Orijinalini görmek için tıklayınız : Ek Civic Ayna Karmaşası ?
hb veya sedan , makyajlı yada makyajsız kasa ların aynaları farklımı oluyor ?
oem ayna için soruyorum ?
hepsi aynı diyen var hb sedan farklı diyen var kafalar karıştı bide sizlere soriyim :)
Skyhawk34
01-02-2013, 11:08
hala o sorunumu yaşıosunuz 1 ay oldu be :D
hala o sorunumu yaşıosunuz 1 ay oldu be :D
hala çözemedik :D en son çare benim arabadaki aynayı söküp sedana takıcam oluyomu olmuyomu diye :D
Skyhawk34
01-02-2013, 11:10
inşallah bi' çözüm bulunur artık burdan
muratburunce
01-02-2013, 11:12
ben oluyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem :)
1996-2001 Sedan civic ile 1996-2001 Model Hb Civiclerin Aynaları Farklıdır
Ayrıca aynı model arasında tum Hb ve sedan civic lerin Ön cam larıda Farklıdır..
hala çözemedik :D en son çare benim arabadaki aynayı söküp sedana takıcam oluyomu olmuyomu diye :D
Olmaz Takamazsın
Aynanın kapıya gelen kısımı farklı Chn53
Ayrıca aynı model arasında tum Hb ve sedan civic lerin Ön cam larıda Farklıdır..
Olmaz Takamazsın
Aynanın kapıya gelen kısımı farklı Chn53
tamamdır mertcan abi saol :)
Bu konuda aydinlatirmisiniz biraz? Biz sedan civice orjinal olsun diye cam ararken hb civicin on orjinal camini bulup takmistik , farklar milimle olculcek kadarmi ? Silikonlama islemindede bi sorun cikmamisti yerinede oturmustu :S
Bu konuda aydinlatirmisiniz biraz? Biz sedan civice orjinal olsun diye cam ararken hb civicin on orjinal camini bulup takmistik , farklar milimle olculcek kadarmi ? Silikonlama islemindede bi sorun cikmamisti yerinede oturmustu :S
camları dış görüntüsü falan aynı sadace kapıya takılan yeri farklı galiba
ykavcioglu
01-02-2013, 17:13
sedan araçların cam sıyırıcıları aynaların gövdesinin altından devam eder, hb'de aynaya geldiği an sonlanır.
kısacası uymaz