Orijinalini görmek için tıklayınız : Evlenme Teklifi Fikirleriniz...
s.alican
04-02-2013, 01:02
Sevgili Tech sakinleri; abiler kardesler arkadaslar uzun bir beraberlikten sonra beraber oldugum kisinin dogru insan olduguna karar kildim,yasim 24.kimi diyecek erken kimi diyecek gec bile kaldin kimi dalga gececek ama ben dogru olani yapacagima inaniyorum gercek anlamda kavgali gurultulu mutlu mesut zamanlarimiz oldu ama biz birbirimizden kopamadik..
Artik evlenme teklifinde bulunmak istiyorum ama alisilmisin disinda olsun istiyorum.tektas yuzuk hatunlar icin farz zaten.o yuzden cok butce ayirmak istemiyorum.su anki imkanlarim el verdigi kadar.farkli fikri olan ve uygulayan varmi aramizda bana yardimci olabilimi? :)
Saygilar...
Berk7767
04-02-2013, 01:12
Bence kendiniz karar verin önemli bir hareket çünkü başkalarından fikir almak mantıksız geliyor hemde tanımadığınız insanlardan:)
s.alican
04-02-2013, 01:14
Belki farkli sunulan fikirler ile ortaya birstler cikarabilirim diye dusundum :)
aLperTunga
04-02-2013, 01:18
çılgınca bişey istiyosan bu sana ışık tutabilir :)
q-71ObEgCFQ
s.alican
04-02-2013, 01:25
3 cocugu yapip primi alacam zaten cikarsa o zmana kadar cikarsa eger :D
Musti PoweR
04-02-2013, 01:44
Evlenme Teklifi boyle olur !! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=YemvRkzPc0E&NR=1)
fikir verirde böyle bi sistem nası olur onu bilmiyorum :D
BarışArdalı
04-02-2013, 01:59
sakın :D
konuyu takipteyim yakın zamanda bende girişecem artık böyle bi olaya ama çok abartmadan olabilecek yapılabilecek fikirler bekliyorum bizim dahi insanlarımızdan :)
Etmeee o evlilik teklifini etmeee :) bak evlendik hayat mumdar oldu ciddi ciddi kafam atıyor hatuna gazetedeki haberleri şimdi daha iyi anlıyorum cinnet olaylarını vs :)
birde şu var maddi açıdan kafa rahat mi askerlik yaptın mi ailen o kızı severmi onun ailesi seni sever mi tanıştılar mi aileler daha önce güzel olması aşk tir şu bu. önemsiz bir ömür her sabah her an yanin da olacak bunları düşün birde uni mevzunu ve ceneye kuvvet verdiyse Allah sabır vere herkes severek evleniyor ama sonra bazı konular asilamiyor sadece sen evleniyor sun diye düşünme
birde şu var maddi açıdan kafa rahat mi askerlik yaptın mi ailen o kızı severmi onun ailesi seni sever mi tanıştılar mi aileler daha önce güzel olması aşk tir şu bu. önemsiz bir ömür her sabah her an yanin da olacak bunları düşün birde uni mevzunu ve ceneye kuvvet verdiyse Allah sabır vere herkes severek evleniyor ama sonra bazı konular asilamiyor sadece sen evleniyor sun diye düşünme
şahsen ben bunu okuduktan sonra düşünüp vazgeçtim :D
orhan_guney
04-02-2013, 07:53
Sakın bunu kendıne yapma .
delsolemrah
04-02-2013, 07:54
ama sakın yakma başını :D
Son kararın mı :D
Eminmisin :D
Erdem K.
04-02-2013, 07:59
Sevdiğin kız için bu teklif yıllarca unutulmamalı ve soran herkese anlatıldığında ilgi çekmeli, imrenilmeli diye düşünülmelidir. En azından bayanlarca böyledir diye düşünüyorum :) Bu sebeple yaratıcılık ve özgünlük çok önemli. İmkanınız var mı bilemiyorum ama sevgilinizin gidip görmek istediği bir tatil merkezinde, farklı bir ülkede ve onun çok mutlu olduğu bir ana denk getirmek faydalı olabilir.
