Orijinalini görmek için tıklayınız : Buda Bizim Düldül 206 GTi
far'daki ledleri kadranlar zannettim iki saattir inceliyorum :)
kazasız belasız sürüşler.
farlar stoplar ve jantlar olmamış bence :) maşallah güle güle binin
Maşallah kazasız belasız...
happyson
03-02-2013, 22:32
keşki orjinal jantları değiştirmeseydin, basıp cok daha güzel olurdu
kazasız belasız sürüşler dilerim;)
Confvseed
03-02-2013, 22:55
Maşallah kazasız belasız inşAllah :)
orjinal jantları geri takılmalı yan marşpiyel için düz olanları var ondan takılsa görüntü daha iyi olur ve aracın biraz daha yere yaklaştırmalısın. maşallah araca
farlar stoplar ve jantlar olmamış bence :) maşallah güle güle binin
Teşekkürler
kazasız belasız sürüşler dilerim;)
Teşekkürler :)
Maşallah kazasız belasız inşAllah :)
Oo sen buralarda mıydın :) Eyvallah sağolasın
farlar orjinale dönmeli, RC jant takılmalı. Film cam ve yere yakınlaştırılmalı. Öne plaka konmalı, logo iptali eski haline gelmeli. Kişisel görüşüm :)) Maşallah..
herkesin kendine göre zevkleri var abi tabi sen öyle binmeyi istersin ancak şuan zaten maddi durumlar sıkıntılarda bu dediklerinin yapılması için öncelikle aracın satılmaması lazım :D iyi dileklerin ve fikirlerin için teşekkürler projendede başarılar
sağol dostum, tabi zevkler ayrı kişisel görüş sundum :D seninde araca maşallah 206 candır :)
Jantlar ,arma iptali yan marspiyel olmamış (bence ) tabi zevk,tercih meselesi...
Deri döşemeleri yaptırdınız mı ?
İyi günlerde kullanın...
Senol Demirağlı
04-02-2013, 13:26
Maşallah kazasız belasız.Marşpiyel ve jantlar sirocco janta dönerse süper olur. :)
Deepblue
04-02-2013, 20:24
Temiz araç ancak bence ön farlar çok abartı kaçmış gibi tabi bu benim yorumum MaşAllah :)
Temiz araç ancak bence ön farlar çok abartı kaçmış gibi tabi bu benim yorumum MaşAllah :)
Teşekkürler :)
maşalllah keske orjınal jantlara dönüp dip bassan :D
yasingti
13-08-2013, 20:05
maşallah maşallah :)
i-vtec07
13-08-2013, 20:29
ön tampondaki gri ızgara dışında güzel maşallah :)