Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürkün Telgrafı (kelalpere de kapak)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eCy5omDOfAY#!
Hani geçenlerde Kelalper bana Show yapıyorsun ya sürekli Allahın izni inşallah diyorsun falan dedi
İnşallah bundan birşeyler öğrenirsin kardeşim
Sadece Ben değil Müslüman olan herkes aynı şekilde konuşur bu show değildir
gayri müslimlerde Tanrı aşkına der sen bunu yargılyamazsın
He bu satırları Recep Tayyip Erdoğan dile getirdiği için konuya saldırmayın konuyu iyi anlayın
Bende ilk defa duydum bu sözleri
Çıkarılacak çok ders var
Atatürk devlet işlerine asla Dini karıştırmazdı diyenler
Müslüman bir toplumu müslümanlık yobazlıktır diyerek yokuşa sürenler içinde güzel bir şeye değinmiş Başbakan
selam bu tur siyasi konular tartismalara yol aciyor, lutfen ama lutfen aranizda konusup halledin, forum uzerinden tartismayin. Techturkey fikir paylasma yeri degildir. Kimsenin fikri, dini gorusu umrumuzda degil
Kendi adima degil, komple yonetim adina konusuyorum.
onursumer
03-02-2013, 10:59
atatürk devlet işlerine dini karıştırmazdı ama bu inancı yoktu anlamına gelmiyor
oyle olsaydı meclis açılışını perşembeden cumaya alıp cuma namazı ile birlikte yapılmasını istemezdi
bu arada muhabbeti bilmiyorum bu konuya yorum yaptım sadece bilgilendirme amaçlı
ozaman 80 bilmem ne istifa etti konularına da 48 den fazla bir süre yer vermezseniz özellikle bir moderatörde yorum yapmazsa seviniriz bizde üye olarak
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/145676-80-pilot-istifa-etti.html
yahu bir insanin dini gorusu olmak zorunda da degil. Ateistleri oldurelim mi?
simdi kapaticam konuyu alper ariyacak 10 kere, hic gerek yok arkadaslar yazmayin yorum
yahu bir insanin dini gorusu olmak zorunda da degil. Ateistleri oldurelim mi?
simdi kapaticam konuyu alper ariyacak 10 kere, hic gerek yok arkadaslar yazmayin yorum
Saygı göstermek lazım dimi dini görüşü olmayanada olanada
Tabi bir sürü dinden insan var
bütün dindarlar AKP ye oy vermiyor bunuda bilmesi lazım tabi insanların :)
yada bütün ateistler chp ye
bn vermiyorum sen vermiyorsun yüzde 50 nasıl oluyor diye soruyosunuz ya arada :D
Alpere söyleyin bir iki cümle yazsın gözüm agrıyo ekrana bakarken
bide acele etsin konu kapancakmış
sonra ağlıyomuş 50 kere ranthora :D
Ozgun damlar şimdi buraya, doğru dürüst ( yazabilirse) bir açıklama yapar.
neyse..
Atatürk müslüman da olsa, ateist de olsa, RTE gibi emperyalist, faşist, abd yandaşı birisi değildi.. Önemli olan budur. Tam bağımsızlığı savunan bir liderdi. Yani elmayla armutu karıştırmayalım..
Atatürk müslüman da olsa, ateist de olsa, RTE gibi emperyalist, faşist, abd yandaşı birisi değildi.. Önemli olan budur. Tam bağımsızlığı savunan bir liderdi. Yani elmayla armutu karıştırmayalım..
:icon_tup::icon_tup:
Kimsenin dini beni ilgilendirmez ama bugünlere gelmemizde Atatürk'ün payını kimse elinin tersiyle kenara itemez bence.
_muhaRRem
03-02-2013, 11:13
yeni anket yapılmış AKP % 55 çıkmış :D
mechanic
03-02-2013, 11:17
rte gibi bir vatan hainini bu toplum daha önce bu kadar desteklememişti.
Tebrikler süper açıklama.
