Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Karting
Pazar günü gezmek amaçlı İzmir'e gelmeyi planlıyoruz (Jem89) ile.. Gelmişken kartinge de binelim dedik.. Gidilebilecek, araçları güzel, hızlı neresi vardır? Ayrıca meeting varsa tanışmakta isteriz.. Son olarak, yol üzerimizden izmire yada civara gelip gidecek, kişi yada gönderileri taşırız :D
ilk seçenek park bornova, keyiflidir arkadaş ortamıyla gidilebilir. :)
ikinci seçenekse ülkü pisti, ve yarın karting var, katılım sağlayabilirsiniz :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/397443_405988322826237_17195385_n.jpg
şansa bak arkadaş ya.. cumartesi gelme imkanımız yok malesef.. keşke pazar olsa..
Meeting ayarlıyalim :)
olabilir valla kardeşim
Evet beyler yapalım bir organizasyon.. :) Geliyorum izmire varmı denizliden bi isteği ihtiyacı olan :)
Gaziemir kipa arkasi var pisti cok iyi ama arabalar icin ayni seyi soleyemicem :D
Onun haricinde ulku pisti iydir
13 hp arabalar yarın gelecekti ülkü'ye,haftayamı ertelenmiş acaba ?
Ya bizim icin onemli olan arabalarin guzel ve hizli olmasi. Soyle 9-12 hp arasi olsa yeter.. Denizlide bi yerde var sadece.. Oda hem kucuk hemde arabalar 6.5 luk.. Kesmiyo yani.. :)
park bornova güzel değilki pist çok ufak ve sert bence.
gaziemirdeki iyiydi köprülü tünelli. arabalar kaç hp bilmiyorum ama.
anthinka
01-02-2013, 14:04
Harbide bi karting buluşması yapsak ne güzel olur.
park bornova güzel değilki pist çok ufak ve sert bence.
gaziemirdeki iyiydi köprülü tünelli. arabalar kaç hp bilmiyorum ama.
gaziemirdekiler 6-7hp falan. ama 1 tanesi mi ne 9hpydi :D o da çok fena ya ben sürdüm bi kere ondan bile inanılmaz keyif aldım diyebilirim :)
19gokhan90
01-02-2013, 14:41
balçova kipanın karşısı arabalar kötü ama pist çok iyi kaygan zemin yarıştan çok yanlamak için ideal :)
anthinka
01-02-2013, 14:43
gaziemirdekiler 6-7hp falan. ama 1 tanesi mi ne 9hpydi :D o da çok fena ya ben sürdüm bi kere ondan bile inanılmaz keyif aldım diyebilirim :)
Arabaları bilmem ama köprü altına girmeden önceki 2 virajdan başlayarak köprünün bitişine kadar drift yapılabiliniyor. Eğer mümkünse gaziemirdeki çok güzel olur. Hem ulaşım (İzban+otobüs) hemde otobanda roll yapabiliriz.
gaziemir'de tadilat varmış, haftaya açılcak dediler.. geçen akşam gittik, hayal kırıklığıyla döndük
İnciraltın da var karting oraya gidiyorum ara sıra tavsiye edebilirim pist yeterli ve zevkli, araçlar 6.5 hp...Ülkü yarış pisti en iyisi tabi ki sadece alternatif olsun diye yazdım...iyi eğlenceler...
ilk seçenek park bornova, keyiflidir arkadaş ortamıyla gidilebilir. :)
ikinci seçenekse ülkü pisti, ve yarın karting var, katılım sağlayabilirsiniz :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/397443_405988322826237_17195385_n.jpg
Bu organizasyon 3 Şubat Pazar günü gözüküyor facebook sayfasında...
HondatugraL
01-02-2013, 15:26
Pazar günü gezmek amaçlı İzmir'e gelmeyi planlıyoruz (Jem89) ile.. Gelmişken kartinge de binelim dedik.. Gidilebilecek, araçları güzel, hızlı neresi vardır? Ayrıca meeting varsa tanışmakta isteriz.. Son olarak, yol üzerimizden izmire yada civara gelip gidecek, kişi yada gönderileri taşırız :D
ben ızmırdeyken gelsenıze aga tanısak koklaşak pazar gıtmeyın :D:D
Gaziemir kipa arkasi var pisti cok iyi ama arabalar icin ayni seyi soleyemicem :D
Onun haricinde ulku pisti iydir
Ben oraya 1 defa gittim Karting den soğudum. Böyle rezil arabalar olamaz.