Evliliğin ciddiyeti zaten bu teklifle başlıyor :) Kolaylıklar dilerim, hayırlısı olsun ...
kanashibari
04-02-2013, 08:18
Bence evlenmemek güzel bir fikir :D
hasan çağri
04-02-2013, 08:49
Ben kendim sadece benimle evlenir misin dedim otururken, o da evet dedi :) Hala doğru dürüst bir evlenme teklif etmedin desede bu basitlik bile sık sık hatırlayıp gülüp eğlenmemize yetiyor.
Onun dışında Geçen hafta Çekmeköydeki dağ bisikleti yarışında 1. olan arkadaşım kız arkadaşını 1.kürsüsüne çıkarıp benimle evlenir misindemişti 100lerce kişnin önünde :) O da güzeldi.
Bilboard'lara reklam ver ;)
ramiz_21
04-02-2013, 09:00
Ayrıldılar konu silinebilir ;))))adam fikir almak için konu açtı umduğunu bulamadı ;)))
mechanic
04-02-2013, 09:22
Evlilik kafese benzer; içerdekiler çıkmaya, dışardakiler içeri girmeye çalışırlar..
Herkez sakın demis ama bence kararini verdiysen evlenmelisin
yas gectikce isin icinden cikamazsin armutun sapi uzumun copu derken
Yasim 27 oglum 4 yasinda ve iyiki evlenmisim evlenmeyip ne yapacaksinki orda burda vakit harcayacaksin sonunda basa donup tekrar evleneceksin
s.alican
04-02-2013, 10:55
Ben kafaya koydum valla evlenicem :D askerlik yok dusunmuyorumda ilerde ne olur bilemeyiz. Aileler iyi anlasiyor bu arada kendi aralarinda cok mulayimler :D
RottingChrist
04-02-2013, 10:57
iki taraf ta ciddi, birbirinden emin ve kafalarda soru işaretleri yoksa teklif etmeye gerek kalmıyor zaten. bakmışsın nikah tarihi almışsın. bana öyle oldu :)
Evlilik kafese benzer; içerdekiler çıkmaya, dışardakiler içeri girmeye çalışırlar..
Dışarı çıkmak için önce içeri girmek gerekir :D:D
Bence güzel bi videoyla sinemada güzel olabilir. Normal bir seansta fragmanlardan birisinin sırasında. Kişilerin arasında falan filan. Allah kolaylık versin :D
Roma ya götürebiliyorsan guzel restoranda sade bı teklıf bana daha sıcak gelıyor ;)
yınede sana basarılar dılıyorum :)
skyserhat
04-02-2013, 11:26
hadi artık bişiler çıksın. Yaş kemale erdi misali askerlik yapıldı aile baskısı derken yakında benimde başıma gelicek görünüyor. :)) bu arada sana da mutluluklar dilerim arkadaşım, mutlu sende de beklenecek cevap gelmiş allahtan kıza bi vti al ömür boyu mutlu olun dememişsin :)
Takipteyim:) bazı büyüklerimiz yapma erken demiş ama şahsen erken evlenmekten yanayım. 25 26 yaşları ideal benim icin. babamla aramda ki yaş farkından dolayı çok çektim, bir türlü anlaşamadık senelerce. Kendi çocuklarimla bunu yaşamak istemem.
s.alican
04-02-2013, 15:55
Bende erken evlilik tarafindayim ilerde cocuklarla kusak catismasi olmasin bizim gibi :)
Burak E.