63owen63
03-02-2013, 11:20
Amaç kelalperle olan bir iletişim eksikligini gidermekse özel görüşülmeli. Yok böyle (kapak vs) konu açılıp afişe edilecekse,varsa bir ayıp açığa çıkarılacaksa,insanların önünde birşeyler sergilenecekse hiç yakışı degil..Atatürk ile ilgili bir konu olarak kalcaksa eyvallah ama ötesi Miniks'lere de yakışmaz.
bahadırtelli
03-02-2013, 11:24
RTE den öğrenilecek şeyden hayır gelmez
atarktan
03-02-2013, 11:26
Foruma uygun değil biliyorum ama dayanamadım kusura bakmayın. Göz göre göre akp
diyorsunuz hala anlamıyorum.Bu ve bunun gibi birsürü var akp'de. akp li birisi bana bunun
açıklamasını yapsın bende oyumu akp ye vericem.Madem savunuyorsunuz sizinde mi 22bin pkk
lı kardeşiniz öldü?
AKP (http://www.focushaber.com/akp-li-vekil-22-bin-pkk-li-cocugum-olduruldu--h-252393.html)
saygısızlık ettiysem affola.
mert_leon
03-02-2013, 11:26
Atatürk ün adının bu adamla aynı cümlede hatta aynı olayda geçmesini bile hazmedemiorum. Bune RTE sevgisidir. Ama doğru kaz gelen yerden tavuk esirgenmez.
1 kişiyle sorunun varsa cepten ara kardeşim. burda konu açıyosun milletin sinirlerini tetikliyosun.
Oncekı yazıları da okudum su andaki yazılarıda okuyorum dinimiz konusunda sakın ki sakın dikkatli yazın onceki konudakı yazılar dusunmeden yazıyı yazan oldu dikkatli yazsın
bunun üstüne yorum yazmaya gerek yok saygılar :icon_tup:
Atatürk'ün iktidar dönemini eleştireceksin, ben senden daha cok şey yaptım bu memlekete diyeceksin sonra telgrafını vs okuyacaksın. show baska bişey değil. bu adamların icinde zerre atatürk sevgisi olduguna inanmakta güldürücü bana göre. ya da kendi kendinizi kandırıyorsunuz bilemedim şimdi
mechanic
03-02-2013, 11:31
bir de bu var, buna da apo değil imralı diyorlar, yeni başkenti gibi pkknın.
http://3.bp.blogspot.com/-GPDeq_fqzBg/UIeMaijoT7I/AAAAAAAAAqc/A8BkVOzYQHE/s1600/bebek-katili_39664.jpg
benim evimde lcd yok devlet bana da bir tane alır mı acaba?
Atatürk'ün iktidar dönemini eleştireceksin, ben senden daha cok şey yaptım bu memlekete diyeceksin sonra telgrafını vs okuyacaksın. show baska bişey değil. bu adamların icinde zerre atatürk sevgisi olduguna inanmakta güldürücü bana göre. ya da kendi kendinizi kandırıyorsunuz bilemedim şimdi
+1881. Madem Atatürk'ü örnek almak istiyorsun o zaman, Atatürk'ün halkla olan muhabbetini, işçiye, köylüye, emekçiye, sanatçıya olan sevgisini ve saygısını, devletin mallarını yağmalatmamasını, onun devletçi, halkçı, laik politikalarını da örnek alacaksın.. İşte o zaman helal olsun sana diyelim.. :icon_tup:
http://www.itusozluk.com/image/hadi-anani-da-al-git-buradan_21292.jpg
Hadi facebook duvarımızdan küfür edelim birbirimize imalı imalı.. Kalıbımızın adamı olmayalım
beyler,,, yeri yurdu burası değil... otomobil forumunda bunlar olmamalı...
telefon denen bişey var,, varsa bir problem aranır cozulur,, ister konusarak ister teketek
oldu da bu yazılanları gorseler üst düzey yetkililer,, başbakana sözlü saldırı diye, kanıt olarak kullansalar ne yapcaksınız? (bende sevmiyorum,, ama burası yeri değil ki)
hicbişey iddia edemeden içeri tıkarlar siteyide kapatırlar.. (istediğiniz kadar haklıda olsanız!)
bi kendinize gelin yaw !!!
tşk
Rıdvan...