Çeşme otobanında Seferihisar ayrımını geçince SHELL benzinliğin yanındaki pist de güzel. Ama yolu ters.
initial-D
01-02-2013, 15:29
13 hplik kartlar nerede? pınarbaşında mı?
Çeşme otobanda ki pist güzel fakat dendiği üzeri yeri kötü keza pistin şekli de 6.5 hp araçlar için güzel değil şahsi fikrim kombine s virajlarda sürekli kesici de gidiliyor ve çok yavaş kalıyor oraya 6.5 hp araçlar...:)
13 hplik kartlar nerede? pınarbaşında mı?
Ülkü yarış pistinde 9/13 hp araçlar varmış ben de pazar günü gitmeyi düşünüyorum İzmirdeysen gel sende...:D
Biz son gittiğimizde 3 taneydi onlar.
Senle tanisip napcaz yaaa.. :D
Pinarbasina mi gitsek o zaman ya.. Araclar hizliysa.. :)
birde inciraltı tarafında var orasıda ufak ve arabalar biraz yavaş ama en azından karttan sonra oturulabilinir yerler var.
gerçi pistteki cafe de iyi:)
HondatugraL
01-02-2013, 15:59
Senle tanisip napcaz yaaa.. :D
Pinarbasina mi gitsek o zaman ya.. Araclar hizliysa.. :)
yazıklar olsun :D :(
içinizden geçicem dıyemı korkuyonuz tamam la ben yarısmıcam :D
Pazartesi iş var yavrum :D
Ülkü yarış pistinde 9/13 hp araçlar varmış ben de pazar günü gitmeyi düşünüyorum İzmirdeysen gel sende...:D
bu organizasyon tipinde mi yoksa orada sürekli işletilen karting mi var?
Senin yaptığın gider bizim hoşumuza gider :p
Bu organizasyon 3 Şubat Pazar günü gözüküyor facebook sayfasında...
link verebilirmisiniz hocam
Pınarbaşı olsun bence resmi bulup konuya ekliyorum sımdı .
GO-KART TURNUVASI
03 Şubat 2013 Pazar Saat: 17:30’da , İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde , 1.050 metrelik Ulusal Karting Yarışları’nın yapıldığı pistte Go-Kart Turnuvası yapılacaktır.
Go-Kart Turnuvası’nda belki de kupalardan biri SİZİNDİR.
Katılım Ücreti ; 40.00 TL ( fiyatlarımıza KDV DAHİL DEĞİLDİR. )
1.050 metrede Go-Kart Turnuvası ile pistte heyecan dorukta.
5’erli gruplar halinde çıkacak katılımcılar 1 ısınma + 5 yarış turu ( 1.050 metre x 6= 6.300 metre ) yaparak pistte yarışacaklar.
Go-Kart Turnuvası 9’luk Go-Kart Araçları ile yapılacak olup,
Son FİNAL ETABI 13’LÜK GO-KARTLAR’LA YAPILACAKTIR.
vs vs vs ... önemli olan yerler :D araştırmak gerek
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/5509_163163347165846_693948744_n.jpg
9-13 HP Go-Kart Araçları artık sizinle İZMİR PARK'ta !!!
02 Şubat 2013 Cumartesi günü itibari ile 13 HP Go-Kart Araçlarımız hizmetinizde.
olarak bir yazı daha buldum turnuvadan önce girebilir herhalde 13 lüklerle fiyatı sormak gerek .
Linki buldum..
03 Şubat 2013 Pazar Saat: 17:30’da , İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde , 1.050 metrelik Ulusal Karting Yarışları’nın yapıldığı pistte Go-Kart Turnuvası yapılacaktır.
Go-Kart Turnuvası’nda belki de kupalardan biri SİZİNDİR.
Katılım Ücreti ; 40.00 TL ( fiyatlarımıza KDV DAHİL DEĞİLDİR. )
1.050 metrede Go-Kart Turnuvası ile pistte heyecan dorukta.
5’erli gruplar halinde çıkacak katılımcılar 1 ısınma + 5 yarış turu ( 1.050 metre x 6= 6.300 metre ) yaparak pistte yarışacaklar.
Go-Kart Turnuvası 9’luk Go-Kart Araçları ile yapılacak olup,
Son FİNAL ETABI 13’LÜK GO-KARTLAR’LA YAPILACAKTIR.
