Orijinalini görmek için tıklayınız : Punishe-R vs Revo Cupra(stage 2+) vol.2
KCANN_220
02-02-2013, 00:21
herkeze selamlar..mert kardesımızle hafta ıcı bı kac deneme daha yaptık bu sefer bol wıdeolu oldu stack ın sesıne doyucaksınız..:)
denemelerde aracımı yıne faruk kardesım kullandı pılotajı mukemmele yakındı ayagına saglık..:)
punıshe-R 2 vıteste bastı hepsınde cuprada 2 de basmıstır herhalde..:)
sonuc ılk denemelerımızde oldugu gıbı 230-240 a kadar kafa burun gıdıyorlar sonra bırakıyorlar..ancak bu kmlere kadar tutunabılır zaten sonra cupra uzamaya baslar..:icon_tup:
1S1QzRf_9yw
Punishe-R vs stage 2+ cupra - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mmOhH3tKX_g)
BqmUxTinARA
Punisherrr cupraaaa - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BqmUxTinARA)
V5bgwEvl9fo
punisher vs cupra - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=V5bgwEvl9fo)
lvhX9EKfM_8
punisher vs stage 2 plus cupra - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lvhX9EKfM_8)
U2ebTN4eLtU
punisher vs stage 2 plus cupra - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=U2ebTN4eLtU)
ıyı seyırler..:icon_tup:
Eray Yümsel
02-02-2013, 00:28
kemal araç içine kamera takmak bukadarmı zor evladım :D bide vitesler perfect kim atıyosa maşallah
KCANN_220
02-02-2013, 00:33
kemal araç içine kamera takmak bukadarmı zor evladım :D bide vitesler perfect kim atıyosa maşallah
abı zaten arabaya 2 tane alcagım sey kaldı bırı gopro dıerı lastık..:D
aynen pılotaj 10 numaraydı o gun faruk kardesım saolsun..:icon_tup:
Alperen-B
02-02-2013, 00:40
maşallah kanka artık araç içi çekim yapın bee bu arada pilotaj çok iyi. punisher in de sesi efsane :)
Jön Türk
02-02-2013, 00:46
Azap Reis & Faruk başkan :icon_tup:
gökh@n_gr
02-02-2013, 00:51
ses çok iyi be:) maşallah araçlara
Bulut Y.
02-02-2013, 00:59
cigerr sotee yaa masallah punishe-R' a :)
Eyup Duygun
02-02-2013, 01:43
Bu aracın sesı mükemmel , maşallah her ikisinede.
Bir kere Cupra 3. vitesde deneyebilseydı merak gidermiş olurdu soranlar ama ki oyle bı zorunlulukda yok :)
ahahah hiçmi değişmez durum her videoda aynı:D
punisher in sesi + vitesler ezdi :) pilotaj yıkılıyo :)
maşallah kemo'm k20 miz cidden hızlı , rabbim tekerini düz bastırsın :)
edit ; insanlara eziyet yapıosun kardesim :D insan bu güzel yarışı arac içinden çekmez mi yahu :)
E.ORANLI
02-02-2013, 02:40
videoların hıc bırısını ızlemedım ses yetti fazlasıyla :) vites atışları çok iyi kim kullanıosa maşallah hakkını vermiş arabanın yada kullanmayı özlemiş :)
B.Aktepe
02-02-2013, 06:18
Kemalcan, Masallah punisher eski kondisyonundan hicbirsey kaybetmemis. Ayaginiza saglik, guzel denemeler olmus :)
alikosar
02-02-2013, 07:15
Faruk mükemmel bir fites atış maşallah araçlara punishe-R güzel yürüyen bir ekk20 dir tekrar maşallah
EmrahERKAN
02-02-2013, 07:46
maşallah kanka Punishe-R'ımıza :) başımın etini yedin ya video diye diye :D teknolojiden sogudum :D ayrıca faruk başgan hakikaten atmış vitesleri yaa :)
MAŞALLAH İKİSİNEDE KAZASIZ BELASIZ CEZASIZ ROLLINGLERR :) aç karna iyi geldı punıshe-r
bu mal bi havika dostum :D MAŞALLAH....
sabh sabah iyi geldi sesler maşallah :D
adama boşuna dsg faruk demiyorlar :D
maşallah...