E.ORANLI
03-02-2013, 11:54
sorunu bence telefonla yada oturup konusarak çözseniz daha iyi olucak gibi.. herkesinde dediği gibi burası bir otomobil platformu..
Araba forumuysa inşallah demek yasak mı.
Yapmayın arkadaşlar, inanmasanız, beğenmeseniz de saygı gösterin.
Her konuda özellikle yapılıyor bu, Allah kitap geçiyosa konuda hemen provake edilip konu ve amaç başka yerlere çekiliyor.
gökh@n_gr
03-02-2013, 11:56
İşlerine geldi mi Atatürk baştacı oluyor.
Evren senin şuan yaptığın doğrumu?iğneyi kendine çuvaldızı başkasına yapma işine gelen dururken işine gelmeyeni silme zannımca forumun yeni sahibisin şu tavıra bak
Foruma uygun değil biliyorum ama dayanamadım kusura bakmayın. Göz göre göre akp
diyorsunuz hala anlamıyorum.Bu ve bunun gibi birsürü var akp'de. akp li birisi bana bunun
açıklamasını yapsın bende oyumu akp ye vericem.Madem savunuyorsunuz sizinde mi 22bin pkk
lı kardeşiniz öldü?
AKP (http://www.focushaber.com/akp-li-vekil-22-bin-pkk-li-cocugum-olduruldu--h-252393.html)
saygısızlık ettiysem affola.
konuyu iyi okusaydınız böyle yazmazdınız diye düşünmekteyim...burda paylaşılan savunulan RTE değil AKP hiç değil...ATATÜRK ün telgrafları ve telgraflarında geçen ALLAH a inançlı olan sözleridir.
O değilde site yetkililerinin böyle konularda tehtit açarak banımı açın dıye yalvarırsın lafları hoş olmuyor.gereksız bı konu. şu anda bu başbakanlık konumunda olan kişininde Atatürk'ün de ne olduğunu herkes biliyor.
Doğru ibo,
Klavye delikanlılığı, asmalar, kesmeler olduğu zaman silerim ve atarım. Standart forum kuralı. Ha, herkese hakettiği tavrı gösteririm. Aynı ve eşit olmak gibi bir mecburiyetim yok. Kim adam gibi konuşmuş da hayvan gibi karşılık vermişim... Misal, adam gibi sormuşsun bu mesajda düzgün şekilde karşılık verdim. Kendinden pay çıkar, bana neden düzgün yazdı da başkasına ters yazdı diye
Doğru ibo,
Klavye delikanlılığı, asmalar, kesmeler olduğu zaman silerim ve atarım. Standart forum kuralı. Ha, herkese hakettiği tavrı gösteririm. Aynı ve eşit olmak gibi bir mecburiyetim yok. Kim adam gibi konuşmuş da hayvan gibi karşılık vermişim...
Adam sana diyoki sen o.ç diyerek konuyu kapattın,üst mesajda sen hilmiler face ten yazıyo diye kalıbının adamı ol dedin ima ettin ,sana denilince sinirlendin adamın mesajlarını sildin,he sen kafama göre silerim işime geldiğini tutarım diyosan burda gelip dürüstlük taslayamassın kimseye
Adam sana diyoki sen o.ç diyerek konuyu kapattın,üst mesajda sen hilmiler face ten yazıyo diye kalıbının adamı ol dedin ima ettin ,sana denilince sinirlendin adamın mesajlarını sildin,he sen kafama göre silerim işime geldiğini tutarım diyosan burda gelip dürüstlük taslayamassın kimseye
Ben o.ç diyerek konu mu kapattım???
