Orijinalini görmek için tıklayınız : Xu10j4rs
Çok eskiden beri içimde bir ukte idi.(Bir türlü nasip kısmet olmadı..Şartlar durumlar,tercihler vs..)
Yaş olmuş 35-36 tabiri caiz ise gözümü kararttıp aldım diyebiliriz.Yaklaşık 1,5 aylık bir arayış bekleme sürecinden sonra.Bu zaman zarfında beni bilgilendiren, temenni ve dileklerini ileten bütün arkadaşlarıma tekrardan teşekkürler...
Hayırlısı olsun.Allah utandırmasın..
1999 Model..Ufak tefek eksiklikleri rötüş işleri var. Zamanla hallolacak şeyler..
İlk banyosu ve ardından ilk benzin alınma hatırası...(İlk çektiğim resimdir.)
Tadımlık mahiyetinde şimdilik bunlar.İlerleyen zaman diliminde daha farklı resimler ekliyeceğim..
Esen kalın....
Diğer resimler için sayfa : 5 (http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/145473-xu10j4rs-5.html)-8 (http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/145473-xu10j4rs-8.html)-10 (http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/145473-xu10j4rs-10.html)
http://i46.tinypic.com/33paftk.jpg
http://i46.tinypic.com/6tka9y.jpg
http://i46.tinypic.com/f387ck.jpg
Maşallah güle güle kullanın cok güzel
BuRaK_eFe
31-01-2013, 12:54
maşallah kazasız belasız
serhat306
31-01-2013, 12:54
masallah demir hayirli olsun kazasiz belasiz... (bu arada serhat ben maslaktan) unutmadin insallah...
mannerboy
31-01-2013, 12:57
hayırlı olsun rc jantları güzel yakışıyor 306tılara takipteyim aracınızı
hayırlı olsun, çok güzel duruyor :)
kazasız belasız işallah...
Berent.t
31-01-2013, 13:14
Çok sıkı duruyor, maşallah..
Low-Rider
31-01-2013, 13:18
Hayırlı olsun Demir abi, sen aldıysan çiçek gibidir bu araç.
Kazasız belasız.
PiscocuK
31-01-2013, 13:31
hayırlı olsun Demir abi Allah kaza bela yüzü göstermesin.çok güzel duruyor maşallah
YavuzNaz
31-01-2013, 13:37
Maaşallah Demir abi çok şık bir araç, senin elinde çok daha iyi olacağı kesin, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim :)
SOMEONESPECIAL
31-01-2013, 13:39
Hakikatten maşallah. Jantlar çok yakışmış.
Abi hayirli ugurlu olsun
SL 306 ya rakip cikti:D
brkkksln
31-01-2013, 13:54
Gercekten guzelmis masallah kazasiz belasiz. Yay ile yukseltmek yerine lastik ile yukseltseniz? Camurluga surtme yapmazsa en azindan lastik camurluk arasi bosluk olmaz.
Uzun seneler sizinle olmasi dilegiyle...
golfcu0101
31-01-2013, 14:02
maşallah çok sıkı duruşu var
güle güle kullanın :) araç 41 plakamı ? izmittenmi aldınız ?
Maşallah çok güzel duruyor.
s16 diye geçen modeller midir bunlar? Sanırım ön tampon daha farklı oluyor.
Şu jantların yakısmadıgı bir pejo varmı acaba :D
Çok iyi massallah :)
cRc Ramo
31-01-2013, 14:59
maşallah. hayırlı uğurlu olsun. çok yakışıklı görünüyor :icon_tup:
güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah..
Maşallah çok güzel duruyor.
s16 diye geçen modeller midir bunlar? Sanırım ön tampon daha farklı oluyor.
Fotodan gorunen araba gti-6
s16 lar sisler falan farkli. 5 ileri vs.
Maşallah cuk olmuş jantlar
Emre Ekrem
31-01-2013, 15:29
Yaşlar birbirine yakın lakin hiç böyle düşünmedim, hala severek ve aynı heyecanla kullanıyorum. Araca maşallah, güle güle kazasız belasız günlerde inşallah. :D
Musti PoweR
31-01-2013, 15:54
maşallah demir abicim allah kaza bela göstermesin , umarım benide unutmamışsındır :) tuningpeugeot'tan musti ben :)
Arac 34 plaka ve ilk plakasi olmasi lazim secereli bir 306
Demir abim hayirli olsun gule gule binersin insallah
Edit:herkez tanitmis kendini bari bende tanitayim :) burgaztuning ten eser abi bende hani UN ufaq clio :)
Hayırlı olsun abi :)
Darıca huzur evi ziyareti yapmıştık ACT zamanlarından beyaz R9 vardı bende :D
maşallah kırmızı Pejoları severim hayırlı olsun
Hayırlısı olsun.Çok güzel duruyor Maşallah.
zeipower
31-01-2013, 16:25
Çok güzel görünüyor
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.
demir abi hayırlı olsun güle güle kullan.Uzun zaman oldu görüşmeyeli:)
Hayırlı olsun , maşallah çok güzel duruyor..
Shadow_Dancer
31-01-2013, 16:49
Çok begendim maşallah...
Bende çok beğendim maşallah. Sanırım motoru fabrikasyon bırakıcaksınız ?
salih_560
31-01-2013, 18:46
maşallah abi kazasız belasız çok şık duruyor ....
Massallah kazasiz belasiz abi bu yasdan sonra olmaz diyordun dayanamadin herhalde:)
TolgaCtk
31-01-2013, 19:22
Masallah cok güzel, kazasiz belasiz kullanin :)
Demir abim hayırlı uğurlu olsun Maşallah boncuk gibi bir 306 geldi gözüme :) Keşke böyle bıraksan biraz kassan kendini ne güzel olur :) Bol bol fotolarını bekliyoruz abicim maşallah :)
HarunToprak
31-01-2013, 20:52
Hayırlı uğurlu olsun Demir abi,sonunda gönlüne göre bir araç bulmuşsun çokta güzel duruyor maşallah. Güle güle kullan inşallah :)
ahmetaggun
31-01-2013, 20:54
Maşallah...Kazasız belasız kullanın...
maşallah çok sıkı duruyor bende çok beğendim Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun abi sbl gti-6.