Gruplardan en iyi 1. ve 2. olan bir üst tura çıkarak yarışır.6 kişi ile yapılacak final turunda da en iyi ilk üç belirlenecek.
Son Kayıt ; 03 Şubat 2013 Saat: 14:00
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/75857_407301916028211_864182838_n.jpg
initial-D
01-02-2013, 16:51
la 2 hafta önce 2 gün kaldım döndüm,yakınlarda biraz zor
gıdılecek yere gelıp tanısıp opusup koklasmak ısterım:D beyler takıpteyım konuyu:)
Biz son gittiğimizde 3 taneydi onlar.
ben sürerken 1 tane kalmıstı gerisi tamirdeydi.
aynen araçlar berbat. düzgün araçlar olsa çok fazla tutulur orası pisti çok iyi çünkü. tunelden sonra finishe kadar yan yan gidiliyo yokus yukarı sonra yokus asagı çok iyi :D
Cesme otoyolu üzerindeki mekan da fena değil, bize de yakın :D:D
55 kiloyum desem yeter mi hahaha :D
cagri-35
01-02-2013, 17:02
Park bornovanın aracları guzel pist ufaktır ve serttır ama zaten orada pılotaj ortaya cıkıyor. Uzun duzluklerı olan pıstlerde zaten araca göre yada kıloya göre her zaman one gecebılme sansı oluyor park bornovada bnu yapabılecek bır duzluk var ve oda cok uzun degıl tam son devıre ulastıgında vıraj gelıyor hemde cok sert bılenler bılır. Orda bız yarısırken hırstan demırlere dahı gıren oldu :) pilotaj onemınden dolayı park bornovaya gıdılır bence.
Park bornovanın aracları guzel pist ufaktır ve serttır ama zaten orada pılotaj ortaya cıkıyor. Uzun duzluklerı olan pıstlerde zaten araca göre yada kıloya göre her zaman one gecebılme sansı oluyor park bornovada bnu yapabılecek bır duzluk var ve oda cok uzun degıl tam son devıre ulastıgında vıraj gelıyor hemde cok sert bılenler bılır. Orda bız yarısırken hırstan demırlere dahı gıren oldu :) pilotaj onemınden dolayı park bornovaya gıdılır bence.
4 araba değiştirdim 3 lastik patlattım o virajlarda keyifliydi orası :D
cagri-35
01-02-2013, 17:06
Bir ara beraber gıdelım hep beraber patlayalım laz amcada bıze patlar sonra :D
Sitesinden baktım güzel görünüyorda, pistin doğru düzgün resmini çekmemişler merak ettim :D
İsterseniz yapalım bi meeting :))
la 2 hafta önce 2 gün kaldım döndüm,yakınlarda biraz zor
Gelince haber etsene bro...:)
pazar 16 dan sonra dahil olabilirim :D bu arada serdarın emaneti var onuda vereyim la cemmm
Az önce bindim 13lüklere. Daha öncede enduransa katılım yapmıştım 13lük araçlarla gerçekten çok keyifli ama amatör kullanıcıya göre değil pek haberiniz olsun. İlk binenler ayağını çeksin biraz lastik ısıtana kadar en azından.:)
pazar 16 dan sonra dahil olabilirim :D bu arada serdarın emaneti var onuda vereyim la cemmm
Gel kanka muhakkak.. :) Alırım serdarın emaneti sıkıntı olmaz :D
Az önce bindim 13lüklere. Daha öncede enduransa katılım yapmıştım 13lük araçlarla gerçekten çok keyifli ama amatör kullanıcıya göre değil pek haberiniz olsun. İlk binenler ayağını çeksin biraz lastik ısıtana kadar en azından.:)
Ooo.. İyice merak ettim şimdi.. :)
initial-D
01-02-2013, 19:31
ya kalkıp gelesim var tekirdağdan 13hplik için o derece.
4 araba değiştirdim 3 lastik patlattım o virajlarda keyifliydi orası :D
orda nasıl olduğumu ulaşa sor ;)
orda nasıl olduğumu ulaşa sor ;)
Sana bi sapliiim ya abicim bitsin bu çile :D Park bornova mı Forum mu ?