Yukarıda Allah var ibo, yukarıda Allah var.. Madem bu iftirayı atıyorsun ya da o arkadaşın atıyor, ekran görüntüsü koysun buraya. Eşşek kadar adamlar yalan söylemesin ulu orta.. Ters konuşurum, sert konuşurum ama ana avrat sövmek yoktur benim kitabımda.
Benim her dediğim ortadadır iboo, bunu biliyor olmalısın. Dediysem dedim derim, kıvırmışlığım yoktur daha 1 gün.. Gidip twitterdan, facebooktan da kimseye küfür etmem. İlla edeceksem de konusunda derim. Misal, bu konuda yazdığım facebook konusu.. Muhattabı bilir niye dediğimi...
_muhaRRem
03-02-2013, 12:09
aynen öyleee :icon_tup:
öyle istediğimi silerim istemediğimi silmem tripleri hoş değil. kimse burada asker değil sizlerde komutan değilsiniz.
alayı iki yüzlü şeref yoksunları...
E.ORANLI
03-02-2013, 12:11
Yukarıda Allah var ibo, yukarıda Allah var.. Madem bu iftirayı atıyorsun ya da o arkadaşın atıyor, ekran görüntüsü koysun buraya. Eşşek kadar adamlar yalan söylemesin ulu orta.. Ters konuşurum, sert konuşurum ama ana avrat sövmek yoktur benim kitabımda.
Benim her dediğim ortadadır iboo, bunu biliyor olmalısın. Dediysem dedim derim, kıvırmışlığım yoktur daha 1 gün.. Gidip twitterdan, facebooktan da kimseye küfür etmem. İlla edeceksem de konusunda derim. Misal, bu konuda yazdığım facebook konusu.. Muhattabı bilir niye dediğimi...
Evet o.çocugu diyerek konuyu kilitledin, Rahmetli Mehmet Ali Brand'ın konusunda...
mechanic
03-02-2013, 12:12
http://www.techturkey.com/forum/6550977-post187.html
teröristle kucaklaşana ben de OÇ diyorum ne var bunda?
Bak iyi okursan ben dedim demiyorum adam diyor şimdi sen adamı banladın tek seni dinliyoruz,bunları ona değilde bana neden yazdın ? Kendi yazdığın mesajlarda dursa okuyanlar anlardı eğriyi doğruyu şuan yine otomatikman sen haklısına çıkıyo konu,be mesaj bıraktın ne başka bişey ayrıca o dragonla sohbetim bile yoktur tanımam kendisini ama yaptığın yanlış
Bulut Y.
03-02-2013, 12:12
Hadi adami banladin. (Keyfin esti)
Mesajlari neden siliyorsun ??
Hadi facebook duvarımızdan küfür edelim birbirimize imalı imalı.. Kalıbımızın adamı olmayalım
O siz ve sizin gibilere yakışır kardeşim
Ben küfrediceksem alenen acık acık küfrederim
Daha önceleri yaptığım gibi
Muharrem,
Bak gayet düzgün anlatıyorum.. Ben ya da herhangi bir başkası senin yazdığın mesajı silebilir mi? Siler.. Benim bu mesajı yönetimden bir arkadaş silebilir mi? Siler..
Seni silebilir mi? Siler..
Beni silebilir mi? Siler..
Neye bağlı bu? Kanun, kural, anayasa? Malesef..
O an kafası atar adminin, sıktı bu evren der tek tuşla siler her yazdığım postu ve üyeliğimi.. Ya da sıktı bu muharrem der siler..
Herhangi bir adli makama şikayet edebilir misin? Edemezsin.. Ben edebilir miyim? Edemem..
Bunun askerlik komutanlıkla alakası yok.. Senelerdir forumlardayız, forumlardasınız.. Forumun doğası bu..
aynen öyleee :icon_tup:
öyle istediğimi silerim istemediğimi silmem tripleri hoş değil. kimse burada asker değil sizlerde komutan değilsiniz.
evet kimse burda asker degil,
Ozgun'de burasi demokratik ortam degil demisti defalarca
PROMINENT
03-02-2013, 12:13
Telgrafin Tellerine - Fasl-i Beyoglu - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=God6ilgkvOc)
Hadi adami banladin. (Keyfin esti)
Mesajlari neden siliyorsun ??