Deepblue
31-01-2013, 21:05
MaşAllah çok güzel ve diri..
_driver_
31-01-2013, 21:06
maşallah kazasız belasız
emreaydın
31-01-2013, 21:43
basııklığıyla diriliğiyle gerçektten çok iyi görüünüyor kazasız belasız kullanın inşallah maşallahı var :):
çiçek gıbı adam gıbı abımın adam gıbı bebek gıbı arabası sanada boylesı yakısır abıcım valla kazasz belasız kullan:):):)cok guzel bı arac rengı durusu ve jantı cok begendım:) eskı cıtroen pejoculardan bı sen kaldın:
Abicim hayirli olsun masAllah bigun bulusalim eski ve yeni aracimd die :D
masallah hayırlı olsun cok güzel ve diri duruyo :)
Murat,Ali,Burak,Serhat,Mannerboy,Halil İbrahim,Berent,Özgür,Emre,Kerem bey,Eren,Berk,Haydar,Cihan,Feyzullah,Berkay,Ramaza n,Murat,Emre,Musti,Eser,Diyadin,Faruk,
Ceyhun,Murat,Özgür,Eyüp,Soner,Şuayb,Emre,Salih,Kem al,Tolga,Melih,Harun,Ahmet,Tayfun,
Alican,Yasin,Eray,Emre,Gökhan,Ufuk,Mert....
İlgi alakanız yorum ve düşüncelerin için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim...
Serhat Tutar unutmadım tabiki hatırlıyorum...
Eren Tecevvü göstermişsin.Ömer'in aracının maşallahı var zaten....Rakip değilde ikizi olsa gerek model ,renk itibari ile...
Berk alternatif öneri için sağol...
Cihan Eser yazmış zaten..İstanbul 34 plakalı
Musti,Eser unutmadım tabiki... :) Selamlar..
Diyadin hatırlıyorum...Resimler hala durur bende.2006 sonu yada 2007 yılının başı olması lazım.
Haklısın Özgür çok zaman geçti aradan.Selamlar..
Şuayb ilerde ne olur bilemem..Şu an için düşünmüyorum...
Doğrudur Kemal dayanamadık....
İnan sıkıntı çekiyorum Melih...Ben alışık değilim bu kadar düşük araca...Şu an için kullanıyorum zaten..İlerleyen zaman dilimi içinde bir miktar daha yükselecek...İnşallah...
Gökhan güzel düşüncelerin için teşekkürler...İzmir'e selamlar...
Tabiki Ufuk kardeşim...Selamlar...
Abi hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah, çok şıkmış :)
bende seni hatırlıyorum abi act döneminden bir çok kişi gibi ama sen beni hatırlar mısın bilmem tabi :) lewo_rolla :)
Demir abi çok iyi bir araç almışsın Maşallah.. :) RC jantlar 10 numara durmuş.
iyi günlerde kullanman dileklerimle..
crazydog
01-02-2013, 11:16
Demir abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor :) bp de denk gelemiyoruz artık ya :):)
Levent,Sinan,Alican...
Çok teşekkürler....
Cümlemize kazasız sorunsuz günler....
Levent nickinden hatırladım :) Çok zaman geçti aradan...
Alican haklısın... En son 2 sene olmuştur herhalde ...
Ben seni 205 1.6 GTİ en az hafta 1 kez görüyorum. ama :D
Splendour
01-02-2013, 11:43
Maşallah çok güzel görünüyor,Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)
Gerçekten Çok Yakışıklı Duruyor ;) Allah Kaza Bela Vermesin Hep Böyle Kalması Dileğiyle.
crazydog
01-02-2013, 11:53
Levent,Sinan,Alican...
Çok teşekkürler....
Cümlemize kazasız sorunsuz günler....
Levent nickinden hatırladım :) Çok zaman geçti aradan...
Alican haklısın... En son 2 sene olmuştur herhalde ...
Ben seni 205 1.6 GTİ en az hafta 1 kez görüyorum. ama :D
abi keşke el kol yapsan dururum leyla leyla geçip gidiyorum :D
Görkem ve Rıdvan yorum ve düşünceniz için çok sağolun....
Alican park halinde görüyorum daha ziyade... :)
Hayırlı olsun Demir abi :) Güle güle binersin inşallah Sinan beni aradıgında ilk aklıma gelen araba bu oldu :) Umarım hayırlı bir işe vesile olmuşumdur :)
Buda bizdeki son fotografı :) Sen noterdeyken çekmiştim
http://f1302.hizliresim.com/16/1/jmmj1.jpg
sinan_aga
01-02-2013, 12:04
Maşallah hayırlı uğurlu olsun :)
İlgi,alaka ve cana yakın muhabbet için tekrardan teşekkür Harun kardeşim...Ağbinede çok selamlar..
Resimde güzel oldu günün anısına :)
Tekrar uygun bir vakitte görüşmek üzere....
Sinan sağol....
İlgi,alaka ve cana yakın muhabbet için tekrardan teşekkür Harun kardeşim...Ağbinede çok selamlar..
Resimde güzel oldu günün anısına :)
Tekrar uygun bir vakitte görüşmek üzere....
Sinan sağol....
aleyküm selam abicim :) Her zaman bekliyoruz Ne zaman istersen buyur gel çaya kahveye :)
vay maşallah allah kaza bela vermesin abi çok hoş araç
gözünüzü karartmanız iyi olmuş :)
omerozdem
02-02-2013, 11:28
Maşallah allah kaza bela vermesin.
SBL 71 galiba
reddewill
02-02-2013, 11:42
maşallah çok güzel olmuş
Eyup Duygun
02-02-2013, 11:57
Hayırlı olsun 306'nız.Maşallah güzel duruyor.
