Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada patlama
SULTANOGLU
01-02-2013, 12:40
ABD Bykelilii nnde patlama - Hrriyet GNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22497569.asp)
Beyler haberiniz var mi ?? Belki tanidiklariniz etraftadir. Umarim fazla birsey olmamistir kimseye
ben yakın sayılırım çok büyük bir patlama sesi falan yoktu..
emirarslan34
01-02-2013, 12:43
:eek: hayda canlı bomba diyor ya
Kanal 24'te 2 ölü diyor..
elçilik çalışanı 2 kişi ölmüş.. pkk yapmıştır. böylece amerikaya güzel gollük bir pas vermiş oldular. abd şimdi suçu Esad'a atacak ve saldırı için bir bahane daha uyduracaktır..
Nightfish
01-02-2013, 13:01
NTVdeki videoda yolda kan ve et parçaları bariz belli oluyordu.
ya yine sonuçta olan masum Türk insanına oldu. 1 tane amerikalı çalışanın tırnağı bile kırılmamıştır..
2 kişi ölmüş, hey allahım bu vize alımında bende olabilirdim. Her işte bi hayır varmış işte. Büyük geçmiş olsun.
bende bu hafta vize başvurusu yapıcaktım umarım sıkıntı çıkarmazlar bir sureliğine
"Edinilen bilgiye göre patlama öncesinde büyükelçiliğin içinde yer aldığı bölgede elektrik kesintisi olduğu belirtilirken, bunun sadece büyükelçilikte mi yoksa bölgenin tamanında mı olduğu anlaşılmaya çalışılıyor. Çevreyi kaydeden Mobesa kayıtlarının da eletkrik kesintisi nedeniyle kayıt yapamadığı ilk edilnilen bilgiler arasında yer alıyor. Polis, Ankara'nın elektirik dağıtımını sağlayan şirketin yetkilileri ile olay yerinde inceleme yapıyor."
kim yaptıysa işini sağlama almış..
Tam birşeyler düzeliyor derken yine şaşırtmadılar...
ghibli06
01-02-2013, 15:43
çok ilginç, elçiliğin giriş kulübelerini ben yapmıştım 7-8 sene önce... Paris caddesinin başında ve sonunda denetim var hatta tam patlama olan yerin 4-5 metre gerisinde yolu açılır kapanır bariyerle kapatmışlardı, çok güvenli bir kapı saldırı yapılan, diğer kapılar daha korunaksız ama kimse olmaz, bu vize alanların kontrollü geçiş yaptığı kapı... tam karşısında cumhuriyet baş savcılığı var ve de orası polis kaynar en az 7-8 ekip otosu ve de sabit polisler var...
saldıran gerçekten en fazla zararı bu kadar verebilirdi kale gibi bir yer çünkü, ölenlere Allah rahmet eylesin gerçekten çok yazık oldu ...
çok ilginç, elçiliğin giriş kulübelerini ben yapmıştım 7-8 sene önce... Paris caddesinin başında ve sonunda denetim var hatta tam patlama olan yerin 4-5 metre gerisinde yolu açılır kapanır bariyerle kapatmışlardı, çok güvenli bir kapı saldırı yapılan, diğer kapılar daha korunaksız ama kimse olmaz, bu vize alanların kontrollü geçiş yaptığı kapı... tam karşısında cumhuriyet baş savcılığı var ve de orası polis kaynar en az 7-8 ekip otosu ve de sabit polisler var...
saldıran gerçekten en fazla zararı bu kadar verebilirdi kale gibi bir yer çünkü, ölenlere Allah rahmet eylesin gerçekten çok yazık oldu ...
bizim ofis şu anda görevlibir bakanın evinin tam karşısında..dolayısıyla sabit polisler var bakanın yanında sabit 10 larca koruma...bunların yanından dinazor geçse lan bu dinazor ne ayak diye düşünmezler sorgulamazlar...
ghibli06
01-02-2013, 15:52
bizim ofis şu anda görevlibir bakanın evinin tam karşısında..dolayısıyla sabit polisler var bakanın yanında sabit 10 larca koruma...bunların yanından dinazor geçse lan bu dinazor ne ayak diye düşünmezler sorgulamazlar...
benim ironi yaptığım taraf da o işte, polisin olduğu yer en rahat eylem yapılacak yer haline geldi...
Osman Bahadır
01-02-2013, 15:52
Patlama malumunuz vize kapısında. Bariyerin önündeki kapıda.
http://timeturk.com/resim/detayresim/ab1.jpg
Yasadışı sol örgüt üyesi bir erkek canlı bomba vize kapısındaki güvenlik kulübesine girerek patlatıyor bombayı. Canlı bomba ve bir türk güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Yani iki ölü ve yaralılar var. Yaralılar arasında vize başvurusu için gelenler çoğunlukta.
Böylesi bir saldırı çok daha ağır sonuçlara sebep olabilirdi. Çünkü orası özellikle mesai başlangıç saatlerinde çok yoğun oluyor. Bununla geçmiş olsun.
Ölen güvenlik görevlisine Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar.
karıştırmazlar ise rahat edemiyorlar Allah rahmet eylesin
arkadaşlar esenboğa hava limanına doğru 15 20 tane ambulans geçti sirenleri açık halde bilgisi olan varmıdır acaba
MrtYILDIZ
01-02-2013, 23:15
elçilik çalışanı 2 kişi ölmüş.. pkk yapmıştır. böylece amerikaya güzel gollük bir pas vermiş oldular. abd şimdi suçu Esad'a atacak ve saldırı için bir bahane daha uyduracaktır..
:icon_tup::icon_tup:
Onurkk06
02-02-2013, 00:03
mit bitdi istihbarat sağlayan kadrolar dağıldı mit sadece tayyipin çıkarları doğrultusunda hareket eden bir kuruma dönüştü bunlar iyi günlerimiz diyorduk bi kaç sene önce de hakkaten öyleymiş
Onurkk06
02-02-2013, 00:04
arkadaşlar esenboğa hava limanına doğru 15 20 tane ambulans geçti sirenleri açık halde bilgisi olan varmıdır acaba
yeni ambülansları göstermek içinmiş ikisi kaza yapmış etlik de bugun ankarada cidden ilginç olaylar oldu :confused: