Orijinalini görmek için tıklayınız : Re Audio MX15 1500W RMS yardım.
erhanaytac
01-02-2013, 12:37
Merhaba arkadaşlar elimde re mx15 var bunun kabin ölçüleri lazım. bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. ve ankarada kabin yaptırabileceğim güzel kaliteli bir yer var mı ? şimdiden teşekkür ediyorum :) http://img254.imageshack.us/img254/9798/imag0157h.jpg
http://img600.imageshack.us/img600/228/imag0156uf.jpg
murat_ileri
01-02-2013, 14:01
net kabin ölçüsü çıkarmak için tüm parametreleri bilmek gerekir. sonuçta siz bu cihazı spl olarak kullanacaksınız. anfiden aracın iç akustigine kadar tüm etkenler degerlendirilmeden yapılması sizi tatmin etmeyebilir. bobin sarımı için adanadan bir arkadaşım yardımcı olabilir. biraz fiyat olarak pahalı olabilir ama kullanılan malzemelerden kaynaklı :rolleyes: ( ısıya dayanıklı kolay kolay yanma sarkma derdiniz olmaz)
Ciddi bir ürün ve ciddi bir güç size özelden bir site göndericem orada erci nickli kişiye kabin ölçüsü hakkında yazabilirsiniz kabin konusunda ve özelliklede RE subwoofer'da master yapmıştır kendisi:D
erhanaytac
01-02-2013, 14:59
teşekkürler arkadaşlar erci beye ulaşmaya çalışacağım.
bobin sarımı için daha erken abi :) yanmadı henüz sub :D hatta hiç kullanılmadı bile, sıfır duruyor :D
murat_ileri
01-02-2013, 18:29
teşekkürler arkadaşlar erci beye ulaşmaya çalışacağım.
bobin sarımı için daha erken abi :) yanmadı henüz sub :D hatta hiç kullanılmadı bile, sıfır duruyor :D
kullanılmadıysa rodajı çok önem kazanıyor, kabini dizayn ederken mümkünse konisi yatay yukarıya bakacak şekilde kullanın.
alfonso4474
01-02-2013, 20:28
ben sürekli faceden takip ediyorum kendisi spl kabinlerle arası baya iyi
Toxıc Bass Car Audıo Systems (facedeki grubun adı)
KUBİLAY OLUKMAN DESIGN olarak geçiyo
0554 227 57 47 - 0537 425 52 92
ankara/gölbaşı
erhanaytac
01-02-2013, 21:18
murat abi dediğini dikkate alcam kabini yaptırırken. araştırmalarıma göre re audio da en önemli şey kabinmiş. inşallah güzel ses alabileceğim bi kabin yaptırabilirim. alfonso verdiğin referans için teşekkür ederim önümüzdeki hafta içi gidip bi görüşeyim toxic bass ile.
ben sürekli faceden takip ediyorum kendisi spl kabinlerle arası baya iyi
Toxıc Bass Car Audıo Systems (facedeki grubun adı)
KUBİLAY OLUKMAN DESIGN olarak geçiyo
0554 227 57 47 - 0537 425 52 92
ankara/gölbaşı
:icon_tup:
Kesinlikle bende takibindeyim kubilay olukman işçiligi olsun spl ürünler hakkındaki çalışmaları etkileyici :)
murat_ileri
02-02-2013, 22:54
murat abi dediğini dikkate alcam kabini yaptırırken. araştırmalarıma göre re audio da en önemli şey kabinmiş. inşallah güzel ses alabileceğim bi kabin yaptırabilirim. alfonso verdiğin referans için teşekkür ederim önümüzdeki hafta içi gidip bi görüşeyim toxic bass ile.
tolunay spl üzerine ciddi emek sarf ediyor, tavsiye ederim. re audio için değil tüm basslarda kabin çok önemlidir, piyasada kullanılan cihazlar gücü nedeniyle fazla göze batmasa da aslında çok daha iyi verim alınabiliyor. besleyeceğin anfiyi iyi seçmeni tavsiye ederim.
erhanaytac
03-02-2013, 17:00
kesinlikle önemlidir ama re daha çok kabin seçiyormuş benim okuduklarım gördüklerim bu yönde en azından, amfim hazır abi ESX Signum 2000D. Sence nasıl olur ESX RE uyumu ?
erhanaytac
03-02-2013, 17:21
şimdi inceledim biraz KUBİLAY OLUKMAN'ın yaptığı işleri gercekten başaralı. kabin için kendisiyle görüşeceğim.