Ben orjınal jant sevenlerdenım.Rc jantlarını pek yakıstıramadım.Kazasız belasız sürüsler.
Sağolun...(Ömer,Saffet,Eyüp)
orhan_guney
04-02-2013, 10:13
Basıklık duruş 10 numara Maşallah.
b.ustaoglu
06-02-2013, 11:24
demir abi burdan da yazayım :) hayırlı olsun, maşallah :)
Maşallah çok temiz kazasız belasız
hakkaten çok güzel gözüküyor. maşallah. Allah kazasız belasız kullandırsın...
maşallah güzel makine kazasız belasız sürüşler.
dj_batukaan
06-02-2013, 21:27
Maşallah rengi çok güzel
GokhanK.
07-02-2013, 08:47
bende diyorum sbl nereye gitti :) evin orda göremiyince bayadır. hayrlı uğurlu olsun maşallah güle güle kullanın.
Masallah kazasız belasız kullan Demir, bu kadar temizi zor bulunur. İç kısımdan da resimler alalım.
AhmetYılmaz
07-02-2013, 09:30
Maşallah abicim aslan aslan. Tp zamanlarıda aklıma geldi bi yandan. :)
çok diri duruyor maşallah :)
Ayrı ayrı çok sağolun arkadaşlar.. (Bahadır,Batuhan,Cihan,Oktay,Batukaan,Gökhan,Alper ,Ahmet,Enes)
Tabiki Alper hocam...
http://i50.tinypic.com/o6il2u.jpg
http://i46.tinypic.com/34hubtf.jpg
http://i49.tinypic.com/i5cb3p.jpg
http://i46.tinypic.com/acpq8o.jpg
Maşallah abi içi temiz...
Masallah cok diri ve temizmiş, nadide parça.
sedat2626
07-02-2013, 20:40
Çok diri duruşu var kazasiz belasiz maşallah
GokhanK.
08-02-2013, 10:14
bu aracı evin önünde bir gün pis görmedim.Arkadaş hep branda filan kapatıyodu üstüne.çocuğu gibi bakıyodu :) çok niyetlendim almaya ama... kısmet :) maşallah tekrar tekrar.
Tekrardan çok sağolun..(Sinan,Alper,Sedat,Gökhan)
Gökhan bende elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ve çalışırız...Değer kıymet biliriz..
Kazasiz belasiz tekrardan Demir abi :) Allah nazardan saklasin
Mal cıncık :) dün bekledik gelen giden olmadı abi nerelerdeydin
maşallah can yakan cinsten duruyor
GokhanK.
08-02-2013, 10:38
Tekrardan çok sağolun..(Sinan,Alper,Sedat,Gökhan)
Gökhan bende elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ve çalışırız...Değer kıymet biliriz..
Şüphe yok abi ona. Eski araçlarından da belli zaten. Arabalarına nasıl baktığın :)
Demir abim kocaman Maşallah, canlısı çok çok daha güzel duruyor. Sana da yakışırdı böyle bir 306 Maşallah abim :)
Harun Sinanla konuşmuştum biraz işim vardı..İlerleyen zaman diliminde telafi ederiz...Selamlar...
Sağolun... Buğrahan,Özcan...
Düşüncen için çok teşekkürler Gökhan...
İyi oldu görüştüğümüz melih kardeşim..Uzun zaman geçmişti aradan...Sağol...Selamlar..
Demir hayırlı uğurlu olsun içiyle dışıyla çok güzel maşallah,özellikle senin yeniden bu tarz bir araba almana çok sevindim
oguzhan999
08-02-2013, 12:23
rc jantları 306 da yıkım duruyor maşallah
Sağol Burak.Eksik olma , 2,5 yıllık sessiz, durgun bir dönemden sonra tekrar dayanamadım (zaten eskiden beri aklımdaydı) tekrar GTİ sınıfı bir araçta buldum kendimi...
Teşekkürler Oğuzhan...
Araç epey alçak durumdaydı..Bilhassa ön taraf...Kullanım açısından tedirgin yaşıyor ve kendimi kasarak sürüyordum.Alışık değilim bu tarz düşüklüğe..***** İstanbul yolları ayrıca araca 2-3 kişi binmesiyle dahada sıkıntı teşkil ediyordu..
Önleri 20mm yükseltme yoluna gittim..Arka gayet stabil durumdaydı torsiyon'u elleme ihtiyacı hissetmedim...
Mukayese etme açısından 2 resim ekliyorum....(Üstteki eski,alttaki yeni hali)
Bu arada ufak tefek elektrik işleri vardı..Onları hallettik.(Sis,park vs..)
Ayrıca açık filtre düzenine bir el attık..Aldığımda hemen kelebeğin ordan kelepçe ile bağlantı vardı..Radyatör hortumuna değme noktasındaydı..Eskisine nazaran daha uygun güzel açı ve konuma getirdik.Nispeten daha soğuk hava almasını sağladığımı düşünüyorum.Onuda aradan çıkarmış olduk..(İlerki zaman diliminde daha kompleki bir düzenek düşünüyorum...(Hele bir havalar tam anlamıyla düzelsin..)
Aracı almadan önce bütün motor sıvılarına bakmıştık...Dün tekrar bir kontrol mahiyetiyle (Motor,şanzuman,Hidrolik direksiyon yağlarını, radyatör suyu'nu bir tetkik yaptık.Sıkıntı yok.)
Fren diskleri, balatalar, ön takım iyi durumda..Ama güzel bir rot balans ayarı istiyor..Onuda uygun münasip bir zaman diliminde halledeceğim...
