Orijinalini görmek için tıklayınız : bb film's e teşekkürler et jetta video
yağmurlu havadada olsa ufaktan bi video çektik barış bozyakalı
'ya teşekkür ediyorum tekrar.
BB Film's - VW Jetta Mk5 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pIUkXIOoK6s)
devil_berk22
01-02-2013, 13:00
güzel olmuş film aracın rengide 10 numara
63owen63
01-02-2013, 13:05
Nacizane tavsiyem, jantlar çok güzel,ama renk cok bogmuş.
çekimde müzikte güzelmiş elinize sağlık :) müziğin adını bilen var mı acaba?
matthardy
01-02-2013, 13:16
kusursuz.
jant modeli rengi ile araba renk uyumuna bayıldım.
Ne zamandır gördüm en iyi görsellerden biridir.
kazasız belasız sürüşler.
Valla bu ara facebookta bı cok arkadasımın vıdeosunu cekıyor Barıs Bozyakalı adını sık duymaya başladım guzel ısler cıkıyor :) Gelecegın Bugra Akpınar'ı :p
Müziği bende beğendım ; Hidden Soul - Electrance Dub Mix ( Instrumental )
Çekimde, arabada güzel olmuş, maşallah.
video kesinlike çok güzel, ama hep aynı tarz videolar çekiyor. Biraz daha kendini geliştirirse eminim çok güzel işler çıkacaktır. Araca maşallah çok güzel...
saolun çok teşekkür ederm
Gökhan Bilgin
01-02-2013, 15:53
Fotoğraf kesitleri gibi sürekli standart aynı şeyler geleceğin buğra akpınarı'mı :)
Biraz eleştiri yapmak gerekirse Barış artık hemen hemen her araçta aynı şeyleri yapıyor ben o ilk başlardaki keyifi alamıyorum videolarından. Maşallah ET Jetta çok iyi duruyor ama yürürken sekmesi çok güzel :)
Maşallah çok güzel bir video olmuş. Ellerinize sağlık. Kazasız belasız.
Valla bu ara facebookta bı cok arkadasımın vıdeosunu cekıyor Barıs Bozyakalı adını sık duymaya başladım guzel ısler cıkıyor :) Gelecegın Bugra Akpınar'ı :p
Müziği bende beğendım ; Hidden Soul - Electrance Dub Mix ( Instrumental )
videoyu ayrı bi müziği ayrı beğendim cok güzel ama müziği bulamadım ve müzik dediğiniz müzik değil :D
Araca masallah, cekimde kendini izlettirecek cinsten.
BuRaK_eFe
01-02-2013, 16:58
araç çok güzel ama stoplar biraz boğmuş sanki bi led çalışması vs yapılabilir çamurluklara'da ağırlığı bozmayacak şekilde sade bi stickter uygulanabilir nacizane görüşürüm
lethaldoze
01-02-2013, 16:59
Elinize sağlık güzel olmuş. Böyle videolarda hep bi yanlama beklentisi içinde oluyorum :D
Fotoğraf kesitleri gibi sürekli standart aynı şeyler geleceğin buğra akpınarı'mı :)
Vallahi benım barış adlı arkadaştan ızledıgım 2. video bu oyuzden bilemedim :D
videoyu ayrı bi müziği ayrı beğendim cok güzel ama müziği bulamadım ve müzik dediğiniz müzik değil :D
Shazam'ın yalancısıyım :D:D
alihan_27
01-02-2013, 17:21
Renk ve jantlar güzel durmuş. Video çekim güzel. Ama ön tamponda sis yerine, güzel şekilli bir led aydınlatma aradı gözlerim.
valla beyler bu video öyle çıtırdan bi videoydu nasib olursa aracın 3-4 eksiği var onlar bittikten sonra çok çok iyi bi video çekicez inş.güzel bi havada farklı efektlerle.nasib olursa tabi :)
eksikler
forge cooler çok güzel bi görüntü katıcak nasib olursa
ön evo lip i araç renginde olucak ortası siyah kalıcak
arkaya s4 tampon altı çift egzoz çıkışlı difüzör yapıldı o takılcak piano black
arkada çift egzoz daha takviye edilcek
içine ise rcd 510
r direksiyonu
ve alcantra deridöşeme ile farklı bi görüntü vermeyi düşünüyorum nasib olursa abi
zaman herşeyi göstericek en iyi şekilde :)
mert_leon
02-02-2013, 00:24
şarkı hızlandığında seke seke gitmesi çok güzel olmuş :) Maşallah
iyide neden sohbete konu aciyorsunuz ?
bu forumda videolar icin bir baslik yok mu ???
sohbet konusu olsun diye açtım
reddewill
02-02-2013, 12:02
araçda video da başarılı
golfcu0101
02-02-2013, 12:08
facede izlerim ve maşallah jettaya,çekimde emeği geçenlere
Araca maşallah, allah sahibine bağışlasın :)
çok başarılı, her ne kadar fona türk müzikleri konulmasından taraftar olsam da, video ve müzik uyumunun ayrıca başarılı olduğunu söylemeden edemicem :)
Araç çok hoş kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Arasts61
03-02-2013, 09:50
maşallah,
çok güzel
forge cooler jettalara olmuyor. yazin problem oluyor fan durmadan calisiyor ariza kodu veriyor sicaklik 90 oldu diyor. s3 cooler almanizi oneririm.