04-02-2013, 16:25
bence kız arkadaşının evi yolu görüyorsa asfalta sipreyle yazıp gösterilebilir :D hiçte unutulmaz asfalt yenilenmedikçe :D yada gullerden yazabilirsin :D
Trance-R
04-02-2013, 16:37
Amcam,
- "1 erkeğin evlenmemesi gerektiğini anlaması için, en az 1 kere evlenmesigerekir." der. :)
bakalım, zaman ne göstericek bana da :) kısmet, hayırlısı olsun...
ev satın al ''benimle evlenır mısın'' de tapuyu masaya koy :) ne bılım sacmala ıste. evlılık sacmalık deıl mı zaten :)
Bu konuyu takipteyim :)
Biraz daha siradisi fikirler uretelim lutfen :P
bence drag pistinde aracı durdurup inip teklif etmek çok orjinal bir fikir :)
percussionali
04-02-2013, 19:39
bende erken evlenilmesi taraftarıyım doğru yoldasın
Fikir olarak ta şunu yapa bilirsin
Bir DVD hazırla Cinemaya git Oradakilerle anlaş Filimin ilk yarısında girerken versin DVD yi Hem Molada millet tebrik etsin hemde ışıklar yandığındada herkez görür evlenme teklifini arkadan biriside video çeksin çok keyifli bir anı sana
MEdeni halim bekar Yaş 30 :D
lethaldoze
04-02-2013, 19:44
ev satın al ''benimle evlenır mısın'' de tapuyu masaya koy :) ne bılım sacmala ıste. evlılık sacmalık deıl mı zaten :)
Bu güzelmiş :D
Üstüme yap muhabbeti geldi aklıma :D
onu bunu bilmem ama süprizlerle dolu teklifte bulun..yoksa senelerce başına ekşir.bi evlenme teklifi yapmadın diye...o dizilerin Allah belasını versin :)))
63owen63
04-02-2013, 20:37
facebook da evlilik teklifleri diye bir sayfa var, orada hazır bir sürü plan proje var,herşeyi ayarlıyorlar sizin için. Bakın derim. Aslında demem de, lafın gelişi :)
KA®ANLIK
04-02-2013, 20:44
onu bunu bilmem ama süprizlerle dolu teklifte bulun..yoksa senelerce başına ekşir.bi evlenme teklifi yapmadın diye...o dizilerin Allah belasını versin :)))
+ 999999
evleneceksen evlenme teklif ederek evlen,
bizim gibi teklif etmeden evlenirsen hayatını zindana çevirir mazallah :D:D:D:D
Aslinda en kolayi romantik bir aksam yemeginin ardindan dogru zamanda yuzugu cikarip
" şunu parmagina takda basinin bagli oldugu belli olsun " demek :D
zeynel fetul
04-02-2013, 20:51
ben bir programda izlemiştim konu şöyle oluyordu.
arabayla seyir halinde giderken beyfendi ve hanımefendi haftasonu gezmesi olabilirdi galiba,
beyfendi araba arızalanıyormuş gibi yaparak aracı sağ çeker ve içinden iner
arabanın ön kısmına gider kaputu açar.
hanım efendiden yardım ister torpido da anahtar olucağnı söyler ve hanım efendi getirir
son isteği torpido da küçük kutuyu getirirmisin demesi ile
hanımefendi getirir ve adam evlenme teklifi eder ve yüzüğü takmasını kabul eder
gibi gibi vs vs:):)
mechanıcer
04-02-2013, 20:55
ben esıme ole alalade bır gun kahve ıcerken pat soelmıstım :) konunun özü şatafata gerek yok gonulden hıssettıgını bı bakısta verebılırsen olay kopar :)
Firat.M3
04-02-2013, 21:26
en güzeli hiç etmemek. ömür boyu unutmuyorlar.
en güzeli hiç etmemek. ömür boyu unutmuyorlar.