Şimdillik güncel gelişmeler bunlar..
http://i45.tinypic.com/210d3f4.jpg
her hali güzel :) eline saglık abi
Kalkmış hali bile sırıtmıyor abi Maşallah boncuk boncuk Allah kaza bela göstermesin :)
Musti PoweR
09-02-2013, 17:38
Bugün merter'de gördüm , araç maşallah kalabalıktı. :)
Demir abi maşallah , herkesin ortasında kendini çok belli ediyor :)
abıcım bunuda bana satarmısın :) MaşAllah :):)
Zamanında Mavi renkli Saxo nun sahibi olan Demir abi galiba(Yanlışım varsa özür)
Maşallah.Yıllara meydan okuyan orjinal araç.Düşüklük konusunda daha abartmaya gerek yok bence.Yollarımız o kadar iyi değil maalesef.Bu kadarı bile fazla bence.Güle güle eskitmek nasip olsun. ;)
maşallah SBL 306 ya ..buda bendeki zamanlarından bir bakış..:)
http://b1302.hizliresim.com/16/b/jzdw0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ahmetbaha-drs
10-02-2013, 11:31
Maşallah Demir abi çok güzel bir otomobil daha almışssın, gönlüne göre güzel günlerde keyifle kullan inşallah.. Hayırlı olsun. :)
masallah, bnm de icimde ukte olan araclardandir...
Demir gibi araba almışsın maşallah reis :)
Saygılar adam boyu .
İiginiz ve düşünceleriniz için sağolun arkadaşlar..(Harun,Melih,Mustafa,Ufuk,Harun,Apo,Ah met,İzzet,Yaşar ustam)
Doğrudur Mustafa kardeşim.Misafirler vardı.Otogar'a görüyordum...
Ufuk nasip kısmet diyelim... :)
Evet benim Harun kardeşim...Hatırlanmak güzel..Unutmadığına sevindim..Selamlar..
Apo resim içinde ayrıca teşekkür...
Bilmukabele Yaşar ustam....
Estağfurullah Demir abi.Hafızam iyidir.Tanıdığım insanı kolay kolay unutmam.
Saxo da orjinaldi ama motor kısmından biraz doluydu bildiğim kadarıyla.Egsoz sesi de çok tok tu kulak tırmalamayan cinstendi.Tekrar hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah.
brkkksln
10-02-2013, 18:00
http://i45.tinypic.com/210d3f4.jpg
cık olmamış :)çamurluk lastik arası boşluk beni en çok rahatsız eden şeydir.
aracı yapmadan önce bende o sorun yoktu ama yapıp arabayıda boşaltınca yükseldi boşluk çıktı ortaya binerken bakmıyorum :)
şaka bir yana ufaklığa gerçekten maşallah.bir tur isterim :)
bu arada ilk fotodaki arkadaş ne yapıyor merak ettim kameraya doğru :D
sanırım deponun anahtarını istiyor ..:)
Evet harun zamanında 6 sene keyifle,zevkle kullandım...İmkanlarımız ölçüsünde atmosferik olarak epey uğraşmıştım...
İstanbulda olsaydın belkide çoktan tanışmıştık.(Ta Saxo VTS'e zamanında) Lakin yolun düşerse her zaman Berk...
Bu arada ne kadarlık bir hafiftetle gerçekleştirdin? Bir tartıp ölçme imkanı buldun mu?
Doğru tespit Apo, depo anahtarını istiyordu o esnaya denk gelmiş resim..
demir görüntüde aman aman fark etmemiş kafan rahatsa iyi yapmışsın yükseltmekle ki çok fazla birşey yükseltmemişsin zaten ben herzaman tornet gibi binmeye karşıyım tekrarlardan güzel günlerde bin bu arada dizel duruyormu sattınmı
brkkksln
10-02-2013, 20:50
İstanbulda olsaydın belkide çoktan tanışmıştık.(Ta Saxo VTS'e zamanında) Lakin yolun düşerse her zaman Berk...
Bu arada ne kadarlık bir hafiftetle gerçekleştirdin? Bir tartıp ölçme imkanı buldun mu?
istanbulda olsaydım tanışmıştık aynen.yolum düşer bi zaman sonra ama o zaman ne zaman bilemiyorum.gelmeden haber veririm müsait olursanız sizde görüşürüz.
tartamadım henüz ama takribi 850 civarıdır. daha sökülecek şeyler var imal edilecek parçalar var. onlardan sonra tahminim boş depoyla 770 750 görürüz.kaput çamurluklar kapılar ve bagajın net ağırlıklarını bilsem yapılacaklardan sonra ne sonuç alınacağını daha net söyleyebilirdim.
abi mermi gibi maşallah harbiden çok sıkı duruyo
demir abim öteki forumda da söylemiştim (banada bul lütfen bu temizlikte 106 gti demiştim :) )aracın çok güzel hayranlıkla bakıyorum aracına maşallah tekrar
aLperTunga
10-02-2013, 21:14
maşallah allah kaza bela vermesin.boncuk gibi duruyor herşeyi yerli yerinde ve tadında
Burak anca bu kadar yükseldi..(araçta coilover var..Limite neredeyse dayandık.Az bir pay kaldı.) Nispeten kafam ve sürüşüm biraz rahatladı..Dizeli verdik...Senin C3 hdi ile aran nasıl..?
Anladım..Kolay gelsin Berk..Tabiki haber verirsen bir mani engel çıkmaz ise mutlaka görüşürüz bu vesile ilede tanışmış oluruz...
Çok sağolun...Fatih,Justiceforall,Alper...
kaiser_soze
14-02-2013, 13:02
Demir bir de buradan hayırlı olsun diyeyim dedim, güle güle, kazasız belasız kullan inşallah..
VTS'li zamanları özlüyorum valla, güzel günlerdi..o fotoğrafları görmek isterim bir ara..
bir de gti için yorum yapayım, RC jantları da güzel ama ben herzaman orjinal jantları daha çok yakıştırmışımdır gti'a :)
maşallah avcılarda park halinde görüyorum her zaman çok güzel duruyor
devil_berk22
14-02-2013, 18:59
Demir abi hayırlı olsun yanlış hatırlamıyorsam eskiden mavi saxomu vardı sende :)
Muharrem C.80
14-02-2013, 19:20
Abi hayırlı uğurlu olsun valla kazasız belasız..demek vts ile vedalastın sene 2007e diyordun alıcaz inşallah bi gti diye uzun bekleyiş sona erdi desene:) e artık bunlada top gear tadında videolarıdan bekliyoruz
Çok sağol Serkan...Evet güzel günlerdi..Uygun bir vakitte eski CD'leri bir araştırayım..Bilhare yollarım sana resimleri..Ayrıca özel mesaj yazdım..Selamlar...