Bende mesajlar nerde diyordum :)
http://img831.imageshack.us/img831/2947/evren.png (http://imageshack.us/photo/my-images/831/evren.png/)
konuyu iyi okusaydınız böyle yazmazdınız diye düşünmekteyim...burda paylaşılan savunulan RTE değil AKP hiç değil...ATATÜRK ün telgrafları ve telgraflarında geçen ALLAH a inançlı olan sözleridir.
Hay kardeşim eline sağlık
Aklını kullanan bir kişi çıktı
Bana kelalper sen şov yapıyorsun her lafına Allahın izni ile başlıyorsun Allah diyorsun inşallah diyorsun sov yapma dedi
Bende kendisine Atatürkün Telgrafı ile cevap verdim
Konu RTE değil neden farklı yere çekiyorsunuz :)
Evet o.çocugu diyerek konuyu kilitledin, Rahmetli Mehmet Ali Brand'ın konusunda...
Sizler nerenizle konuyu okuyorsunuz...
Teröristle kucaklaşan CHP'lilere ne dersin diye sorulmuş.
O. Çocuğu
demişim.
Teröristle kucaklaşana O. Çocuğu demeyecem de ne diyecem.
Kafanız mı güzel ne içiyorsunuz? Teröristle kucaklaşanı buradaki yada sokaktaki herhangi bir insanla bir mi tutuyorsunuz?
_muhaRRem
03-02-2013, 12:15
herkes istediğini giyer istediğini tutar istediğini içer kime ne ya isteyen Allaha inanmaz ama kimse kimsenin görüşüne inandıklarına kutsallarına küfür edip hakaret edemez.
Ssevmiyorsanızda saygı duymak zorundasınız.
Yukarda allah var evren;) şimdi olacakları söylüyorum bunlarıda siliceksin şuan rezil oldun ötesi yok 15 gün yazmassın soner gibi yavaş yavaş yazmaya başlarsın,şimdi senin sözüne kimler inansın?ben olsam yerinde bidaha girmezdim
O siz ve sizin gibilere yakışır kardeşim
Ben küfrediceksem alenen acık acık küfrederim
Daha önceleri yaptığım gibi
Benim farklı mecralardan birilerine küfrettiğimi gördün mü? Benim gibiler kim bilmem ama beni görmemişsindir..
Ben gördüm ama "xxx konusu açılmuş bunu destekleyen her kimse şöyledir böyledir" şeklinde mesajlar, küfürler
aybarsdnr
03-02-2013, 12:16
- Türk milleti daha dindar olmalıdır, yani bütün sadeliği ile dindar olmalıdır demek istiyorum. Dinime, bizzat gerçeğe nasıl inanıyorsam öyle inanıyorum. ( 29. 10. 1923, Fransız Muhabiri Maurice Pernot’ya Demeç.)
- Evet, din gerekli bir kurumdur. Dinsiz ulusların sürekliliğine olanak yoktur. Yalnız şurası vardır ki din, Tanrı ile kul arasında bağlılıktır. Softa sınıfın din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi çıkar sağlayanlar iğrenç kimselerdir. İşte biz bu duruma karşıyız ve buna izin vermiyoruz. Bu gibi din ticareti yapan insanlar saf ve masum halkımızı aldatmışlardır. Bizim ve sizlerin asıl mücadele ettiğimiz ve edeceğimiz bu kimselerdir.(Atatürk ve Çevresindekiler, Kemal Arıburnu, T.İş Bankası Yayınları Sh.134-135)
Aklını kullananlar şu iki yazıyı da okusun daha da akıllansınlar o zaman
Yukarda allah var evren;) şimdi olacakları söylüyorum bunlarıda siliceksin şuan rezil oldun ötesi yok 15 gün yazmassın soner gibi yavaş yavaş yazmaya başlarsın,şimdi senin sözüne kimler inansın?ben olsam yerinde bidaha girmezdim
O. Çocuğu
demişim.