Sana bi sapliiim ya abicim bitsin bu çile :D Park bornova mı Forum mu ?
farketmez heryerde yardırırım :D
HondatugraL
01-02-2013, 19:40
Senin yaptığın gider bizim hoşumuza gider :p
Nerene gidiyorsa korktunuz bakıyorumda :D
55 kiloyum desem yeter mi hahaha :D
Nefesimi içime çekerım bide ethanol atarım depoya çaktırmadan :allaalla:
anthinka
01-02-2013, 21:41
Karting için yer belirlendi mi ? Ne yapıyoruz, ne zaman yapıyoruz?
ülkü candır 13hplikler mevcutsa
Ülkü ye okeymiyiz :D taytaya gider :D
Hesabina yarisirim:D yiyen varsa bi kac hizli gencte taniyorum:D
farketmez heryerde yardırırım :D
Gelirsem konakta bana 2 tane soğuk soğuk ısmarlıcan mı :D :D Midyeleri de ben ısmarlarım haha :D
Beyler bi aksilik olmazsa gelicez.. Eğer organize olursak tech olarak gidelim hem tanışalım hem eğlenelim..
Yoksa biz ülkü'ye gidip 13 beygirliklerin bi tadına bakıcaz :)
Birde fiyatlar ne civarda İzmir'de.. Denizlide 6.5 hp lik araçlara 10 dk'ya 15 TL veriyoruz..
10 dk 30 TL ama değer gerçekten. Bu arada hala kartingte saplamaya adam arıyorum. Giderliyim atarlıyım 90 kiloyum benden hafiflerlede kapışırım. Her devirde sıkarım :D irtibat pm :D
senin araban daha hızlıydı muhabbeti olmaması için 10 tur atarız 5. turda araçları değişiriz :D 59.513 attım dün Türkiye şampiyonasının yapıldığı pistte:)
Berent.t
02-02-2013, 09:38
Takipteyim :)
Biz turnuvaya katılmadanda 13 hp lıklere bınebılıyormuyuz acaba ?? bıde pazar gunune ertelenms herhalde cumartesı yanı bugun saat 6 da falan gıdılse aksam surusu oluyormu ve 13 luklere bınebılıyormuyuz bılgınız varmı
Akşam bindim dün ben. Ancak zemin soğuyacak lastikler daha az tutacak. iyi ısıtmak gerekir lastikleri. Onun dışında sıkıntı yok
initial-D
02-02-2013, 11:07
10 dk 30 TL ama değer gerçekten. Bu arada hala kartingte saplamaya adam arıyorum. Giderliyim atarlıyım 90 kiloyum benden hafiflerlede kapışırım. Her devirde sıkarım :D irtibat pm :D
senin araban daha hızlıydı muhabbeti olmaması için 10 tur atarız 5. turda araçları değişiriz :D 59.513 attım dün Türkiye şampiyonasının yapıldığı pistte:)
izmire geldiğimde pm atıcam :D90 kiloyum atar gider ne ararasan var.hacı murat cuptan abileri geçtiğim,10 dk boyunca arkamda 60 kg adam tuttuğum turnuvalar var pınarbaşında:D
ya kalkıp gelesim var tekirdağdan 13hplik için o derece.
Gelmeyen...:D
Akşam bindim dün ben. Ancak zemin soğuyacak lastikler daha az tutacak. iyi ısıtmak gerekir lastikleri. Onun dışında sıkıntı yok
süre öçlümü yapıyorlar mı yoksa kendiniz mi ölçtünüz.
izmire geldiğimde pm atıcam :D90 kiloyum atar gider ne ararasan var.hacı murat cuptan abileri geçtiğim,10 dk boyunca arkamda 60 kg adam tuttuğum turnuvalar var pınarbaşında:D
pisti bilsek bizde atar gider yapıcazda, şuan için yemiyo :D :D
Yarın meeting yapıyormuuyuz sımdı ?
16 dan sonra olucaksa bende atarımı yapıcam ona göre ***** vardiya king :D
16 dan sonra olucaksa bende atarımı yapıcam ona göre ***** vardiya king :D
Kanka 16 ya kadar kaliriz heralde diye dusunuyorum.. Gelince alolasiriz zaten :)
Kanka 16 ya kadar kaliriz heralde diye dusunuyorum.. Gelince alolasiriz zaten :)
Önce gidebilicezmi onu düşün :D
süre öçlümü yapıyorlar mı yoksa kendiniz mi ölçtünüz.