Teşekkür ederim Ümit..
Sağol Berk..Evet doğrudur..Yanlış anımsamıyorsam zamanında sende 206 GTİ vardı...
Muharrem aradan çok zaman geçti..Unutmamışsın.. :) Evet aldık hayırlısıyla...Sen iyisindir inşallah..
Havalar bir düzelsin hallederiz..
Hayirli ugurlu olsun demir abi,zannediyorum ki unutmadiysam eski saxo`su olan demir abisin.Selamlar abicim.Masallah*eski nick 10ur_K*
Teşekkürler Onur..Evet..Selamlar...
omerozdem
19-02-2013, 19:31
Maşallah.Yükselince daha guzel olmus bence dip basık kullanmak ıstanbulda ıs değil zaten.
SekoLive
19-02-2013, 19:36
hemen hemen her sabah görüyorum insana kaza yaptıracak guzellikde maşallah abi :)
Teşekkürler Ömer kardeşim..Evet daha rahat oldu benim açımdan...
Sağol Serkan kardeşim...Bakırköy'de mi oturuyorsun bu arada..?
BuRaK_eFe
19-02-2013, 19:58
ya odeğilde soruldu mu bilmiyorum :) başlığın anlamı nedir ?
çok güzel duruyor maşallah
Demir abi maşallah sende birde saxo vardı onu sattın mı
motorla alakalı olabilirmi :)
306GTI ve Xsara VTS'de kullanılan 86 bore ve 86 stroke sahip, 167 hp ,16 sübap vede XU10 temelli motorun kodu.
Hayırlı uğurlu olsun demir abi allah kaza bela göstermesin inşallah.. SBL farklı ve tarz bir makine... gti-6 ların yakışıklı olanlarından... allah utandırmasın...
F.ASLANBAY
20-02-2013, 19:10
Masallah cok iyi aracin. Jantlarda bomba olmus kazasiz belasiz surusler.
SekoLive
20-02-2013, 19:21
Teşekkürler Ömer kardeşim..Evet daha rahat oldu benim açımdan...
Sağol Serkan kardeşim...Bakırköy'de mi oturuyorsun bu arada..?
bakırköyde çalışıyorum abi
Burak; Apo, Şuayip detaylı net yanıt vermiş...
Teşekkürler İrfan,Ömer,Ferhat..
Evet sattım Ömer...(2 yıl oldu)
Sağol Cem kardeşim..Seninkinide artık detaylı bir şekilde görelim artık, zamanı geldi.
(Şimdiye kadar sadece 1 resimini görebildim..)
OK... Serkan...Kolay gelsin..
Bursa'da bi arkadasımda vardi yaklasık 6-7 sene önce aynı bu sekildeydi araç acaba o mu diye düşüne durdum :) Gerçi postlarıda tek tek okumadım araç nerden,kimden geldi diye ama çok iyi duruyor Allah kaza bela vermesin,keyifle binin :)
demır abı hayırlı olsun masallah cıcek gıbı cıhaz ...
Çok sağolun..Mert,Mete...
Burak; Apo, Şuayip detaylı net yanıt vermiş...
Teşekkürler İrfan,Ömer,Ferhat..
Evet sattım Ömer...(2 yıl oldu)
Sağol Cem kardeşim..Seninkinide artık detaylı bir şekilde görelim artık, zamanı geldi.
(Şimdiye kadar sadece 1 resimini görebildim..)
OK... Serkan...Kolay gelsin..
Face te boy boy resimleri var abi... konu açmaya fırsatım olmadı bir türlü... müsait bir zamanda konu açaçacağım inşallah.. sana bir kaç foto attım mail olarak.. tadımlık..
OK...Resimler için sağol Cem...
Rot balans ayarını yapıldı...Sağ rot başı yenisi ile değişti..
Sunroof bakımını yapıldı..Su tahliye kanallarını bir kontrol edilip ray yolları temizlenip yağlandı...Orta susturucu görevini tamamlamış.Değiştirildi.
İşlemler bitikten sonra güzel bir yıkattım.
Güncel son gelişmeler bunlar...
http://i46.tinypic.com/348mzrr.jpg
http://i49.tinypic.com/4tt0g7.jpg
maşallah araca kırmızı olması yeter
Demir abi orjinal sonu kullanıp keşke ortaları iptal etseydin düz boru yapsaydın ses cok cici oluyor
cagdash10
23-02-2013, 08:16
oldum olsayı severim 306 ları maşallah
Demir abi orjinal sonu kullanıp keşke ortaları iptal etseydin düz boru yapsaydın ses cok cici oluyor
yaş ilerledi mi o dediğini yapası gelmiyor insanın. :)
Maşallah çok güzel araç, birkaç kere avcılarda denk gelmiştim hep temizdi araç...
Kazasız belasız :)
Demir abi artık şunu yıka akla pakla güzel güzel bir iki foto çek:)
Maşallah
Teşekkür ederim...[Metin,Sinan,Çağdaşh,Sinan(Simao),Eren]
Harun ; Alper hoca güzel bir noktaya değindi..Keza emme manifold sesi bile yetiyor...
Eren yıkadık kardeşim...Cep telefonuyla çekmiştim.Bilhare ilave ederim.Zaten gene yağmur yağdı.Biraz kirlendi.Branda şart..Uygun bir vakitte alacağım...
demir abi maşallah. gti-6 nın her halini seviyorum şahsen
Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanmak nasip olsun
Sağol Alıcan kardeşim...
Teşekkür ederim Emre...
Demir abim kocaman Maşallah :)
Melih kardeşim hayırlısıyla hafta içi geliyor mu yeni aracın..? Ayrıca çok sağol...