Kafanız mı güzel ne içiyorsunuz? Teröristle kucaklaşanı buradaki yada sokaktaki herhangi bir insanla bir mi tutuyorsunuz?
Ben herhangi bir şeyi silmem, rezil de olmam. İyi oku, iyi
atarktan
03-02-2013, 12:18
Konuyu çok iyi okudum.Haklısın kardeşim konu direk bunun üzerine olmayabilir bu
haber ve üzerine bu konu açılınca dayanamadım paylaşmak istedim.Hani savunan
varsa da bi açıklasın yazdığımı?açıklancak tarafı varsa.
Beyler birkere şunu da hatırlatayım
Allah(c.c.) heryerdedir
Yukarda Allah var deyip durmayın
Allahın hakkı sonsuzdur
Allahın hakkı 3 de diyip durmayın rica edicem çok göze batıyor
Adam sana konu içeriğini sormuyor sen niye anlamıyosun?
herkes istediğini giyer istediğini tutar istediğini içer kime ne ya isteyen Allaha inanmaz ama kimse kimsenin görüşüne inandıklarına kutsallarına küfür edip hakaret edemez.
Ssevmiyorsanızda saygı duymak zorundasınız.
Şimdi olayın akıbıyetı değişti m.ali birand konusu acılınca.pardon da neye saygı duysun o adam ya da ben ya da bız.Adamların resimlerle kanıtları var yok neymiş ben bildiğim mehmet ali birandı bilirim eskiler ilgilendirmez diyenler var.isteyen istediğini tutar eder baş tacı yapar diye diye memleket şu anda bu halde zaten.boyle ınsanlar oldukça da kazanılan yerler yavaş yavaş elden gider bizd geberir gideriz.neyse konu bayağı saptı :Deli:
E.ORANLI
03-02-2013, 12:19
O. Çocuğu
demişim.
Konu RTE yada AKP Değil konuyu oraya bağlaştıran sensin güzel kardeşim.. Hilmi yada Ahmet abi konu açmış demişki Alper'e kapak olsun... benim sözlerim sen niye bu kadar kuyruğuna baılmış yılan gibi bi oraya bi buraya sıçrıyorsun..
aliburma
03-02-2013, 12:20
biri ekran görüntüsü var mı demiş, diğeri de anlaşılan manada bir ekran görüntüsü mesajlamış. eee konunun aslı nerede?
Adam sana konu içeriğini sormuyor sen niye anlamıyosun?
Ben de konu içeriğinden bahsetmiyorum. Konu içeriği zaten bambaşka..
Teröristle kucaklaşan chp'liye ne dersin diye sormuş, o. çocuğu derim demişim.. Benim için teröristle kucaklaşan öyledir çünkü.. Sokaktaki, buradaki adamdan farklıdır. İnsan değildir, adam değildir. Konunun kilitlenmesi de bu yorumlardan bağımsız konunun gidişatı.
Konu kendi sorusu üzerine kilitlendi diye düşünüyorsa fazla büyütmüş kendisini gözünde. Konunun gidişatı o soru sorulsa da kilit di sorulmasa da.
Benim farklı mecralardan birilerine küfrettiğimi gördün mü? Benim gibiler kim bilmem ama beni görmemişsindir..
Ben gördüm ama "xxx konusu açılmuş bunu destekleyen her kimse şöyledir böyledir" şeklinde mesajlar, küfürler
Ben farklı bişi demiyorumki :)
Ben alanen küfrettim
Facebooktan yada twitterdan kimseye küfretmedim
Yani imalarında beni kastederken facebook twit demene gerek yok
Lafımda anlaşılmıcak birşey yoktu ki gayet güzel anladiniz her fırsatta ban çaktınız falan filan :)
neyse kardeşim yani bana ima çakmana gerek yok direk ismini vererek yazarsan seni daha samimi bulurum fiktrine de saygı duyarım
daha önceleri çok kez dediğim gibi
Düşünce özgürlüğüne sonsuz saygım var
Konu RTE yada AKP Değil konuyu oraya bağlaştıran sensin güzel kardeşim.. Hilmi yada Ahmet abi konu açmış demişki Alper'e kapak olsun... benim sözlerim sen niye bu kadar kuyruğuna baılmış yılan gibi bi oraya bi buraya sıçrıyorsun..
