Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 3.20i cabrio
Masallah baya guzel duruyor, gule gule kullanin :)
Havalandirmalardaki kirmizi seyler koku mu?
BuRaK_eFe
31-01-2013, 00:51
Babanda mal benim der gibi bakmış :D kazasız belasız ama bence motosports jant bbs ele ayağa düştü ;)
Masallah baya guzel duruyor, gule gule kullanin :)
Havalandirmalardaki kirmizi seyler koku mu?
teşekkür ederim evet koku ama pek bi faydası olmadı attım :)
Babanda mal benim der gibi bakmış :D kazasız belasız ama bence motosports jant bbs ele ayağa düştü ;)
araba onun üstüne zaten kasko fiyatı benım ustume yapınca çok uçuk bi rakam oluyodu mal onun :D
ALPER-VNS
31-01-2013, 00:59
çok orjinal duruyo inşallah jantları değiştirmezsin diycektim ki tam bi baktım değişmiş bile :) jantlar 5 serisine olursa (3 serisi jantı normalde 2 cm kadar içeride kalıyo 5 serisine ama flanş bakmak lazım işte) talip olabilirim ayrıca
BuRaK_eFe
31-01-2013, 00:59
araba onun üstüne zaten kasko fiyatı benım ustume yapınca çok uçuk bi rakam oluyodu mal onun :D
araç işleri pahalı işler ama motosporta geç nokta aracın var bbs ile kalma ;)
çok orjinal duruyo inşallah jantları değiştirmezsin diycektim ki tam bi baktım değişmiş bile :) jantlar 5 serisine olursa (3 serisi jantı normalde 2 cm kadar içeride kalıyo 5 serisine ama flanş bakmak lazım işte) talip olabilirim ayrıca
çok teşekkür ederim aslında orj jantıyla kalcaktı ama lastik almam gerekıyordu cok eskılerdi t1r fiyata 780 tl dediler ben onları verdım jant lastık 900 tl ye aldım sıfır :) inş param olunca motorsport almayı dusunuyorum:)
_driver_
31-01-2013, 01:07
Masallah gule gule kullanin
ilk resimdeki jantlı halini görünce eski coupemi özledim bi an:)
Masallah gule gule kullanin
ilk resimdeki jantlı halini görünce eski coupemi özledim bi an:)
teşekkür ederim :)
ilkerim maşallahya araban ip gibi duruyor senin elinde dahada güzelleşir zamanla kazasız belasız bin... bide şöyle güzel mekanda kalite resimleri hakediyor yazık etme arabaya :D
Maşallah ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullanın
ilkerim maşallahya araban ip gibi duruyor senin elinde dahada güzelleşir zamanla kazasız belasız bin... bide şöyle güzel mekanda kalite resimleri hakediyor yazık etme arabaya :D
kardeşim teşekkür ederim Allah hiç birimize kaza bela vermesin :) hava şartları pek el verişli değil guzelleşince inş prof fotolar olcak :)
Maşallah ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullanın
çok teşekkür ederim sagolun :)
phoenixs
31-01-2013, 01:50
konuşacak kelime yok hocam :) bazı şeylerin tarifi için kelimler yetmez işte o noktadayım :) efsane e36 kasa :) vay be helal olsun allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın depon dolu olsun :)
EnriqueS
31-01-2013, 03:07
Maşallahı var Kazasız Belasız İnş :)
Emre İlbi
31-01-2013, 18:07
İlk hali çok güzelmiş, Aracın siyah renk olduğu için siyah böbrek boğuyor,
bence Krom böbrek kalmalıydı, amerikan sinyalleride bir ben sevemedim sanırım :rolleyes:
Maşallah, kazasız, belasız, ağız tadıyla binmek nasip olsun :)
İlk hali çok güzelmiş, Aracın siyah renk olduğu için siyah böbrek boğuyor,
bence Krom böbrek kalmalıydı, amerikan sinyalleride bir ben sevemedim sanırım :rolleyes:
Maşallah, kazasız, belasız, ağız tadıyla binmek nasip olsun :)
teşekkür ederim herkeze :)
TolgaCtk
31-01-2013, 19:49
Masallah, hayirli olsun :) Kazasiz belasiz güle güle kullanin :)
Maşallah çok çok güzel duruyor Allah kaza bela göstermesşn :)
Deepblue
31-01-2013, 21:43
Çok iyi MaşAllah..
Gimifayf
31-01-2013, 22:16
İlk resimdeki jantlar daha iyi ;) Maşallah abicim :)
Onurkk06
31-01-2013, 22:21
maşallah çok düzgün duruyor araç kazasız belasız
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim :)
hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın işallah...
arabamı sattım ama tentesınde falan hiç bir problem yoktu şıkır şıkır çalışıodu :)
arabada hersey yerli yerinde maşallah çok diri duruyor. ama krom böbrek kalmalı bence, jant ve sinyallerle uyumlu oluyor. siyah böbrek turuncu sinyalle uyumlu oluyor bence ;)
kaan megi
27-04-2013, 03:12
kazasız belasız izmirde görmeye alışmıştık 06 plaka bmw leri ankaradada 35 plaka görünce tuhafıma gitti
cerkez_kral
27-04-2013, 11:20
çok hoş duruyor allah kaza bela vermesin keşke alpinaları sökmeseydin
fikirleriniz için tesekkur edrim ama arabam gitti artık :D