Alican özel mesaj yazdım...Selamlar....
Demir abi artık şunu yıka akla pakla güzel güzel bir iki foto çek:)
Eren yıkadık kardeşim...Cep telefonuyla çekmiştim.Bilhare ilave ederim....
http://i45.tinypic.com/11t3ifq.jpg
http://i48.tinypic.com/1jugrp.jpg
*Biraz gecikmeli oldu :)
omerozdem
13-03-2013, 19:50
Abi masallah :)
Lastikler parlamıyor abi :D Maşallah :)
Abi Lastikleri Parlat Sana Zahmet :) Tekrar Tekrar Maşallah
BurakDmrkl
14-03-2013, 15:07
maşallah çok iyi bi araçmış beklemişsiniz ama çok iyi araba almışsınız kazasız belasız
salih_560
14-03-2013, 15:29
maşallah abi kazasız belasız takipteyim konun ...
10 numara duruyor Maşallah
Aracınız hayırlı olsun , İstanbul 'daki sayılı GTI-6 lardan birini almışsınız.Benimde çok istediğim bir makine ama bu yaşıma kadar maddi olanaklardan ,evli ve çocuklu olmamdan ötürü hep mantık çerçevesindeki araçlara sahip olabildim.Şu an 1.6 olanına sahibim fakat her an bir çılgınlık yapabilirim :)
Maşallah diyelim.Güle güle kullanın kazasız belasız iyi günlerde...
Demir abi hayırlı olsun, güzel alet. Allah kaza bela göstermesin, güle güle binmeyi nasip etsin. 3 kameralı top speed videolarını bekliyoruz :)
Çok sağolun...Ömer,Melih,Rıdvan,Burak,Salih,Cağrı,Mert ,Meco...
Melih-Rıdvan lastik parlatma işi hafta sonu inşallah....
Mert bey hayırlısı...Tabiki şartlar, durumlar bunda belirleyicidir..Kısa bir sürede olsa en azından bu zevki tatmak,kullanmak lazım..Ben gözümü kararttım aldım..Tabiki gündelik kullanmak maddi açısından belli bir külfet getiriyor....(Bu açıdan daha ziyade hafta sonları veya önemli durumlarda kullanmak durumunda kalıyorum..)
Vay Meco unutmamışsın...
17' jantlarla biraz kasar ..Lakin ilerleyen zaman diliminde düşünmüyor değilim...
Halledeceğiz inşallah :)
UmutRıza
15-03-2013, 17:12
maasallah cok guzel gorunuyor
cyclonee16
17-03-2013, 14:08
Masallah gercekten kusursuz gule gule kullanın
Teşekkür ederim Mustafa...
emirreis
29-04-2013, 09:43
Masallah Guzel Gunlerde Kullanmanız dıleklerımle Benzer Araclarımız Varmıs.
Teşekkürler ederim Emir..Evet doğrudur...
emirreis
30-04-2013, 10:28
:) ıns kısmet olursa resım cekerız
Neden olmasın...Cem ile ilerleyen zaman dilimi içersinde düşünüyoruz..Hatta Eser'e Erel'e söyleriz..Müsait olurlar ise nispeten daha geniş bir katılım ile pekiştiririz..Bu vesile ilde tanışmış oluruz...
kalmadı böyle temiz ve güzeli günceli :D
3 kameralı top speed videosunu unutmak mümkün mü abi :) maşallah tekrar...
3 kameralı top speed videosunu unutmak mümkün mü abi :) maşallah tekrar...
Ben neden hatırlamıyorum bu videoyu. :)
Sağol Alper ustam :D
Eksik olma İbrahim unutmamışsın.Teşekkürler...Gene ilerleyen zaman içinde düşünüyorum ,lakin Gezici radar işi çıktı.Sıkıntılı bir durum...
Şuayb eski bir video Agustos 2007 çekimiştim.....Görmemiş olman normal..
Youtube'de hala mevcut..(Silmedim..Anı olarak kalsın istedim.İzlemek isterseniz linkini atarım.)
mannerboy
28-07-2013, 14:37
Araçla ilgili bi gelişme varmı yada yapmak istediğiniz bir atmosferik güçlendirme
Abi Aracim 170.000 km oldu :D bana cok guzel bi arac verdigin icin tesekkur ederim :) tek sikintisi 4 lastik almam :D
Sefa_vts
27-08-2013, 22:51
2.5-3 aydır yatıyor araç,bazen yeri değişiyor yıkanıyor yeniden park.. Turhan abi iyice boşlamış belli :) Komşu olduk abi haberin olsun yanına parkediyorum ama yok tık yok sende :)
2.5-3 aydır yatıyor araç,bazen yeri değişiyor yıkanıyor yeniden park.. Turhan abi iyice boşlamış belli :) Komşu olduk abi haberin olsun yanına parkediyorum ama yok tık yok sende :)
Vts sini ben aldim. Yanina isuzu l200 alicam satarsa 306 sinida alirim yanina cekerim :D
abi bahsi geçen videonun linkini atar mısın merak ettim , aracın harika maşallah
Sefa_vts
29-08-2013, 10:21
Vts sini ben aldim. Yanina isuzu l200 alicam satarsa 306 sinida alirim yanina cekerim :D
Yok 306 için yazmıştım ben bunları :) AD saxo da da çok anım vardır,Maşallah güzel arabaydı hala da öyle gördüm zaten.. sene 2005-2006 idi en son bindiğimde :) uzun şanzumanlı devil egzozlu :)
Palio 1.3 dizel aldı herşeyi bıraktı dicem diyemiyorum :)
ibrahimsnr46
29-08-2013, 12:25
Masallah Abi Kazasız Belasız..
Mustafa Toprak
29-08-2013, 12:48
Maşallah hayırlı olsun
Kusura bakma Burak mesajını yeni farkettim..Araç ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı...
Ufuk kardeşim sorunsuz keyifle daha nice km'lere....Ayrıca selamlar....