Yapiyorlar kardesim
Gelmemiz kesinleşti, İzmirli arkadaşlardan bi meeting bekliyoruz artık :D
Yapiyorlar kardesim
Teşekkürler kardeşim. birde, turnuva dışında 13'lüklere biniliyor demişsinde, oradaki karting için ayrı bi pist mi var yoksa normal pistte mi döndürüyorlar? Çok soru sorduk idare et artık :D
Teşekkürler kardeşim. birde, turnuva dışında 13'lüklere biniliyor demişsinde, oradaki karting için ayrı bi pist mi var yoksa normal pistte mi döndürüyorlar? Çok soru sorduk idare et artık :D
normal pistin içinde ayriyetten karting pisti var orda döndürürler sanırım :D yoksa diger pistte çekişme olmaz
az yakan dört kapı memur arabası kiraya verilir :D
Normalde kucuk pistte kiraliyorlar diger pist cok hizli cunku biz bi kac yarisci olarak kendimize actirdik rica ederseniz acabilirler sanirim
az yakan dört kapı memur arabası kiraya verilir :D
Gec kaldin be yavrum :D çozdum ben o isi :)
Normalde kucuk pistte kiraliyorlar diger pist cok hizli cunku biz bi kac yarisci olarak kendimize actirdik rica ederseniz acabilirler sanirim
Bi kucuk pistte bineriz olmazsa.. Sora rica ederiz :)
Konaktayiz yakinlarda olan varsa bize cay ismarlayin :D
0506 903 33 sifir alti
Konaktayiz yakinlarda olan varsa bize cay ismarlayin :D
0506 903 33 sifir alti
Kanka video felan çekin go-kartta merak ettim. :D
Gopro bulamadik yaa. Ama travestilerle guzel video cektik :D
Simdi konakta kahvalti yaptiktan sonra ülkü pistine gecicez.. Gelmek isteyen olursa alo desin yukardaki numaradan :)
Ulku y geleik. İlk defa ciktik piste. 13 luk araclara bindik. Bizlr beraber cocuklar falan da bindi, biraz sure kaybettik. 13 lukler gercekten cok zevkli.
http://i1175.photobucket.com/albums/r630/fearfell/1C44097F-BF5C-484C-9C9E-D997B104A027-6654-00000673AA6A4739.jpg
Porsche cuplar antreman yapiyo su anda.. Onlar ciktiktan sonra tekrar binicez.. Hedef 1 dakkanin altina inmek :)
Gelip inerim isterseniz:D hava musait asfalt sicak 57 yapilir:)
Gelip inerim isterseniz:D hava musait asfalt sicak 57 yapilir:)
Tanistigimiza memnun oldum kardesim. İnsallah bir dahaki sefer geldigimizde cikariz piste seninlede.
Bu arada kupamizi aldik gidiyoruz :D
http://i1175.photobucket.com/albums/r630/fearfell/CA0DE6E8-4ECC-4304-859A-55AFAD368AAC-7036-000006B1EBFAF47E.jpg
Orda 1-2 arkadaşla tanıştık.. Çok eğlenceli bi gün geçirdik gerçekten.. :) İyiki gelmişiz o kadar yolu.. En sonda turnuvaya katılsam mı katılmasam mı diye düşünürken katılayım bari dedim.. :)
Hoş bi anı olarak ikincilik kupamızı aldık döndük.. :) İnşallah en kısa zamanda tekrar gidicez.. Ama muhakkak gidip 13'lük arabaları deneyin.. İnanılmaz keyifli..
initial-D
28-03-2013, 15:45
haftasonu turnuva var pinarbaşında.bu sefer 95 kilo altı ve 95 kilo üstü olmak üzere 2ye bölmüşler katılımcıları.daha iyi olmuş.birde bayanlar olmak üzere toplam 3 farklı kategori var.katılım 40 tl imiş
Sen 95 kilosun hangi kategoriye giriyorsun panpa...:D
Turnuvalar çok eğlenceli geçiyor. İzmir'de ki arkadaşlar hiç beklemesin gitsin bence.. 13 HP 'lik binelim diye biz buradan her ay gidiyoruz valla, oradakiler nimet :D
initial-D
28-03-2013, 19:48
Pazara kadar 95 olursam tekirdağdan gelicem
initial-D
28-03-2013, 19:54
Sen 95 kilosun hangi kategoriye giriyorsun panpa...:D
Aç karnına ayakkabısız 90 geldim ya:o