ERDINC-VTI07
02-02-2013, 08:42
bu hurda zaten yürüyoda maşallahh faruk kardeşimde çatır çatır döşemiş vitesleri.. cupra deniz çuprası değil galıba çiftlik cuprası... :) :)
KCANN_220
02-02-2013, 08:50
Yikilmis punisher
Azap Reis & Faruk başkan :icon_tup:
ses çok iyi be:) maşallah araçlara
cigerr sotee yaa masallah punishe-R' a :)
maşallah iki aracada :)
MAŞALLAH İKİSİNEDE KAZASIZ BELASIZ CEZASIZ ROLLINGLERR :) aç karna iyi geldı punıshe-r
bu mal bi havika dostum :D MAŞALLAH....
videoların hıc bırısını ızlemedım ses yetti fazlasıyla :) vites atışları çok iyi kim kullanıosa maşallah hakkını vermiş arabanın yada kullanmayı özlemiş :)
Kemalcan, Masallah punisher eski kondisyonundan hicbirsey kaybetmemis. Ayaginiza saglik, guzel denemeler olmus :)
eyw. tesekkur ederım abılerım kardeslerım ıyı dıleklernız ıcınn..:)rabbım daha ıyılerını sıze nasıp etsın tekerınıze tas deydırmesın..:icon_tup:
Bu aracın sesı mükemmel , maşallah her ikisinede.
Bir kere Cupra 3. vitesde deneyebilseydı merak gidermiş olurdu soranlar ama ki oyle bı zorunlulukda yok :)
walla kardesım 3 te denememezı gerek kalmadı cunku mert kardesımız slıck lastık takmıs gelmıs yanında tutuncaz dıe debelenen bız olduk..:);) tesk. ederım..:icon_tup:
ahahah hiçmi değişmez durum her videoda aynı:D
punisher in sesi + vitesler ezdi :) pilotaj yıkılıyo :)
maşallah kemo'm k20 miz cidden hızlı , rabbim tekerini düz bastırsın :)
edit ; insanlara eziyet yapıosun kardesim :D insan bu güzel yarışı arac içinden çekmez mi yahu :)
kankamm saol kardesım ıyı dıleklerın ıcınn adamın dıbısın..:)
bro bı dahakı yarısa muhakkak koyucam arac ıcı cam bnmde aklımda..:D
maşallah kanka Punishe-R'ımıza :) başımın etini yedin ya video diye diye :D teknolojiden sogudum :D ayrıca faruk başgan hakikaten atmış vitesleri yaa :)
bıladerım sanada tesekkur ederım sen olmasan wıdeo falan yuklıemıycez walla hızır gıbı yetısıon her seferınde..:)
EmrahERKAN
02-02-2013, 08:53
bıladerım sanada tesekkur ederım sen olmasan wıdeo falan yuklıemıycez walla hızır gıbı yetısıon her seferınde..:)
Sen iste gerekeni yaparız kc Reyiz :)
onursoytam
02-02-2013, 09:20
Maşallah araçlara..
iki araçta çok başarılı..
Cupranın yanında typer yürümesi alışılmadık bi durum :)
EKK20 Şaka makinası resmen:icon_tup:
çok iyi kemalcan maşallah ek gidiyor.o egzantrıklerle yuksek sıkıştırmayı çok merak edıyordum.iyiymiş:)
süreninde bileğine sağlık güzel vıtes çekmiş
Hey maasallah tam bekledigimiz gibi oldu sonuc birde 100-200 olctunuzmu super olur.haftaya gelirsem olceriz 100-200 :) ekk20 az daha gidiklayabilsek aslinda biraz daha yuksek oktanla falan super olur:) cuprayada maasallah tam olmasi gerektigi gibi bence
punisherin intake sesi muazzam maşallah, pilotajda başarılı tebrikler
BMK TypeR
02-02-2013, 11:37
Maşalalh iki araçada yine güzel çekişmeli denemeler olmuş,
baran.boran
02-02-2013, 11:44
Massallah sesler muhtesem
Maşallah KC cupra ile kafa burun gitmissin :) Aracı süren arkadaş hakkını vermiş punishe-R'ın maşallah maşallah :)
Maşallah kardeşim punisher adının hakkını veriyor, farukta güzel kullanmış :icon_tup:
Kemalcan su saatten sonra mertede sanada video paralı kardes beles olunca istemiyor kimse 100-200 arası 50 lira sonraki her 10 km basına 10 lira olarak taksimetre atar
EmrahERKAN
02-02-2013, 21:39
kc reyiz gerginlik yok mu
Bulut Y.
02-02-2013, 21:50
Canın mı sıkıldı len Emrah.
Ö.öztüRk
02-02-2013, 21:58
Punisher'a kocaman maşallah ses ve vites geçişleri çok iyi faruk'un ellerine sağlık ;)
ilkerotti
02-02-2013, 23:55
bacanağım maşallah punisher her zamanki gibi formunda faruk hakkını vermiş. sana gopro hediye edicem bu gidişle.
Hey maşallah yaa o nasıl sestir, nasıl vites atıştır :) titreyerek banyoya koştum ahahahah :D
President
03-02-2013, 18:54
Maşşallah araçlara güreşte terlemişler ama yenişememişler :)
o nasıl bir vites atıştır faruk,bırakmıyorsun ki bi nefes alsın araba,punshe-R forever :)