Selamlar Sefa..Epey zaman oldu görüşmeyeli..Sen nerdesin?..Sattın mı beyaz 106 GTİ aracını? Hayırlı olsun Palio almışsın....
Haklısın biraz boşladım..Eski şevkim heyecanım epey düşmüş anlaşılan..***** yaş ilerliyor evlendik fazla zamanda ayıramıyoruz malesef eskisi gibi....Lakin biraz silkelensek iyi olur...İnşallah ne diyelim...
Teşekkür ederim İbrahim,Mustafa,Gürhan...
MazdaSpeed
30-08-2013, 12:26
Çok güzel bir araç maşallah
Yener mesajını yeni gördüm. Sağol...
http://i41.tinypic.com/2rzxe28.jpg
http://i43.tinypic.com/dltkqa.jpg
maşallah demir abi matkapp
@Ufuk-- Utanmasan adamdan lastikte isteyeceksin:D
@Demir -- Abi maşallah. Bu arabayı zır stock standart halinde satın aldığımız günü dün gibi hatırlıyorum:) 5 yıl oldu. Maşallah hala ok gibi. Kazasız belasız..
ironwolf
06-11-2013, 21:47
Masallah kazasiz belasiz
SerhatA.
06-11-2013, 22:02
Görüntü açısından basık hali çok iyiymiş :) mal gerçekten on numara..
tuner faruk
06-11-2013, 22:25
Maşallah çok güzel duruyor Allah nazarlardan saklasın :)
maşallah allah kaza bela vermesin
beni kışkırtıyor :) maşallah abi
Fotodan gorunen araba gti-6
s16 lar sisler falan farkli. 5 ileri vs.
Bu arabaların üzerinde yazan yazılar tamamen pazar için yazılmış yazılar.
S16 yada GTI veya GTI-6 yazıları üretim bandının sonunda bir sepette duruyor. O araba o anda s16 veya gti oluyor. yoksa hepsi aynı. GTI-6 yazısı ingiltere üretimi olan araçlara yapıştırılıyor. ve ingilterede satılan araçlarda var. Dikkat edecek olursanız GTI-6 yazan bütün araçlar sağdan direksiyon. Diğer ülkelere hep S16 diye satıldı arabalar.Türkiyeye gelenler S16 olarak geldi sonra pazarlama için GTİ yazıldı. Ruhsatlara bakmak lazım. O GTİ yazıları bile burada yazılmış olabilir. Tanıtım etiketi yapıştırılmadan üretilmiş olabilir o araçlar. Arkasında gti yazıp ruhsatında s16 yazan arabalara rastlamak mümkün. Hatta bir çok 306 modelinin yazısı bile burada yaptırılıp yapıştırıldı. Asıl adları bu arabaların S16 ama pazarlama yüzünden başka tanıtım etiketleri ile satılıyor. Yoksa S16 GTI falan hepsi aynı.
GTI 6 tazısı neden hiç bir araçta yok. sadece adı var.
Bunuda neden dediğime gelince Marsilyadan aldığım S16 da inanılmaz aksesuar vardı. Buradaki hiç bir pejoda olmayanlar. koltuk ısıtma alarm cd değişik bir paspaslar. daha hatırlamıyorum ama bariz farklı idi ama s16 yazıyordu. Aracın aynısı ingilterede vitrinde GTI-6 olarak stılıyordu. bende gittim GTİ-6 yazıları aldım yapıştırdım.
bunu genel bilgilendirme olsun diye söyledim..
306'da S16 ile GTI farklı şeyler. :) Motor 150 hp olup blok bile farklıdır. :)
306'da S16 ile GTI farklı şeyler. :) Motor 150 hp olup blok bile farklıdır. :)
Bu konuda (eğer yazan yaş doğru ise) şunu söyleyeyim bu arabalar ilk TR ye geldiğinde yani 1994 senesinde siz 10 yaşında idiniz. Ne kadar ilgili ve bilgili olsanız bir yere kadar.
Gelelim pejonun o zamanki haline. Sıradan bir firma idi ve gelen araçların daha popüler olması için çalışıyordu. O zamandan başlayarak gelen arabalara bakınca yanlarında GTİ yazanların ruhsatlarının çoğu S16 dır. Son zamanlarda GTİ yazmaya başladılar. Tıpkı 106 larda olduğu gibi yoksa 150 beygirlik yada 5 vites 6 vites gibi farklar GTİ ve S16 Farkı değildi. Tamamen pejonun satış için yaptığı işler..
Bunları nereden biliyorum derseniz. 1995 de S16 almıştım. 150 hp motırlu. sonra 1996 da gene S16 aldım ama 167 hp ve 6 vites eee şimdi ne olacak:D
Hepsinde de teknik belgesi S16 idi....:)
Maşallah abi güzel araba Allah kaza bela nazardan korusun
Yorum ve düşünceleriniz için sağolun arkadaşlar...
[Harun,Eren İronwolf (isminizi bilemiyorum),Serhat,Sinan,Faruk,Özcan,Alican,Bahad ır,Melih]
Eren eski resimleri varsa ilerki zamanda uygun olduğunda gönderirmisin? Merak ettim biraz nostalji yapalım....
Varmı tekrar bu istikamette bir düşüncen Alican?
Alican kardeşimi bilmem de benim halen kaşıntım var Demir hocam :) bakalım kısmet...
Maşallah tekrar aracınıza.
Bu konuda (eğer yazan yaş doğru ise) şunu söyleyeyim bu arabalar ilk TR ye geldiğinde yani 1994 senesinde siz 10 yaşında idiniz. Ne kadar ilgili ve bilgili olsanız bir yere kadar.
Gelelim pejonun o zamanki haline. Sıradan bir firma idi ve gelen araçların daha popüler olması için çalışıyordu. O zamandan başlayarak gelen arabalara bakınca yanlarında GTİ yazanların ruhsatlarının çoğu S16 dır. Son zamanlarda GTİ yazmaya başladılar. Tıpkı 106 larda olduğu gibi yoksa 150 beygirlik yada 5 vites 6 vites gibi farklar GTİ ve S16 Farkı değildi. Tamamen pejonun satış için yaptığı işler..