Aynen +1905
Gimifayf
04-02-2013, 22:02
Bu güzelmiş :D
Üstüme yap muhabbeti geldi aklıma :D
Normal yoldan mı emekli oldunuz yoksa dışarıdan prim ödeyerek mi ahahah :D
Sinema salonu, güzel bir ortak anlarınıza dair fotoğraflardan oluşan slayt
Sevdiğiniz ortak arkadaşlarınızı özenle bilgilendirmek suretiyle toplanma daveti sonrada teklif...
s.alican
05-02-2013, 00:09
Abi aslinda dogru soyluyon 2 binliraya iyi bi yuzuk alana kadar bi ev ustune daha mantikli :D
bence drag pistinde aracı durdurup inip teklif etmek çok orjinal bir fikir :)
Hatun hizi sevmiyor onun yuzunden dizele biniyom :D isin kotusu simdi neden boyle yaptin neden masraf ettin diyecek cok ximri tutumlu ya evlenme teklifi ettim diye kavga edersek sasirmicam :D
bende erken evlenilmesi taraftarıyım doğru yoldasın
Fikir olarak ta şunu yapa bilirsin
Bir DVD hazırla Cinemaya git Oradakilerle anlaş Filimin ilk yarısında girerken versin DVD yi Hem Molada millet tebrik etsin hemde ışıklar yandığındada herkez görür evlenme teklifini arkadan biriside video çeksin çok keyifli bir anı sana
MEdeni halim bekar Yaş 30 :D
Bu mantikli geliyor gercekten aklimin bi kosesinde :) nerde dahiler :D
boğaz köprüsünü yazı yazdırmada ne yaparsan yap :)
Onemli olan ictenlik kardesim. Sahte olup satafatli olmasindansa yalin olsun amaicten olsun. Guzel bir ses tonu insanin yuregine isler.
Onemli olan ictenlik kardesim. Sahte olup satafatli olmasindansa yalin olsun amaicten olsun. Guzel bir ses tonu insanin yuregine isler.
ya çıkamassa moruk???
XNn2xnqsO_k
Çıkamayan Adam - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XNn2xnqsO_k)
Bir şeyi bir daha yapmamak için bir kere yapmak gerekir :)
-Murat Özcan-
05-02-2013, 11:31
Boğazda lazer gösterileri yapıyorlar isterseniz onlarada bakabilirsin..
Sinemada bi organizasyon yap çok güzel oluyor....
Evlilik Teklifi,Evlenme Teklifi,Sürpriz Evlilik Teklifi Organizasyonu (http://www.evlilikteklifiniz.com/index.asp?p=in&id=357)
bu tip sitelerden profesyonel yardım alabilir siniz yada kendim yapıcam derseniz fikirlerini :D
henuz o tarz bı teklıfte bulunmadım ama Allah yardımcın olsun .acıkcası evlenıcegım kısıye bı lutuftur yapoabılecegın sacma olmayan yuceltıcek bısey mutlaka yapmalısın.
By_HaNNibaLL
05-02-2013, 12:08
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311659_10151078136784561_1824552398_n.jpg
al hadi bu kıyağimi da unutma :D
nemonomani
05-02-2013, 12:09
özeel bi gün olacak sadelik en güzeli kap tek taşını çök önünde dizlerinin üstüne benimle evlenirmisin pampa de :D bu arada sıçtığındanda haberin olsun ben o hatayı yaptım hayatım *ikildi :D
s.alican
06-02-2013, 01:45
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311659_10151078136784561_1824552398_n.jpg
al hadi bu kıyağimi da unutma :D
Kanka saol yaa cok yardimci oldun
:D
Yakın bir arkadaşım yaptı evlenme garantili ;)
Beraber Yaşadıkları anıları bir boyama kitabı haline getirtti grafik tasarım yapan birisine , daha sonra bir sürü renkli boya kalemi alıp güzel bir sepetin içine boyalar , bir mp3 player içine güzel bir kaç anısı olan şarkı , boyama kitabının kapağına da " bu hayatı renklendirmek senin elinde " yazdı.
