Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda coil yardım...
muratburunce
31-01-2013, 13:37
Arakdaşlar 1998 honda 1.6 ies aracım war ilandaki ürünü kullanan varmıdır tavsiye edermisiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-honda-civic-96-00-1.6-ies-v-tec-ayarli-yay-x-power-tuning-113402446/detay
PiscocuK
31-01-2013, 13:42
ben kullandım ve tavsiye etmem..nasıl bir beklentiniz var? yani kişiden kişiye göre değişir.
muratburunce
31-01-2013, 13:46
ben kullandım ve tavsiye etmem..nasıl bir beklentiniz var? yani kişiden kişiye göre değişir.
ucuz olması dikkatimi çekmişti... aracımın amortisör ve yayları sıkıntılıda değiştreceğim 4'ünüde... nası bir sistem yapsam bilemedim... oem amortisör üstüne spor yay taksam nasıl olur mesela?
ucuz olması dikkatimi çekmişti... aracımın amortisör ve yayları sıkıntılıda değiştreceğim 4'ünüde... nası bir sistem yapsam bilemedim... oem amortisör üstüne spor yay taksam nasıl olur mesela?
Ne kadar basıklık istiyorsunuz öncelikle? Ben oem amortisör üzerine 5cm'den 2 bakla kesik kullanmıştım memnundum. Ama şimdi olsa coilover alırım. Yani her türlü olur kullanabilirsiniz. Ama madem hem amortisör hem yay değiştirecekseniz direk coilover alın.
İlandaki ürüne gelirsek, aşırı sekme yapıyor, hiç tavsiye etmem.
muratburunce
31-01-2013, 14:26
Ne kadar basıklık istiyorsunuz öncelikle? Ben oem amortisör üzerine 5cm'den 2 bakla kesik kullanmıştım memnundum. Ama şimdi olsa coilover alırım. Yani her türlü olur kullanabilirsiniz. Ama madem hem amortisör hem yay değiştirecekseniz direk coilover alın.
İlandaki ürüne gelirsek, aşırı sekme yapıyor, hiç tavsiye etmem.
çok basık olmasın ankara yolları ***** mayın tarlası gibi... bende coil düşünüyorum ama fiyatlar çok pahalı geliyor bütceme... 2.el uygun birşey bulsam alacam hemen...
Jeandan-R
31-01-2013, 14:34
Coilover aldım huzur buldum, ilk aldığım zaman takmadığıma pişmanım
Megan Racing - EZ Street Series Coilovers - Civic/CRX/90-93 Inte [MR-CDK-EF-EZ] - $719.00 : High Performance Auto Parts Accessories | Ultra Racing | Unorthodox Racing | P2R (http://throwdownperformance.com/index.php?main_page=product_info&cPath=595_609_769_770&products_id=1709&zenid=f999b26d880b80cc53588d66859db039)
al bunun ek için olanıda vardır bi incele istersen
Seyrantepe'deki ANK'ya gitmeyi düşündün mü?
madem amortisör leri değiştiriceksin ozaman ta technix ve ya tuning art marka coiloverlardan birini al direk, ben tuning art kullanıyorum yol tutuşu harika biraz sert ama okadarda olsun :)
silent furious
31-01-2013, 17:49
ben bunlardan aldım arabaya takmaya güvenemedim madem amortisörlerde patlak coilover bak bence raceland kullanmıştım sattığım 1,6ies de memnundum
kesinlikle alma berbat bişi 4 yıl evel ilk çıktıgında aldım iğrenç ve ötesi arabadan soğumuştum resmen.
bu yada benzerı ayarlı yayları oem amortısorle basarak kullanman zor konforsuz olur .begenılmez.
ama amortısorlerı ıslem den gecırırısen
tablayı asagı aldırtmak olur mıli kısaltma olur sertlestırmek olur bu ıslerlem yapılırsatek dez avantajın yuksek te kullansan sert olur.
ama bu urun o sekılde kullanılır.
muratburunce
31-01-2013, 19:02
sizin önerilerinizi dikkate alarak coil almaya karar verdim ama uygun bulamadım :)