Bunları nereden biliyorum derseniz. 1995 de S16 almıştım. 150 hp motırlu. sonra 1996 da gene S16 aldım ama 167 hp ve 6 vites eee şimdi ne olacak:D
Hepsinde de teknik belgesi S16 idi....:)
Kişisel beyanın dışında gösterebileceğin bir kaynak var mı? Yaş muhabbetine sonra gelicem.
Kişisel beyanın dışında gösterebileceğin bir kaynak var mı? Yaş muhabbetine sonra gelicem.
nasıl bir şey istiyorsun?????
bir tane gti 6 yazan pejo göster
Yorum ve düşünceleriniz için sağolun arkadaşlar...
[Harun,Eren İronwolf (isminizi bilemiyorum),Serhat,Sinan,Faruk,Özcan,Alican,Bahad ır,Melih]
Eren eski resimleri varsa ilerki zamanda uygun olduğunda gönderirmisin? Merak ettim biraz nostalji yapalım....
Varmı tekrar bu istikamette bir düşüncen Alican?
Abi baya bakındım ama bulamadım gitti pc'de:( Ondan önce TH lacivert'ten bile 1 2 kare buldum SBL'den bulamadım.
PiscocuK
15-11-2013, 08:07
maşallah demir abi kazasız belasız sürüşler
DERAN_TUYNER
15-11-2013, 08:22
Paşam hayırlı olsun yeni gördüm konuyu maşallah zımba saxoyu ne yaptın o da harikaydı maşallah
Uzun zaman oldu görüşemedik hafta sonu serhat ile buluşacağız müsaitsen seni de bekleriz
Esen kal
Yener mesajını yeni gördüm. Sağol...
http://i41.tinypic.com/2rzxe28.jpg
http://i43.tinypic.com/dltkqa.jpg
Maşallah, tam olması gerektiği gibi 10.
Teşekkürler Mert hocam...Aracın ile ilgili atmosferik bir çalışma düşünüyordun son durum nedir?Vazmı geçtin? Yoksa GTİ grubu düşünüyorsun?
Eren kardeşim Sağlık olsun..Araştırma içinde sağol...
Teşekkür ederim Emre,Deran
Deran haklısın epey zaman geçti aradan...Saxo çoktan satılmıştı...Bilhare özel mesaj yazdım...Görüşmek üzere umarım...Bilmukabele...
Çok sağol Alper hocam...İzmir'e selamlar,saygılar...
Teşekkürler Mert hocam...Aracın ile ilgili atmosferik bir çalışma düşünüyordun son durum nedir?Vazmı geçtin? Yoksa GTİ grubu düşünüyorsun?
Demir hocam git gel yaşıyorum :) istediğim şekilde bir GTI 20 bin üzeri oluyor genelde ulaşılması biraz sıkıntılı,tek kapı oluşuda çocuklu olan bendeniz için ne kadar mantıklı olur diyorum.Her ne kadar model olarak vergi problemi olmasa da benim aracın 255 TL. aynı yaştaki bir GTI ın ise 620 TL. vergisi var senelik bu da bir handikap.Benzin konusunu hiç kafama takmıyorum çünkü ben de motora ekstraları yaptıktan sonra benim aracımda çok yakacak.Zaten şu an Aşkabat 'tayım.6 ay da bir izne geliyorum tamamen zevk için yaptırıcam, Türkiye 'de olsaydım hafta sonları kullandığım için çok üzmeyecekti beni.Bir yandan da bu kadar para harcayıp aracın orjinalliğini bozacağım ama çok ta zevkli olacak ve gerçekten bir ilk olacak bu motorda çünkü 8v TU5JP de bu işlemleri yapan görmedim.
Ayrı olarak bir konu daha var ,aracımı satıp bu harcayacağım parayı üzerine koysam buradan 2003 civarı M paket 325 veya 330 e46 alabiliyorum :)
Yani kafam çok bulanık :beuj:,bilmem anlatabildim mi ?
Anladım Mert hocam..Belirttiğin durum ve şartarı göze alınca pek cazip görünmüyor gibi GTİ model...
En iyi kararı verecek olan sensin tabiki...Hayırlısı diyelim....
Anladım Mert hocam..Belirttiğin durum ve şartarı göze alınca pek cazip görünmüyor gibi GTİ model...
En iyi kararı verecek olan sensin tabiki...Hayırlısı diyelim....
Nokta atışı olması lazım, o da nasıl olur ?
Benim satmak için vaktim yok uğraşamam.Ancak takas olayı olursa üzerini tamamlamaya çalışırım.Tabi Bilstein ları vermem :) gerçi henüz takmadım zaten.Mesela senin ki gibi bir GTI olursa jantlarımı da alırım 17" leri istemem ,lastiklerimde yepyeni.Örnekler çoğaltılabilir:)
Saygılar..
Nasip kısmet bu işler takas olayından daha ziyade nakit olarak bulma şansınız daha yüksek....
Ciddi anlamda niyetli iseniz acele etmeyede luzum yok.
Türkiye' dışında olmanız şu aşamada biraz zorluk sizin için ama elbet temiz düzgün bulmak mümkün...
Çeşke dememek için bu modelin tadına bakmak,keyfini sürmek lazım diye düşünüyorum..
Ben öyle yaptım..
Bilmukabele....
Hayırlısı diyelim ,bakalım günler neler getirecek...
abi yeni fotoları görelim artık, şöyle iç dış temiz temiz :)
Epey zamandır güncel resimler çekmedim Alican..Biraz boşladım herhalde..
Lakin 1-2 farklı resim ilave ederim bu akşam...[Konuma yüklemediğim]
Münasip ilerleyen zamanda taze, yeni çekimleri hallederiz inşallah..
Sağlıcakla....