Eşi hala anlatır bu adamla bu yüzden evlendim diye ;))
furkancicek
06-02-2013, 02:59
Birak o teklif etsin..
evlilik huzur yaaa
hatta nah çekmeden önce kolumu dirsekten bileğe kadar yaladığım yaşlardan beri aradığım huzur evlilik
SekoLive
06-02-2013, 16:15
evlilik huzur yaaa
hatta nah çekmeden önce kolumu dirsekten bileğe kadar yaladığım yaşlardan beri aradığım huzur evlilikınş oyledır kankacım:D
ınş oyledır kankacım:D
sıkıntı yapma relax ol.bu saatten sonra yapıcagın sıkıntı sana anca zevk verir bro :D
millet daha paçaları sıvama aşamasında.sen girip çıktın paça düzeltiyosun :D
o yüzden zevk almaya bak :D
Cimmeria
06-02-2013, 16:38
ben Londraya gittiğimizde Nothing hill portobelloda bir puba götürüp orda teklif etmiştim ortam itibariyle etkileyici olmuştu :)
forumda üye olup, aynı marka model araca sahip olan 3 arkadaşından rica et. mümkünse araçlar tek kapı ve basık olsun :D
her bir kelimesi, bir arabanın arka camında yazılı olacak şekilde "benimle" "evlenir" "misin?" yazsın.. sen yolda kendi aracınla giderken bu 3 araç bir anda önünüzde bitiversin. araçları 4leyip kız arkadaşının ismini başa veya sona da koyabilirsin.
bende megane coupe varken bir arkadaşımız için yapacaktık, kısmet olmadı (: umarım sen yaparsın :)
Son olan fikir bence güzel :) bende yakın tarihte evleneceğim ve direkt yüzüğü çıkarıp evlen benimle diyip emrivaki yapıcam :) cevap vermeye fırsatı olamayacak böylelikle kötü son yok :)
Beraber Yaşadıkları anıları bir boyama kitabı haline getirtti grafik tasarım yapan birisine , daha sonra bir sürü renkli boya kalemi alıp güzel bir sepetin içine boyalar , bir mp3 player içine güzel bir kaç anısı olan şarkı , boyama kitabının kapağına da " bu hayatı renklendirmek senin elinde " yazdı.
Eşi hala anlatır bu adamla bu yüzden evlendim diye ;)):icon_tup::icon_tup::icon_tup: bu çok iyiydi
YaZili ve resimliiii ani olarak cd yaptır, guZel bir otel veya yalıda odayı suslett yemek yerken açık alanda ya da oda camında. Havai fişek gösterisi eşliğinde yüzüğü patlat diyor Benım hatun:)
Ben guZel bı mekanda yemekten hemen sonra tepsi icinde ikram gibi getiremiştim tabi masa papatya ve gullerle dolu idi ;)
Sade ve sık olmuştu
Gimifayf
06-02-2013, 20:54
evlilik huzur yaaa
hatta nah çekmeden önce kolumu dirsekten bileğe kadar yaladığım yaşlardan beri aradığım huzur evlilik
Bilmiyorum bunları düşünmek için benim yaşım biraz erken mi diye ama aynen katılıyorum.
s.alican
06-02-2013, 21:44
Gerckten mukemmel bi fikirrmis :)
Mükemmel bir fikir gercekten:) tebrik etmek lazım ark.ınızı, 40 yıl düşünsem gelmez aklıma:)
Birak o teklif etsin..
seviyorsan git teklif et bence
BüLenT GöReN
07-02-2013, 02:05
güvercinle mesaj gönderebiliyorsan gönder benimle evlenirmisin şeklinde.. veya dumanla birşeyler yapmaya çalışabilirsin :)
önce bi kendini tanıtsaydın be kardeş
Evlilik saçma değil , bence çiftlerin saçmalığı.
Sen daha ne yaşadın ki diyebilirsiniz fakat bu konu hakkında yazmaya başlasam birhayli uzun sürer..
Umarım birbiriniz için doğru kişisinizdir , mutluluklar :)
Bu konuyu didik didik okumamin daha cokkkk uzun zamani var. O yuzden yazin siz :D
bence sabahtan kumsaldaki kumlar "benimle evlenir misin?" diyerek kazilip icine cali cirpi doldurulur. Aksam eses kizla beraber fazlaca yuksek ol
ayan bir tepeye cikilip; asagidaki esas oglanin kankasi isareti aldiginda daha once ispirto, kolonya vs dokulmus cali cirpiyi atese verir. E artik oglanda olaya girsin mal degil ya :D