Ulan şu konuda RTE AKP mi yazdım.
Delirtmeyin adamı, sen benimle ilgili yorum yaptığın için sana cevap verdim.
O kuyruğuna basma lafını da bir daha bana kullanma
E.ORANLI
03-02-2013, 12:22
Ulan şu konuda RTE AKP mi yazdım.
Delirtmeyin adamı, sen benimle ilgili yorum yaptığın için sana cevap verdim.
O kuyruğuna basma lafını da bir daha bana kullanma
Emredersin Komutanım :heyoo:
Ben farklı bişi demiyorumki :)
Ben alanen küfrettim
Facebooktan yada twitterdan kimseye küfretmedim
Yani imalarında beni kastederken facebook twit demene gerek yok
Lafımda anlaşılmıcak birşey yoktu ki gayet güzel anladiniz her fırsatta ban çaktınız falan filan :)
neyse kardeşim yani bana ima çakmana gerek yok direk ismini vererek yazarsan seni daha samimi bulurum fiktrine de saygı duyarım
daha önceleri çok kez dediğim gibi
Düşünce özgürlüğüne sonsuz saygım var
Ben seni bugüne kadar hiç banlamadım, hatta büyük konuşmayayım ama muhtemelen mesajını bile silmedim..
Ama ***** konuda "farklı düşünüyorum" diye facebooktan ettiğin küfrün öznesi oldum...
Farklı fikirlere saygı duymak diyorsun, senden farklı düşünene küfrediyorsun... Hem de dinimizde küfür günah iken.. Eskiden bu kadar tutarsız diildin, değişmişsin..
ufuk_AEB
03-02-2013, 12:29
evet ben sünniyim.sen alevisin,sen şiisin,sen arapsın,sen türksün,sen kürtsün,sen akplisin,sen chplisin,sen mhplisin vs....ne etiket meraklısı insanlarız???hepimiz birbirimizden beteriz...sütten çıkmış ak kaşık akp,abd,ab,israil...yaşasın sömürgeci emperyalist batılı ülkeler,kahrolsun bu ülkelere topraklarını,dinini,evlatlarını satan,satmak uğruna kendi kendilerini bölüp parçalayan ve hala birbirini yiyen KUR'AN dan uzak akıldan fikirden uzak müslüman alemi..!!!birleşmek için kurtuluş dönemine geri mi gitmemiz gerek?daha önce bunu yapsak olmazmı?
sonuca bakmaktan surece bakamaz hale gelmisiz ne yazikki:
Logos ve Fikirler - YouTube (http://youtu.be/ODCkDjv-eT0)
evet ben sünniyim.sen alevisin,sen şiisin,sen arapsın,sen türksün,sen kürtsün,sen akplisin,sen chplisin,sen mhplisin vs....ne etiket meraklısı insanlarız???hepimiz birbirimizden beteriz...sütten çıkmış ak kaşık akp,abd,ab,israil...yaşasın sömürgeci emperyalist batılı ülkeler,kahrolsun bu ülkelere topraklarını,dinini,evlatlarını satan,satmak uğruna kendi kendilerini bölüp parçalayan ve hala birbirini yiyen KUR'AN dan uzak akıldan fikirden uzak müslüman alemi..!!!birleşmek için kurtuluş dönemine geri mi gitmemiz gerek?daha önce bunu yapsak olmazmı?
her firsatta ne deniliyor;
iste muslumani muslumana kirdiriyorlar bu dis guclerin oyunu, biri okul biri cami biri kilise patlatsin sonra sozde birlesicez.
akildan uzak kalmis haldeyiz...
