Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuşadasından selamlar
merhaba ben Kuşadasından Ulaş aracım astra j 1.6T sport.
EfeTorunu
03-02-2013, 22:56
merhaba ben Kuşadasından Ulaş aracım astra j 1.6T sport.
m.oldum hocam tanışmak isterim bi ara saygılar...
Bende Kuşadası'nda öğrenciyim. Toplansak ya bi ara adadaki tech üyeleri.
Hoşgeldin abi bu arada :D
EfeTorunu
04-02-2013, 16:44
hoşbulduk arkdaslar ii olur valla bizim mekan var sanayide bilirsiniz belki Ahmet Zengin
teşekkürler ben genelde adalızadenin karşısındaki aytemizin içindeki yıkamacıda olurum Raşit abi ile muhabbete giderim hep belki bi ara orada yıkama toplantısı yaparız :)
hoşbulduk arkdaslar ii olur valla bizim mekan var sanayide bilirsiniz belki Ahmet Zengin
Bilmiyorum ama tarif edersen yerini uğramak isterim :D sanayide güzel öpüyorlar öğrenci adamız memleketteyim 1 hafta daha dönünce epey işi var arabanın sanayide zaten.
teşekkürler ben genelde adalızadenin karşısındaki aytemizin içindeki yıkamacıda olurum Raşit abi ile muhabbete giderim hep belki bi ara orada yıkama toplantısı yaparız :)
Yakın diye gazı hep ordan alıyorum abi uygun zamanda sizden önce tanıştığım 2-3 üye daha var hep beraber temizlik olsun sohbet muhabbet olsun toplaşalım bencede.
civic_ef
04-02-2013, 21:22
Arkadaşlar selamlar saygılar.Yazı iple çekiyorum bir buluşma yaparız orda :)
Bone-crusheR
04-02-2013, 21:24
hosgeldin bende kuşadasındayım tanısma dilegiyle
Toplantı için yazı bekleyin ben de gelince yaparız bir buluşma :)
Selam Can abi :D Yazın teçtörkili epey kişi oluyo sanırım adada
hepinize teşekküredrim umarım bir buluşma yaparız :)
alfonso4474
05-02-2013, 19:55
hoşgeldin bi adalıda benim :) biz genelde sanayideki petrolde araçlarımızı yıkıyoz ,raşit abiyi tanırım bazen ordan mazot alıyom ,yeni yapılan fiat'ın ordan girip yeni sanayide 2.sokakta ahmet abinin dükkan zengin oto dizayn
Selam Can abi :D Yazın teçtörkili epey kişi oluyo sanırım adada
Selamlar ;) Geçen yaz görüşemedik bu yaz görüşelim ;)
hoşgeldin bi adalıda benim :) biz genelde sanayideki petrolde araçlarımızı yıkıyoz ,raşit abiyi tanırım bazen ordan mazot alıyom ,yeni yapılan fiat'ın ordan girip yeni sanayide 2.sokakta ahmet abinin dükkan zengin oto dizayn
sağolasın bi ara sanayiye gelmek farz oldu :)