Orijinalini görmek için tıklayınız : ae101 yardım
salihbilgin
02-02-2013, 22:40
arkadaşlar 1996 xei'nin devirdaim bozulmuş sürekli su kaçırıyo değişecek ama orijinal parçası varmı dır varsa markasını bilen yardımcı olsun.( sanayiye git sor diyeceksiniz bikaç yere sordum herkes kendi sattığına orijinal diyo 60-85-115 gibi fiyatlar aldım)
orjınal parcaları sadece servisler temın edebilir ama yanılmıyorsam depo marka yan sanayı parçası bulabılırsınız
Bluttbeton
03-02-2013, 00:29
Üzerinden çıkan parça orijinal mi ?eğer orjinalse markasına bakıp dışardan temin edebilirsiniz.Eğer bulamazsanız serviste muhakkak vardır.
Ankara da tanıdığın varsa Yıldız Sanayi de "OTO EN" var oraya baktır mutlaka vardır
ben yardımcı olabilirim bakıyım size haber veririm
salihbilgin
03-02-2013, 01:48
Kazık yemekten bıktım ondan buraya konu açtım bilen veya değiştiren illaki vardır diye bilmiyorum çıkan orijinal mi artık ama orijinal parça diye ustanın dediği yere gittim 85 dedi başka yer 115 dedi.oncacık para için tantanaya gerek yok derseniz şunu deyim ŞEREFLİ ve NAMUSLU ustalarımız sağolsun aisin baskı yerine valeo takıp aisin parası aldılar ben bunu daha yeni öğrendim...
salihbilgin
03-02-2013, 01:50
ankarada tanıdık yok şu an...Chn53 kardeşim haber edersen çok makbule geçer samsundan bakarım hiç değilse marka öğrenirsem
Orjinal markasi aisin dir. Ae101in kronik sorunudur. Piyasada aisin markasıyla bulmanız biraz zor olucaktir. Serviste fiyat aman aman uçuk değildir. Servisten almanızı oneririm. Açılmışken kayış ve gergi bilyasininda degismenizi tavsiye ederim. Bilyanin orj markasi NTN dir. Kayisida kaliteli bişey taksaniz kafidir. Gates, continental falan iyidir. Baska sorun olursa yardımcı olurum.
salihbilgin
03-02-2013, 02:09
işin uzmanı yazdı sağolasın batu...aşağı yukarı fiyat nerelerdedir bu parçaların sence? bide işçilik 50-70 arası dedi iki yer normalmidir zor mudur bu değişimler ?(2007den beridir ilk defa arıza yaptı ama toyotada olsa yavaştan bırakmaya başlıyo gibi kendini)
Yok abi üstündeki orjinal parcaysa gene iyu dayanmış bizimki 50.000km de gitmişti dediğim gibi kronik sorun.
Araban klimasizsa 50-70 normal klimaliysa ucuz bile :)
Yarın bakabilirm fiyatlara, sebde telefonla servise sor istersen kesinlestir.
Bide aksaraydaki bi kaç japoncuya sormak lazım.
salihbilgin
03-02-2013, 02:25
klimasız kardeşim 50 ye yaptıracam da korkuyorum artık ustalardan :) yapamadıkları gibi başka yerlerini de bozuyolar arabam hatasızdı resmen içine s..tılar diyebilirim...benimki 190 bine bastı dün akşam kronik sorun bana anca uğradı o zaman :) parça fiyatlarını yazarsan çok çok sevinirim hem başka arkadaşlara da yardımcı olmuş olursun bu vesileyle
salihbilgin
03-02-2013, 02:28
ya bide anlamadığım mevzu bu araba üretimden kalkalı yıllar olmuş bu orijinal olan parçalar hala üretiliyor mı yani üstüne ilk takılanla birebir aynı mı ? kim nerde nasıl üretiyor? çok soru sordum cahilliğime verin