Valla insanlar burada ortak hobi ile beraber olabilir zannettim ama olamiyormus.
Yok yani illa fikirlerini empoze edecek, egosu ile ezecek.
Evren, senden de rica ediyorum yazma, ne gerek var, degerli zamanini neden harciyorsun.
Diger kullanicilar icin de yaziyorum, daha once de yazdim. Burada populer gozuken insanlardan bazilari, toplum icinde kendine saygin bir yer edinebilmis insanlar degiller.
Maddi guclerinden dolayi elde edilen mulkiyetlerinden dolayi bir sekilde burada yazdiklari on plana cikiyor.
ya genemi ataturk konusu genemi siyaset Hayırdır ya ?
lan hepimiz arkadaş eşiz dostuz, Hepimiz müslümanız, Tamam bittti kapayın konuyu artık çok sıkıldım bu atışmalardan lütfen sewmiyorum.
Dinsizde olabilir o bir insan müslümanda olabilir Herkesin tercihi kendininndir biz bunun yüzünden yargılayamayız bize düşmez Ben müslüman olarak Açık konuşayım kim neyi tutarsa tutsun ben kendimi bilirsim müslümansa müslümandır hilmiyle bilal le Ahmetle saaatlerce allahtan korkularımızdan konuşuruz kim yargılayabilir kimse?
benim allah korkum var aksini idda edebilen olabilirmi benim için ?
HERKOYUN KENDİ BACAĞINDAN asılır beyler SAKIN OLUR bıktım bu atışmalardan lütfen hepimiz arkadaşız ırkcılık gibi olmasın bu siyahlarla beyazlar gibi LÜTFEN !
Artık çok sıkıldım bu konulardan, müslüman isen kendi müslümanlığın sanadır bilirmisin ? çok müslümansın hepsini yerine getiriyormusun ? çok azdır bence bu düşünceyle yapan bakın anlayamadığınız sey su sizin müslüman olmanız beni etkilemiyor bizi yada sizden başka kimseyi etkilemiyor BİZİ ilgilendirmez bu forumda kural değil bu ama ben artık rahatsız oluyorum müslümansan kendine müslümansın bize değilsin müslümansın diye senin tasağını öpemeyiz biz sadece bildiğini düşündüğüm insana (bana bunu inandırmış ise) sorarr öğrenirim bana vazz verip kendi yapmıyorsa beni orasıda bağlamaz ben 10 kişiyi dinlrim illaki hepsi 1 ortak cvümle söylerler sarastırırım kurana bakarım sorarım soruşturum bu benim içindir kendim içindir bildiğim seyi kendime pekiştiririm yada bilmediğim seyi öğrenirim.
Bunun aksini yapıyorsun diğen 1 arkadaşımı bulamasssınzı bana bu benim kendi görüşümdür ben size söyledimmi simdiye kadar hayır bun yapın diyormuyum hayır ben bunu yapıyorum ben huzurluyum sizde yaparsanız huzurlu olursunuz bile demiyorum kendiniz kendi yolunuzu görebilirsin salak değilsiniz.
bana gelip buraya biz öleyiz böleyiz dersen yersin banı ilk uyarıyorum bundan sonra banlarım müslümanlık benim bildiğim kul ile allah arasındadır herkez kendi için yasar büyür ölr ibadet eder Seni allaha havale ediyorum allahım yardım et sunu bi rezil edim felan buraya yazmanın manası yok salak salak cümleler kullanmayın 2 gün önce karı kız esrar ** *** meme ien adam şimdi hoca yım derse afferim der allah ile aranda derim AMA BANA BUNU göstermek zorunda değilsin umrumda değil çünkü
ama biişiy basarırsın allah şükür dersin bak buda senin içindir sükredin lan allaha diğemesssin beyler lütfen din işleri devlet işleri bize zarar verir ösizden ricam sudur lütfen bu konuları açmayalım öpüorum hepinzi