistirebilecek bir yer ariyorum :soru:
Ozel bir aparati varmis kompresorun yagini bosaltmadan falan bilen birinin takmasi gerekiyormus :)
Ecufast'in 2 alt sokagindaki Hakan ustaya gittim 10 kere ama adami ne yerinde bulabiliyorum ne telefonunu aciyor, baska bir yer ariyorum.
Parca bende var, sadece takilmasi lazim.
libadiyede üçyıldızlar var onlara bi bak emg de biliyo orayı.
kanka maslakta 1. kısımda bizim dükkana gidebilirsin
ben maslak oto sanayide btg den almışdım kasnağı hemen solundaki dükkanda montajı yapıldı.
ama belirtmek istediğim bir şey var; (araç CLC)performans olarak hiç bir artışı olmadı (yazılım yapılamıyordu) fakat SES olarak inanılmaz etkileyiciydi tabi bu benim görüşüm.
Bizim araclarda net 20HP artis oluyor o konuda suphem yok da, o dediginiz yere de ugrayabilirim :)
libadiyede üçyıldızlar var onlara bi bak emg de biliyo orayı.
Normalde servise oraya gidiyorum hep ama kasnak montaji icin aparat onlarda yoktu gibi hatirliyorum bir sorarim ugrayip
kanka maslakta 1. kısımda bizim dükkana gidebilirsin
MCY'ydi galiba sizin servis? Giderken seni ararim, 08 59'la biten bir numaran var bende :)
tuner faruk
31-01-2013, 16:29
Florya Pakten Mutluda Aloğlu Servis var orayada sorabilirsin Tarık.
Birde aracında Lpg varmı ?(Sorunun kasnakla alakası yok bu arada :) )
Tarık bostancı sanayide taç servis var ben c200 varken bütün işlerini onlara yaptırıyordum. Tavsiye ederim fazla kalıncı değildir :D
Florya Pakten Mutluda Aloğlu Servis var orayada sorabilirsin Tarık.
Birde aracında Lpg varmı ?(Sorunun kasnakla alakası yok bu arada :) )
Florya cok uzak yav, Maslak'ta hallederim galiba :) Sagolasin
Evet var bi 15bin km oldu taktirali, Prins.
Tarık bostancı sanayide taç servis var ben c200 varken bütün işlerini onlara yaptırıyordum. Tavsiye ederim fazla kalıncı değildir :D
Ahmet abi mi kalinci degil :D Babamin arabayi goturuyoruz faturasi sirkete gidiyor diye de, ben cesaret edemiyorum oraya gitmeye :hahaha:
tuner faruk
31-01-2013, 17:06
Florya cok uzak yav, Maslak'ta hallederim galiba :) Sagolasin
Evet var bi 15bin km oldu taktirali, Prins.
Yakıt durumun nedir peki ? Birde otomatik sanırım ?
Yakıt durumun nedir peki ? Birde otomatik sanırım ?
Evet otomatik, A.garde E2 paket falan olabilecek en agir kombinasyondadir heralde :D 17 jant-lastikleriyle su an 2.53'ten gazla 32-33 kurus yakiyor, buldugum yerde affetmem yan giderim ama otobanda da genelde sabit hiz giderim ara ara gazlarim ona ragmen boyle
BP-Shell-Opet gazlariyla (+12 kurus/lt demek) Aytemiz'e gore 20 ila 40 km arasi daha az yol yapiyorum onun da etkisiyle ortalamam 42 kurus seviyesindeydi ayni kullanimda.
Yani litre bazindan 15.5 litre gazdan 13 litre/100km gaz tuketimine falan dustu, ona da anlam veremedik ama cok memnunum :icon_tup:
cabriolet
31-01-2013, 17:57
Tarık aparata gerek yok en kötü keserek çıkartırlar eski kasnağı :)
aynen kanka 08 59 dogrudur MCY